18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Heinzková, ty jsi vlatovka?
Není tady
Tos nepoznala podle posledního přízpěvku???
Není tady
heinzkova napsal(a):
Tak jsem zase zpátky a nestačím se divit. Taky proč, e? Reagují dámy, které samy přiznávají, e samy byly vdané několikrát a nebo jsou samy. Navíc pořád jedny a ty samé....ty o kterých píou se určitě najdou. A o takové názory jaksi nemám zájem. Co ty mohou radit, kdy si samy rodinu neudrely? ´tourají se v historii a slovíčkaření, kdy se chytají nepodstatné věci. Je vidět, e jediná jejich starost pokadé kdy v lepím případě přijdou z práce, je tady udílet rady a poté povzdechnout, e dneska u nejsou svatby jako bývaly. Pokud radíte svým nejbliím, aby se vzali pod hrukou je to Vae věc, ale pak neraďte jak to mají dělat jiní. Ale jaksi my ostatní nechceme dopadnout jako Vy. My jsme tradiční rodina, nae manelství je více ne 35 let a bydlíme na vesnici, kde se tradice jaksi dodrují. A za to, e bydlíme na vesnici a hlásíme se k tradičnímu pojetí svatby jsem pyná. Proto zde nebudu ani psát jak to dopadlo, nemám zájem o hysterické reakce.
Pobavilo, jak u dlouho nic ne. Zejména ta přednáka o tradiční rodině a přednáce o tom, jak dopadli ostatní - v kontextu s tvými starými příspěvky. Nojo, holt pravda se patně příjímá, kdy se ti nelíbí, co?
Není tady
Taky jsem se docela pobavila. Tradicionalisti na druhou stranu jsou nejhorí. Stačí Jochová s Jochem.
Není tady
Mě ta paní ani tak nepobavila, spíe je mi jí líto. U tím svým konstatováním - cituji: "Rodiče, kteří se nechávají hostit od svých dětí za peníze enicha a nevěsty a do ivota jim kromě přání a to vyjde nedají nic, se mi zdají jako vyírky, to a se na mne nikdo nezlobí."- dává najevo, e nechápe, jednak to, e někteří lidé mají tak samostatné a ikovné děti, kteří si dokáí tohle zorganizovat a zaplatit samy, a také to, e tihle rodiče jistě na své děti nezanevřeli, ale určitě je to potěí a vynahradí jim to jinak. A její příspěvek, jako heinzkova z 5.3., mě znova utvrzuje v tom, e ji tak nanejvý polituju, protoe tolik hysterie a nenávisti, se tak často v 7 řádcích nevidí. Máme tady taky také rodinu, dodrující tradice. Hluboce věřící, kadou chvíli v kostele. jen jim dalo mnoho práce tajit, e jejich věřící dcera, která má téměř svatozář, čeká dítě s knězem a tajila todlouho dokonce i svému nastávajícímu. Asi je to u nich tradice.
Není tady
Lindo, příběh z vaí rodiny mě pobavil . No jo, to jsou přesně oni....
Mně hodně udivilo, e ta samá ena píe na dvou stránkách pod dvěma nicky. Proč? (Ale třeba jen zapomněla heslo)
Není tady
Stojí za to nakouknout do heinzkové starích příspěvků. Například jak plánovala nevěru je výivné.
Není tady
Blossom opět s vámi napsal(a):
Stojí za to nakouknout do heinzkové starích příspěvků. Například jak plánovala nevěru je výivné.
Já "nakoukla" u dříve.
Jo, v době kdy se "nudíme", nakoukávání je minimálně zábavné 🤪
Není tady
Já se na starí příspěvky vůbec nedívám, ale na tenhle tvůj popud jsem koukla. No, pěkné. Na co si tady heinzková hraje?
Není tady
Judyna napsal(a):
Já se na starí příspěvky vůbec nedívám, ale na tenhle tvůj popud jsem koukla. No, pěkné. Na co si tady heinzková hraje?
Vidím to na tradice, ve kterých exkrement zabalený do dárkového papíru nezapáchá
Není tady
Anebo kde se za poruení "tradic" dává lopatou po papuli (i vlastnímu děcku!)
Není tady