27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
xXx napsal(a):
Raz ustúpi jeden, raz ustúpi druhý... aj to je kompromis...
No veď niečo také mám na mysli, lene v danom príklade bol ústup len na jednej strane...
Není tady
Backy, ukončeme diskuzi o modré hlavě, jsi jetě těně, a bude dospělý chlap, bude mluvit jinak.
A přítě ustoupí druhá strana........ O tom mluvil xXx.
Bláo,
já to tak také beru. Patří to k jeho věku, a se mládí vydovádí
lvice napsal(a):
Backy, ukončeme diskuzi o modré hlavě, jsi jetě těně, a bude dospělý chlap, bude mluvit jinak.
A přítě ustoupí druhá strana........ O tom mluvil xXx.
Rád by som vedel, či si takéto niečo mala tie, keď o tom tak stroho hovorí...
Není tady
Teru napsal(a):
já se tím také rzhodně netrápím a vím, e do ádné katulky asi nikdy pasovat nebudu. Jediný kří s tím spojený je ten, e si pak o duchovnu nemá moc s kým povídat, protoe má zkuenost praví, e prakticky kadý je v nějaké katulce a tu si brání zuby nehty... a hlavně ON/A přesně ví, jak to je
Ja som zistila, e s aokolo mňa vyrojilo dos žudí, ktorí pochybujú, nikam sa nezakatužkovali, prichádzajúce informácie kriticky triedia a radi o nich diskutujú... Dokonca mám jendého obžúbeného diskusného oponenta z radov katolíkov, ktorý je ale prístupný debate - a inak je to strane zlatý, mladý chalan a váime si jeden druhého a keď si spolu vpyijeme, dos s apohádame, ale pred odchodom sa zmierime... A aj inak mám okolo seba mnostvo diskutujúcich a hžadajúcich kamoov - lene to je asi tým, e Bratislava je dos vežká a láka práve takýchto žudí, ktorí niekde na malomeste nutne musia vyčnieva...
Není tady
Selima napsal(a):
Teru napsal(a):
já se tím také rzhodně netrápím a vím, e do ádné katulky asi nikdy pasovat nebudu. Jediný kří s tím spojený je ten, e si pak o duchovnu nemá moc s kým povídat, protoe má zkuenost praví, e prakticky kadý je v nějaké katulce a tu si brání zuby nehty... a hlavně ON/A přesně ví, jak to je
Ja som zistila, e s aokolo mňa vyrojilo dos žudí, ktorí pochybujú, nikam sa nezakatužkovali, prichádzajúce informácie kriticky triedia a radi o nich diskutujú... Dokonca mám jendého obžúbeného diskusného oponenta z radov katolíkov, ktorý je ale prístupný debate - a inak je to strane zlatý, mladý chalan a váime si jeden druhého a keď si spolu vpyijeme, dos s apohádame, ale pred odchodom sa zmierime... A aj inak mám okolo seba mnostvo diskutujúcich a hžadajúcich kamoov - lene to je asi tým, e Bratislava je dos vežká a láka práve takýchto žudí, ktorí niekde na malomeste nutne musia vyčnieva...
Selimo,
to je obecný trend a souvisí se zvyováním duchovnosti lidské populace. Sice zatím vládnou materialisté, ale tento poměr se bude rychle přesouvat ve prospěch podobných lidí...
Není tady