18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj,
nikdy jsem sem nepsala.. ale dnes jsem nala při procházení kapes před praním v přítelově kapse mikiny odtrený vrek od obalu kondomu. Byl tam jasný nápis Prime.. a při porovnání s fotkou na internetu je to naprosto shodný obal. Dělá ze mě pitomce a říká, e neví, kde se mu to tam vzalo a e mě nepodvádí. A e to není obal od toho. Nevím co mám dělat. Jezdí na montáe do jiného města na 4 dny v týdnu a přespává tam. Jsme spolu u pár let. Asi těké radit, e..
Upravil(a) Marky-23 (27. 3. 2021 18:51)
Není tady
ivot je plný paradoxů: Kdyby nepouíval kondom, nic se nedozví......a přitom by to bylo o hodně horí.
Teď jde o to, aby sis udělala ty v sobě jasno: Stojí mi za to i přesto s ním ít? Třeba přijde na to, e ano, e toho pozitivního je hodně. Pak s ním zůstaň. A nebo vá vztah nestál moc za to u předtím, a přítelova nevěra je jen pomyslným posledním hřebíkem do rakve.
Nevěra je sice zlá věc, ale je i mnoho párů, které se přes ní přenesly a fungují dál.
Není tady
Problém je, e zapírá. Dělá jako e nic. Jak kdybych to snad vůbec nenala. A to jsem klidná a snaím se to brát racionálně. Ptala jsem se ho 2x, e chci znát důvod a zda je to vztah nebo jednorázovka. A mi řekne pravdu. Jestli za to mohu já. A e chci znát důvod. Připadám si jak blbec. e se mu to tam objevilo úplně snad omylem.
Není tady
Marky, tohle je opravdu těké na nějakou radu... ačkoliv to vypadá celkem jednoznačně, tak jsi teď v nejistotě, neví, co se děje a kadý den bude přemýlet, co na montái dělá. A to nejsou nic moc vyhlídky. Potřebuje si to v sobě srovnat, co s tím, co ti říká intuice, co chce dál dělat, jaký je vá vztah, jak se v něm cítí, jak ho vidí, jestli za to stojí či nestojí... prostě ve si v sobě srovnat a buď nad tím mávnout rukou a jít dál nebo se vydat sama jinou cestou, e ti to za to nestojí. Tady je opravdu kadá rada drahá.
Není tady
Na tvé otázky se těko odpovídá.
A asi si na některé (třeba: můu za to já?) zkus odpovědět sama.
Ne hledáním viny, to je nesmyslné, ale důkladným "vyetřením" vztahu.
A přesně jak píe Lennna, zeptej se, jestli chce pokračovat dál a za jakých podmínek.
A pokud spolu zůstanete, posuňte se dál, je pravděpodobné, e vá vztah je po pár letech přenoený. Nebo máte nějaké společné "dílo"?
Není tady
Vidím to jako Lennna. Jetě mě napadá - znám z vyprávění dělníka ze slévárny, jaké "vtipné" věci si pánové dokázali vzájemně provádět. Tohle by do jejich schválností taky zapadalo.
Marky, drím palce!
Není tady
Děkuji za kadou odpověď a názor.
Tvrdí mi, e ta bunda není jeho. e mají vichni stejnou pracovní bundu a e je měli svlečené v autě.
Není tady
Tomu bych aj věřila (pro klid v dui )
Není tady
Marky-23 napsal(a):
Děkuji za kadou odpověď a názor.
Tvrdí mi, e ta bunda není jeho. e mají vichni stejnou pracovní bundu a e je měli svlečené v autě.
I tohle můe být dost dobře pravda. Ale jak to je se stejně nedozví, důleité je, jak se k tomu postaví.
Není tady
Pokud chce vztah udret, asi bys mu měla věřit.
Není tady