Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#601 16. 8. 2006 14:00

backy007
♥♥♥♥♥--

Re: Diskuse k reinkarnaci a víře pro Backyho

xXx napsal(a):

Raz ustúpi jeden, raz ustúpi druhý... aj to je kompromis...

No veď niečo také mám na mysli, lenže v danom príklade bol ústup len na jednej strane...

Ustavične sa radujte v Pánovi. Opakujem: Radujte sa...
... jeho krv na nás a na naše deti ...
Ži tak, ako by každý deň mal byť tvoj posledný, pretože raz budeš mať isto pravdu...

Není tady

#602 16. 8. 2006 14:10

lvice
Host

Backy, ukončeme diskuzi o modré hlavě, jsi ještě štěně, až budeš dospělý chlap, budeš mluvit jinak.

A příště ustoupí druhá strana........ O tom mluvil xXx.

#603 16. 8. 2006 14:18

lvice
Host

Blážo,

já to tak také beru. Patří to k jeho věku, ať se mládí vydovádí wink lol

#604 16. 8. 2006 15:23

backy007
♥♥♥♥♥--

lvice napsal(a):

Backy, ukončeme diskuzi o modré hlavě, jsi ještě štěně, až budeš dospělý chlap, budeš mluvit jinak.

A příště ustoupí druhá strana........ O tom mluvil xXx.

Rád by som vedel, či si takéto niečo mala tiež, keď o tom tak stroho hovoríš...

Ustavične sa radujte v Pánovi. Opakujem: Radujte sa...
... jeho krv na nás a na naše deti ...
Ži tak, ako by každý deň mal byť tvoj posledný, pretože raz budeš mať isto pravdu...

Není tady

#605 24. 8. 2006 15:23

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Teru napsal(a):

já se tím také rzhodně netrápím a vím, že do žádné škatulky asi nikdy pasovat nebudu. Jediný kříž s tím spojený je ten, že si pak o duchovnu nemáš moc s kým povídat, protože má zkušenost praví, že prakticky každý je v nějaké škatulce a tu si brání zuby nehty...  a hlavně ON/A přesně ví, jak to je

Ja som zistila, že s aokolo mňa vyrojilo dosť ľudí, ktorí pochybujú, nikam sa nezaškatuľkovali, prichádzajúce informácie kriticky triedia a radi o nich diskutujú... Dokonca mám jendého obľúbeného diskusného oponenta z radov katolíkov, ktorý je ale prístupný debate - a inak je to strašne zlatý, mladý chalan a vážime si jeden druhého a keď si spolu vpyijeme, dosť s apohádame, ale pred odchodom sa zmierime... A aj inak mám okolo seba množstvo diskutujúcich a hľadajúcich kamošov - lenže to je asi tým, že Bratislava je dosť veľká a láka práve takýchto ľudí, ktorí niekde na malomeste nutne musia vyčnievať...

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#606 5. 9. 2006 18:29

Salvator
♥♥♥♥♥♥-

Selima napsal(a):

Teru napsal(a):

já se tím také rzhodně netrápím a vím, že do žádné škatulky asi nikdy pasovat nebudu. Jediný kříž s tím spojený je ten, že si pak o duchovnu nemáš moc s kým povídat, protože má zkušenost praví, že prakticky každý je v nějaké škatulce a tu si brání zuby nehty...  a hlavně ON/A přesně ví, jak to je

Ja som zistila, že s aokolo mňa vyrojilo dosť ľudí, ktorí pochybujú, nikam sa nezaškatuľkovali, prichádzajúce informácie kriticky triedia a radi o nich diskutujú... Dokonca mám jendého obľúbeného diskusného oponenta z radov katolíkov, ktorý je ale prístupný debate - a inak je to strašne zlatý, mladý chalan a vážime si jeden druhého a keď si spolu vpyijeme, dosť s apohádame, ale pred odchodom sa zmierime... A aj inak mám okolo seba množstvo diskutujúcich a hľadajúcich kamošov - lenže to je asi tým, že Bratislava je dosť veľká a láka práve takýchto ľudí, ktorí niekde na malomeste nutne musia vyčnievať...

Selimo,
to je obecný trend a souvisí se zvyšováním duchovnosti lidské populace. Sice zatím vládnou materialisté, ale tento poměr se bude rychle přesouvat ve prospěch podobných lidí...

Kdo máš uši proto, abys slyšel, slyš...!

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí