6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Xsara1 napsal(a):
Podle paní doktorky se mají očkovat mladí a zdraví. Tak to je skvělé. Budeme cpát do dětí, které onemocněním projdou v drtivé větině případů asymptopaticky nebo jen se zanedbatelnými potíemi chemické svinstvo. No to je vynikající nápad. Za to by měla paní doktorka obdret minimálně nějakou cenu. Kdopak ví, jestli má stejně jako zmetek Prymula a dalí mejdi napojení na farmaceutické firmy, které distribuují vakcíny. Podle toho, jak se angauje, bych tipla e ano. Ale moná se pletu, a vypoutí tyhle perly zcela zdarma.
Já bych řekla, e zdarma. Je u starího věku, já na ní koukala a hned mě napadlo "nojo, stará struktura se zastaralými názory" - něco jako přirovnání (lepí mě teď nenapadá) kdy jdu ke starému lékaři zubaři a k mladému s novými metodami. Nebe a dudy. Tak přesně takto zastaralé, zkostnatělé názory jetě ze staré koly mi přily od této paní doktorky.
A očkovat děti? Je z toho člověku a smutno
Není tady
nechutné..............plné zloby
Není tady
Ja som za svoje zdravie zodpovedná sama, a preto so, sa dala očkova aj bez kocky cukru - napr. pred cestou do Afriky, keď som vedela, e budeme cestova kade-tade, aj mimo turistické rezorty, a riziko nákazy nejakou pliagou bude podstatne vyie. Doma sa neočkujem, nie je dôvod. Ďalej, mám povolanie, kde je zvýené riziko nákazy - take zasa, po zrelej úvahe som sa dala očkova. Ale uznávam, e žudia na dôchodku, ktorí sedia doma a nechodia nikam (nehovoriac u o nejakom kultúrnom či spoločenskom podujatí, poamo cestovaní), naozaj nemajú silný dôvod očkova sa. Je to na úvahe kadého, a na pouití zdravého rozumu. Niekto ho nemá, niekto ho má a zdravý rozum vedie k odmietnutiu očkovania - a u niekoho vedie k zaočkovaniu... C´est la vie.
Není tady
Já nevím, proč někteří lidi (tady Xara) musí nazývat lidi s opačným názorem zblblým stádem. Potřebují si tak "potvrdit" svůj názor?
Proč jsem se dala/nedala očkovat je čistě věc mého zdraví a není důvod se z toho komu zpovídat.
Nechme laskavě ostatním lidem jejich názor, naučme se být konečně tolerantní a neútočme na lidi opačného názoru.
Není tady
Blossom opět s vámi napsal(a):
Já nevím, proč někteří lidi (tady Xara) musí nazývat lidi s opačným názorem zblblým stádem. Potřebují si tak "potvrdit" svůj názor?
Proč jsem se dala/nedala očkovat je čistě věc mého zdraví a není důvod se z toho komu zpovídat.
Nechme laskavě ostatním lidem jejich názor, naučme se být konečně tolerantní a neútočme na lidi opačného názoru.
no ano.......................zblblé stádo????????.............to o něčem vypovídá
OTŘESNÉ
je to jenom moje věc, jestli se dám očkovat......................
Není tady
Basiková otočila. Nechám se očkovat, chci zas cestovat a ít jako dřív, přiznává
Není tady
vera napsal(a):
Nechme laskavě ostatním lidem jejich názor, naučme se být konečně tolerantní a neútočme na lidi opačného názoru.no ano.......................zblblé stádo????????.............to o něčem vypovídá
OTŘESNÉ
je to jenom moje věc, jestli se dám očkovat......................
Má pravdu, je to otřesné, jak lidi, co mávají svým právem na očkování by zároveň rádi brali právo těm druhým na opačnou volbu a dokonce je za tu drzost hned trestali odnětím lékařské péče. To je opravdu nechutné a zloba z toho neukapává, ale přímo teče.
koda, e si nevidíte na pičku vlastního nosu.
Není tady
Nenazývám tak lidi s opačným názorem, ale ty, co se výhodami, které jim stát sebral a teď je milostivě vrací, nechali zpitomět natolik, e jsou mu jetě vděční. Ovem za cenu očkování. Viz madam Basiková.
Jinak na sto procent souhlasím, e je kadého věc, jestli se nechá nebo nenechá očkovat, a kdy si projde diskusi zpětně, nebyla jsem to já, kdo tady začal vymýlet jak se pomstít těm, co mají jiný názor. Prostě jen nulová sebereflexe a potom hromadný jekot, e si někdo nenechá kálet na hlavu. Typické. A dost smutné.
Není tady
Není tady
vera napsal(a):
Tohle je hrozně smutné. Kdy se nechá člověk očkovat, mělo by to být kvůli zdraví. Nechat se očkovat kvůli cestování, kadeřnici, hospodě..... to je hrozně málo
Není tady
Xsara1 napsal(a):
vera napsal(a):
Nechme laskavě ostatním lidem jejich názor, naučme se být konečně tolerantní a neútočme na lidi opačného názoru.no ano.......................zblblé stádo????????.............to o něčem vypovídá
OTŘESNÉ
je to jenom moje věc, jestli se dám očkovat......................Má pravdu, je to otřesné, jak lidi, co mávají svým právem na očkování by zároveň rádi brali právo těm druhým na opačnou volbu a dokonce je za tu drzost hned trestali odnětím lékařské péče. To je opravdu nechutné a zloba z toho neukapává, ale přímo teče.
Pravda.
Není tady
Xsara1 napsal(a):
vera napsal(a):
OTŘESNÉ
je to jenom moje věc, jestli se dám očkovat......................Má pravdu, je to otřesné, jak lidi, co mávají svým právem na očkování by zároveň rádi brali právo těm druhým na opačnou volbu a dokonce je za tu drzost hned trestali odnětím lékařské péče. To je opravdu nechutné a zloba z toho neukapává, ale přímo teče.
tak já si na pičku nosu vidím velice dobře
a toto je názor mnoha odborníků, lékařů..................
takovou agresivitu jsme tu dlouho neměli..................
Není tady
vera napsal(a):
..................
takovou agresivitu jsme tu dlouho neměli..................
Neke!
e by dalí rina?
Mluvící jiný úhel pohledu, který se vám nelíbí, a proto musí být zákonitě agresivní?
Není tady
rina napsal(a):
vera napsal(a):
..................
takovou agresivitu jsme tu dlouho neměli..................Neke!
e by dalí rina?
Mluvící jiný úhel pohledu, který se vám nelíbí, a proto musí být zákonitě agresivní?
jiný úhel pohledu je vítaný............................
ale výroky jako zblblé stádo.........nána.......atd.....................tak ty jsou útočné a agesivní
Není tady
Ale kdee!
Jenom trefně vystihují charakter projednávané věci.
Není tady
vera napsal(a):
Tak kdy to říkají někteří lékaři, tak to bude určitě to jediné správné. Jen mě tak napadá, Mengele byl taky lékař, e?
Není tady
Drahá vero, moje příspěvky nejsou agresivní, to ty se jenom hrozně zlobí, protoe ti někdo ukázal, jaký jsi pokrytec. Ty a tobě podobní. Proto z mých příspěvků vytahuje slovíčka, abys na nich názorně ukázala moji rádobyagresi, zatímco jejich smysl a obsah tie ignoruje. Ale klidně kolem sebe kopej, to je tvoje svaté právo, stejně jako moje právo je napsat to, co si myslím. Já jsem zodpovědná za to co napíu, ne za to, co ty si v tom najde. Kdysi tady bývalo populární takové rčení o zrcadle, myslím e je načase, zase ho provětrat...
Není tady
LENNNA napsal(a):
vera napsal(a):
Tohle je hrozně smutné. Kdy se nechá člověk očkovat, mělo by to být kvůli zdraví. Nechat se očkovat kvůli cestování, kadeřnici, hospodě..... to je hrozně málo
Pro mě by to taky bylo málo, ale pro někoho je třeba důleité si zajít ke kadeřnici nebo do hospody. Tak se nechá očkovat. to je kadého věc, proč se nechá či nenechá očkovat.
A se vir dostatečně oslabí - a věřím tomu, e očkování tomu pomůe, pak u budou moci ke kadeřnici nebo vycestovat, i neočkovaní.
Není tady
Xsara1 napsal(a):
vera napsal(a):
Tak kdy to říkají někteří lékaři, tak to bude určitě to jediné správné. Jen mě tak napadá, Mengele byl taky lékař, e?
No, hlavně to o ničem nevypovídá, protoe zase jiní lékaři říkají opak...
Není tady
Judyna napsal(a):
LENNNA napsal(a):
vera napsal(a):
Pro mě by to taky bylo málo, ale pro někoho je třeba důleité si zajít ke kadeřnici nebo do hospody. Tak se nechá očkovat. to je kadého věc, proč se nechá či nenechá očkovat.
A se vir dostatečně oslabí - a věřím tomu, e očkování tomu pomůe, pak u budou moci ke kadeřnici nebo vycestovat, i neočkovaní.
Tak tomu moc nevěřím Ale jen čas ukáe
Není tady
Co se týče očkování dětí obecně, tak ty u se očkují dávno a dokonce povinně. Proti podobně, ve své době samozřejmě daleko více, nakalivým a smrtelným chorobám jako jsou - byly - pravé netovice, černý kael, teď nevím, jaké dalí. Zarděnky? Díky očkování se tyto nemoci téměř vymýtily. Bohuel se některé znovu objevují, myslím hlavně tubera, kvůli otevřeným hranicím a neočkovaným cizincům. Tady je aspoń vidět, jak důleité očkování proti hodně nakalivým nemocem je.
Můj názor je ten, e očkování onemocnění oslabí a ano, je moné, e se budem muset přeočkovávat jako u chřipky, ale také je moné, e nemoc bude slábnout aspoň na úroveň té chřipky, (proti které očkovaná nejsem). Co by se stalo pokud by nebylo očkování? Opravdu si myslíte, e by nemoc sama od sebe nějak zmizela? Třeba ano, nikdo neví, ale zatím to nevypadá.
Očkování je určitě i velký byznys, o tom ádná. Ale pokud nebude, v nemocnicích se budou léčit lidé s kovidem, budou peníze na jinou lékařskou péči? Nehledě na to, e kdy u někdo s akutním onemocněním do nemocnice jel, téměř jistě tam kovid dostal, co třeba u mé sousedky, které operovali srdce, bylo dost nebezpečné.
Já nevím, jestli bych chtěla ít ve světě, kde kadým rokem bude umírat tolik lidí, kdy se nedostanu kvůli zahlcenosti nemocnic na nutné oetření, o respirátorech a dalích omezeních nemluvě.
Take já jsem změnila názor a očkovat jsem se nechala.
A někdo zase ne.
Není to povinné, záleí na tom, kdo to jak vidí nebo jak tomu věří a jaké má priority.
Není tady
Xsara1 napsal(a):
vera napsal(a):
tak to je síla.................to je přirovnání...............
Upravil(a) vera (19. 5. 2021 19:20)
Není tady
Přiměřené.
I dnes někteří lékaři léčí způsobem "S kým mám dohodu o propagaci jeho produktů či způsobu léčby, toho píseň zpívám!"
Jinak k tomu proočkování: Jaký je jeho smysl, kdy ihned poté se naočkovaný člověk můe nakazit a stát se "přenaečem", nakazit dalí, stejně jako člověk s negativním testem se cestou ke kadeřnici dopravou nebo i pěky nakazí...?
Ano. Kdy VICHNI MÁME RESPIRÁTORY NEBO ROUKY, kde se můem nakazit?
A naopak, kdy nikdo nebude dodrovat nic, kde je důkaz e někdo bude nakaen?
Není tady
Mengele byl hlavně zrůda. Shodou okolností lékař.
Smysl očkování při kovidu je ten, e onemocnění proběhne lehce, take i kdy očkovaný onemocní, neměl by mít těký průběh, čili se nezahltí nemocnice. Pokud pak nakazí dalího očkovaného, nebude problém. Je to jak s nachlazením či chřipkou. Pokud nakazí neočkovaného, tak ten moná bude mít smůlu.
Důkaz o tom, kdy nikdo nedodruje nic a dojde k četnějí nákaze, u tady byl nejméně dvakrát. Poprvné na konci léta, kdy Babi bohorovně naznal, e rouky ve kolách nejsou třeba. Do měsíce a půl se musely zavřít. Dalí období, kdy nebylo téměř nic třeba, bylo před Vánocemi. Důsledky neseme dodnes. O počtech mrtvých nemluvě.
Není tady
Jo a v tom testování se před návtěvou např. kadeřnice také smysl nevidím. Zvlá´t, kdy antigenní testy jsou takové jaké jsou, navíc člověk se mezi testováním a stříháním můe nakazit. To by se muselo testovat přímo v kadeřnictví. Ale zase - určité procento lidí, kteří by jinak někoho nakazili, se zachytí.
Není tady