Oznámení

14. února : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

14. února : Kyjevské smažené fazole. I bez masa se dá připravit skvělý oběd!

14. února : Menopauza mění vzhled ženy. Na co všechno má vliv kolísající hladina hormonů

#1 24. 1. 2021 22:29

AndreaP.
Administrátor
Místo: Severní Morava
Registrovaný: 9. 1. 2006
Příspěvky: 12313

Swap Babinet

Babinet, to nejsou jen diskuzní fóra či magazín plný článků, ale spoustu dalších projektů, které neustále rozšiřujeme. I nyní přicházíme s nabídkou pro všechny uživatele ....

Směňování věcí provází lidstvo od jeho počátků. A ani dnes tomu není jinak. Prakticky každý z nás má doma něco, co už nepotřebuje, nebo dokonce překáží, a přitom by mohlo udělat někomu jinému radost nebo být k užitku.

Pojem swap pochází z angličtiny. Znamená výměnu věcí mezi lidmi navzájem a představuje alternativu nákupu věcí nových. Nabízí řešení u všeho, co je možné ještě využít a co již někdo nepotřebuje. Nejčastěji jde o oblečení, doplňky do domácnosti, knihy, ale může to být cokoli jiného, co si jen lze představit.

Na těchto stránkách najdete místo především pro bezplatnou výměnu. Chápeme ale, že ne vše může být zadarmo, a proto lze u nabídky nastavit cenu. Apelujeme pouze na poskytovatele, aby v takovém případě požadovali cenu přiměřenou situaci a takový případ považujeme za vyjímečný. Pokud chcete své přebytky prodávat, jistě najdete spoustu bazarů někde jinde.

Nikdo není při používání těchto stránek nijak omezován, počet požadavků nebo nabídek pomoci není limitován, uživatele pouze žádáme, aby posoudil svou schopnost splnit vše, co nabízí.

Uživatel zodpovídá sám za aktuálnost a správnost svých údajů. V případě záznamů, které nebudou jednoznačné a srozumitelné, ale budou neaktuální, neplatné, matoucí, či podvodné, si vyhrazujeme právo je odstranit. Komunikace mezi uživateli, probíhající na těchto stránkách, musí splňovat zásady slušného chování a nesmí svým obsahem nebo formou porušovat zákony České republiky.

Tato služba je uživatelům Babinetu s ohledem na svůj charakter poskytovaná jako samostatná. Z toho důvodu má oddělené uživatelské účty a pro její využívání je potřeba vytvořit si samostatný účet, jiný než je účet pro využívání ostatních služeb Babinetu, např. Diskusních fór.

https://swap.babinet.cz/

https://swap.babinet.cz/storage/photos/3/Sestava_swap.jpg

Není tady

 

#2 26. 1. 2021 12:11

AndreaP.
Administrátor
Místo: Severní Morava
Registrovaný: 9. 1. 2006
Příspěvky: 12313

Re: Swap Babinet

Už delší dobu marně sháním, nemáte někdo nevyužitou?

https://babinet.cz/swap/1

https://swap.babinet.cz/storage/AWEtdD99PAnPCVqHEauQiHUQxtCpWTgDXfSqvvCZ.jpeg

A nebo naopak máte doma sami věci, které už nepotřebujete a je vám líto je jen tak vyhodit? Pokud máte chu, nabídněte je, třeba někomu dalšímu pomůžou.

Není tady

 
NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

Zápatí

Powered by PunBB 1.2.24c
© Copyright 2002–2008 Rickard Andersson
Content © Copyright 2000–2016 SAMI spol. s r.o.
Ochrana osobních údajů