Oznámení

18. září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

18. září : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 27. 3. 2021 18:47

Marky-23
♥♥♥----

Nemilé překvapení v kapse

Ahoj,
nikdy jsem sem nepsala.. ale dnes jsem našla při procházení kapes před praním v přítelově kapse mikiny odtržený vršek od obalu kondomu. Byl tam jasný nápis Prime..  a při porovnání s fotkou na internetu je to naprosto shodný obal. Dělá ze mě pitomce a říká, že neví, kde se mu to tam vzalo a že mě nepodvádí. A že to není obal od toho. Nevím co mám dělat. kapitulation Jezdí na montáže do jiného města na 4 dny v týdnu a přespává tam. Jsme spolu už pár let. Asi těžké radit, že..usch

Upravil(a) Marky-23 (27. 3. 2021 18:51)

Není tady

#2 27. 3. 2021 19:33

Blossom opět s vámi
♥♥♥----

Re: Nemilé překvapení v kapse

Život je plný paradoxů: Kdyby nepoužíval kondom, nic se nedozvíš......a přitom by to bylo o hodně horší.

Teď jde o to, aby sis udělala ty v sobě jasno: Stojí mi za to i přesto s ním žít? Třeba přijdeš na to, že ano, že toho pozitivního je hodně. Pak s ním zůstaň. A nebo vᚠvztah nestál moc za to už předtím, a přítelova nevěra je jen pomyslným posledním hřebíkem do rakve.

Nevěra je sice zlá věc, ale je i mnoho párů, které se přes ní přenesly a fungují dál.

Není tady

#3 27. 3. 2021 20:03

Marky-23
♥♥♥----

Problém je, že zapírá. Dělá jako že nic. Jak kdybych to snad vůbec nenašla. A to jsem klidná a snažím se to brát racionálně. Ptala jsem se ho 2x, že chci znát důvod a zda je to vztah nebo jednorázovka. A mi řekne pravdu. Jestli za to mohu já. A že chci znát důvod. Připadám si jak blbec. Že se mu to tam objevilo úplně snad omylem.

Není tady

#4 27. 3. 2021 20:37

LENNNA
♥♥♥♥♥♥-

Marky, tohle je opravdu těžké na nějakou radu... ačkoliv to vypadá celkem jednoznačně, tak jsi teď v nejistotě, nevíš, co se děje a každý den budeš přemýšlet, co na montáži dělá. A to nejsou nic moc vyhlídky. Potřebuješ si to v sobě srovnat, co s tím, co ti říká intuice, co chceš dál dělat, jaký je vᚠvztah, jak se v něm cítíš, jak ho vidíš, jestli za to stojí či nestojí... prostě vše si v sobě srovnat a buď nad tím mávnout rukou a jít dál nebo se vydat sama jinou cestou, že ti to za to nestojí. Tady je opravdu každá rada drahá.

"Před 150 lety by vás považovali za blázny, pokud byste se zasazovali za konec otroctví. Před 100 lety by se vám smáli za návrh, že by ženy měly mít volební právo. Před 25 lety by vás nazvali perverzním za obhajobu práv gayů. Dnes se nám smějí, když chceme, aby skončilo otroctví zvířat. Jednoho dne se smát nebudou."
- Gary Smith

Není tady

#5 28. 3. 2021 7:04

Barča
♥♥♥♥♥♥-

Na tvé otázky se těžko odpovídá.
A asi si na některé (třeba: můžu za to já?) zkus odpovědět sama.
Ne hledáním viny, to je nesmyslné, ale důkladným "vyšetřením" vztahu.
A přesně jak píše Lennna, zeptej se, jestli chceš pokračovat dál a za jakých podmínek.
A pokud spolu zůstanete, posuňte se dál, je pravděpodobné, že vᚠvztah je po pár letech přenošený. Nebo máte nějaké společné "dílo"?

Není tady

#6 28. 3. 2021 12:14

Irma
♥♥♥♥---

Vidím to jako Lennna. Ještě mě napadá - znám z vyprávění dělníka ze slévárny, jaké "vtipné" věci si pánové dokázali vzájemně provádět. Tohle by do jejich schválností taky zapadalo.
Marky, držím palce! hjarta

De gustibus non est disputandum. Proti gustu žádný dišputát.

Není tady

#7 28. 3. 2021 12:28

Marky-23
♥♥♥----

Děkuji za každou odpověď a názor.
Tvrdí mi, že ta bunda není jeho. Že mají všichni stejnou pracovní bundu a že je měli svlečené v  autě.

Není tady

#8 28. 3. 2021 14:03

rina
♥♥♥♥♥♥♥

Tomu bych aj věřila (pro klid v duši wink )

Klid v duši přeji všem.

Není tady

#9 28. 3. 2021 18:42

LENNNA
♥♥♥♥♥♥-

Marky-23 napsal(a):

Děkuji za každou odpověď a názor.
Tvrdí mi, že ta bunda není jeho. Že mají všichni stejnou pracovní bundu a že je měli svlečené v  autě.

I tohle může být dost dobře pravda. Ale jak to je se stejně nedozvíš, důležité je, jak se k tomu postavíš.

"Před 150 lety by vás považovali za blázny, pokud byste se zasazovali za konec otroctví. Před 100 lety by se vám smáli za návrh, že by ženy měly mít volební právo. Před 25 lety by vás nazvali perverzním za obhajobu práv gayů. Dnes se nám smějí, když chceme, aby skončilo otroctví zvířat. Jednoho dne se smát nebudou."
- Gary Smith

Není tady

#10 28. 3. 2021 19:49

Judyna
♥♥♥♥♥♥♥

Pokud chceš vztah udržet, asi bys mu měla věřit.

Jakmile si uvědomíš svoji pravou hodnotu, bude se okolo tebe točit celý svět.
Rozhodnutí osvobozuje.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

Zápatí