6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj, jak si děláte pomocí klasické žehličky ty pěkné jemné vlny ?? Zkoušela jsem to několikrát ale pokaždé to dopadlo hrozně.
Není tady
Mně to s žehličkou taky moc nešlo a nakonec jsem si koupila loknovací kulmu .. nebo jsem ještě viděla takovou speciálně tvarovanou žehličku, tak s tou by to asi taky šlo
Není tady
Kdo tady tu žehličku má ? Když jsou ty žehlící plošky tvarované, tak to nemusíš pak tak natáčet rukama ?
Není tady
no s tou co mám od oravi, tak tu natáčet nemusím, díky tomu, že je speciálně tvarovaná a dělaná na ty vlny, snad jsem tě dobře pochopila ...
Není tady
Jděte vy myši a ostatní kloni do prd.ele!!! Kéž by vám ty vaše vlasy vypadaly s těma vašima reklamama!
Není tady