|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|

Je to veliká delikatesa. Hodně chutnější, než buráky. Když budu mít příležitost, vždycky si na tom pochutnám znova. Ale to neznamená, že se ze mně stane Asiat, nebo kdo to za pochouťku považuje.
Není tady
Asi to nebude nic tak strašného, když to mají některé země za národní jídlo. A říká se, že hmyz je potravina budoucnosti. Za mě doufám, že se ještě chvíli obejdeme bez toho. 
Není tady

Doufej v pohodě. Nevíš, o co přicházíš, stejně jako v jiných ohledech...

Není tady
rina napsal(a):
Doufej v pohodě. Nevíš, o co přicházíš, stejně jako v jiných ohledech...
![]()
Určitě nevím, ale zase nebráním ostatním, aby si na to přišli sami, v jakémkoli ohledu
Moje strachy a moje limity nejsou limity ostatních. Takže jsem s tím v pohodě. 
Není tady
Jasný, ať si každý dá, na co má chuť. Za mě brouky ne i když vzhledem k nutriční hodnotě je to určitě velice kvalitní potravina.
Není tady
Třeba z pijavic (ať zůstaneme u vlákna) by se mohla dělat jelítka ... 
Není tady
Judyna napsal(a):
Judy, neeeeee

Není tady
Viď?
(Fůůůůůůůj)
Není tady
Judyna napsal(a):
Jasný, ať si každý dá, na co má chuť. Za mě brouky ne i když vzhledem k nutriční hodnotě je to určitě velice kvalitní potravina.
Jo, jsi mi připomněla, kdy se asi vzbudil můj vzdor k jakémukoli nátlaku - ve školce, kdy jsem musela jíst pro mě naprosto nepoživatelné blafy.. přirovnala bych to k jelítku z pijavic 
Není tady

Judyna napsal(a):
Pak už by z nich nebyl ten pravej prospěch. Tedy vyčistit organizmus. To jako bys udělala jelítka třeba z melounů, a pod.
Není tady