Oznámení

18. září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

18. září : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

• Diskuse
  •  » Svatba
  •  » Kdo u Vás platí svatbu a jak může do organizace mluvit?

#51 5. 3. 2021 20:34

Judyna
♥♥♥♥♥♥♥

Re: Kdo u Vás platí svatbu a jak může do organizace mluvit?

Heinzková, ty jsi vlaštovka? va

Jakmile si uvědomíš svoji pravou hodnotu, bude se okolo tebe točit celý svět.
Rozhodnutí osvobozuje.

Není tady

#52 6. 3. 2021 12:51

rina
♥♥♥♥♥♥♥

Tos nepoznala podle posledního přízpěvku???  va

Klid v duši přeji všem.

Není tady

#53 7. 3. 2021 14:23

LENNNA
♥♥♥♥♥♥-

heinzkova napsal(a):

Tak jsem zase zpátky a nestačím se divit. Taky proč, že? Reagují dámy, které samy přiznávají, že samy byly vdané několikrát a nebo jsou samy. Navíc pořád jedny a ty samé....ty o kterých píšou se určitě najdou. A o takové názory jaksi nemám zájem. Co ty mohou radit, když si samy rodinu neudržely? Š´tourají se v historii a slovíčkaření, kdy se chytají nepodstatné věci. Je vidět, že jediná jejich starost pokaždé když v lepším případě přijdou z práce, je tady udílet rady a poté povzdechnout, že dneska už nejsou svatby jako bývaly. Pokud radíte svým nejbližším, aby se vzali pod hruškou je to Vaše věc, ale pak neraďte jak to mají dělat jiní. Ale jaksi my ostatní nechceme dopadnout jako Vy. My jsme tradiční rodina, naše manželství je více než 35 let a bydlíme na vesnici, kde se tradice jaksi dodržují. A  za to, že bydlíme na vesnici a hlásíme se k tradičnímu pojetí svatby jsem pyšná. Proto zde nebudu ani psát jak to dopadlo, nemám zájem o hysterické reakce.

Pobavilo, jak už dlouho nic ne. Zejména ta přednáška o tradiční rodině a přednášce o tom, jak dopadli ostatní - v kontextu s tvými starými příspěvky. Nojo, holt pravda se špatně příjímá, když se ti nelíbí, což?

"Před 150 lety by vás považovali za blázny, pokud byste se zasazovali za konec otroctví. Před 100 lety by se vám smáli za návrh, že by ženy měly mít volební právo. Před 25 lety by vás nazvali perverzním za obhajobu práv gayů. Dnes se nám smějí, když chceme, aby skončilo otroctví zvířat. Jednoho dne se smát nebudou."
- Gary Smith

Není tady

#54 7. 3. 2021 22:52

Petra101
♥♥♥♥♥♥-

Taky jsem se docela pobavila. Tradicionalisti na druhou stranu jsou nejhorší. Stačí Jochová s Jochem. va

Optimista prohlašuje,že žijeme v nejlepším možném světě .Pesimista se obává,že je to pravda.
Vox populi - vox dei.   
Drahokamem demokracie je cenzor.

Není tady

#55 8. 3. 2021 9:23

LindaL.
♥♥♥♥---

Mě ta paní ani tak nepobavila, spíše je mi jí líto. Už tím svým konstatováním - cituji:  "Rodiče, kteří se nechávají hostit od svých dětí za peníze ženicha a nevěsty a do života jim kromě přání a to vyjde nedají nic, se mi zdají jako vyžírky, to a se na mne nikdo nezlobí."- dává najevo, že nechápe, jednak to, že někteří lidé mají tak samostatné a šikovné děti, kteří si dokáží tohle zorganizovat a zaplatit samy, a také to, že  tihle rodiče jistě na své děti nezanevřeli, ale určitě je to potěší a vynahradí jim to jinak. A její příspěvek, jako heinzkova z 5.3., mě znova utvrzuje v tom, že ji tak nanejvýš polituju, protože tolik hysterie a nenávisti, se tak často v 7 řádcích nevidí. Máme tady taky také rodinu, dodržující tradice. Hluboce věřící, každou chvíli v kostele. jen jim dalo mnoho práce tajit, že jejich věřící dcera, která má téměř svatozář, čeká dítě s knězem a tajila todlouho dokonce i svému nastávajícímu. Asi je to u nich tradice. smile

Není tady

#56 11. 3. 2021 14:03

Judyna
♥♥♥♥♥♥♥

Lindo, příběh z vaší rodiny mě pobavil big_smile. No jo, to jsou přesně oni....

Mně hodně udivilo, že ta samá žena píše na dvou stránkách pod dvěma nicky. Proč? (Ale třeba jen zapomněla heslo)

Rozhodnutí osvobozuje.

Není tady

#57 11. 3. 2021 15:49

Blossom opět s vámi
♥♥♥----

Stojí za to nakouknout do heinzkové starších příspěvků. Například jak plánovala nevěru je výživné. winkbig_smilevissla

Není tady

#58 11. 3. 2021 15:57

rina
♥♥♥♥♥♥♥

Blossom opět s vámi napsal(a):

Stojí za to nakouknout do heinzkové starších příspěvků. Například jak plánovala nevěru je výživné. winkbig_smilevissla

Já "nakoukla" už dříve.
Jo, v době kdy se "nudíme", nakoukávání je minimálně zábavné 🤪

Klid v duši přeji všem.

Není tady

#59 11. 3. 2021 18:47

Judyna
♥♥♥♥♥♥♥

Já se na starší příspěvky vůbec nedívám, ale na tenhle tvůj popud jsem koukla. No, pěkné. Na co si tady heinzková hraje?

Rozhodnutí osvobozuje.

Není tady

#60 11. 3. 2021 18:51

Palomita
♥♥♥♥♥♥-

Judyna napsal(a):

Já se na starší příspěvky vůbec nedívám, ale na tenhle tvůj popud jsem koukla. No, pěkné. Na co si tady heinzková hraje?

Vidím to na tradice, ve kterých exkrement zabalený do dárkového papíru nezapáchá stolt

Kdo chce hledá způsoby, kdo nechce hledá důvody.

Není tady

#61 13. 3. 2021 13:31

rina
♥♥♥♥♥♥♥

Anebo kde se za porušení "tradic" dává lopatou po papuli (i vlastnímu děcku!) skurt

Klid v duši přeji všem.

Není tady

• Diskuse
  •  » Svatba
  •  » Kdo u Vás platí svatbu a jak může do organizace mluvit?
NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

Zápatí