6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj vem,
po letech odmlky jsem se rozhodla, e se na Babinet vrátím. Vzhledem k mé současné situaci mi bude lépe občas na diskusích s vámi a jedno téma zde chystám zaloit.
A jak el a jde můj ivot? Jako na houpačce (jako snad u kadého z nás) :-) Z pozice podnikatelky se zaměstnanci (z té doby mě pamatujete jako Blossom) jsem při skončení naí firmy (ná obor převálcovali cenami Číňané) onemocněla depresemi. Ty se mi bohuel od té doby ji 4krát vrátily. :-( Nyní na své zdravotní problémy pobírám částečný invalidní důchod a donedávna jsem si přivydělávala ve svém malinkém ivnostničení. To jsem musela přeruit, jeliko se teď takřka celodenně (i celonočně) starám o svého 84 letého tátu. Jeliko táta část dne proklimbá a já tak můu být ty chvíle na netu, tak jsem se rozhodla zas sem vrátit. Jsem nyní po vech stránkách v pohodě, a na toho tátu.
Tak jsem zas ráda mezi vámi a dovolím se zeptat: Jak el zatím ivot vá? Přijde mi, jako by nae ivoty byly námětem časosběrného dokumentu Heleny Třetíkové - kadý ná ivot je zajímavý a plný nečekaných zvratů....
Není tady
Ahoj spä... U mňa nové veličo a nič. Mala som búrlivé obdobie zmeny zamestnania - s pokusom o trochu iné uplatnenie, obdobím nezamestnanosti, potom instantnou rekvalifikáciou a teraz stabilizujúcim vye rokom, s vyhliadkou na ďaliu re- respektíve dokvalifikáciu. Súkromne tie rôzne výkyvy, momentálne v takom zvlátnom limbe. Koníčky, priatelia, rodina - a na smr otca pred pol rokom - fajn. Pocit stabilizovanosti, "tichej radosti", príjemných očakávaní. A teda skoro neustálej prepracovanosti, to tie
Není tady
Blossom, vítej zpět
Za sebe můu říct, e ivot je těký, někdy a příli (sama jsem si opakovaně sáhla na samé dno), ale vdy se dá najít alespoň něco "malého krásného" kadý den.
Není tady
Bloss.............ahoj
taky jsem se starala na stáří..............o matku, zemřela v 90 a poslední 2 roky byly děsivé, nakonec jsem ji musela dát do hospicu, kde do týdne zemřela, chodila jsem za ní kadý den, jeden den jsem vynechala a v noci matka zamřela.......22. prosínce, letos to budou 2 roky.
Jinak stále cestuji,loni jetě v Himalájích.............. teď po vlastech českých, ve středu jsem byla na kole na Vysočině, mám 6 vnoučat, z toho 3 malé, tak těm se věnuji, těm starím peču buchty
jsem ráda, e jsi tu
Není tady
Ahoj Blossom, to je moc dobře, e ses vrátila.
Myslím, e jsi tu později byla pod jinou přezdívkou, ale nemůu si na ni u delí dobu vzpomenout.
Nenapadá mě nic, co bych teď o sobě napsala...
Není tady
Ahoj Bloosom, má za sebou teda pěkně těké období. Tak snad bude líp. Drím moc palce a je dobře, e jsi zase tu.
Není tady
Kdy u je tady vlákno o návratu,snad mi Bloosom promine,e ho i já vyuiji.Také jsem se vrátil po několika letech,vidím tu spoustu známých nicků.Přeji Vám vem těstí,co nejméně starostí a třikrát podtrené zdraví.Honza
Není tady
Za sebe děkuju a přeju toté.
Není tady
Horacio, a Ty si bol vdy Horacio....? (teda, sorry, ale pamä u mono nemám najlepiu... vek nepustí... )
Není tady
Horacio v tv byl tuím někdo moc hodnej. Tenhle novej starej bude podobně...
Není tady
U vím. Horatio z Miami. Hodnej, zrzavej. 🥰
Není tady
Horacio napsal(a):
Kdy u je tady vlákno o návratu,snad mi Bloosom promine,e ho i já vyuiji.Také jsem se vrátil po několika letech,vidím tu spoustu známých nicků.Přeji Vám vem těstí,co nejméně starostí a třikrát podtrené zdraví.Honza
Horacio, zdravím! Pod jakým nickem jsi sem chodil?
Není tady
Selima napsal(a):
Horacio, a Ty si bol vdy Horacio....? (teda, sorry, ale pamä u mono nemám najlepiu... vek nepustí... )
Ano,Horacio.
Není tady
rina napsal(a):
Horacio v tv byl tuím někdo moc hodnej. Tenhle novej starej bude podobně...
Děkuju.
Není tady
Ahoj Horacio, zdravím.
Není tady
Judyna napsal(a):
Ahoj Horacio, zdravím.
Ahoj.
Není tady