19. dubna : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 19. dubna : Obyčejný citrón a jeho netradiční vyuití beze zbytku. V kuchyni i v domácnosti je skvělý pomocník! 19. dubna : Rodičovství podle zvěrokruhu: tíři jsou přísní, Panny umí ustoupit. |
|
|
Mám kamarada- vidíme se Max 1-2 x rocne, neb kadý je z druhé strany cr...Akorat kadý den vola, ptá se jak se mám a co dnes a tak.. hezke, jene vic nic... kdy se domluvime ze něco podnikneme tak se nic nekona, proste ve na mrtvém bodě...kdy řekne prijed půjdeme tam a tam - mu reknu dobre a pak nic nebo nemuze ... tak je to u 2 roky... furt jen vola - kadý den a nic...nechápu co chce - kecat přes mobil?
Není tady
A není enatý? To je první, co mě napadlo.
A nebo pak druhá věc, e zásadní bude to, e kadý jste z opačné strany republiky. Ono se asi docela blbě plánuje to "něco podnikneme" s někým, kdo je z Ae, kdy já jsem z Moravy. Take je taky moné, e se mu dobře povídá, na druhou stranu si uvědomuje, e dálka je problém a tak si drí jistý odstup.
Nicméně, není nejjednoduí se ho zeptat?
Není tady
Ano druha strana ČR... jasne tak buď to teda zabalim a furt nevolám u rok kadý den... nebo něco uskutecnim...
Není tady
On je neupřímný, nemyslí to s Vámi váně. Snate se podivný vztah ukončit. Namá budoucnost.
Není tady
Damián napsal(a):
On je neupřímný, nemyslí to s Vámi váně. Snate se podivný vztah ukončit. Namá budoucnost.
Taky si rikam... a nechápu to.. kadý den se ptá co bylo.. a planovani schuzky pulroku nic..
Chlap po telefonu k čemu mi je ..
Není tady
a nebo je jednodue asociál.. ale výsledek je stejný, k čemu vám potom je
Není tady
Přestala bych mu to brát a počkala, jestli nějak zareaguje. A nebo, jak navrhuje Andrea, přímo bych se ho zeptala.
Není tady
Jo zkusím mu to nebrat..
Co se ho mám zeptat- proč furt volas, kdy se videt nechces? Sem se u ptala- řekne ze me rad slyí 😀
Není tady
Pipidlouhapuncochaa napsal(a):
Ano druha strana ČR... jasne tak buď to teda zabalim a furt nevolám u rok kadý den... nebo něco uskutecnim...
A to je právě ono, to byste udělala Vy! Ale on není Vy, jemu asi toto vyhovuje, jinak by to nedělal. Proč to děláte Vy, kdy Vám to podle veho nevyhovuje?
Pokud chcete vztah, tak je mi jasné, e se Vám to nelíbí, ale pak s tím něco dělejte - řekněte to narovinu a pokud on nebude mít zájem a nic se nezmění, tak to ukončete.
Není tady
Řekla bych mu, e to je od něj milé ocenění, ale e já mám potřebu své známé, kamarády a přátele i vidět, a to co nejčastěji. e mi pouhé telefonování nestačí.
Není tady
Vidět se dvakrát ročně, jinak si volat???
To můou manelé/milenci/přátelé...
Kdo jste vy dva?
Ví to?
Není tady
TO netusim... kamaradi přes telefon a jednou za rok milenci 😃
Není tady
"Přítí rok ve stejnou dobu"
Není tady
vrabčák napsal(a):
"Přítí rok ve stejnou dobu"
I to můe mít své kouzlo
Není tady
Stejně jako ten film.
Není tady
Který?
Není tady
Neumím najít 😪
Upravil(a) rina (11. 6. 2020 7:28)
Není tady
No ten v uvozovkách!
Není tady
Pipidlouhapuncochaa napsal(a):
TO netusim... kamaradi přes telefon a jednou za rok milenci 😃
Pipi, neura se, ale Ty toti trochu zaměňuje pojmy ... KAMARÁDI spolu nespí, kamarádi mezi sebou udrují přátelský vztah pouze v platonické rovině. Pokud mezi dvěma lidmi probíhá pravidelný pohlavní styk, tak u to nejsou KAMARÁDI, ale MILENCI A já jen podotýkám, e pánovi toto uspořádání "kamarádi přes telefon a jednou za rok milenci" zřejmě vyhovuje. Kdyby mu lo "o něco víc", u dávno by vyvinul větí aktivitu a snail by se buď o větí frekvenci setkávání, nebo by rovnou po nějaké době navrhl nějakou přijatelnou formu klasického vztahu.
MMCH napadlo mě, jestli pán takhle náhodou není tak trochu enatý nebo alespoň zadaný jinde nebo situace, kterou popisuje hodně zapadá do chování enatého či zadaného člověka...neznám toti ádného normálního mue, kterému by stačilo ke těstí a spokojenosti vatlání po telefonu a sex jen jednou za rok. Já Ti nevím, Pipi, ale tohle mi přijde jako vztah enatého/zadaného chlapa a bokovky, kterou si ten pán denodenním vatláním po telefonu udruje v iluzi jakéhosi zájmu, aby se jednou do roka seli za účelem hezkých chvilek v soukromí. Polo sama sobě otázku, jestli takovou prapodivnou parodii na vztah má opravdu zapotřebí a jestli není velká koda se takovým ne-vztahem nechávat blokovat pro lepí vztah a jiného pána, který by Ti byl schopen moná nabídnout daleko víc...
Není tady
Kiara- Dekuji za nazor, mas pravdu, citim to u podobne... Blokoval me a nic ztoho...Kolikrát rikal ze mohu dojet, a pak najednou mu do toho něco velo... Tak jedine to je herec.. Si rikam, ze k čemu to telefonovani... Me ty hovory nebavi... kdy jinak nic...
No nic jsem se odblokovala a snad najdu lepího 👀
Není tady
Jsem myslela ze kamaradi s vyhodami tomu se teď rika tak ne?
Není tady
Pipi Dlouhá punčocha by s ním u dávno byla hotová. Odstřihni se od něj, dej mu lekci. Jen s ním ztrácí čas.
Není tady
U tady podobný příběh byl nejméně jednou. Vlákno bylo poměrně obsáhlé a končilo sice uvědoměním si, e ten vztah nemá smysl, ale autorka se u neozvala, jestli to ukončila... 👎
Není tady
Pamatuju si to taky.
Není tady
Není tady