6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Já se koukala a včera - vyuila jsem "červené tlačítko" na TV. Jinak pohádku přímo na tědrý večer nikdy nestíhám.
Není tady
Judyna napsal(a):
Koukali jste na tědrovečerní pohádu na ČT? Jak se vám líbila? Mně se líbila, hlavně herecké obsazení. Sirius byl super.
Přiznám se, e na nové pohádky nekoukám vlastně téměř nikdy, jsem staromil, take na vánoce jedině mé oblíbené staré srdcovky. Dnes u pohádky neumí, anebo mám jiný vkus.
Není tady
Ani já se na nové pohádky nedívám. Vydrím to vdycky tak minutu. Ale na Hodinářova učně se někdy schválně podívám; jednak kvůli dobrému obsazení a taky to pochválila Judyna, co je určitě záruka kvality.
Není tady
vrabčák napsal(a):
Ani já se na nové pohádky nedívám. Vydrím to vdycky tak minutu. Ale na Hodinářova učně se někdy schválně podívám; jednak kvůli dobrému obsazení a taky to pochválila Judyna, co je určitě záruka kvality.
Ha, ha. Teď jsi mě pobavila .
Hodinářův učeň je taky docela hezká pohádka, ale já myslela tu O vánoční hvězdě, vysílanou 24. 12.
Není tady
Tak to jsem zas nedávala pozor... Myslela jsem, e pohádka večera 24. 12. byl právě Hodinářův učeň.
Není tady
Vrabčáku, kdo ví kde poletuje a pak nemá přehled o pohádkách
Není tady
No, vrabci a ptactvo veobecně to mají v popisu práce. Ale uznávám, mám se v čem zlepovat.
Není tady