Oznámení

18. září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

18. září : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 14. 6. 2020 10:24

Naty8889
♥------

Rozchod s přítelem

Přeji hezky den,
Chtěla bych se podělit o svou zkušenost. V srpnu jsem se poznala se svým přítelem, v te době měl ještě přítelkyni. Mě je 22, přítel má 31 (a v te době jeho přítelkyně 42). Scházeli jsme se do listopadu s tím, ze mi říkal, ze s přítelkyni šastný není a ze se s ni rozejde, v listopadu mi řekl ze se odstěhoval a bylo vsechno vlastně v pořádku, přespaval u mě, občas jsme chodili ven. V dubnu jsem se ale dozvěděla, ze mi celou tu dobu lhal, a celou tu dobu pořad žil se svoji přítelkyni. Ja se to dozvěděla od ni, protože zjistila z jeho telefonu, ze si semnou píše a vsechno mi vlastně řekla.
Po tomhle mi řekl, ze se odstěhuje a ze chce být semnou. Jenže zpětně to vidím tak, ze on se vlastně neodstehoval kvůli mě, ale jeho přítelkyně ho vyhodila , po tom co vše zjistila. Našel si byt. Jenže od te doby jsme spolu netravili skoro žádný čas, viděli jsme se tak 2x týdne s tím, ze jsem večer přišla l němu a rano odcházela domu. Nikam jsme spolu nechodili. Najednou nebyly žádné výlety, nic, jen toto. Od jeho kamaráda jsem se dozvěděla, ze semnou čas trávit ani nechce, ze jsem moc detinska a nevidí semnou budoucnost. Ale pořad jsem se to nějak snažila řešit. Predevcirem jsem ale přišla na to, ze pořad chodí ke svoji ex přítelkyni, má u ni nějaké oblečení, chodí tam na oběd ...
Ikdyz jsem mu několikrát řekla, ze mi to vadí. Vlastně mi neustále lhal o tom kde je. Poslední dobou jsme si ani moc nepsali, proste neměl zájem. A ja byla každý den ve stresu a v nedůvěře. Včera jsem se s nim rozešla. A on nejprve začal obviňovat mě, ze kdybych se chovala jinak, nemusel by jezdit za ni atd. Dal přišel s tím ze mě miluje a chce semnou bydlet, ze by se společným bydlením vsechno změnilo. Ja šle nevím jestli tohle je řešení , nevěřím mu vlastně ani slovo, lhal mi cely nás vztah. Ale stejne teď nevím jestli jsem udělala správně, a jestli by se to opravdu nezlepsilo společným bydlením. Je mi zkratka hrozné, protože ho pořad miluju. Chtěla bych Vás poprosit o radu, nebo a vás příběh, pokud jste něco podobného zažili.
Všem moc děkuji a přeji hezky den

Není tady

#2 14. 6. 2020 10:57

rina
♥♥♥♥♥♥♥

Re: Rozchod s přítelem

A to bys dokázala mu po tom všem otevřít dveře svého bytu s upřímnou radostí?

Klid v duši přeji všem.

Není tady

#3 14. 6. 2020 11:20

Judyna
♥♥♥♥♥♥♥

Naty, je těžké rozejít se s člověkem - použít rozum - když ho ještě pořád miluješ. Ale věř svému rozumu - podle toho, co píšeš, jsi udělala dobře.
Vždy společně bydlet jste mohli už dávno a on neměl zájem. Teď ho najednou má? Vzpomeň na dobu, kdy si myslel, že tě má jistou - jak se k Tobě choval. Prakticky bez jakékolv úcty k Tobě. Jen si dělal, co on sám chtěl.
A jak chceš žít s člověkem, kterému nevěříš? Nebyla bys spokojená.
Jsi mladá holka, najdi si kluka, který Tě bude mít rád a nebude Tě podvádět už "za svobodna".

Jakmile si uvědomíš svoji pravou hodnotu, bude se okolo tebe točit celý svět.
Rozhodnutí osvobozuje.

Není tady

#4 14. 6. 2020 12:41

LENNNA
♥♥♥♥♥♥-

Jsi mladá, nezkaž si život takovým chlapem (teda jemu se ani chlap říkat nedá, chlap by se takto nechoval). Byla jsi asi zamilovaná, tak je jasné, že to bolí a že pochybuješ, není ti dobře, ale vydrž, bude lépe! Ukonči úplně kontakt, zprávy, telefon, nenech se přemluvit, nečekalo by tě s ním nic dobrého.

"Před 150 lety by vás považovali za blázny, pokud byste se zasazovali za konec otroctví. Před 100 lety by se vám smáli za návrh, že by ženy měly mít volební právo. Před 25 lety by vás nazvali perverzním za obhajobu práv gayů. Dnes se nám smějí, když chceme, aby skončilo otroctví zvířat. Jednoho dne se smát nebudou."
- Gary Smith

Není tady

#5 14. 6. 2020 14:25

rina
♥♥♥♥♥♥♥

Dívala jsem se na tvůj první příspěvek...
Moje rada je: Jsi mlaďoučká, nech toho člověka se závazkem být, a hledej mezi sobě rovnými bez závazků... 🍀

Klid v duši přeji všem.

Není tady

#6 14. 6. 2020 20:32

vrabčák
♥♥♥♥♥♥♥

Souhlasím se všemi reakcemi na tvoje vyprávění. Je mu sice už 31, ale je velmi nezralý a myslím si, že neuzraje nikdy. Rozhodně nestojí za to, aby ses kvůli němu trápila. Určitě se poznᚠs lepším člověkem, než je tento. smile

Je zcela zbytečné se ptát, jaký má život smysl.
Má takový smysl, jaký mu dáme.
                                                           Seneca

Není tady

#7 14. 6. 2020 21:03

normální chlap
♥♥♥♥♥♥-

vrabčák napsal(a):

ale je velmi nezralý a myslím si, že neuzraje nikdy.

A jak má teda vypadat zralej chlap?

Není tady

#8 14. 6. 2020 21:05

rina
♥♥♥♥♥♥♥

Má lhát tak, aby se to neprovalilo!

Klid v duši přeji všem.

Není tady

#9 14. 6. 2020 21:09

Naty8889
♥------

Děkuji všem za reakce a taky s nimi souhlasím. Jen proste je to těžké, ještě k tomu mi pořad píše, a ja mu odepisuju..což není asi nejlepší řešení

Není tady

#10 14. 6. 2020 21:40

Judyna
♥♥♥♥♥♥♥

No to není. Řekni mu, že to považuješ za ukončené a aby Ti už nepsal. Popř. neodpovídej.

Jakmile si uvědomíš svoji pravou hodnotu, bude se okolo tebe točit celý svět.
Rozhodnutí osvobozuje.

Není tady

#11 14. 6. 2020 22:31

normální chlap
♥♥♥♥♥♥-

rina napsal(a):

Má lhát tak, aby se to neprovalilo!

big_smile

Není tady

#12 15. 6. 2020 18:40

vrabčák
♥♥♥♥♥♥♥

No, Rina už ti odpověděla. wink
Samozřejmě se má chovat moudře, zodpovědně, stát si za svým slovem a jiná pozitiva.
Že zrovna ty se na to ptáš!?!! dumbom

Je zcela zbytečné se ptát, jaký má život smysl.
Má takový smysl, jaký mu dáme.
                                                           Seneca

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí