6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Potřebovala bych poradit jaké vybrat granule pro kastrovanou fenu čivavy 1 rok starou.
Není tady
Není to úplně jedno? Psovi chutná vechno a výivná hodnota je vdycky na dolní hranici tolerance, a u je to jakýkoliv výrobek.
Není tady
normální chlap napsal(a):
Není to úplně jedno? Psovi chutná vechno a výivná hodnota je vdycky na dolní hranici tolerance, a u je to jakýkoliv výrobek.
Jedno to není, někoho zajímá co jí sám nebo jeho pes. A e psovi chutná vechno? Větině psům (pokud nejsou od mala zvyklí jen na to) granule moc nechutnají. A dalí věc - paní se ptá asi z důvodu kastrace, take hledá nejspíe nějaké lehčí, po kastraci je sklon k přibírání. Take jedno to fakt kadému určitě není.
Není tady
váhavá napsal(a):
Potřebovala bych poradit jaké vybrat granule pro kastrovanou fenu čivavy 1 rok starou.
Mám také kastrovanou fenku čivavy - 1,5 roku. Ale já moc neporadím, přiznám se, e jsme nehledali vhodné pro ni, ale zvykla si jíst ty samé jako ná starí pes, jedla od něj a tak jsme to nechali. Ale teď u mám jen ji, tak uvítám tip, co zkusit.
Není tady
LENNNA napsal(a):
Jedno to není, někoho zajímá co jí sám nebo jeho pes. A e psovi chutná vechno? Větině psům (pokud nejsou od mala zvyklí jen na to) granule moc nechutnají. A dalí věc - paní se ptá asi z důvodu kastrace, take hledá nejspíe nějaké lehčí, po kastraci je sklon k přibírání. Take jedno to fakt kadému určitě není.
Zná úsloví "hladový jako vlk"? Toté se dá aplikovat na psa. Kdy se nepřekrumuje a má pořád trochu hlad, tak jednak neztloustne (ani kastrovaná psice), jednak seere vechno co se mu předloí
Není tady
Pes by měl dostávat kvalitní stravu pro něj určenou. Někteří páníčkové dávají psům zbytky po sobě... Např. brambory pro psy prý vůbec nejsou vhodné; i kdy třeba i projdou trávicím traktem, pes z nich nic nezíská. Začínající pejskaři jsou schopni dát svému miláčkovi třeba i kus dortu, co taky není zrovna to nejvhodnějí... Určitě poradí na veterině nebo v obchodě s potřebami pro zvířata.
Není tady
Výborné je Ontario Adult Mini......momentálně máme Lamb+Rice, jsou to mrňavé granulky vhodné pro malá plemena.......máme kastrovanou seniorku, chutnají jí a nepřibírá a to je to potvůrka malá mlsná. Přidávame jí zeleninu, miluje třeba nakrájenou papriku, vařenou mrkev a petrel.....nebo i jablka má ráda.
Není tady
Zná úsloví "hladový jako vlk"? Toté se dá aplikovat na psa. Kdy se nepřekrumuje a má pořád trochu hlad, tak jednak neztloustne (ani kastrovaná psice), jednak seere vechno co se mu předloí
Tak to bych chtěla zaít u naí čuby Ta nejí skoro nic a je to čistě její výběr. Rozhodně ji nerozmazlujeme. Prostě dostane do misky to co ostatní a buď to seere a nebo ne a pochutnají si ostatní.. Podvyivená není, udruje si svou hladinku, ale je schopná vyplivnout i kost či nějakou mlsku, protoe to ona prostě neere
Není tady
Já mám starou vykastrovanou fenu z útulku, kdy mi při předávání sdělili, e je náročná na stravu. U jsem to tady myslím psala e jsem zpočátku kupovala nejkvalitnějí a poměrně drahé granule, několik dní nejedla... Pak jsem si vimla e ujídá kočce její tatičky, řekla jsem to ve zverimexu, a oni, e to není dobré, a jestli jsem se jí dívala na zuby.
Jo. Měla jich půlku, a větinu zkaených, tak u kupuju jen velké balení psích tatiček, klidně i nejlevnějí, hledám je na akci, a krade to i kočka, které zas dávám nejmení a nejlevnějí granule, na kterých si smlsnou obě.
Veterinář by mě asi nepochválil, ale já udělala vecko podle mých moností a schopností...
Kdy jim vařím, máme tady i masnu, kde je jídlo pro psy za dobré ceny, uvařím, přidám mrkev, bylinky, těstoviny, vločky... Nakonec syrové vajíčko...
A zbytky jídla po sobě jim dávám taky. Nekorenena, neslaná, mléčná, rady veterináře si vyslechnu, ale řídím se tím, co vidím na zvířatech. Co jim neprospívá, to jim nedám.
Upravil(a) rina (18. 6. 2020 20:25)
Není tady
Zdravím, prosím vás, ná pejsek u má vzhledem k věku docela dost zdravotních problémů a s ohledem na to musíme i řeit jeho stravu. Co dáváte pejskům, kdy jim třeba určité přísady v krmivu dělají zle a nemůou jíst jen tak kde co?
Není tady
Já kupuju granule i konzervy od rawbark, protoe si u nich můete vyplnit dotazník (právě ohledně toho, co má pes za zdravotní problémy a tak) a oni mu na základě toho sestaví granule přímo na míru, co je za mě super, protoe nemusíte pak kontrolovat sloení a jestli tam náhodou není něco, co by ten pes neměl. Jsou to fakt kvalitní granule z masa, bez obilovin a různých dochucovadel a moc naim psům chutnají, stejně tak i konzervy.
Není tady