Oznámení

27. února : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec!

21. února : Jak využít skořápky z vlašských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůže i s kašlem

#601 16. 8. 2006 14:00

backy007
♥♥♥♥♥--

Re: Diskuse k reinkarnaci a víře pro Backyho

xXx napsal(a):

Raz ustúpi jeden, raz ustúpi druhý... aj to je kompromis...

No veď niečo také mám na mysli, lenže v danom príklade bol ústup len na jednej strane...

Ustavične sa radujte v Pánovi. Opakujem: Radujte sa...
... jeho krv na nás a na naše deti ...
Ži tak, ako by každý deň mal by tvoj posledný, pretože raz budeš ma isto pravdu...

Není tady

#602 16. 8. 2006 14:10

lvice
Host

Backy, ukončeme diskuzi o modré hlavě, jsi ještě štěně, až budeš dospělý chlap, budeš mluvit jinak.

A příště ustoupí druhá strana........ O tom mluvil xXx.

#603 16. 8. 2006 14:18

lvice
Host

Blážo,

já to tak také beru. Patří to k jeho věku, a se mládí vydovádí wink lol

#604 16. 8. 2006 15:23

backy007
♥♥♥♥♥--

lvice napsal(a):

Backy, ukončeme diskuzi o modré hlavě, jsi ještě štěně, až budeš dospělý chlap, budeš mluvit jinak.

A příště ustoupí druhá strana........ O tom mluvil xXx.

Rád by som vedel, či si takéto niečo mala tiež, keď o tom tak stroho hovoríš...

Ustavične sa radujte v Pánovi. Opakujem: Radujte sa...
... jeho krv na nás a na naše deti ...
Ži tak, ako by každý deň mal by tvoj posledný, pretože raz budeš ma isto pravdu...

Není tady

#605 24. 8. 2006 15:23

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Teru napsal(a):

já se tím také rzhodně netrápím a vím, že do žádné škatulky asi nikdy pasovat nebudu. Jediný kříž s tím spojený je ten, že si pak o duchovnu nemᚠmoc s kým povídat, protože má zkušenost praví, že prakticky každý je v nějaké škatulce a tu si brání zuby nehty...  a hlavně ON/A přesně ví, jak to je

Ja som zistila, že s aokolo mňa vyrojilo dos žudí, ktorí pochybujú, nikam sa nezaškatužkovali, prichádzajúce informácie kriticky triedia a radi o nich diskutujú... Dokonca mám jendého obžúbeného diskusného oponenta z radov katolíkov, ktorý je ale prístupný debate - a inak je to strašne zlatý, mladý chalan a vážime si jeden druhého a keď si spolu vpyijeme, dos s apohádame, ale pred odchodom sa zmierime... A aj inak mám okolo seba množstvo diskutujúcich a hžadajúcich kamošov - lenže to je asi tým, že Bratislava je dos vežká a láka práve takýchto žudí, ktorí niekde na malomeste nutne musia vyčnieva...

Boh nás má rád, keď pracujeme, ale miluje nás, keď tancujeme
Brita

Není tady

#606 5. 9. 2006 18:29

Salvator
♥♥♥♥♥♥-

Selima napsal(a):

Teru napsal(a):

já se tím také rzhodně netrápím a vím, že do žádné škatulky asi nikdy pasovat nebudu. Jediný kříž s tím spojený je ten, že si pak o duchovnu nemᚠmoc s kým povídat, protože má zkušenost praví, že prakticky každý je v nějaké škatulce a tu si brání zuby nehty...  a hlavně ON/A přesně ví, jak to je

Ja som zistila, že s aokolo mňa vyrojilo dos žudí, ktorí pochybujú, nikam sa nezaškatužkovali, prichádzajúce informácie kriticky triedia a radi o nich diskutujú... Dokonca mám jendého obžúbeného diskusného oponenta z radov katolíkov, ktorý je ale prístupný debate - a inak je to strašne zlatý, mladý chalan a vážime si jeden druhého a keď si spolu vpyijeme, dos s apohádame, ale pred odchodom sa zmierime... A aj inak mám okolo seba množstvo diskutujúcich a hžadajúcich kamošov - lenže to je asi tým, že Bratislava je dos vežká a láka práve takýchto žudí, ktorí niekde na malomeste nutne musia vyčnieva...

Selimo,
to je obecný trend a souvisí se zvyšováním duchovnosti lidské populace. Sice zatím vládnou materialisté, ale tento poměr se bude rychle přesouvat ve prospěch podobných lidí...

Kdo mᚠuši proto, abys slyšel, slyš...!

Není tady

NÁŠ TIP:

Zápatí