19. dubna : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 19. dubna : Obyčejný citrón a jeho netradiční vyuití beze zbytku. V kuchyni i v domácnosti je skvělý pomocník! 19. dubna : Rodičovství podle zvěrokruhu: tíři jsou přísní, Panny umí ustoupit. |
|
|
vrabčák napsal(a):
Erem, taky jízdy na lodích po Máchově jezeře a doplavat si k Myímu ostrovu se zříceninou hradu (tvrze) Mylín, v Doksech navtívit Památník (muzeum) Karla Hynka Máchy, s dětmi Muzeum Čtyřlístku, vyplhat se na Bezděz a rozhlédnout se...
Judyno, praskou ZOO radi na etapy, ale určitě nevynechat lachtany (nejlépe při atrakci pro diváky) a lední medvědy řádící v bazénu.
Na Bezdez jsem vysplhala.
Není tady
rina napsal(a):
Neví nic, právě proto e jsi Praák. 😎
Kdyz k nam prijde nakoupit Prazak,tak ten se hned na prvni vetu pozna.Je arogantni,mamysleny a mysli si,ze muze vsechno a vy me malomestaci muzete vite co....
Není tady
normální chlap napsal(a):
vrabčák napsal(a):
normální chlap napsal(a):
Negativní. Praáci jsou nafoukaní, arogantní a po několika skleničkách jetě agresivní :-)
Coe? Coe? Jak to, e hází vechny do jednoho pytle?!!???
iju v Praze celý ivot, tak přece vím, co jsme zač
Jetě e jsi tak hezky sebekritický. No, snad se najdou i nějaké výjimky.
Není tady
eremuruss napsal(a):
Mesto Tabor je krasne a take tam maji bezkonkurencni cukrarnu moca cafe,vsechno poctive,presne tak bych si predstavovala svoji cukrarnu.Maji tam i peknou Zoo. U Jindrichova Hradce je krasna ZOO Horni Pena.Ja jsem spise nez na ty pamatky objizdet ZOO.
Jinak mam rada Prahu,ten chaos ,anonimitu,vanoce v Praze,samozrejme ZOO,
Mam rada i prirodu na Machove jezere ten klidecek.
Jak můe mít někdo rád Prahu? Já vdy kdy tam přijedu, tak na mne padne deprese
Není tady
eremuruss napsal(a):
rina napsal(a):
Kdyz k nam prijde nakoupit Prazak,tak ten se hned na prvni vetu pozna.Je arogantni,mamysleny a mysli si,ze muze vsechno a vy me malomestaci muzete vite co....
Takovou zkuenost já nemám. Ale pravda, nepotkala jsem je za pultem, tak nemohu soudit. Ale tací jsou přesně (teda jetě horí) u nás Rusáci
Není tady
LENNNA napsal(a):
eremuruss napsal(a):
Mesto Tabor je krasne a take tam maji bezkonkurencni cukrarnu moca cafe,vsechno poctive,presne tak bych si predstavovala svoji cukrarnu.Maji tam i peknou Zoo. U Jindrichova Hradce je krasna ZOO Horni Pena.Ja jsem spise nez na ty pamatky objizdet ZOO.
Mam rada i prirodu na Machove jezere ten klidecek.Jak můe mít někdo rád Prahu?
Já vdy kdy tam přijedu, tak na mne padne deprese
Protoze tam ses casto.Ja treba svatecne. Dcera me dala k 50-narozeninam pobyt v Panorama hotelu a vanocni trhy.Ja si to moc prala videt a byla jsem nadsena tou krasnou vanocni atmosferou a osvicenou Prahou.
Není tady
Já třeba chodím ráda po památkách. Ale chce to courat klidnějími uličkami a jinými místy, a ne těmi, kde se valí davy. Jak u jsem psala o Českém Krumlově. Kdyby tak lo zaít Prahu takovou, jaká je teď, ale v normální době.
Není tady
eremuruss napsal(a):
LENNNA napsal(a):
eremuruss napsal(a):
Mam rada i prirodu na Machove jezere ten klidecek.Jak můe mít někdo rád Prahu?
Já vdy kdy tam přijedu, tak na mne padne deprese
Protoze tam ses casto.Ja treba svatecne.
Dcera me dala k 50-narozeninam pobyt v Panorama hotelu a vanocni trhy.Ja si to moc prala videt a byla jsem nadsena tou krasnou vanocni atmosferou a osvicenou Prahou.
Jj, je to asi tak. Je rozdíl tam jet pracovně nebo na výlet, víkend... Ale je fakt, e já protě nemám ráda velká města. Nesnáím ten ruch, davy aut a lidí. Čím jsem starí, tím více tíhnu ke klidu, přírodě, ádným lidem.
Není tady
Mám to stejně.
Není tady
kdo má rád přírodu a klid, tak ybch doporučila Vysočinu, my jsme tam byly ubytovaní v jednom resosrtu a moc se nám tam líbilo, krásná příroda a spousta výletů, třeba Devět skal, Drátenická skála a autem se dalo i na hrad Perntejn nebo do Jihlavy do zoo, moc pěkná dovolená
Není tady
Judy, hezky se to čte, e jo?
Není tady
eremuruss napsal(a):
rina napsal(a):
Jak to, e nevím? Vdy tady na to máme kurzy. Hned první lekci nacvičujeme, jak přijít do prodejny, podívat se deset centimetrů nad hlavu prodavačky a nosovým tónem jí přikázat, aby vám ukázala dodací listy uzenin z pultového prodeje s uvedeným sloením a seznamem alergenů, e si podle toho vyberete párek vhodný pro vae dítě.
Není tady
A ty se jejich pořadatelem, e?
Není tady
vrabčák napsal(a):
To jo, u nás je krásně....Akorát jsem se dnes byla vykoupat a kdyby mě to nebylo blbý, tak cvakám zubama
Není tady
To já bych si klidně zacvakala. Co by komu bylo do toho, e si cvakám svýma zubama.
Není tady
Judyna napsal(a):
vrabčák napsal(a):
To jo, u nás je krásně....Akorát jsem se dnes byla vykoupat a kdyby mě to nebylo blbý, tak cvakám zubama
To dokáe ovládnout?
Já bych přila o zuby ve vodě pod 20°!
Klobouk dolů 👍
Není tady