|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Řasy se našívají, viděla jsem to u jedné paní a bylo to hezké, ale osobní zkušenost nemám.
Není tady
Bety napsal(a):
Řasy se našívají, viděla jsem to u jedné paní a bylo to hezké, ale osobní zkušenost nemám.
Díky Bety, nikde jsem nemohla najít něco, čeho bych se mohla chytit.
Teď jsem narazila na pár stráneček,skutečně to poskytují málokde ale jsem ráda, že to vůbec někdo dělá, usnadní mi to ranní práci se zkrášlováním

kath: co si o tom objavila? diky
Není tady
Když už jsme u těch řas - nemáte někdo náhodou zkušenosti s barvením řas? Vím, že to dělají v Klieru za nějakých 50 Kč, jen by mě zajímalo, jak dlouho to vydrží a jestli se to nemůže nějak rozmazat. Máte s tím někdo zkušenost?
Není tady
Ahoj Babucho, řasy se barví v každé kosmetice. Párkrát jsem to zkusila, dobře to vypadá ten den, ale po týdnu se mi zdálo, že už to není poznat, tak jsem zas šáhla po řasence :-((
Není tady
Já jsem taky zkusila si nechat řasy nabarvit, ale stejně jsem používala i řasenku, nezdálo se mi to moc výrazné. 
Není tady
Holky,
napište něco víc o těch řasách- co to je to našívání? máte nějaké odkazy na šikovné stránky? Zní to zajímavě... a cena?
papa

Není tady
Miroslava napsal(a):
Holky,
napište něco víc o těch řasách- co to je to našívání? máte nějaké odkazy na šikovné stránky? Zní to zajímavě... a cena?
papa
...nic se nenašívá,ale lepí speciálním lepidlem,maličké trsíky řas(různé délky)vydrží to cca3 neděle až měsíc.Pak se doplní,nebo udělají znovu.Mám klientky, které to nosí i několik let.. Efekt je veliký..a vlastní řasy to neničí...klidně do toho jděte...
Není tady
Chtěla bych se zeptat ohledně těch trsů, nevíte nějakou osvědčenou značku? A je lepší délka medium nebo short?
Není tady
katarinaxxx napsal(a):
Ale nici! Ja to uz mam dole a prisla som o dost svojich rias. Mozno som si to dala zle dolu, alebo som si odvykla od mojich povodnych malich riedkych rias ? ;o)
Sundávala jsis je nešetrně...je na to spešl vodička a taky Ti Tvé řasy ted příjdou krátké..
Není tady
Lala napsal(a):
Chtěla bych se zeptat ohledně těch trsů, nevíte nějakou osvědčenou značku? A je lepší délka medium nebo short?
To nech na rozhodnutí kosmetičky...sama to asi nezvládneš..
Není tady
Barvit si nechávám, u nás taky cca 45-50 jak kde, vydrží to tak 2 měsíce. ALE stejně používám řasenku, jen mi to pomůže v tom, že není vidět shora u víčka že mám ty řasy světlé. To bylo vidět když jsem použila jenom řasenku. Kdo má tmavé řasy tak bych to viděla zbytečné, kdo má světlé tak to hodně pomůže.
Není tady
a jakou mate zkusenost s trvalou na rasy?ja jsem s ni moc spokojena a navic, jak tady uz nekdo psal, je super rano na sebe kuknout do zrcadla a mit radost ze samotnych kukadel:))
vazne, nekecam. krasny efekt.
stoji to kolem 250 bez barveni(30,-)
bolistku vsak je,. ze to nevydrzi vecne. Vejirky natocene zustanou urcite 4 tydny, po te postupne klesaji. ALE: nez klesnou uplne do puvodniho rovneho stavu, tak to trva mnoho tydnu!!!!!!!!!!Sice uz to neni ten puvodni efekt, ale staci jemne prejet rasenkou a hortovo. na rasach si hodne zakladam,a le tohle je moje spasa zejmena v obdobi, kdy chodim plavat. citim se vazne dobre:)
papa
Není tady
Ahojky nemáte někdo vyzkoušené umělé v Plzni????V jakých cenových relacích se to pohybuje?Předem díky za tipy.
Není tady
Trvalou nemám vyzkoušenou - používám kleštičky (ty staré kovové :-( ... já je používám už od 5. slovy páté třídy ZŠ ...) (jo a je mi 50 - mám teprv druhé za celý život...) nojo sama tomu ani nemůžu uvěřit když to takhle vidím napsané...
Není tady
Babucha napsal(a):
Když už jsme u těch řas - nemáte někdo náhodou zkušenosti s barvením řas? Vím, že to dělají v Klieru za nějakých 50 Kč, jen by mě zajímalo, jak dlouho to vydrží a jestli se to nemůže nějak rozmazat. Máte s tím někdo zkušenost?
Řasy si můžeš barvit sama doma. Nejlepší barva na vlasy je Thuya, můžu vřele doporučit.
Není tady
Ivik - řasy se ničí-sundavala mi je kosmetička co mi je nalepovala a byly poničené. Používala ne trsy ale jednotlivé řasy. Nechala jsem si je sundat, protože mi vadilo lepidlo -asi a otekly mi oči.
Není tady