29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
I já jsem přesvědčená, že co nejvyšší proočkovanost je hodně důležitá a že musí mít na sílu viru vliv. Hlásím se tedy k méně chápavým.
Není tady
Rino, nemáš pravdu. Nemocnice byly zahlcené hlavně proto, že najednou byla spousta lidí, kterým bylo zle a dusili se.
Škoda, že skáčeš bezmyšlenkovitě na tyhle lži.
Není tady
Ok.
Mně je líto že ty a ostatní skáčete na ty "účelové" lži
Není tady
Barča napsal(a):
Rino, nemáš pravdu. Nemocnice byly zahlcené hlavně proto, že najednou byla spousta lidí, kterým bylo zle a dusili se.
Škoda, že skáčeš bezmyšlenkovitě na tyhle lži.
Jenom u nas na malem meste co bylo mrtvych na covid a to i lide pred 50.To byl duvod ,ktery me presvedcil nechat se ockovat.
Není tady
rina napsal(a):
Judyna napsal(a):
Jasně, ale onemocnění bude probíhat jako lehké, takže nikoho( očkovaného samozřejmě) by nemělo ohrozit na životě. A ti zbylí neočkovaní - tady jde o to, aby jich bylo co nejméně a nedošlo k zahlcení nemocnic, jak to bylo teď, kdy se musela odsunout běžná péče, což činilo lidem velké zdravotní komplikace. Také by ten vir sám o sobě měl právě díky velké proočkovanosti oslabit.
Kecy v klecy! Zahlcení nemocnic bylo kvůli "dotacím" na kovidové místo.
Vir kvůli proočkovanosti neoslabí!.
Ale to nevidí jenom ti méně chápaví, promiň Judy, ale patříš mezi ně 🍀
To je diskuze!!!!!!!!!!!!!!
Otřesné
Judy..........hezký zbytek neděle.
Není tady
eremuruss napsal(a):
Barča napsal(a):
Škoda, že skáčeš bezmyšlenkovitě na tyhle lži.Jenom u nas na malem meste co bylo mrtvych na covid a to i lide pred 50.To byl duvod ,ktery me presvedcil nechat se ockovat.
Moc by mě zajímalo, kdo má stejný názor jako rina..........
Není tady
Judyna napsal(a):
LENNNA napsal(a):
Selima napsal(a):
Nebudú vymýšľať nič. Ak nebude dostatočná preočkovanosť (70 percent min.), tak nevnikne kolektívna imunita a oni proste znovu zatvoria obchody, kiná, reštaurácie, fitká, apod. A ak nezatvoria tí hore, tak príde tretia vlna, prevalcuje vás(nás) a bude nutné zatvoriť tak či onak...
Připomeneme si to za nějaký čas.... myslím, že něco vymyslí, jak většinu k očkování donutit...
Ještě dodám - další vlna přijde nejspíše tak jako tak bez ohledu na očkování. Protože očkování chrání (prý) jen člověka před horším průběhem, ale nechrání ho před tím, že vir zase nechytne a nebude roznášet dál.Jasně, ale onemocnění bude probíhat jako lehké, takže nikoho( očkovaného samozřejmě) by nemělo ohrozit na životě. A ti zbylí neočkovaní - tady jde o to, aby jich bylo co nejméně a nedošlo k zahlcení nemocnic, jak to bylo teď, kdy se musela odsunout běžná péče, což činilo lidem velké zdravotní komplikace. Také by ten vir sám o sobě měl právě díky velké proočkovanosti oslabit.
Judyno, s těmi nemocnicemi máš pravdu, to uznávám. Na to by mělo asi očkování pomoci. Uvidíme, snad to tak bude
Co se týká oslabení viru - s tím bych asi také souhlasila. Ale stále vznikají nové mutace a některé prý očkování ani nefunguje. Další mutace zřejmě budou přicházet, tomu asi očkování úplně nepomůže.
Já to vždy brala hodně vážně, jen prostě do toho očkování se mi nechce, nemám z toho vůbec dobrý pocit. Takže vyčkávám, co bude dál, přikláním se k tomu, že nepůjdu. Ale kdo ví, co bude a třeba jednou názor změním. Nebo nás ti nahoře donutí, k tomu se přikláním asi nejvíce. Což vlastně na jednu stranu i chápu. Sama už chci normální život a né zákazy, uzavírky ... pere se to ve mně. Blbý covid.
Není tady
rina napsal(a):
Judyna napsal(a):
Jasně, ale onemocnění bude probíhat jako lehké, takže nikoho( očkovaného samozřejmě) by nemělo ohrozit na životě. A ti zbylí neočkovaní - tady jde o to, aby jich bylo co nejméně a nedošlo k zahlcení nemocnic, jak to bylo teď, kdy se musela odsunout běžná péče, což činilo lidem velké zdravotní komplikace. Také by ten vir sám o sobě měl právě díky velké proočkovanosti oslabit.
Kecy v klecy! Zahlcení nemocnic bylo kvůli "dotacím" na kovidové místo.
Vir kvůli proočkovanosti neoslabí!.
Ale to nevidí jenom ti méně chápaví, promiň Judy, ale patříš mezi ně 🍀
rino, škoda že jsi nenavštívila jako dobrovolník covidové oddělení.
Hodně se pleteš.
Není tady
vera napsal(a):
eremuruss napsal(a):
Barča napsal(a):
Škoda, že skáčeš bezmyšlenkovitě na tyhle lži.Jenom u nas na malem meste co bylo mrtvych na covid a to i lide pred 50.To byl duvod ,ktery me presvedcil nechat se ockovat.
Netuším. Možná Václav Klaus sr.? Po tom více než ročním soužití s vyvíjející se infekcí mě to překvapilo. Člověk přece jen má vlastní zkušenost, už se mu nedá kdeco nabulíkovat, pokud sám nechce.
Není tady
vera napsal(a):
eremuruss napsal(a):
Barča napsal(a):
Nepřiznají se.
Není tady
LENNNA napsal(a):
Hodně se pleteš.
Navštívila, jistě na rozdíl od vás všech.
Viděla jsem tam přesně to, co se moc rozpitvávat nesmí... Takže ano, kam se mohlo, psalo se kovid. Často pozůstalí byli tázáni, jestli se kovid může napsat jako příčina smrti. I když nebyl.
Není tady
rina napsal(a):
LENNNA napsal(a):
Hodně se pleteš.Navštívila, jistě na rozdíl od vás všech.
Viděla jsem tam přesně to, co se moc rozpitvávat nesmí... Takže ano, kam se mohlo, psalo se kovid. Často pozůstalí byli tázáni, jestli se kovid může napsat jako příčina smrti. I když nebyl.
Pokud bys byla, nikdy bys nic takového netvrdila.
Není tady
Pokud by tohle byla pravda, tak si to jdu asi hodit! Já už fakt nechci
WHO: Druhý rok pandemie bude vražednější
https://www.novinky.cz/zahranicni/evrop … i-40360321
Není tady
LENNNA napsal(a):
Pokud bys byla, nikdy bys nic takového netvrdila.
No však mám taky staženou pr..l, kdy mě přijdou zatknout za velezradu...
Byla!
Není tady
Leno, ty mutace jsou opravdu pěkná pakáž. Vznikají prý hlavně tam, kde má virus volné pole působnosti a může "řádit". Proto si myslím, že je velice důležité proočkovat lidi všude - i v rozvojových zemích a klidně do toho i vrazit prachy. Protože vzhledem k propojenosti celého světa a cestování všude možně, si pak lehce z nějaké exotické země mutaci přitáhneme a očkování bude možná k ničemu. Ono prý hodně záleží i na typu vakcíny. Na těch Saychelách, kde se to rozmohlo i přes očkování, prý očkovali nějakou čínskou? vakcínou s velice malou účinností a úplně rozvolnili. Možná budeme mít smůlu i my, co jsme očkování Astrou...Kdo ví. Ale jiná zbraň proti této nemoci zkrátka zatím není. A aby kvůli tomu umírali i lidi, kteří kovid nemají, ale nedostane se jim kvůli zahlcení nemocnic řádného ošetření, je dost blbé.
Není tady
ano, na Seychelách měli čínskou vakcínu, která prý byla účinná z 20 procent, že to byl podvod...............a brzy rozvolnili, potřebují turisty
souhlasím, jiná zbraň proti kovidu není
naštěstí takových rin je málo, neznám nikoho takového..............a čtu ji jako Dikobraz
Není tady
Není tady
Judyna napsal(a):
Leno, ty mutace jsou opravdu pěkná pakáž. Vznikají prý hlavně tam, kde má virus volné pole působnosti a může "řádit". Proto si myslím, že je velice důležité proočkovat lidi všude - i v rozvojových zemích a klidně do toho i vrazit prachy. Protože vzhledem k propojenosti celého světa a cestování všude možně, si pak lehce z nějaké exotické země mutaci přitáhneme a očkování bude možná k ničemu. Ono prý hodně záleží i na typu vakcíny. Na těch Saychelách, kde se to rozmohlo i přes očkování, prý očkovali nějakou čínskou? vakcínou s velice malou účinností a úplně rozvolnili. Možná budeme mít smůlu i my, co jsme očkování Astrou...Kdo ví. Ale jiná zbraň proti této nemoci zkrátka zatím není. A aby kvůli tomu umírali i lidi, kteří kovid nemají, ale nedostane se jim kvůli zahlcení nemocnic řádného ošetření, je dost blbé.
Mně hlava nebere, proč musí lidi za této situace trajdat někde po světě! Fakt ne! Třeba ta Indie, prý je to tam moc a lidi tam cestují. S cestováním se to bude logicky roznášet dál a dál. To nemůžou lidi sedět chvíli doma na pr...zadku? No, už toho mám fakt plné zuby. A pokud to potrvá ještě tak dlouho, tak to je opravdu na mašli! To nemůže plno lidí finančně přežít! A dalších plno přežit doslova
My už máme zavřeno téměř rok! Stále nás neotevřeli ještě. A jen co nás v létě možná otevřou, tak na podzim přijde na rok další vlna a další uzavírka? To se prostě nedá. Opravdu se začínám bát o práci, o přežití - finanční. Co s námi bude?
Není tady
vera napsal(a):
naštěstí takových rin je málo, neznám nikoho takového..............a čtu ji jako Dikobraz
Děkuji!
Dikobraz mě provázel mým mládím stejně jako tebe!
Takže spíše na neštěstí je nás rin málo, ale to neva, aspoň jsme vzácné 🤩
Není tady
Judyna napsal(a):
Jasně Judy, směj se paňáco...
Není tady
LENNNA napsal(a):
Selima napsal(a):
Nebudú vymýšľať nič. Ak nebude dostatočná preočkovanosť (70 percent min.), tak nevnikne kolektívna imunita a oni proste znovu zatvoria obchody, kiná, reštaurácie, fitká, apod. A ak nezatvoria tí hore, tak príde tretia vlna, prevalcuje vás(nás) a bude nutné zatvoriť tak či onak...
Připomeneme si to za nějaký čas.... myslím, že něco vymyslí, jak většinu k očkování donutit...
Ještě dodám - další vlna přijde nejspíše tak jako tak bez ohledu na očkování. Protože očkování chrání (prý) jen člověka před horším průběhem, ale nechrání ho před tím, že vir zase nechytne a nebude roznášet dál.
Ale chráni (myslím, že mňa ochránilo pri kontakte s pozitívnou neterkou) - otázkou sú nové a nové mutácie... Ale niektoré vakcíny platia vraj aj na nové mutácie.
Není tady
rina napsal(a):
A já zas četla toto: ...Nejvíce proočkovaná země světa hlásí problém. Covid se tu rychle šíří, a to i mezi očkovanými, nutná jsou tvrdá opatření...
Jde o Seychely.
Takže díky očkování mají OPĚT lockdown, zavřené školy, hospody atd.
Tam má byť skôr NAPRIEK ako DÍKY, nie? (Inak, nerozumiem, prečo ťa očkovanie tak rozčuľuje, Viktorka... Tak sa prosto nedaj zaočkovať , a je!- každému je u (_._) , či si zaočkovaná, alebo nie.... Všetci normálni ľudia sa rozhodnú podľa seba a potom ponesú následky svojich rozhodnutí )
Není tady
Ja by som ale tých nezaočkovaných, keď už ochorejú a majú vďaka nezaočkovanosti ťažký priebeh, nehospitalizovala. Keď sú frajeri, tak nech sú frajeri fest, a do konca... (A nech si pomôžu sami...) Teda, teraz nemyslím tých, ktorí sa očkovať nemôžu, alebo na nich ešte neprišiel rad, pravda.
Není tady
rina napsal(a):
LENNNA napsal(a):
Hodně se pleteš.Navštívila, jistě na rozdíl od vás všech.
No, ono je to zložitejšie, ale na to treba byť schopný rozmýšľať v širšom kontexte, pravda.... Môj otec napr. zomrel vo finále na infarkt, ale ešte 2 mesiace predtým mu srdce fungovalo na 80%... Lenže vinou nejakého záhadného neduhu (ktorý lekári neobjavili až do jeho smrti) schudol o 25 kg, ledva sa hýbal, vodilo sa mu zle - a nakoniec to teda nevydržalo srdce a ofiko dôvod úmrtia bol infarkt. Lenže keby nebolo tej záhadnej pôvodnej choroby, nebolo by ani infarktu a on by tu mohol byť ešte dnes. A tak nejako je to aj s Covidom - chronicky chorí zomrú vlastne na svoju chronickú chorobu, ale keby nie Covidu, požili by si s ňou ešte x týždňov, mesiacov - a možno aj rokov. Tak to je.
Není tady
Selima napsal(a):
LENNNA napsal(a):
Selima napsal(a):
Ještě dodám - další vlna přijde nejspíše tak jako tak bez ohledu na očkování. Protože očkování chrání (prý) jen člověka před horším průběhem, ale nechrání ho před tím, že vir zase nechytne a nebude roznášet dál.Ale chráni (myslím, že mňa ochránilo pri kontakte s pozitívnou neterkou) - otázkou sú nové a nové mutácie... Ale niektoré vakcíny platia vraj aj na nové mutácie.
Ale nechrání , toto platí po celou dobu od samotného začátku (tedy bez očkování) - při kontaktu s pozitivní osobou se někdo nakazí a někdo nenakazí. Tak to prostě je.
Není tady