29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj,
nikdy jsem sem nepsala.. ale dnes jsem našla při procházení kapes před praním v přítelově kapse mikiny odtržený vršek od obalu kondomu. Byl tam jasný nápis Prime.. a při porovnání s fotkou na internetu je to naprosto shodný obal. Dělá ze mě pitomce a říká, že neví, kde se mu to tam vzalo a že mě nepodvádí. A že to není obal od toho. Nevím co mám dělat. Jezdí na montáže do jiného města na 4 dny v týdnu a přespává tam. Jsme spolu už pár let. Asi těžké radit, že..
Upravil(a) Marky-23 (27. 3. 2021 18:51)
Není tady
Život je plný paradoxů: Kdyby nepoužíval kondom, nic se nedozvíš......a přitom by to bylo o hodně horší.
Teď jde o to, aby sis udělala ty v sobě jasno: Stojí mi za to i přesto s ním žít? Třeba přijdeš na to, že ano, že toho pozitivního je hodně. Pak s ním zůstaň. A nebo váš vztah nestál moc za to už předtím, a přítelova nevěra je jen pomyslným posledním hřebíkem do rakve.
Nevěra je sice zlá věc, ale je i mnoho párů, které se přes ní přenesly a fungují dál.
Není tady
Problém je, že zapírá. Dělá jako že nic. Jak kdybych to snad vůbec nenašla. A to jsem klidná a snažím se to brát racionálně. Ptala jsem se ho 2x, že chci znát důvod a zda je to vztah nebo jednorázovka. Ať mi řekne pravdu. Jestli za to mohu já. A že chci znát důvod. Připadám si jak blbec. Že se mu to tam objevilo úplně snad omylem.
Není tady
Marky, tohle je opravdu těžké na nějakou radu... ačkoliv to vypadá celkem jednoznačně, tak jsi teď v nejistotě, nevíš, co se děje a každý den budeš přemýšlet, co na montáži dělá. A to nejsou nic moc vyhlídky. Potřebuješ si to v sobě srovnat, co s tím, co ti říká intuice, co chceš dál dělat, jaký je váš vztah, jak se v něm cítíš, jak ho vidíš, jestli za to stojí či nestojí... prostě vše si v sobě srovnat a buď nad tím mávnout rukou a jít dál nebo se vydat sama jinou cestou, že ti to za to nestojí. Tady je opravdu každá rada drahá.
Není tady
Na tvé otázky se těžko odpovídá.
A asi si na některé (třeba: můžu za to já?) zkus odpovědět sama.
Ne hledáním viny, to je nesmyslné, ale důkladným "vyšetřením" vztahu.
A přesně jak píše Lennna, zeptej se, jestli chceš pokračovat dál a za jakých podmínek.
A pokud spolu zůstanete, posuňte se dál, je pravděpodobné, že váš vztah je po pár letech přenošený. Nebo máte nějaké společné "dílo"?
Není tady
Vidím to jako Lennna. Ještě mě napadá - znám z vyprávění dělníka ze slévárny, jaké "vtipné" věci si pánové dokázali vzájemně provádět. Tohle by do jejich schválností taky zapadalo.
Marky, držím palce!
Není tady
Děkuji za každou odpověď a názor.
Tvrdí mi, že ta bunda není jeho. Že mají všichni stejnou pracovní bundu a že je měli svlečené v autě.
Není tady
Tomu bych aj věřila (pro klid v duši )
Není tady
Marky-23 napsal(a):
Děkuji za každou odpověď a názor.
Tvrdí mi, že ta bunda není jeho. Že mají všichni stejnou pracovní bundu a že je měli svlečené v autě.
I tohle může být dost dobře pravda. Ale jak to je se stejně nedozvíš, důležité je, jak se k tomu postavíš.
Není tady
Pokud chceš vztah udržet, asi bys mu měla věřit.
Není tady