6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Devcata nechate se ockovat proti covidu nebo ne ? Pritel do toho jde a ja stale nevim,porad me premlouva.Jak to mate vy ? Na jednu stranu me zemrelo v okoli docela dost lidi,na druhou stranu vakcina neni proverena,tak proto vaham.
Není tady
zítra jdu
Není tady
Já už mám jednu dávku za sebou. Původně jsem také nechtěla, ale změnila jsem názor.
Není tady
Judyna napsal(a):
Já už mám jednu dávku za sebou. Původně jsem také nechtěla, ale změnila jsem názor.
Judy cim,to,ze si zmenila nazor ?Ja jsem na vazkach fakt nevim.Mam kolem sebe spoustu odpurcu,az na meho pritele.Ten vylozene ceka az se zacne ockovat jeho rocnik.
Není tady
Já váhám, ale stále se přikláním více k tomu, že nenechám. Nemám z vakcíny dobrý pocit.
Není tady
Já taky. Nevěřím že to pomůže a nevěřím že to zůstane bez následků.
Není tady
Mně zemřelo 5 kamarádů, velkých sportovců.....................50-55 let
Ale já se chtěla očkovat od samého začátku
Podle mě..............klady převyšují zápory
Není tady
Prvá várka, AstraZeneca... Kvôli robote, ale myslím, že vďaka tomu bude väčšia sloboda chodiť za kultúrou, športom, do podnikov, bazéna, do zahraničia.... Toto je "klasická" vakcína, blbé pocity=vedľajšie účinky 1 deň, odvtedy dobré. A odolala som aj "pozitivite" v rodine (a stretli sme sa, fyzicky), takže za mňa
Upravil(a) Selima (3. 5. 2021 13:55)
Není tady
Umírali lidé před očkovním.... nyní už jsem četla, že umírají i po očkování (týden po očkování) - těžko říct, zda je to pravda či ne.
Nikdo z nás neví, kde je pravda a co je lepší - očkovat či neočkovat. To ukáže až delší čas, nyní se každý z nás jen domnívá a k něčemu přiklání.
Druhá otázka je ta, že možná nás postupně donutí všechny (zákazy, omezeními...).... už mluví i o očkování dětí.
Není tady
Za mňa - keby som bola fajčiarka v plodnom veku a brala antikoncepciu,. váhala by som s AstraZenecou. Tie mRNA vakcíny sú možno lepšie, ale ja som podozrievavá. Počkám si, čo to urobí s ostatnými. A Sputnik - no comment...
Není tady
eremuruss napsal(a):
Judyna napsal(a):
Judy cim,to,ze si zmenila nazor ?Ja jsem na vazkach fakt nevim.Mam kolem sebe spoustu odpurcu,az na meho pritele.Ten vylozene ceka az se zacne ockovat jeho rocnik.
Zpočátu jsem k tomu přistupovala jako k očkování proti chřipce . Říkala jsem si, chřipku jsem měla jednou v životě, na co očkování. Jenže pak jsem kovidem onemocněla a postupem času začalo umírat hodně lidí a ukázalo se, že kovid je daleko nakažlivější než obyčejná chřipka. Umřela mi kamarádka, která , kdyby byla očkovaná, mohla žít. Navíc - očkování zdolalo už fůru jiných nemocí a úspěšně. Teď je u nás mrtvých s kovidem skoro 30 000 lidí. To je určitě někélikanásobně víc, než kolik jich zemřelo na očkování. Navíc, pokud se nechá velká většina lidí očkovat, nebudou už potřeba taková omezení běžného života, která byla potřeba doteď.
Mně teda bylo po první dávce AZ hodně blbě - hůř, než když jsem marodila. Trvalo mi to tři dny.
Není tady
před 3 hodinami mě očkovali, Pfizer..............zatím nic
Není tady
Už jsem registrovaná. Podle mě klady převyšují nad zápory.
Není tady
Vero, třak to je fajn, že nemáš problémy.
Blossom - ano.
Není tady
Tak mně není nic, už mně ani ruka nebolí...........je mi 69, říkají, že mladší ročníky to snášejí hůř ?????
Tak jsem koupila letenky do Řecka, na červen, risknu to, stály 19,90 E jedna cesta.
Není tady
Vero, dlouho Tě obdivuji! To nadšení pro cestování, Tvoji pozitivní energii a vůbec. Užij si Řecko
Není tady
Po očkování mě bolí trochu ruka, je zajímavé...................že stejně mě bolí i druhá ruka
že by..........???
Není tady
Že by co?
Není tady
...Že by to nebylo očkováním?...
Vero a do toho Řecka poletíš sama nebo s partou? Ta letenka je za hubičku. To jsem vůbec netušila, že to může být tak laciné.
Jinak ano - říká se, že čím je člověk starší, tím menší reakce na očkování. jelikož s věkem se snižuje imunita.
Není tady
vera napsal(a):
Po očkování mě bolí trochu ruka, je zajímavé...................že stejně mě bolí i druhá ruka
že by..........???
Taky jsem si toho všimla. Souměrnost především! Ta s vpichem mě ale bolela jen trochu a ta druhá ještě méně.
Není tady
Idem dnes na druhú dávku, tak mi prosím držte päste....
Není tady
Seli, držím držím.................
Mně tedy nebylo nic, při očkování mi paní doktorka kladla na srdce.............odpočívat, nic nedělat
kdyby věděla, že hned ráno jsem jela s kolem do servisu, pak něco vyřídit do stolařství, do knihovny a nakonec......ke kadeřnici,
po půl roce jsem byla v Brně, tak jsem si ho procourala, 2x si dala kávičku, dorazila až večer domů
no, čím starší, tím............
v kapse jsem měla ibalgin, pro jistotu............ale nic
nikdo z mých známých neměl problémy
Není tady
Njn, ale ja mám AstraZenecu, a tá je akosi iná... Po prvom očkovaní som mala problémy, ale nič dramatické - slabšia chrípočka, povedala by som. A začala sa až 12 hodín po očkovaní, trvala cca 24 hodín - a potom pokoj. Druhá dávka je vraj pri tejto vaskcíne slabšia, resp. s menšími vedľajšími účinkami, tak uvidíme...
Není tady
Seli, také držím palce a jsem moc zvědavá, jak Ti to proběhne. Už kvůli sobě, protože máme stejnou vakcínu. hrozně mě potěšila tvoje zmínka o otm, že druhá dávka by měla být slabší. Nic takového jsem totiž neslyšela.Já měla reakci po té první dost silnou. Vlastně mi bylo hůř než při kovidu. Trvalo to 3 dny, očkovací den nepočítám.
Jinak my jsme už při té prvé dávce dostali kartičku s datem a časem druhé dávky (jak jsi psala na vedlejším vlákně, že ti to přišlo sms na poslední chvíli)
Není tady