6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Holky, doporučíte prosím nějakou edukační hru? Pro děti, tak kol 6ti let. Díky moc.
Není tady
PE - XE - SO !!!
Není tady
Vrabčák v poho, Lenuliiîk předvede své klony..
Není tady
Takovej palek, hřebíky a kladivo má taky něco do sebe
Není tady
Jasně, co nejtěsnějí propojení s přírodou, to je ta nejlepí edukace!
Není tady
A je to zadarmo!
Není tady
...I kdy...Jestli ona teď nepříjde reklama na kladivo s hřebíkama ...
Není tady
Moná i na palek!???!!
Na reklamu se přece těíme u od začátku.
Není tady
jako ode mě? Jinak mě přijde, e v dnení době u nebude moc kluků umět přidělat poličku, vyrobit dětem krmítko a tak.. o takové bude jednou bitka
Není tady
vrabčák napsal(a):
Moná i na palek!???!!
Na reklamu se přece těíme u od začátku.
Já bych po naem povídání o kali čekala reklamu na kapky proti kali. Ale s tím si děti asi nepohrají.
Není tady
Nó, děti ne, ale dospícající u by si s některýma pohráli...
Není tady
Judyna napsal(a):
Nó, děti ne, ale dospícající u by si s některýma pohráli...
to je zase jiná pohádka
Není tady
hra Logik
Není tady
vrabčák napsal(a):
hra Logik
Ta je výborná!! Bavila děti, kdy byly malé a baví nás i teď.
Není tady
Tyjo, tu jsme měli doma, kdy jsem byla malá. Nechápala jsem ji, jen ty čudlíky byly fajn.. ale teď, kdy jsem si přečetla pravidla, to zní dobře u nás frčí i čtverečkovanej papír a lodě nebo pikvorky
Z her jako takových deskovka Kamionem po Evropě, Carcassone, pak karetní hra Bang, Sabotér, Uno a klasika prí
Není tady
U nás byly taky hodně oblíbené takové ty logické hry pro jednoho - tuím Smart Games se to jmenovalo (asi stále jmenuje), bylo jich spousty druhů, pro různé věkové kategorie od nejmeních po dospělé a kadá ta hra měla stupňující se úrovně obtínosti. U toho jsem se kolikrát i já zapotila a děti to fakt bavilo.
Není tady
Paní Pavouková - logická hra.
Není tady
Nejlepí vzdělávací hrou pro dítě je čtení knih s krásnými obrázky.
Není tady
Nejlepí vzdělávací hrou pro dítě je čtení knih s krásnými obrázky.
Není tady
ráda doporučím několik edukačních her pro děti kolem 6 let, které jsou zábavné a zároveň pomáhají rozvíjet různé dovednosti:
Brainbox Moje první obrázky:
Tato hra je skvělá pro rozvoj paměti a pozorovacích schopností. Děti se učí rozpoznávat a pamatovat si různé obrázky během krátkého časového úseku.
Ubongo:
Ubongo je zábavná logická hra, která podporuje prostorové mylení a rychlost. Děti skládají různé tvary do určených prostorů co nejrychleji.
Scrabble Junior:
Scrabble Junior je skvělý pro rozvoj jazykových dovedností a slovní zásoby. Děti se učí skládat slova a zlepují své pravopisné schopnosti.
Hra na obchod (Pexetrio Abeceda):
Tato hra je zaměřena na učení abecedy a rozpoznávání slov. Děti si zábavným způsobem procvičují abecedu a roziřují svou slovní zásobu.
Moje první hra Na zahradě (Haba):
Tato hra je skvělá pro rozvoj jemné motoriky a spolupráce. Děti pomáhají zvířátkům sbírat ovoce a zeleninu, co je motivuje k učení prostřednictvím hry.
Příběhy z kostek (Rorys Story Cubes):
Příběhy z kostek jsou skvělou hrou pro rozvoj kreativního mylení a vyprávěcích dovedností. Děti házejí kostkami a vytvářejí příběhy podle obrázků na kostkách.
Dixit:
Dixit je krásně ilustrovaná hra, která podporuje představivost a vyprávění příběhů. Hráči popisují karty s obrázky a ostatní se snaí uhodnout, která karta byla popsána.
Tyto hry jsou skvělé pro zábavu i vzdělávání a určitě potěí děti i rodiče. Doufám, e najdete něco, co bude vyhovovat vaim potřebám. Přeji hodně zábavy při hraní!
Není tady