29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj všem,
po letech odmlky jsem se rozhodla, že se na Babinet vrátím. Vzhledem k mé současné situaci mi bude lépe občas na diskusích s vámi a jedno téma zde chystám založit.
A jak šel a jde můj život? Jako na houpačce (jako snad u každého z nás) :-) Z pozice podnikatelky se zaměstnanci (z té doby mě pamatujete jako Blossom) jsem při skončení naší firmy (náš obor převálcovali cenami Číňané) onemocněla depresemi. Ty se mi bohužel od té doby již 4krát vrátily. :-( Nyní na své zdravotní problémy pobírám částečný invalidní důchod a donedávna jsem si přivydělávala ve svém malinkém živnostničení. To jsem musela přerušit, jelikož se teď takřka celodenně (i celonočně) starám o svého 84 letého tátu. Jelikož táta část dne proklimbá a já tak můžu být ty chvíle na netu, tak jsem se rozhodla zas sem vrátit. Jsem nyní po všech stránkách v pohodě, až na toho tátu.
Tak jsem zas ráda mezi vámi a dovolím se zeptat: Jak šel zatím život váš? Přijde mi, jako by naše životy byly námětem časosběrného dokumentu Heleny Třeštíkové - každý náš život je zajímavý a plný nečekaných zvratů....
Není tady
Ahoj späť... U mňa nové všeličo a nič. Mala som búrlivé obdobie zmeny zamestnania - s pokusom o trochu iné uplatnenie, obdobím nezamestnanosti, potom instantnou rekvalifikáciou a teraz stabilizujúcim vyše rokom, s vyhliadkou na ďalšiu re- respektíve dokvalifikáciu. Súkromne tiež rôzne výkyvy, momentálne v takom zvláštnom limbe. Koníčky, priatelia, rodina - až na smrť otca pred pol rokom - fajn. Pocit stabilizovanosti, "tichej radosti", príjemných očakávaní. A teda skoro neustálej prepracovanosti, to tiež
Není tady
Blossom, vítej zpět
Za sebe můžu říct, že život je těžký, někdy až příliš (sama jsem si opakovaně sáhla na samé dno), ale vždy se dá najít alespoň něco "malého krásného" každý den.
Není tady
Bloss.............ahoj
taky jsem se starala na stáří..............o matku, zemřela v 90 a poslední 2 roky byly děsivé, nakonec jsem ji musela dát do hospicu, kde do týdne zemřela, chodila jsem za ní každý den, jeden den jsem vynechala a v noci matka zamřela.......22. prosínce, letos to budou 2 roky.
Jinak stále cestuji,loni ještě v Himalájích.............. teď po vlastech českých, ve středu jsem byla na kole na Vysočině, mám 6 vnoučat, z toho 3 malé, tak těm se věnuji, těm starším peču buchty
jsem ráda, že jsi tu
Není tady
Ahoj Blossom, to je moc dobře, že ses vrátila.
Myslím, že jsi tu později byla pod jinou přezdívkou, ale nemůžu si na ni už delší dobu vzpomenout.
Nenapadá mě nic, co bych teď o sobě napsala...
Není tady
Ahoj Bloosom, máš za sebou teda pěkně těžké období. Tak snad bude líp. Držím moc palce a je dobře, že jsi zase tu.
Není tady
Když už je tady vlákno o návratu,snad mi Bloosom promine,že ho i já využiji.Také jsem se vrátil po několika letech,vidím tu spoustu známých nicků.Přeji Vám všem štěstí,co nejméně starostí a třikrát podtržené zdraví.Honza
Není tady
Za sebe děkuju a přeju totéž.
Není tady
Horacio, a Ty si bol vždy Horacio....? (teda, sorry, ale pamäť už možno nemám najlepšiu... vek nepustí... )
Není tady
Horacio v tv byl tuším někdo moc hodnej. Tenhle novej starej bude podobně...
Není tady
Už vím. Horatio z Miami. Hodnej, zrzavej. 🥰
Není tady
Horacio napsal(a):
Když už je tady vlákno o návratu,snad mi Bloosom promine,že ho i já využiji.Také jsem se vrátil po několika letech,vidím tu spoustu známých nicků.Přeji Vám všem štěstí,co nejméně starostí a třikrát podtržené zdraví.Honza
Horacio, zdravím! Pod jakým nickem jsi sem chodil?
Není tady
Selima napsal(a):
Horacio, a Ty si bol vždy Horacio....? (teda, sorry, ale pamäť už možno nemám najlepšiu... vek nepustí...
)
Ano,Horacio.
Není tady
rina napsal(a):
Horacio v tv byl tuším někdo moc hodnej. Tenhle novej starej bude podobně...
Děkuju.
Není tady
Ahoj Horacio, zdravím.
Není tady
Judyna napsal(a):
Ahoj Horacio, zdravím.
Ahoj.
Není tady