29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Že by Dorotku
??
Misho, já teda leták taky vyhodila, ale na 96% si myslím, že zapít - během jídla nebo tak nějak po jídle. Voní, protože obsahuje vitamíny B1 až bůhví kolik - mně teda moc neeevoní .
Není tady
Definitiv napsal(a):
Síso -
já vůbec nachápu co jsi teď na Lence objevila?
poděl se se mnou ať mám taky radost
..
Upravil(a) sissi (2. 8. 2009 13:39)
Není tady
Sisi - myslíš ten příspěvek z května 2006?
Není tady
Ježíííííš, kdo to tady zas vytáhl takové staré???????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tak soráč....jsme se pobavili ne...??
Není tady
Síso
škdoa že jsem nestihla tvůj příspěvek
já jsem si říkala, jestlis es nechytla, ale pak mně napadlo, že zas můžeš mít třeba nějaký podpultový informace, tak sjem je z twebe chtěla vytýáhnout
Ale jinak děkujem za pozdvižení nálady :godlike
Není tady
a co se tu jako teda resi... ? jestli tu listovku cucat , zapijet.. nebo snad zavadet?
ta forte je hnusna... tu zapijim... ta obyc chutna jako LIPO.. mladsi rocniky nevim zda vedi o co jde
a tu jsem cucala
Upravil(a) Lenka77 (5. 8. 2009 18:35)
Není tady
misha88 napsal(a):
Jo přesně tak, jako LIPO chutná, tak já ji teda nakonec cucám
Díky Leni, to jsem přesně chtěla vědět, zda cucat bo zapíjet:)..
Holky, listovka se má cucat???? Já myslela, že zapíjet
Není tady
Já jí zapíjím ale já jí mám předepsanou od Dr, takže tu silnější 10mg - ta vypadá trochu jako obyč béčko co se dřív prodávalo, malinký a potažený aby to klouzalo do krku - tu zapíjím, neb se děsím jak by chutnala po ocucání toho sldkýho obalu
Není tady