6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Mám skromný dotaz. Inspirovala mě Dita popisem černého kouře, či chomáčku. Můj syn 12let mi říkává, e vídá černé bytosti. Jde třeba venčit psa a vrátí se se slovy: Tak jsem je zas viděl...
Někdy na něj i kynou, nebo mávají. Neumí to popsat. Ptala jsem se ho zda se jich bojí a on e ne, e je vídá z dálky a po chvíli zmiznou. A taky mívá pocit, e je někdo v místnosti, otočí se a jen jakoby zahlédne cosi, co hnedle zmizí... Tak nevím. Hledala jsem to na internetu, ale moc jsem nepochodila, asi hledám patně. Díky za odpověď.
Není tady
tora napsal(a):
Mám skromný dotaz. Inspirovala mě Dita popisem černého kouře, či chomáčku. Můj syn 12let mi říkává, e vídá černé bytosti. Jde třeba venčit psa a vrátí se se slovy: Tak jsem je zas viděl...
Někdy na něj i kynou, nebo mávají. Neumí to popsat. Ptala jsem se ho zda se jich bojí a on e ne, e je vídá z dálky a po chvíli zmiznou. A taky mívá pocit, e je někdo v místnosti, otočí se a jen jakoby zahlédne cosi, co hnedle zmizí... Tak nevím. Hledala jsem to na internetu, ale moc jsem nepochodila, asi hledám patně. Díky za odpověď.
muze se jednat o duse, ktere vedi, ze tvuj syn je schopny je videt a zadaji nejakou pomoc. asi zustali z nejakeho duvodu tu na zemi, bud pribuzni, pratele nebo proste cizi duse (ktere syn nezna), ktere se boji odejit ze sveta z duvodu strachu z trestu za ciny na tomto svete, materialnimi vazbami, nektere duse zustavaji v blizskosti sveho vraha ve snaze se pomstit, nebo jsou jen pridruzene a nedelaji nic.
Vetsina z nich touzi po pomoci opustit tento svet aby se mohli znovu inkarnovat a kdyz se jim ukaze spravna cesta do svetla, rychle se ji ujmou. Jine, ktere tu chteji skodit nebo maji strach z trestu naopak zustavaji co nejdele a odejit nechteji, protoze se boji ocistce. To je neco v tom smyslu, ze si museji ocistit negativni energie a zustavaji po dlouhy cas oddelene od sveta, kam patri.
Kdyz se jich syn neboji, tak at se zkusi zeptat, co chteji
Není tady
A já jsem si dlouho myslela, e film estý smysl byl vymylený,ale ono se to opravdu děje....
Není tady
tora napsal(a):
Na internetu to nenajde, alespoň ne nic pouitelného. Je spousta lidí, co vnímá tyto jemné světy ale je tam jeden problém: pouze málokdo je schopen přesně určit, co vnímá.
Jeden z důvodů je ten, e neexistuje relevantní literatura s kvalitními informacemi. Já jsem za ta léta objevil snad jenom několik kníek, kde se popisuje dost přesně, oč jde. Kvalitním autorem je Robert Monroe a na jeho zkuenostech je také dobře vidět, jak on sám byl zpočátku naprosto bezradný a jak spoustu věcí musel nově pojmenovat, protoe neexistuje pojmový jazyk.
Vichni mluví o "putování duí", ale nikdo neví, e nejde o dui, nýbr o diskarnační, recyklační sloku člověka. Toto způsobuje z velké části informační chaos a odmítání reinkarnace, protoe nedochází k pochopení souvislostí. Due nikdy nerecykluje, to dělá vdy pouze osobnost. Due je vdy nad časem a prostorem, zatímco osobnost je produktem tohoto světa a nosičem vědomí due do hmotných rovin bytí.
To, co popisuje tvůj syn, je zcela přirozené a nějak tak to opravdu vypadá v reálu. Diskarnátů je kolem nás stovky tisíc. Není řečeno, e by je tvůj syn měl odvádět, to nemusí dělat, ale můe jim sdělovat, a si zavolají k pomoci dui, ona jim pomůe.
Není tady
Salvatore, ráda si čtu tvoje příspěvky, fakt mi sedí a mům k tobě důvěru a dnes jsem si teprve vimla, e jsi se ji několikrát zmínil o Robertu Monroovi a já se zrovna jakoby náhodou chystám na kurz Hemi_Syncu, jeho zakladatelem je zrovna Monroe. Plánuju si na kurzu koupit jeho kníky..
Tak to beru jako potvrzení, e to byla dobrá volba
Není tady
mimochodem - jedna otazka na diskarnaty a reinkarnace. Jestlize je clovek v reinkarnaci do nektereho z minulych zivotu, kde po sobe zanechal na zemi sveho diskarnata a nakonec si on sam, nebo nekdo jiny pomohl odvest jeho do zpet k dusi, pripadne do "ocistce", jestlipak je to i v reinkarnaci videt vcetne duvodu, proc se oddelil??
Není tady
Díky za odpovědi, fakt moc. Informace jsem předala dál a jen jsme se synem diskutovali, neb on na mě spustil, přece nebudu venku hulákat. Namítla jsem, e si myslím, e by stačilo na to jen myslet...
a teď přemítám, zda mám pravdu či ne..... take jak, stačí mylenka?
Není tady
tora napsal(a):
Díky za odpovědi, fakt moc. Informace jsem předala dál a jen jsme se synem diskutovali, neb on na mě spustil, přece nebudu venku hulákat. Namítla jsem, e si myslím, e by stačilo na to jen myslet...
Ja si myslím, e áno... stačí mylienka. Nasmerovaná správnym smerom...
Není tady
Tak jsme jetě včera v noci se synkem pitali a dal za pravdu Salvotorovi. Já jsem to zprvu chápala, e jich vidí pár, ale jak jsem mu to dala přečíst, tak se rozvykládal a říkal, e je jich tu fakt spousta a jsou vude. Dokonce mě i překvapil (přiznávám, já bych se asi bála) , e se k nim jednou vydal, tedy směrem k nim, ale oni tak po 2-3 krocích zmizeli. Take teď to prý zkusí s tou mylenkou a uvidíme.
Jetě mám jeden dotázek. On má o mně neustále strach. Není to takovej ten chlapeček, co by se drel máminy sukně, to ne, je to kvítko z pekelné zahrádky, ale u od malinka trpí pocitem, abych nikde nechodila, kontroluje mě mobilem, kdy třeba někam jedu autem, tak zda jsem u dorazila na místo a nedávno jeli s tátou a kamarádem lyovat a my s malou jsme zůstali doma a on mi večer co večer telefonoval asi v jedenáct a prej, jestli u jsem byla se psem a jestli jo, tak jestli jsem zamčela.
U jsem se jednou i rozčílila, e tak dlouho bude vymýlet, a se mi váně něco stane....ale on si nedá pokoj. U mě váně napadlo, jestli to nebude nějaká zkuenost z minulého ivota. Protoe jinak je v poho.
Není tady
Toro, hodně mě zaujal tvůj příspěvek a hlavně záitky tvého syna. asi před 12 lety jsem se jednou v noci probudila a u postele mi stála tmavá postava, nemluvila, nic nedělala jen tam stála. Stále si to ivě pamatuji. To, e je něco mezi nebem a zemí mi teď dost pomáhá a snaím se hledat různé příběhy lidí. Abych to uvedla na pravou míru, v lednu mi zemřela maminka na rakovinu. Byla pro mě tou nejdůleitějí osobou a já si s tím nemohu vypořádat. Maminka zemřela doma a kdy umírala, tak několikrát vyděeně vykulila očka. Těko se mi o tom mluví. Je to jako kdyby viděla něco jiného ne my, koukala tak nějak skrz nás. A ty její oči stále vidím a hodně mě to děsí. Moc bych si přála, aby opravdu existoval posmrtný ivot, dokonce čekám i na nějaké znamení od mamky. Moná píu do patné rubriky, ale vy mě tady určitě pochopíte. Toro to, e se synem o tom mluví, je moc dobře. Asi je hodně vnímavý a vidí něco jiného ne my. Ráda bych si s ním promluvila. Nevím, asi stále hledám něco co by mi, alespoň trochu naznačilo, e je mamce dobře. Přepadají mě hrozné stavy paniky, e u tady není.
Není tady
Ahojky Simonko, písla jsem ti na tvůj příspěvek na psychologickým. Já jsem teprve hledač začátečník, pár kníek jsem u sice prolouskala, ale myslím, e tady by ti asi nejlíp poradil Salvator, ten se v těch minulejch váně vyzná. Take buď ho rovnou oslov s dotazem a nebo se koukni, někde tu jsou odkazy na zajimavý stránky a taky kníky, já teď zrovinka objednávám toho R. A. Monroe. Vlítnu na ty 2. Tu první v té angličtině bych asi nezvládla. A tak dobře nespíkuju.
Dr se, zatím pá
Není tady
bublinka napsal(a):
Salvatore, ráda si čtu tvoje příspěvky, fakt mi sedí a mům k tobě důvěru a dnes jsem si teprve vimla, e jsi se ji několikrát zmínil o Robertu Monroovi a já se zrovna jakoby náhodou chystám na kurz Hemi_Syncu, jeho zakladatelem je zrovna Monroe. Plánuju si na kurzu koupit jeho kníky..
Tak to beru jako potvrzení, e to byla dobrá volba
Ano, od HemiSyncu zas neočekávej ihned nic světoborného, ne kadý dokáe ihned vycestovat mimo tělo, ale pokusit se o to můe být vhodné.
Kadopádně je dobré předem přečíst knihy, abys byla v obraze.
Není tady
tora napsal(a):
Ano, stačí soustředěná mylenka. Pak je lepí, aby se učil univerzální jazyk due, aby dokázal posílat "rutiny", tak, jak to popisuje Monroe.
Rutina je forma kombinované obrazově-vjemové komunikace, kterou se dorozumívají prakticky vichni, kromě pozemanů. Něco jako telepatie. Určitě by to za chvíli zvládal, je jetě mladý.
Není tady
tora napsal(a):
Tak jsme jetě včera v noci se synkem pitali a dal za pravdu Salvotorovi. Já jsem to zprvu chápala, e jich vidí pár, ale jak jsem mu to dala přečíst, tak se rozvykládal a říkal, e je jich tu fakt spousta a jsou vude. Dokonce mě i překvapil (přiznávám, já bych se asi bála) , e se k nim jednou vydal, tedy směrem k nim, ale oni tak po 2-3 krocích zmizeli. Take teď to prý zkusí s tou mylenkou a uvidíme.
Jetě mám jeden dotázek. On má o mně neustále strach. Není to takovej ten chlapeček, co by se drel máminy sukně, to ne, je to kvítko z pekelné zahrádky, ale u od malinka trpí pocitem, abych nikde nechodila, kontroluje mě mobilem, kdy třeba někam jedu autem, tak zda jsem u dorazila na místo a nedávno jeli s tátou a kamarádem lyovat a my s malou jsme zůstali doma a on mi večer co večer telefonoval asi v jedenáct a prej, jestli u jsem byla se psem a jestli jo, tak jestli jsem zamčela.
U jsem se jednou i rozčílila, e tak dlouho bude vymýlet, a se mi váně něco stane....ale on si nedá pokoj. U mě váně napadlo, jestli to nebude nějaká zkuenost z minulého ivota. Protoe jinak je v poho.
Ano, velmi pravděpodobně. Měli jsme ji podobný případ. Stačilo by projít s ním regresi, pokud mu je méně ne 12 let, pak v zastoupení tebou. Ale vypadá na velmi vyspělou dui, moná by regresi zvládl i sám. Bude tam nějaká negativní zkuenost třebas takové ztráty, kdy ses u nikdy nevrátila z nějaké banální cesty někam.
A propos, díky za rukolapné potvrzení mých zkueností. Je to dobrý příklad, jak děti jsou otevřené těmto věcem a jak je pak dospělí svou nevědomostí zablokují (v jiných případech ovem, doufám e u tebe to nehrozí )
Upravil(a) Salvator (11. 5. 2006 9:49)
Není tady
Simona napsal(a):
Toro, hodně mě zaujal tvůj příspěvek a hlavně záitky tvého syna. asi před 12 lety jsem se jednou v noci probudila a u postele mi stála tmavá postava, nemluvila, nic nedělala jen tam stála. Stále si to ivě pamatuji. To, e je něco mezi nebem a zemí mi teď dost pomáhá a snaím se hledat různé příběhy lidí. Abych to uvedla na pravou míru, v lednu mi zemřela maminka na rakovinu. Byla pro mě tou nejdůleitějí osobou a já si s tím nemohu vypořádat. Maminka zemřela doma a kdy umírala, tak několikrát vyděeně vykulila očka. Těko se mi o tom mluví. Je to jako kdyby viděla něco jiného ne my, koukala tak nějak skrz nás. A ty její oči stále vidím a hodně mě to děsí. Moc bych si přála, aby opravdu existoval posmrtný ivot, dokonce čekám i na nějaké znamení od mamky. Moná píu do patné rubriky, ale vy mě tady určitě pochopíte. Toro to, e se synem o tom mluví, je moc dobře. Asi je hodně vnímavý a vidí něco jiného ne my. Ráda bych si s ním promluvila. Nevím, asi stále hledám něco co by mi, alespoň trochu naznačilo, e je mamce dobře. Přepadají mě hrozné stavy paniky, e u tady není.
Simono,
mnoho lidí má "nad sebou" pěkně černé diskarnáty. Obvykle jsou to jejich minulé inkarnace, mocní mágové z Atlantidy apod., kteří se snaí ovlivňovat "sebe sama v budoucnosti", tedy člověka, o něm vědí, e je ze stejné due.
Odmítají se vrátit do due a vyhýbají se jakémukoliv dalímu postupu zpravidla proto, e si myslí, e by ztratili to vechno, co vybudovali v mnoha inkarnacích.
Jsou tak chytří, e vědí, e na Zemi v těle je těce a vyhovuje jim pouze ovlivňovat "své" lidi, ale někdy také skrze "své lidi" jiné. Mnohdy to nedělají se zlým úmyslem, nýbr proto, e věří, e toto je správná cesta.
Ovem tím, e se odmítají podrobit Plánu vývoje Země, jsou vlastně na patné straně.
Pokud jde o tvou mámu, záleí, na jaké vývojové úrovni je. Při smrti vdy nejdříve člověk vidí světlo Due. Pak vidí oddělené Inspekty, kteří se mu projeví jako Individuality a chtějí ho odvést kam patří, co nejvýe, nejlépe do Due.
Kdy je nerozpozná, pak přicházejí nií pomocníci, kteří ho vedou do niích sfér. Kdy i toto odmítne, pak jej nechají být. Podobný diskarnát přirozeně tíhne k takové úrovni, která mu vyhovuje z hlediska jeho úrovně vývoje. Nepůjde výe, protoe tam je na něj příli světla a záře a nepůjde níe, protoe to tam pro něj vypadá příli temně, pinavo a pochmurně. Sám září určitým světlem, anebo nezáří a je to naedlý nebo černý obláček, přesně podle svého stupně vývoje.
Upravil(a) Salvator (11. 5. 2006 16:08)
Není tady
Salvator napsal(a):
bublinka napsal(a):
Tak to beru jako potvrzení, e to byla dobrá volbaAno, od HemiSyncu zas neočekávej ihned nic světoborného, ne kadý dokáe ihned vycestovat mimo tělo, ale pokusit se o to můe být vhodné.
Kadopádně je dobré předem přečíst knihy, abys byla v obraze.
Salve, já neočekávám vůbec nic
Mám pocit, e očekávání vdycky vechno zkreslí, take se snaím přijímat věci bez očekávání a otevřeně.
Kníku u přečíst nestihnu, něco jsem se dočetla na netu, take přiblině vím vo co go.
Není tady
Díky za odpověď Salve. Koupím a ukáu mu ty kníky, jen teď přemýlím, zda ho k té regresi přesvědčovat, či ne. Neb viděla bych to tak, e on vlastně problém nemá, v jeho očích jsem já ten, kterej tomu nerozumí. Take zlehka tápu, či mu to navrhnout a nebo ne. Jak se znám, tak mu to beztak dám přečíst a svůj názor řeknu a jak znám jeho, tak on si jde stejně za svým, take ovlivnit ho stejně nemůu. Jen by mě zajímalo, zda si myslí vnuknout mylenku a nebo raději naznačit směr.
A co se týká něčího blokování, tak to u mě váně nehrozí, nechávám vechny říkat a konat co chtějí, je to jen jejich rozhodnutí. Tím spí u toho mýho malýho draka. A jak jsem psala, on si jde za svým. Je to takovej neústupnej lev, sice s velkým srdcem, ale pořád elma elmovitá.
Není tady
tora napsal(a):
Díky za odpověď Salve. Koupím a ukáu mu ty kníky, jen teď přemýlím, zda ho k té regresi přesvědčovat, či ne. Neb viděla bych to tak, e on vlastně problém nemá, v jeho očích jsem já ten, kterej tomu nerozumí. Take zlehka tápu, či mu to navrhnout a nebo ne. Jak se znám, tak mu to beztak dám přečíst a svůj názor řeknu a jak znám jeho, tak on si jde stejně za svým, take ovlivnit ho stejně nemůu. Jen by mě zajímalo, zda si myslí vnuknout mylenku a nebo raději naznačit směr.
A co se týká něčího blokování, tak to u mě váně nehrozí, nechávám vechny říkat a konat co chtějí, je to jen jejich rozhodnutí. Tím spí u toho mýho malýho draka. A jak jsem psala, on si jde za svým. Je to takovej neústupnej lev, sice s velkým srdcem, ale pořád elma elmovitá.
Nepřesvědčuj, není třeba. Jetě počkej. Jediné, co bys mohla, zmínit se o podobné monosti, jestli ho to zaujme, nebo ne. Kdyby ano, pak teprve můe jednat. Ale vysvětli mu, e tě to trochu obtěuje ta jeho tendence k neustálé kontrole a e by se toho moná mohl zbavit. Ovem ádný nátlak!
Je moné, e je indigové dítě, co myslí? Prý e jich je docela dost.
Tyto děti jsou nae naděje. Za 20 let to tady promění samy. A vůbec bude jedno, jestli půjdeme volit tu, či onu stranu. Oni se postaví do čela přicházejících změn a povedou je. Va si toho, e ho má...
Není tady
Tak jsem si zprvu musela objasnit pojem . indigové dítě , a po té co jsem vyhledala stránky a přečetla, musím se přiznat, e jsem koukala div mi bulvy skrze hlavu neprolezly.Při čtení charakteristiky jsem jen prikyvovala....no sedí to tak na 70-75%. Nejvíc to odpovídá v tom pojetí spravedlnosti, znechucení z autorit, na jedné straně silná osobnost a na druhé velmi citlivé srdíčko,
dokonce tam sedí i to na co jsem zčásti výchovou mých rodičů a z části mým přístupem přila sama, e jedině rozmluvou, návrhem a spoustou lásky se s ním dá vyjít. Rozhodně ne nějakými příkazy, zákazy, či snad podrobením si ho silou. To by ho snad i zničilo....teda, aspoň na mě tak působí od malinka.
Take dám na tvé rady, počkám, zmíním se a uvidíme.
A neboj, já si toho váím....i kdyby nebyl, tak z něj stejně mám od malinka pocit, e ho znám u dávno a je fakt, e on to má asi taky tak.... je to takovej divnej pocit, asi bych mohla pouít termín
souznění...
Není tady
Dobrý den, měla bych otázku.
Jednou jsem byla sama doma, přítel nespal doma. la jsem spát. V noci jsem se probudila, jeliko se mi chtělo na wc. Kdy jsem se otočila, vedle mě seděla opřená černá postava o postel a mluvila na mě. Nejspí to byl mu, ale nejsem si jistá. Navíc jsem mu ani nerozuměl. Cítila jsem se vedle něj klidná a dokonce jsem mu i řekla, jestli by tady chvilku nepočkal, dokud nepřijdu z wc, jeliko jsem sama doma a bojím se.
Po návratu z wc u tam nikdo nebyl a mně to ani nepřilo divné, kdy jsem znova usínala. A ráno, jakmile jsem si uvědomila, co se vlastně stalo..
Kamarádka mě vyděsila s dedukcí, e to mohl být anděl smrti. Jsem těhotná, tak mám celkem obavy. Pouze mě uklidňuje, e jsem se v tu chvíli nebála.
Co myslíte, e by to mohlo být? Navíc tohle se mi nestalo poprvé.
Děkuji za odpověd.
Není tady
Ivča72 napsal(a):
Jednou jsem byla sama doma, přítel nespal doma. la jsem spát. V noci jsem se probudila, jeliko se mi chtělo na wc. Kdy jsem se otočila, vedle mě seděla opřená černá postava o postel a mluvila na mě. Nejspí to byl mu, ale nejsem si jistá. Navíc jsem mu ani nerozuměl. Cítila jsem se vedle něj klidná a dokonce jsem mu i řekla, jestli by tady chvilku nepočkal, dokud nepřijdu z wc, jeliko jsem sama doma a bojím se.
Po návratu z wc u tam nikdo nebyl a mně to ani nepřilo divné, kdy jsem znova usínala. A ráno, jakmile jsem si uvědomila, co se vlastně stalo..
Kamarádka mě vyděsila s dedukcí, e to mohl být anděl smrti. Jsem těhotná, tak mám celkem obavy. Pouze mě uklidňuje, e jsem se v tu chvíli nebála.
Děkuji za odpověd.
jsou 2 monosti
1 má při přechodu ze spánku do bdění krátkodobě otevřený "třetí oko" a vidí egergora - zbytkovou energeii - entitu po např. zemřelém , pak o nic nejde.
jasnovidci to viděj i za bdělýho stavu
2 doznívá ti v mysli - paměti nějaká událost např z dětství, hororovýho filmu atd a při probouzení se to centrum krátkodobě aktivuje a pole ti obrázek do tvýho vjemu.
obojí je jen vjem . nic se neděje .
pokud se týká anděla smrti. je nádheně bílý a plný lásky. toho se bát nemusí.
Upravil(a) luděk (29. 9. 2015 14:18)
Není tady
Ivča72 napsal(a):
Děkuji za odpověd.
Buď nejaký príbuzný u z druhej strany priiel pozdravi bábo - to je najpravdepodobnejie, vzhžadom na tvoju spontánnu reakciu. Nemá mŕtveho otca, dedka, strýka (alebo mono aj enskú duu)...? Anjel smrti sa tie dá zahna, ale takáto návteva (ak si to ty sama necítila negatívne) sa mi nevidí vôbec pravdepodobná.
Upravil(a) Selima (29. 9. 2015 18:03)
Není tady
Blízk ižudia z druhého brehu sa obas asi snaia prekona komunikačnú bariéru , hlavne ak to bol u za ivota silný vzah. Nebrala by som to v zlom, nebála by som sa, pokecala a potom rozlúčila.
Není tady
Selima napsal(a):
Ivča72 napsal(a):
Děkuji za odpověd.Buď nejaký príbuzný u z druhej strany priiel pozdravi bábo - to je najpravdepodobnejie, vzhžadom na tvoju spontánnu reakciu. Nemá mŕtveho otca, dedka, strýka (alebo mono aj enskú duu)...? Anjel smrti sa tie dá zahna, ale takáto návteva (ak si to ty sama necítila negatívne) sa mi nevidí vôbec pravdepodobná.
Budou to 2roky, co mi umřela babička, se kterou jsem měla velmi blízký vztah. Je pravda, e po smrti jsem ji často viděla jak ve snech, tak i za bílého dne. Ale po nějaké době to skončilo.
Tohle byl dle mého názoru mu. Alespoň si to myslím Vím pouze určitě to, e to bylo černé a vůbec jsem se toho nebála. Ba naopak, byla jsem ráda, e tam byl/a..
Není tady
Mono nejaký dedko, pradedko (ktorého si ani nepoznala), alebo nejaká iná blízka dua, čo u nemá telo. Ak si z toho mala dobrý pocit, nebála by som sa a ignorovala reči o anjelovi smrti.
Není tady