25.ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 25.ledna : Směňování věcí provází lidstvo od jeho počátků.Nový SWAP Babinet pro všechny! 4.ledna : Dieta po vánocích? Leden, na váhu zásadně (ne)vlezem! 4.ledna : Účinný a ekologický domácí prostředek na mytí nádobí vyrobíte za zlomek ceny |
|
|
Já se koukala až včera - využila jsem "červené tlačítko" na TV. Jinak pohádku přímo na Štědrý večer nikdy nestíhám.
Není tady
Judyna napsal(a):
Koukali jste na štědrovečerní pohádu na ČT? Jak se vám líbila? Mně se líbila, hlavně herecké obsazení. Sirius byl super.
Přiznám se, že na nové pohádky nekoukám vlastně téměř nikdy, jsem staromil, takže na vánoce jedině mé oblíbené staré srdcovky. Dnes už pohádky neumí, anebo mám jiný vkus.
Není tady
Ani já se na nové pohádky nedívám. Vydržím to vždycky tak minutu. Ale na Hodinářova učně se někdy schválně podívám; jednak kvůli dobrému obsazení a taky to pochválila Judyna, což je určitě záruka kvality.
Není tady
vrabčák napsal(a):
Ani já se na nové pohádky nedívám. Vydržím to vždycky tak minutu. Ale na Hodinářova učně se někdy schválně podívám; jednak kvůli dobrému obsazení a taky to pochválila Judyna, což je určitě záruka kvality.
Ha, ha. Teď jsi mě pobavila .
Hodinářův učeň je taky docela hezká pohádka, ale já myslela tu O vánoční hvězdě, vysílanou 24. 12.
Není tady
Tak to jsem zas nedávala pozor... Myslela jsem, že pohádka večera 24. 12. byl právě Hodinářův učeň.
Není tady
Vrabčáku, kdo ví kde poletuješ a pak nemáš přehled o pohádkách
Není tady
No, vrabci a ptactvo všeobecně to mají v popisu práce. Ale uznávám, mám se v čem zlepšovat.
Není tady