6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
I já jsem přesvědčená, e co nejvyí proočkovanost je hodně důleitá a e musí mít na sílu viru vliv. Hlásím se tedy k méně chápavým.
Není tady
Rino, nemá pravdu. Nemocnice byly zahlcené hlavně proto, e najednou byla spousta lidí, kterým bylo zle a dusili se.
koda, e skáče bezmylenkovitě na tyhle li.
Není tady
Ok.
Mně je líto e ty a ostatní skáčete na ty "účelové" li
Není tady
Barča napsal(a):
Rino, nemá pravdu. Nemocnice byly zahlcené hlavně proto, e najednou byla spousta lidí, kterým bylo zle a dusili se.
koda, e skáče bezmylenkovitě na tyhle li.
Jenom u nas na malem meste co bylo mrtvych na covid a to i lide pred 50.To byl duvod ,ktery me presvedcil nechat se ockovat.
Není tady
rina napsal(a):
Judyna napsal(a):
Jasně, ale onemocnění bude probíhat jako lehké, take nikoho( očkovaného samozřejmě) by nemělo ohrozit na ivotě. A ti zbylí neočkovaní - tady jde o to, aby jich bylo co nejméně a nedolo k zahlcení nemocnic, jak to bylo teď, kdy se musela odsunout běná péče, co činilo lidem velké zdravotní komplikace. Také by ten vir sám o sobě měl právě díky velké proočkovanosti oslabit.
Kecy v klecy! Zahlcení nemocnic bylo kvůli "dotacím" na kovidové místo.
Vir kvůli proočkovanosti neoslabí!.
Ale to nevidí jenom ti méně chápaví, promiň Judy, ale patří mezi ně 🍀
To je diskuze!!!!!!!!!!!!!!
Otřesné
Judy..........hezký zbytek neděle.
Není tady
eremuruss napsal(a):
Barča napsal(a):
koda, e skáče bezmylenkovitě na tyhle li.Jenom u nas na malem meste co bylo mrtvych na covid a to i lide pred 50.To byl duvod ,ktery me presvedcil nechat se ockovat.
Moc by mě zajímalo, kdo má stejný názor jako rina..........
Není tady
Judyna napsal(a):
LENNNA napsal(a):
Selima napsal(a):
Nebudú vymýža nič. Ak nebude dostatočná preočkovanos (70 percent min.), tak nevnikne kolektívna imunita a oni proste znovu zatvoria obchody, kiná, retaurácie, fitká, apod. A ak nezatvoria tí hore, tak príde tretia vlna, prevalcuje vás(nás) a bude nutné zatvori tak či onak...
Připomeneme si to za nějaký čas.... myslím, e něco vymyslí, jak větinu k očkování donutit...
Jetě dodám - dalí vlna přijde nejspíe tak jako tak bez ohledu na očkování. Protoe očkování chrání (prý) jen člověka před horím průběhem, ale nechrání ho před tím, e vir zase nechytne a nebude roznáet dál.Jasně, ale onemocnění bude probíhat jako lehké, take nikoho( očkovaného samozřejmě) by nemělo ohrozit na ivotě. A ti zbylí neočkovaní - tady jde o to, aby jich bylo co nejméně a nedolo k zahlcení nemocnic, jak to bylo teď, kdy se musela odsunout běná péče, co činilo lidem velké zdravotní komplikace. Také by ten vir sám o sobě měl právě díky velké proočkovanosti oslabit.
Judyno, s těmi nemocnicemi má pravdu, to uznávám. Na to by mělo asi očkování pomoci. Uvidíme, snad to tak bude
Co se týká oslabení viru - s tím bych asi také souhlasila. Ale stále vznikají nové mutace a některé prý očkování ani nefunguje. Dalí mutace zřejmě budou přicházet, tomu asi očkování úplně nepomůe.
Já to vdy brala hodně váně, jen prostě do toho očkování se mi nechce, nemám z toho vůbec dobrý pocit. Take vyčkávám, co bude dál, přikláním se k tomu, e nepůjdu. Ale kdo ví, co bude a třeba jednou názor změním. Nebo nás ti nahoře donutí, k tomu se přikláním asi nejvíce. Co vlastně na jednu stranu i chápu. Sama u chci normální ivot a né zákazy, uzavírky ... pere se to ve mně. Blbý covid.
Není tady
rina napsal(a):
Judyna napsal(a):
Jasně, ale onemocnění bude probíhat jako lehké, take nikoho( očkovaného samozřejmě) by nemělo ohrozit na ivotě. A ti zbylí neočkovaní - tady jde o to, aby jich bylo co nejméně a nedolo k zahlcení nemocnic, jak to bylo teď, kdy se musela odsunout běná péče, co činilo lidem velké zdravotní komplikace. Také by ten vir sám o sobě měl právě díky velké proočkovanosti oslabit.
Kecy v klecy! Zahlcení nemocnic bylo kvůli "dotacím" na kovidové místo.
Vir kvůli proočkovanosti neoslabí!.
Ale to nevidí jenom ti méně chápaví, promiň Judy, ale patří mezi ně 🍀
rino, koda e jsi nenavtívila jako dobrovolník covidové oddělení.
Hodně se plete.
Není tady
vera napsal(a):
eremuruss napsal(a):
Barča napsal(a):
koda, e skáče bezmylenkovitě na tyhle li.Jenom u nas na malem meste co bylo mrtvych na covid a to i lide pred 50.To byl duvod ,ktery me presvedcil nechat se ockovat.
Netuím. Moná Václav Klaus sr.? Po tom více ne ročním souití s vyvíjející se infekcí mě to překvapilo. Člověk přece jen má vlastní zkuenost, u se mu nedá kdeco nabulíkovat, pokud sám nechce.
Není tady
vera napsal(a):
eremuruss napsal(a):
Barča napsal(a):
Nepřiznají se.
Není tady
LENNNA napsal(a):
Hodně se plete.
Navtívila, jistě na rozdíl od vás vech.
Viděla jsem tam přesně to, co se moc rozpitvávat nesmí... Take ano, kam se mohlo, psalo se kovid. Často pozůstalí byli tázáni, jestli se kovid můe napsat jako příčina smrti. I kdy nebyl.
Není tady
rina napsal(a):
LENNNA napsal(a):
Hodně se plete.Navtívila, jistě na rozdíl od vás vech.
Viděla jsem tam přesně to, co se moc rozpitvávat nesmí... Take ano, kam se mohlo, psalo se kovid. Často pozůstalí byli tázáni, jestli se kovid můe napsat jako příčina smrti. I kdy nebyl.
Pokud bys byla, nikdy bys nic takového netvrdila.
Není tady
Pokud by tohle byla pravda, tak si to jdu asi hodit! Já u fakt nechci
WHO: Druhý rok pandemie bude vraednějí
https://www.novinky.cz/zahranicni/evrop … i-40360321
Není tady
LENNNA napsal(a):
Pokud bys byla, nikdy bys nic takového netvrdila.
No vak mám taky staenou pr..l, kdy mě přijdou zatknout za velezradu...
Byla!
Není tady
Leno, ty mutace jsou opravdu pěkná paká. Vznikají prý hlavně tam, kde má virus volné pole působnosti a můe "řádit". Proto si myslím, e je velice důleité proočkovat lidi vude - i v rozvojových zemích a klidně do toho i vrazit prachy. Protoe vzhledem k propojenosti celého světa a cestování vude moně, si pak lehce z nějaké exotické země mutaci přitáhneme a očkování bude moná k ničemu. Ono prý hodně záleí i na typu vakcíny. Na těch Saychelách, kde se to rozmohlo i přes očkování, prý očkovali nějakou čínskou? vakcínou s velice malou účinností a úplně rozvolnili. Moná budeme mít smůlu i my, co jsme očkování Astrou...Kdo ví. Ale jiná zbraň proti této nemoci zkrátka zatím není. A aby kvůli tomu umírali i lidi, kteří kovid nemají, ale nedostane se jim kvůli zahlcení nemocnic řádného oetření, je dost blbé.
Není tady
ano, na Seychelách měli čínskou vakcínu, která prý byla účinná z 20 procent, e to byl podvod...............a brzy rozvolnili, potřebují turisty
souhlasím, jiná zbraň proti kovidu není
natěstí takových rin je málo, neznám nikoho takového..............a čtu ji jako Dikobraz
Není tady
Není tady
Judyna napsal(a):
Leno, ty mutace jsou opravdu pěkná paká. Vznikají prý hlavně tam, kde má virus volné pole působnosti a můe "řádit". Proto si myslím, e je velice důleité proočkovat lidi vude - i v rozvojových zemích a klidně do toho i vrazit prachy. Protoe vzhledem k propojenosti celého světa a cestování vude moně, si pak lehce z nějaké exotické země mutaci přitáhneme a očkování bude moná k ničemu. Ono prý hodně záleí i na typu vakcíny. Na těch Saychelách, kde se to rozmohlo i přes očkování, prý očkovali nějakou čínskou? vakcínou s velice malou účinností a úplně rozvolnili. Moná budeme mít smůlu i my, co jsme očkování Astrou...Kdo ví. Ale jiná zbraň proti této nemoci zkrátka zatím není. A aby kvůli tomu umírali i lidi, kteří kovid nemají, ale nedostane se jim kvůli zahlcení nemocnic řádného oetření, je dost blbé.
Mně hlava nebere, proč musí lidi za této situace trajdat někde po světě! Fakt ne! Třeba ta Indie, prý je to tam moc a lidi tam cestují. S cestováním se to bude logicky roznáet dál a dál. To nemůou lidi sedět chvíli doma na pr...zadku? No, u toho mám fakt plné zuby. A pokud to potrvá jetě tak dlouho, tak to je opravdu na mali! To nemůe plno lidí finančně přeít! A dalích plno přeit doslova My u máme zavřeno téměř rok! Stále nás neotevřeli jetě. A jen co nás v létě moná otevřou, tak na podzim přijde na rok dalí vlna a dalí uzavírka? To se prostě nedá. Opravdu se začínám bát o práci, o přeití - finanční. Co s námi bude?
Není tady
vera napsal(a):
natěstí takových rin je málo, neznám nikoho takového..............a čtu ji jako Dikobraz
Děkuji!
Dikobraz mě provázel mým mládím stejně jako tebe!
Take spíe na netěstí je nás rin málo, ale to neva, aspoň jsme vzácné 🤩
Není tady
Judyna napsal(a):
Jasně Judy, směj se paňáco...
Není tady
LENNNA napsal(a):
Selima napsal(a):
Nebudú vymýža nič. Ak nebude dostatočná preočkovanos (70 percent min.), tak nevnikne kolektívna imunita a oni proste znovu zatvoria obchody, kiná, retaurácie, fitká, apod. A ak nezatvoria tí hore, tak príde tretia vlna, prevalcuje vás(nás) a bude nutné zatvori tak či onak...
Připomeneme si to za nějaký čas.... myslím, e něco vymyslí, jak větinu k očkování donutit...
Jetě dodám - dalí vlna přijde nejspíe tak jako tak bez ohledu na očkování. Protoe očkování chrání (prý) jen člověka před horím průběhem, ale nechrání ho před tím, e vir zase nechytne a nebude roznáet dál.
Ale chráni (myslím, e mňa ochránilo pri kontakte s pozitívnou neterkou) - otázkou sú nové a nové mutácie... Ale niektoré vakcíny platia vraj aj na nové mutácie.
Není tady
rina napsal(a):
A já zas četla toto: ...Nejvíce proočkovaná země světa hlásí problém. Covid se tu rychle íří, a to i mezi očkovanými, nutná jsou tvrdá opatření...
Jde o Seychely.
Take díky očkování mají OPĚT lockdown, zavřené koly, hospody atd.
Tam má by skôr NAPRIEK ako DÍKY, nie? (Inak, nerozumiem, prečo a očkovanie tak rozčužuje, Viktorka... Tak sa prosto nedaj zaočkova , a je!- kadému je u (_._) , či si zaočkovaná, alebo nie.... Vetci normálni žudia sa rozhodnú podža seba a potom ponesú následky svojich rozhodnutí )
Není tady
Ja by som ale tých nezaočkovaných, keď u ochorejú a majú vďaka nezaočkovanosti aký priebeh, nehospitalizovala. Keď sú frajeri, tak nech sú frajeri fest, a do konca... (A nech si pomôu sami...) Teda, teraz nemyslím tých, ktorí sa očkova nemôu, alebo na nich ete nepriiel rad, pravda.
Není tady
rina napsal(a):
LENNNA napsal(a):
Hodně se plete.Navtívila, jistě na rozdíl od vás vech.
No, ono je to zloitejie, ale na to treba by schopný rozmýža v irom kontexte, pravda.... Môj otec napr. zomrel vo finále na infarkt, ale ete 2 mesiace predtým mu srdce fungovalo na 80%... Lene vinou nejakého záhadného neduhu (ktorý lekári neobjavili a do jeho smrti) schudol o 25 kg, ledva sa hýbal, vodilo sa mu zle - a nakoniec to teda nevydralo srdce a ofiko dôvod úmrtia bol infarkt. Lene keby nebolo tej záhadnej pôvodnej choroby, nebolo by ani infarktu a on by tu mohol by ete dnes. A tak nejako je to aj s Covidom - chronicky chorí zomrú vlastne na svoju chronickú chorobu, ale keby nie Covidu, poili by si s ňou ete x týdňov, mesiacov - a mono aj rokov. Tak to je.
Není tady
Selima napsal(a):
LENNNA napsal(a):
Selima napsal(a):
Jetě dodám - dalí vlna přijde nejspíe tak jako tak bez ohledu na očkování. Protoe očkování chrání (prý) jen člověka před horím průběhem, ale nechrání ho před tím, e vir zase nechytne a nebude roznáet dál.Ale chráni (myslím, e mňa ochránilo pri kontakte s pozitívnou neterkou) - otázkou sú nové a nové mutácie... Ale niektoré vakcíny platia vraj aj na nové mutácie.
Ale nechrání , toto platí po celou dobu od samotného začátku (tedy bez očkování) - při kontaktu s pozitivní osobou se někdo nakazí a někdo nenakazí. Tak to prostě je.
Není tady