Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#1 10. 5. 2006 16:09

Bety
♥♥♥♥♥♥♥

řasy trvale upravené

Řasy se našívají, viděla jsem to u jedné paní a bylo to hezké, ale osobní zkušenost nemám.

Strach je malá smrt...

Není tady

#2 12. 5. 2006 11:11

kath
Host

Re: řasy trvale upravené

Bety napsal(a):

Řasy se našívají, viděla jsem to u jedné paní a bylo to hezké, ale osobní zkušenost nemám.

Díky Bety, nikde jsem nemohla najít něco, čeho bych se mohla chytit.  wink Teď jsem narazila na pár stráneček,skutečně to poskytují málokde ale jsem ráda, že to vůbec někdo dělá, usnadní mi to ranní práci se zkrášlováním rodna smile

#3 15. 5. 2006 14:35

italy
♥♥-----

kath: co si o tom objavila? diky

Není tady

#4 7. 8. 2006 19:16

Babucha
♥♥♥♥♥♥♥

Když už jsme u těch řas - nemáte někdo náhodou zkušenosti s barvením řas? Vím, že to dělají v Klieru za nějakých 50 Kč, jen by mě zajímalo, jak dlouho to vydrží a jestli se to nemůže nějak rozmazat. Máte s tím někdo zkušenost?

Není tady

#5 7. 8. 2006 21:18

Ditulin
♥♥♥----
Místo: Havířov

Ahoj Babucho, řasy se barví v každé kosmetice. Párkrát jsem to zkusila, dobře to vypadá ten den, ale po týdnu se mi zdálo, že už to není poznat, tak jsem zas šáhla po řasence  :-((

Není tady

#6 7. 8. 2006 22:59

Nela
♥♥♥♥♥♥-

Já jsem taky zkusila si nechat řasy nabarvit, ale stejně jsem používala  i řasenku, nezdálo se mi to moc výrazné. roll

"Člověk si uvědomí, že byl šťastný, až už je to pryč."

Není tady

#7 22. 8. 2006 14:20

Miroslava
♥♥♥----

Holky,
napište něco víc o těch řasách- co to je to našívání? máte nějaké odkazy na šikovné stránky? Zní to zajímavě... a cena?
papa

[url=http://www.TickerFactory.com/]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;53;42/st/20060528/n/Georgios/dt/7/k/635b/age.png

Není tady

#8 22. 8. 2006 19:01

Ivik
♥♥♥----

Miroslava napsal(a):

Holky,
napište něco víc o těch řasách- co to je to našívání? máte nějaké odkazy na šikovné stránky? Zní to zajímavě... a cena?
papa

...nic se nenašívá,ale lepí speciálním lepidlem,maličké trsíky řas(různé délky)vydrží to cca3 neděle až měsíc.Pak se doplní,nebo udělají znovu.Mám klientky, které to nosí i několik let.. Efekt je veliký..a vlastní řasy to neničí...klidně do toho jděte...

GNÓTHI SEAUTÓN!
POZNEJ SÁM SEBE!

Není tady

#9 23. 8. 2006 13:18

Lala
♥♥-----

Chtěla bych se zeptat ohledně těch trsů, nevíte nějakou osvědčenou značku? A je lepší délka medium nebo short?

Není tady

#10 24. 8. 2006 12:00

Ivik
♥♥♥----

katarinaxxx napsal(a):

Ale nici! Ja to uz mam dole a prisla som o dost svojich rias. Mozno som si to dala zle dolu, alebo som si odvykla od mojich povodnych malich riedkych rias ? ;o)

Sundávala jsis je nešetrně...je na to spešl vodička a taky Ti Tvé řasy ted příjdou krátké..

GNÓTHI SEAUTÓN!
POZNEJ SÁM SEBE!

Není tady

#11 24. 8. 2006 12:01

Ivik
♥♥♥----

Lala napsal(a):

Chtěla bych se zeptat ohledně těch trsů, nevíte nějakou osvědčenou značku? A je lepší délka medium nebo short?

To nech na rozhodnutí kosmetičky...sama to asi nezvládneš..

GNÓTHI SEAUTÓN!
POZNEJ SÁM SEBE!

Není tady

#12 24. 8. 2006 17:20

Bety
♥♥♥♥♥♥♥

Barvit si nechávám, u nás taky cca 45-50 jak kde, vydrží to tak 2 měsíce. ALE stejně používám řasenku, jen mi to pomůže v tom, že není vidět shora u víčka že mám ty řasy světlé. To bylo vidět když jsem použila jenom řasenku. Kdo má tmavé řasy tak bych to viděla zbytečné, kdo má světlé tak to hodně pomůže.

Strach je malá smrt...

Není tady

#13 7. 9. 2006 13:51

bylinkax
♥♥♥----

a jakou mate zkusenost s trvalou na rasy?ja jsem s ni moc spokojena a navic, jak tady uz nekdo psal, je super rano na sebe kuknout do zrcadla a mit radost ze samotnych kukadel:))

vazne, nekecam. krasny efekt.

stoji to kolem 250 bez barveni(30,-)

bolistku vsak je,. ze to  nevydrzi vecne. Vejirky natocene zustanou urcite 4 tydny, po te postupne klesaji. ALE: nez klesnou uplne do puvodniho rovneho stavu, tak to trva mnoho tydnu!!!!!!!!!!Sice uz to neni ten puvodni efekt, ale staci jemne prejet rasenkou a hortovo. na rasach si hodne zakladam,a le tohle je moje spasa zejmena v obdobi, kdy chodim plavat. citim se vazne dobre:)

papa

Není tady

#14 8. 9. 2006 15:58

Renata 32
♥♥♥----

Ahojky nemáte někdo vyzkoušené umělé v Plzni????V jakých cenových relacích se to pohybuje?Předem díky za tipy.

Není tady

#15 8. 9. 2006 17:34

Bety
♥♥♥♥♥♥♥

Trvalou nemám vyzkoušenou - používám kleštičky (ty staré kovové :-( ... já je používám už od 5. slovy páté třídy ZŠ ...) (jo a je mi 50 - mám teprv druhé za celý život...) nojo sama tomu ani nemůžu uvěřit když to takhle vidím napsané...

Strach je malá smrt...

Není tady

#16 5. 5. 2014 19:21

Barelína
♥------

Babucha napsal(a):

Když už jsme u těch řas - nemáte někdo náhodou zkušenosti s barvením řas? Vím, že to dělají v Klieru za nějakých 50 Kč, jen by mě zajímalo, jak dlouho to vydrží a jestli se to nemůže nějak rozmazat. Máte s tím někdo zkušenost?

Řasy si můžeš barvit sama doma. Nejlepší barva na vlasy je Thuya, můžu vřele doporučit.

Není tady

#17 6. 5. 2014 10:05

rudolf
♥♥♥♥---

Ivik - řasy se ničí-sundavala mi je kosmetička co mi je nalepovala a byly poničené. Používala ne trsy ale jednotlivé řasy. Nechala jsem si je sundat, protože mi vadilo lepidlo -asi a otekly mi oči.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí