Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#51 22. 11. 2020 14:28

Palomita
♥♥♥♥♥♥-

Re: Rodice - rozvod, je to slozite

rina napsal(a):

Palomita napsal(a):

Ok, tobě možná ne, ale mě ano. wink Navíc mi uniká důvod, proč by zde na anonymním diskuzním fóru hledal někdo rady "v zastoupení".

O-ou, mnozí to zde tak dělají. Píšou o sobě, jako o příbuzném, kamarádovi, známém a pod., a proč? Tak to nevím. Možná se za svůj příběh stydí, nebo nechtěj z nějakého důvodu "být poznáni"... va

Aha, tak takhle jsem to nikdy nezkoumala a ani neřešila. Vlastně proč taky? Jestli chce někdo něco sdělit sám za sebe a nebo z pozice kamaráda či příbuzného pro mě z hlediska diskuze není podstatné. Prostředí zde na babinetu nijak neovlivňuje mou realitu. Vím, zmiňovala jsi tu nějaký případ, kdy se tu nějaký příběh zvrtl a nakonec se ukázalo, že se jedná o fabulaci, ale takové případy jsou naštěstí výjimkou (ve zdejším prostředí). Kvůli tomu hned automaticky každého považovat za podvodníka, lháře či falešníka je snad přehnané. Obezřetnost je na místě vždy, ale pokud po mě nikdo nechce nějaké choulostivé údaje, nebo peníze nebo nevím co, neřeším. Jsem upřímná a automaticky považuji i ostatní za upřímné. Pokud někteří takoví nejsou, nedá se nic dělat, ale v zásadě mě to nijak neovlivňuje wink

Kdo chce hledá způsoby, kdo nechce hledá důvody.

Není tady

#52 22. 11. 2020 14:45

rina
♥♥♥♥♥♥♥

Palomita napsal(a):

... hned automaticky každého považovat za podvodníka, lháře či falešníka je snad přehnané. wink

To já nedělám. Až když jsem o tom skálopevně přesvědčena.albert

Klid v duši přeji všem.

Není tady

#53 22. 11. 2020 14:52

Palomita
♥♥♥♥♥♥-

rina napsal(a):

Palomita napsal(a):

... hned automaticky každého považovat za podvodníka, lháře či falešníka je snad přehnané. wink

To já nedělám. Až když jsem o tom skálopevně přesvědčena.albert

Jo, to nebylo myšleno konkrétně na tebe. Ale co si budem povídat, k přesvědčení ti stačí málo smile

Není tady

#54 22. 11. 2020 15:02

Judyna
♥♥♥♥♥♥♥

Kim, je to fakt blbá situace, taková nejistota. Proto jsem Ti psala, aby sis na rovinu s oběma - nejlépe naráz - promluvila a řekla jim své pocity - že Tě ta nejistota ubíjí. Ćemuž věřím.

Jakmile si uvědomíš svoji pravou hodnotu, bude se okolo tebe točit celý svět.
Rozhodnutí osvobozuje.

Není tady

#55 22. 11. 2020 15:25

rina
♥♥♥♥♥♥♥

Palomita napsal(a):

... co si budem povídat, k přesvědčení ti stačí málo smile

To se pleteš.

Klid v duši přeji všem.

Není tady

#56 22. 11. 2020 15:41

Palomita
♥♥♥♥♥♥-

rina napsal(a):

Palomita napsal(a):

... co si budem povídat, k přesvědčení ti stačí málo smile

To se pleteš.

To je subjektivní wink U Kim ti k tomu stačil jeden příspěvek. Pro mě je to málo pro tebe dost. Ale abych byla spravedlivá, aby tě někdo přesvědčil že je dobrý, k tomu mu taky nemusí stačit celý život. Takže ano, dávám ti za pravdu, nestačí ti málo smile

Není tady

#57 22. 11. 2020 17:30

Irma
♥♥♥♥---

Kim, přeji Ti, aby se Tvoje starosti dobře vyřešily.

De gustibus non est disputandum. Proti gustu žádný dišputát.

Není tady

#58 23. 11. 2020 17:29

vrabčák
♥♥♥♥♥♥♥

Kim, přeju ti totéž. pussa

Je zcela zbytečné se ptát, jaký má život smysl.
Má takový smysl, jaký mu dáme.
                                                           Seneca

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí