|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
To jsem já... ano... dnes volal ze si udelame miminko 😂
Není tady

Pipidlouhapuncochaaa napsal(a):
Jsem myslela ze kamaradi s vyhodami tomu se teď rika tak ne?
Nic proti "kamarádství s výhodami". Pokud to OBĚMA stranám takhle vyhovuje, je všechno v pořádku. Tobě ale současný stav věcí vadí, jinak bys sem nepsala. V tom případě nevidím jinou možnost, než nevyhovující vztah ukončit, protože pán na tomto stavu věcí očividně nechce nic měnit
Mimochodem já bych ten Tvůj vztah hodně váhala označit jako "kamarádství s výhodami", protože ať přemýšlím sebevíc, nějaké výhody pro Tebe zde skutečně nevidím. Povídat si po telefonu můžeš s kamarádkami a sex 1-2x za rok skutečně nemůžu označit za žádné terno
Na Tvém místě bych tenhle paskvil ukončila a nenechávala se zbytečně blokovat pro případný nový vztah s člověkem, který je schopen nabídnout Ti daleko více...
Není tady
Pipi, gratuluji, máte plány minimálně na pětiletku 
Není tady

Pipidlouha napsal(a):
To už jsi říkala i na tom předchozím vlákně. Kolik je to let?
Není tady
Ale asi ses od té doby přejmenovala, ne? 
Není tady
Není to vše nějaké divné?
Není tady

Je. Ale jí to asi vyhovuje.
Matně si vzpomínám že psala že na ty sporadické návštěvy chodí s dárky, sice brble (autorka), ale vlastně nedokáže situaci nijak zvrátit.
Já nechápu, co vlastně chce, a myslím že ani ona ne.
Není tady
No teda
Upravil(a) Bobina68 (13. 6. 2020 15:47)
Není tady
Bobino, a to je pořád ten samý? (Jási na to Tvoje starší vlákno nepamatuju)
Není tady
Tak a teď jsem totálně zmatená.
Pipidlouhapuncochaaa se tu zaregistrovala 8. 6. 2020, 9. 6. 2020 a 11. 6. 2020; Bobina 7. 6. 2020. A má to být jako ta samá osoba... Jsem z toho jelen! 
Není tady
Vím co chci...
Jen nevím zda s nim...
Jak asi, když ho vidim 1x2x za rok...
Tudíž nemohu soudit zda by nám to mohlo vubec klapat...
Není tady
Judyna napsal(a):
Bobino, a to je pořád ten samý? (Jási na to Tvoje starší vlákno nepamatuju)
Ano ten samy...
Mezitím jsem chodila i na jine rande... no a nebylo to ono ☹
Není tady
rina napsal(a):
Pipidlouha napsal(a):
To už jsi říkala i na tom předchozím vlákně. Kolik je to let?
Asi rok
Není tady

No to teda víc. Možná už třetí.
Není tady

Když teda opominu potřeby autorky a pokusím se vžít do onoho muže (jestli ona píše pravdivě), tak nějak nechápu co je to za, hm, "chlapa", kterému vyhovuje denně telefonovat, (třeba i několika ženám, aby si jednou za čas vrznul
), jestli jich má víc.
Promiň Pipi, ale věřit, že jsi jediná, může jenom blázen a ty...
Upravil(a) rina (13. 6. 2020 20:26)
Není tady

vrabčák napsal(a):
Pipidlouhapuncochaaa se tu zaregistrovala 8. 6. 2020, 9. 6. 2020 a 11. 6. 2020; Bobina 7. 6. 2020. A má to být jako ta samá osoba... Jsem z toho jelen!
Nebuď. Máš pravdu. I když teda já zas nevím jak jsi přišla na to, kolikrát pod jakým Nickem se zaregistrovala.
Dohledávat nebudu a dalších komentářů se zdržím, abych neměla problémy s Andrejkou. ☢️
Není tady
rina napsal(a):
Když teda opominu potřeby autorky a pokusím se vžít do onoho muže (jestli ona píše pravdivě), tak nějak nechápu co je to za, hm, "chlapa", kterému vyhovuje denně telefonovat, (třeba i několika ženám, aby si jednou za čas vrznul
), jestli jich má víc.
No možná Jo, ze by ho to telefonování uspokojovalo?
Volat denne treba 4 ženám po 30 min a k čemu...
Není tady

Pipidlouhaaaa napsal(a):
No možná Jo, ze by ho to telefonování uspokojovalo?
Volat denne treba 4 ženám po 30 min a k čemu...
Dobrá otázka!
Zkus si na ni odpovědět sama, a pak se ho zeptej, jestli budeš mít odvahu!

Není tady
rina napsal(a):
vrabčák napsal(a):
Pipidlouhapuncochaaa se tu zaregistrovala 8. 6. 2020, 9. 6. 2020 a 11. 6. 2020; Bobina 7. 6. 2020. A má to být jako ta samá osoba... Jsem z toho jelen!Nebuď. Máš pravdu. I když teda já zas nevím jak jsi přišla na to, kolikrát pod jakým Nickem se zaregistrovala.
Dohledávat nebudu a dalších komentářů se zdržím, abych neměla problémy s Andrejkou. ☢️
Vyčetla jsem to jen tady v těchto posledních dnech. 
Není tady

vrabčák napsal(a):
Vyčetla jsem to jen tady v těchto posledních dnech.
Chápu. Každý hledáme, co nás právě aktuálně zajímá... 
Není tady

A tím porušuju, co jsem napsala.
Ale zajímá mě příběh Pipi, takže...
Není tady
Jak ho aktivovat?
Není tady

Pipidlouhaaaa napsal(a):
Jak ho aktivovat?
Co nebo koho?
Není tady
No toho chlapa na mobilu
Není tady
rina napsal(a):
), jestli jich má víc.
No to si také myslím, že určitě není Pipi(nebo Bobina?) jediná. Určitě to má pán rozpracované na více frontách a vyhovuje mu to takhle. Ostatně Pipi se chová stejně, sama psala, že mezitím měla jíná "rande".
Není tady