|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Naše bývalá pracuje....dělá krupiérku...po nocích v kasinu...dobře to vynáší (i když díky noční práci to nejsou lehce vydělané peníze). Jen se mi nechce zdát, že by to dělala za plat 12000 jak přiznala u soudu...
Není tady
lelyla, jak na to? Už jsem to tady kdysi říkal. Je potřeba za takový zákon bojovat společně. Když "brečí" samoživitelky, tak to vypadá, že "vopruzují". Když "brečí" otcové, tak jsou pasováni na "krkouny". Musíme to tedy chtít všichni a táhnout za jeden provaz.
Omlouvám se ale musím končit. Práce volá. Velice rád však budu na dané téma pokračovat.
Není tady

EFG - já myslela, že ležíš na krofkách a přehazuješ prachy vidlema ? Ty nejseš línej lemrák ? 
Není tady
EFG:
Souhlasím, je to tak, zákon o výživném chybí. Nejen to, měly by se upravit i ty současné, týkající se této problematiky.
Témat na diskusi mám víc, například pracovní příležitosti, životní úroveň, péče o děti v době, kdy jsou rodiče (nebo jeden z rodičů) v práci, atd.
Není tady
maggie:
jsi zářný příklad zvůle soudkyně ! Zákon nezákon, stejně si rozhodne jak chce.
Znám obdobný případ:
BM má dvě děti, ani náhodou by ráno nevstávala do práce, není tak blbá. Jen chce peníze od bývalého manžela, i na sebe.
On má s druhou manželkou 3měsíční dítě, ještě kojené, ale aby mohli splnit požadavky BM posvěcené soudem, musí tato matka na úkor svého dítěte pracovat. Nikoho nezájímá, že kojí,když není doma, mléko musí odsát a dítě předá do péče napůl nemohoucí babičce. A je ještě hůř, BM má další dítě s milencem, kvůli kterému se rozvedla.Ten od ní odešel a neplatí jí alimenty. BM tedy vážně nemá peníze, co tedy udělá? Požádá soud, aby bývalý manžel platil vyšší alimenty, jak pro děti, tak pro ni ! Je to chudinka, nad kterou se všichni smilují a bývalý manžel s novou manželkou platí a platí, oba dobře vědí, co by následovalo.
Všechno v souladu se zákonem a nikde žádná možnost odvolání.
BM chtěl svoje děti do vlastní péče, ale to matka jen špitla že s tím nesouhlasí a bylo jasno. Proč by souhlasila, když by ztratila děti - prostředek své obživy a vydírání? Jak je vůbec možné, že soud vezme v úvahu potřeby matky, která je na mateřské dovolené s dítětem jiného muže ?
Není tady
maggie:
jsi zářný příklad zvůle soudkyně ! Zákon nezákon, stejně si rozhodne jak chce.
Znám obdobný případ:
BM má dvě děti, ani náhodou by ráno nevstávala do práce, není tak blbá. Jen chce peníze od bývalého manžela, i na sebe.
On má s druhou manželkou 3měsíční dítě, ještě kojené, ale aby mohli splnit finanční požadavky BM posvěcené soudem, musí tato matka na úkor svého dítěte pracovat. Nikoho nezájímá, že kojí,když není doma, mléko musí odsát a dítě předá do péče napůl nemohoucí babičce. A je ještě hůř, BM má další dítě s milencem, kvůli kterému se rozvedla.Ten od ní odešel a neplatí jí alimenty. BM tedy vážně nemá peníze, co tedy udělá? Požádá soud, aby bývalý manžel platil vyšší alimenty, jak pro děti, tak pro ni ! Je to chudinka, nad kterou se všichni smilují a bývalý manžel s novou manželkou platí a platí, oba dobře vědí, co by následovalo.
Všechno v souladu se zákonem a nikde žádná možnost odvolání.
BM chtěl svoje děti do vlastní nebo střídavé péče, ale to matka jen špitla že s tím nesouhlasí a bylo jasno. Nikoho nezajímaly důvody, proč je matka proti, i když u otce by kluci měli podnětné prostředí a nová partnerka je má ráda. Proč by matka souhlasila, když by ztratila děti - prostředek své obživy a vydírání? Jak je vůbec možné, že soud vezme v úvahu potřeby matky, která je na mateřské dovolené s dítětem jiného muže ? Je to jen proto, že je jeho bývalá manželka. Pokud tomu dobře rozumím, tak je bývalá a o dalším životě si rozhoduje sama, pádným svědectvím je dítě jiného muže. Nebo snad se má bývalý manžel i za těchto prokazatelných okolností o BM starat na úkor vlastního dítěte a rodiny?
Není tady
omlouvám se, podařilo se mi odeslat jeden příspěvek dvakrát
Není tady
Áji,
jeden z nich muzes smazat...vpravo dole pod prispevkem na to mas tlacitko 
Není tady
Pandorra:
ať dělám co dělám, jak vidíš, nevede se mi, jsem totiž počítačový analfabet. Můžeš, prosím, poradit víc polopatě? Dík
Není tady
Vpravo dole v okynku s prispevkem mas neprosviceny napis: Oznameni a vedle nej tri zlute prosvicena tlacitka: Smazat, Upravit, Odpovedet.... kliknes na Smazat. Objevi se ti prispevek znovu, stejne tak, jako kdyz ho treba jen upravujes, potvrdis smazani a prispevek zmizi.
Není tady
Ájinko, najeďte na "Upravit" vpravo dole a smažte, co uznáte za vhodné.
Není tady

EFG napsal(a):
Trubko, nauč se číst. O několik řádek dříve jsem jasně napsal, že nelze házet všechjny do jednoho pytle.
Tak proč to děláš,když to nelze?Nezapomenu na ILONU na starém babinetu,sotva se rozepsala,už byla zahrnuta urážkami a při tom se stará o postiženého chlapce a chodí do práce a na dva vedlejšáky.Než mohla cokoliv napsat,byla z ní ukřivděnka,která si může sama za rozpad rodiny,při tom je svobodná matka a otec nikdy syna neviděl.Prostě jak někdo napíše slovo alimenty,šup,je v pytli.A takových byly spousty.
Není tady

EFG napsal(a):
Ajinko, podívejte se na průběh debaty. Myslím, že do vstupu ukřivděnky IvčaK. a zdejších moderátorek to byla plodná debata.
Moc by mě zajímalo,dle jaké indicie jsem podle EFG ukřivděnka?A debata s Vašimi příspěvky bývá opravdu plodná.Jeden se nestačí divit,co se může někomu zrodit v hlavě.
Upravil(a) Ivča K. (30. 5. 2006 18:28)
Není tady
Pandorra, Maggie:
Dík, jste moc hodné, ale fakt nevím, jak na to. Vpravo mám prosvětlené "Oznámit", potom "upravit" a "odpovědět". Když otevřu upravit, otevře se jiné okno s textem, ten písmenko po písmenku vymažu a zdá se, že je hotovo. Po navrácení na diskusi se ale nic nezměnilo. Ach, jo.
Není tady

Pandorro,to tlačítko smazat tam mají jen moderátoři.Jinak tam je jen upravit a odpovědět.
Není tady

Ájinka napsal(a):
Pandorra, Maggie:
Dík, jste moc hodné, ale fakt nevím, jak na to. Vpravo mám prosvětlené "Oznámit", potom "upravit" a "odpovědět". Když otevřu upravit, otevře se jiné okno s textem, ten písmenko po písmenku vymažu a zdá se, že je hotovo. Po navrácení na diskusi se ale nic nezměnilo. Ach, jo.
Ájinko,musíš potom to po upravení znovu odeslat.Ale pokud vše vymažeš,zůstane prázdné okno dole s větou "upravila......"
Není tady
Provedu, pořád se učím, dík.
Není tady
Tak teď Vám povím perličku. Kamarád nebydlí se svou manželkou asi tři roky, on bydlí sám a ona se svým přítelem, ale nejsou rozvedeni. Ona má malou ve své péči a odhodnuuté výživné s ním na 3000 měsíčně (malá chodí do školky).Brával si malou jednou za 14 dní.
Bylo mu hodně smutno, byl sám, nemohl si nikoho najít. Konečně se na něj usmálo štěstí a on dle svých slov našel tu pravou. Jenže jeho stávající manželka/nemanželka se dozvěděla, že má vážnou známost a usnesla se na tomto:
....pry jsme se domluvili, ze mala je pro nej cislo jedna (a pro ni až dvě po jejím příteli nebo jak?), tak ze kdyz ma nejakou znamost dávat mu ji nebude a taky proto má pry alimenty "jen" 3000.- pry mají takovou dohodu a ja pokud ji porusil novou znamosti, tak ona porusi davanim male....tak suďtě , co takovým semetrikám udělat....poradila jsem mu ať dá okamžitě k soudu žádost o styk s malou....chtěla bych být u toho až ta jeho manželka bude vysvětlovat, proč mu ji nechce dávat...
Není tady

lelyla napsal(a):
Tak teď Vám povím perličku. Kamarád nebydlí se svou manželkou asi tři roky, on bydlí sám a ona se svým přítelem, ale nejsou rozvedeni. Ona má malou ve své péči a odhodnuuté výživné s ním na 3000 měsíčně (malá chodí do školky).Brával si malou jednou za 14 dní.
Bylo mu hodně smutno, byl sám, nemohl si nikoho najít. Konečně se na něj usmálo štěstí a on dle svých slov našel tu pravou. Jenže jeho stávající manželka/nemanželka se dozvěděla, že má vážnou známost a usnesla se na tomto:
....pry jsme se domluvili, ze mala je pro nej cislo jedna (a pro ni až dvě po jejím příteli nebo jak?), tak ze kdyz ma nejakou znamost dávat mu ji nebude a taky proto má pry alimenty "jen" 3000.- pry mají takovou dohodu a ja pokud ji porusil novou znamosti, tak ona porusi davanim male....tak suďtě , co takovým semetrikám udělat....poradila jsem mu ať dá okamžitě k soudu žádost o styk s malou....chtěla bych být u toho až ta jeho manželka bude vysvětlovat, proč mu ji nechce dávat...
Ale pokud nejsou rozvedeni,tak se jí ani ptát nemusí.Nemají žádný rozsudek v ruce ani o stycích s dítětem ani o výživném.A 3.000,- na tak malé dítě je dost.A proč se nerozvedou?
Není tady
Nejsou rozvedeni kvůli tomu že se nemohou zbavit společného majetku....Je to tam děsně složité....Bohužel ona s malou bydlí jinde, takže mu ji nedává...po tomto podal i žádost o rozvod....
Není tady
Ivča K. napsal(a):
Pandorro,to tlačítko smazat tam mají jen moderátoři.Jinak tam je jen upravit a odpovědět.
V tomto foru nemam moderatorska prava, takze napriklad u tohoto tveho prispevku mam pouze tlacitko Odpovedet. U svych vlastnich prispevku mam ovsem vsechna tlacitka, tak jako tomu bylo i v dobe, kdy jsem nemela slovo Moderator pod svym jmenem. Kazdy, kdo napise prispevek, ma moznost svuj vlastni text nejen upravit, ale i smazat.
Není tady

Pandorraa napsal(a):
Ivča K. napsal(a):
V tomto foru nemam moderatorska prava, takze napriklad u tohoto tveho prispevku mam pouze tlacitko Odpovedet. U svych vlastnich prispevku mam ovsem vsechna tlacitka, tak jako tomu bylo i v dobe, kdy jsem nemela slovo Moderator pod svym jmenem. Kazdy, kdo napise prispevek, ma moznost svuj vlastni text nejen upravit, ale i smazat.
Nemám smazat ani u vlastního příspěvku.
Není tady

lelyla napsal(a):
Nemusí být rozvedeni, ale ať si podá na soud návrh na na úpravu styku s dídětem a výživné, pak ho nebude moci vydírat, že mu malou nepustí. Tento soud probíhá stejně jako první i před rozvodem.
Není tady
Lelyla:
To je přesně příklad závistivé a vyděračské manželky. Závidí mu nový vztah, dokonce si dovolil trochu radosti i bez ní, tak musí být za to potrestán. Má dobrý nástroj k citovému vydírání otce, proč by ho nepoužila?
Není tady
Dovolím si citovat mojí BM. Vozidlo jsem zabavila, aby v něm manžel (tedy já) nevozil svojí milenku a její dítě a neničil ho tím. Mimochodem se jednalo o základní prostředek k mému podnikání. Že jsem v něm nemohl vozit ani našeho syna, to už jí netrápilo. Kupodivu takové jednání netrápilo ani soudkyni.
Už jsem tedy několikrát citoval její posudek. Není schopna hlubšího a dlouhodobého citového vztahu.
Tedy naprosto přesně platí... když nemohu být štastná já... nepřipustím aby byl šťastný on.
Upravil(a) EFG (30. 5. 2006 22:39)
Není tady