6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
No, nedá mi nenapísa - z toho, čo píe, cítim skôr sebalásku a nenávis ako lásku... alebo potom chápeme kadá pod láskou ničo iné.
Není tady
Selima napsal(a):
No, nedá mi nenapísa - z toho, čo píe, cítim skôr sebalásku a nenávis ako lásku... alebo potom chápeme kadá pod láskou ničo iné.
Ci si, co chce, a pi si, co chce, kdy "ti nedá".
... ničo iné mi je fukajzna, drahá Sel...
Není tady
rina napsal(a):
Mno? Tak tímhle si nejsem a tak jistá. Já u jsem asi nikdy potom nedokázala milovat tak čistě, nezitně, bez kalkulování (omlouvám se vem svým následujícím manelům ). S láskou jsem ho propustila a přála mu těstí s jinou (i kdy jsem se musela "prokousat" přes obrovskou bolavou árlivost), ale nikdy potom jsem u necítila "ty motýlky v břie", spí jsem si je chtěla rozumem vnutit. Občas jsem si myslela, e se mi to aj povedlo, no ale moc jistá jsem si nebyla.
Co cítím dnes, po skoro půlstoletí?
Chtěla bych, e nic. Jene to tak není.
No, není to půlstoletí, o deset let méně. Děcka jsou dospělý, nejstarí dcera nechce o svém bratranci, ani otci nic vědět, i kdy se oba dají lehce dohledat.
A já?
No, nebylo to nikdy jinak. Pořád jsem babiznu, co mi manela odvedla, nenáviděla, a s přibývajícími lety jsem se jen těila, jak stárne, a je z ní ubohá kulhající stařenka.
Dnes je mu 61, jako mně, a jí 72.
Neubráním se kodolibému úsměvu. Promiňte, ulevilo se mi
No vidí to! Jeho jsi dávno s láskou propustila a sebe pořád trápí! Co takhle trochu něhy, přátelství a ohleduplnosti k sobě.
Není tady
Na to je u pozdě...
Není tady
Ok, budu sdílnějí...
ádnej z těch následujících mě po srdéčku nepohladil víc...
e to někdo dokáe, u prostě nevěřím
Není tady
cibule napsal(a):
Nedokáu posoudit, jestli jsem z toho venku. Na to je jetě brzy a je to moje první zkuenost. Ale snaím se teď být hlavně v souladu sama se sebou.
Na tom ivotním rozcestí, na kterém jsem se ocitla, jsem měla monost jít dál minimálně dvěma cestami. Buď budu pořád plakat a litovat sebe i toho, e manel je fuč nebo to vezmu jako výzvu, se kterou se poperu, jak nejlépe budu umět a půjdu dál. Vybrala jsem si tu druhou. Kvůli sobě i jemu.
Otázku, jestli jsem ho dostatečně nemilovala, kdy pro jeho odchod u nepláču si nepokládám. Kde je stanovená ta správná doba truchlení pro odchod druhého? Kdy člověk propláče tři měsíce, skoro nespí a zhubne z čísla oblečení 42 na 38 a pak si řekne A dost!, nezničím si zdraví pro člověka, který se rozhodl ít jinde, je to podle nějakého měřítka málo? Moná ano, ale pro mne je to dost.
Asi z toho nejsem nejspí venku, ale teď to neřeím. Mám mylenky zaměstnané pozitivně. Dělá mi to dobře. Právě teď, co to píu, sedím v autobusu a jedu na dalí výlet s pár báječnými lidmi, se kterými je mi dobře. Cestou se zase nasměju, udělám pár fotek, které pak rozelu ostatním a zpříjemním si víkend nejen sobě.
Přeji vem krásný víkend.
Cibulko, rozumím ti a fandím ti. A kdy se na tvé cestě objeví nějaký utr či kámen, klidně ho překroč a kráčej dál.
Oblázek můe hodit do vody a udělat si pár abiček pro radost.
Není tady
cibule napsal(a):
Kde je stanovená ta správná doba truchlení pro odchod druhého?
Patlat se v něčem, co nelze změnit je marnost. Cibule, má mé sympatie. Tahat v sobě pocit ublíenosti/křivdy jak bolavou nohu mi nepřijde zrovna ten nejlepí způsob jak naloit se svým ivotem. Proto ti rozumím a drím pěsti!!!! Jde na to skvěle
Není tady
rina napsal(a):
Na to je u pozdě...
Nojo, ale to se pak bude trápit svým pokozeným citovým ivotem třeba i v těch dvaasedmdesáti. kodolibý úsměv je chabá záplata....
Není tady
Barča napsal(a):
...kodolibý úsměv je chabá záplata....
To není záplata.
Není tady