18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Přeji hezky den,
Chtěla bych se podělit o svou zkuenost. V srpnu jsem se poznala se svým přítelem, v te době měl jetě přítelkyni. Mě je 22, přítel má 31 (a v te době jeho přítelkyně 42). Scházeli jsme se do listopadu s tím, ze mi říkal, ze s přítelkyni astný není a ze se s ni rozejde, v listopadu mi řekl ze se odstěhoval a bylo vsechno vlastně v pořádku, přespaval u mě, občas jsme chodili ven. V dubnu jsem se ale dozvěděla, ze mi celou tu dobu lhal, a celou tu dobu pořad il se svoji přítelkyni. Ja se to dozvěděla od ni, protoe zjistila z jeho telefonu, ze si semnou píe a vsechno mi vlastně řekla.
Po tomhle mi řekl, ze se odstěhuje a ze chce být semnou. Jene zpětně to vidím tak, ze on se vlastně neodstehoval kvůli mě, ale jeho přítelkyně ho vyhodila , po tom co ve zjistila. Nael si byt. Jene od te doby jsme spolu netravili skoro ádný čas, viděli jsme se tak 2x týdne s tím, ze jsem večer přila l němu a rano odcházela domu. Nikam jsme spolu nechodili. Najednou nebyly ádné výlety, nic, jen toto. Od jeho kamaráda jsem se dozvěděla, ze semnou čas trávit ani nechce, ze jsem moc detinska a nevidí semnou budoucnost. Ale pořad jsem se to nějak snaila řeit. Predevcirem jsem ale přila na to, ze pořad chodí ke svoji ex přítelkyni, má u ni nějaké oblečení, chodí tam na oběd ...
Ikdyz jsem mu několikrát řekla, ze mi to vadí. Vlastně mi neustále lhal o tom kde je. Poslední dobou jsme si ani moc nepsali, proste neměl zájem. A ja byla kadý den ve stresu a v nedůvěře. Včera jsem se s nim rozela. A on nejprve začal obviňovat mě, ze kdybych se chovala jinak, nemusel by jezdit za ni atd. Dal přiel s tím ze mě miluje a chce semnou bydlet, ze by se společným bydlením vsechno změnilo. Ja le nevím jestli tohle je řeení , nevěřím mu vlastně ani slovo, lhal mi cely nás vztah. Ale stejne teď nevím jestli jsem udělala správně, a jestli by se to opravdu nezlepsilo společným bydlením. Je mi zkratka hrozné, protoe ho pořad miluju. Chtěla bych Vás poprosit o radu, nebo a vás příběh, pokud jste něco podobného zaili.
Vem moc děkuji a přeji hezky den
Není tady
A to bys dokázala mu po tom vem otevřít dveře svého bytu s upřímnou radostí?
Není tady
Naty, je těké rozejít se s člověkem - pouít rozum - kdy ho jetě pořád miluje. Ale věř svému rozumu - podle toho, co píe, jsi udělala dobře.
Vdy společně bydlet jste mohli u dávno a on neměl zájem. Teď ho najednou má? Vzpomeň na dobu, kdy si myslel, e tě má jistou - jak se k Tobě choval. Prakticky bez jakékolv úcty k Tobě. Jen si dělal, co on sám chtěl.
A jak chce ít s člověkem, kterému nevěří? Nebyla bys spokojená.
Jsi mladá holka, najdi si kluka, který Tě bude mít rád a nebude Tě podvádět u "za svobodna".
Není tady
Jsi mladá, nezka si ivot takovým chlapem (teda jemu se ani chlap říkat nedá, chlap by se takto nechoval). Byla jsi asi zamilovaná, tak je jasné, e to bolí a e pochybuje, není ti dobře, ale vydr, bude lépe! Ukonči úplně kontakt, zprávy, telefon, nenech se přemluvit, nečekalo by tě s ním nic dobrého.
Není tady
Dívala jsem se na tvůj první příspěvek...
Moje rada je: Jsi mlaďoučká, nech toho člověka se závazkem být, a hledej mezi sobě rovnými bez závazků... 🍀
Není tady
Souhlasím se vemi reakcemi na tvoje vyprávění. Je mu sice u 31, ale je velmi nezralý a myslím si, e neuzraje nikdy. Rozhodně nestojí za to, aby ses kvůli němu trápila. Určitě se pozná s lepím člověkem, ne je tento.
Není tady
vrabčák napsal(a):
ale je velmi nezralý a myslím si, e neuzraje nikdy.
A jak má teda vypadat zralej chlap?
Není tady
Má lhát tak, aby se to neprovalilo!
Není tady
Děkuji vem za reakce a taky s nimi souhlasím. Jen proste je to těké, jetě k tomu mi pořad píe, a ja mu odepisuju..co není asi nejlepí řeení
Není tady
No to není. Řekni mu, e to povauje za ukončené a aby Ti u nepsal. Popř. neodpovídej.
Není tady
rina napsal(a):
Má lhát tak, aby se to neprovalilo!
Není tady
No, Rina u ti odpověděla.
Samozřejmě se má chovat moudře, zodpovědně, stát si za svým slovem a jiná pozitiva.
e zrovna ty se na to ptá!?!!
Není tady