6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Přeji všem krásné a klidné svátky.
Upravil(a) Judyna (22. 12. 2020 15:05)
Není tady
Krásné svátky Judy
I já se přidávám, ať se všem splní o čem sní a tráví čas podle svého přání, hlavně ve zdraví
Není tady
Teď jsem dodělala vaječňák. Mňam.
Zítra budu péct vánočky a vařit ovocnou omáčku.
Není tady
Vaječňák je dobrota
Není tady
Judyno, díky za nápadité a hezké navození vánoční atmosféry. A je prima, že jsi zpátky.
Není tady
No holky, zítra nás čeká náročný den :-) Ufff.
Není tady
AndreaP. napsal(a):
Nezbývalo, než ti dát před čtvrtou ranní za pravdu. Ale na příspěvek už čas nebyl
Není tady
AndreaP. napsal(a):
Pravda, pravda....
Ale je to docela v pohodě. Mám upečené dvě vánočky, uvařenou ovocnou omáčku, už i "naporcovanou" - rozdělenou do kastrůlků a sklenic. Teď čekám na bráchu, až mi donese rybu a pustím se do polévky. ale mezitím dám nějakou pohádku a kafíčko s cukrovím . Večer se ještě staví syn a synovec.
Stromeček mám nastrojený od neděle, takže dobré je to.
Není tady
Vrabčáku, včera jsem šla na procházku opět kolem vrabčího keře - ten keř je dřív slyšet než vidět .
Mají tam asi domeček.
(Na procházce jsem zmokla, foukal silný vítr a večer mě napuchnul obličej a udělaly se fleky. Byla jsem krásná. Dnes už jsem splaskla.)
Není tady
Přeji všem i bohaté Vánoce
Není tady
Judyna napsal(a):
AndreaP. napsal(a):
Pravda, pravda....
Ale je to docela v pohodě. Mám upečené dvě vánočky, uvařenou ovocnou omáčku, už i "naporcovanou" - rozdělenou do kastrůlků a sklenic. Teď čekám na bráchu, až mi donese rybu a pustím se do polévky. ale mezitím dám nějakou pohádku a kafíčko s cukrovím . Večer se ještě staví syn a synovec.
Stromeček mám nastrojený od neděle, takže dobré je to.
I my zdobili už o víkendu. Letos jsme dali jen ovoce a světýlka Tchánovci nakonec onemocněli oba dva, takže nedojedou, ale dnes jim vezeme celou štědrovečerní večeři a vlastně i snídani a ježíška. Taková donáška do domu Tchyně byla smutná, že nakonec opravdu budou na vánoce sami, tak jsem jí slíbila, že jí u stolu uděláme místo a až bude děda spát, může se k nám připojit aspoň přes videohovor. Nová doba si žádá nová řešení
Není tady
I já přeji krásné vánoce, hlavně v klidu, pohodové, v kruhu svých milých Užijte si krásné svátky!
Upravil(a) LENNNA (23. 12. 2020 18:23)
Není tady
Já byla dnes v práci, ale po příchodu jsem se hned pustila do práce a mám už hotovo. Ještě tvarohová vánočka se peče.
Večer se kouknu na oblíbené Griswoldovi (máte je také někdo rád?):
https://www.csfd.cz/film/17459-vanocni- … ie/?type=1
Není tady
LENNNA napsal(a):
Já byla dnes v práci, ale po příchodu jsem se hned pustila do práce a mám už hotovo. Ještě tvarohová vánočka se peče.
Večer se kouknu na oblíbené Griswoldovi (máte je také někdo rád?):
https://www.csfd.cz/film/17459-vanocni- … ie/?type=1
Myslím, že jsem se nedostala dál jak za úvodní scénu filmu Ale tobě přeju příjemnou zábavu
Není tady
Holky přeji tentokrát všem krásné svátky.
Není tady
Lenno, ten film asi neznám.
Já "už" mám také hotovo. A to jsem nebyla v práci. Ale tři návštěvy a pár telefonátů mi to narušily (hezky). Určitě to není tím, že jsem pomalá
Není tady
Přeji všem Vánoce prožité v klidu a pohodě, s lidmi, se kterými je vám dobře. V příštím roce především zdraví, lásku a co nejméně stresu.
Není tady
Krásné a pohodové Vánoce Vám všem a i v novém roce hlavně ZDRAVÍ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
P. S. Judyno, vidíš, jak jsou vrabci šikovní. Doufám, že jsi ode mne pozdravovala.
Není tady
Klidné svátky a v novem roce všem přeji hodně zdraví, lásky a štěstí. Ten zbytek už nějak dáme.
Není tady
Všem krásné Vánoce a ten příští rok ať je lepší než ten letošní.......proto všem především pevné zdraví!
Není tady
Požehnané krásné Vánoce a radostný rok 2021!
Není tady
Přeji všem - hezké prožití svátečních dnů. V roce 2021 zdraví, spokojenost a možnost prožít dovolenou podle svých představ!
Není tady
Koukali jste na štědrovečerní pohádu na ČT? Jak se vám líbila? Mně se líbila, hlavně herecké obsazení. Sirius byl super.
Není tady
Já ne.
Není tady
Já taky ne
Není tady