29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
xXx napsal(a):
Raz ustúpi jeden, raz ustúpi druhý... aj to je kompromis...
No veď niečo také mám na mysli, lenže v danom príklade bol ústup len na jednej strane...
Není tady
Backy, ukončeme diskuzi o modré hlavě, jsi ještě štěně, až budeš dospělý chlap, budeš mluvit jinak.
A příště ustoupí druhá strana........ O tom mluvil xXx.
Blážo,
já to tak také beru. Patří to k jeho věku, ať se mládí vydovádí
lvice napsal(a):
Backy, ukončeme diskuzi o modré hlavě, jsi ještě štěně, až budeš dospělý chlap, budeš mluvit jinak.
A příště ustoupí druhá strana........ O tom mluvil xXx.
Rád by som vedel, či si takéto niečo mala tiež, keď o tom tak stroho hovoríš...
Není tady
Teru napsal(a):
já se tím také rzhodně netrápím a vím, že do žádné škatulky asi nikdy pasovat nebudu. Jediný kříž s tím spojený je ten, že si pak o duchovnu nemáš moc s kým povídat, protože má zkušenost praví, že prakticky každý je v nějaké škatulce a tu si brání zuby nehty... a hlavně ON/A přesně ví, jak to je
Ja som zistila, že s aokolo mňa vyrojilo dosť ľudí, ktorí pochybujú, nikam sa nezaškatuľkovali, prichádzajúce informácie kriticky triedia a radi o nich diskutujú... Dokonca mám jendého obľúbeného diskusného oponenta z radov katolíkov, ktorý je ale prístupný debate - a inak je to strašne zlatý, mladý chalan a vážime si jeden druhého a keď si spolu vpyijeme, dosť s apohádame, ale pred odchodom sa zmierime... A aj inak mám okolo seba množstvo diskutujúcich a hľadajúcich kamošov - lenže to je asi tým, že Bratislava je dosť veľká a láka práve takýchto ľudí, ktorí niekde na malomeste nutne musia vyčnievať...
Není tady
Selima napsal(a):
Teru napsal(a):
já se tím také rzhodně netrápím a vím, že do žádné škatulky asi nikdy pasovat nebudu. Jediný kříž s tím spojený je ten, že si pak o duchovnu nemáš moc s kým povídat, protože má zkušenost praví, že prakticky každý je v nějaké škatulce a tu si brání zuby nehty... a hlavně ON/A přesně ví, jak to je
Ja som zistila, že s aokolo mňa vyrojilo dosť ľudí, ktorí pochybujú, nikam sa nezaškatuľkovali, prichádzajúce informácie kriticky triedia a radi o nich diskutujú... Dokonca mám jendého obľúbeného diskusného oponenta z radov katolíkov, ktorý je ale prístupný debate - a inak je to strašne zlatý, mladý chalan a vážime si jeden druhého a keď si spolu vpyijeme, dosť s apohádame, ale pred odchodom sa zmierime... A aj inak mám okolo seba množstvo diskutujúcich a hľadajúcich kamošov - lenže to je asi tým, že Bratislava je dosť veľká a láka práve takýchto ľudí, ktorí niekde na malomeste nutne musia vyčnievať...
Selimo,
to je obecný trend a souvisí se zvyšováním duchovnosti lidské populace. Sice zatím vládnou materialisté, ale tento poměr se bude rychle přesouvat ve prospěch podobných lidí...
Není tady