Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 9. 5. 2006 10:06

tora
♥♥♥♥---

černé bytosti

Mám skromný dotaz. Inspirovala mě Dita popisem černého kouře, či chomáčku. Můj syn 12let mi říkává, že vídá černé bytosti. Jde třeba venčit psa a vrátí se se slovy: Tak jsem je zas viděl...
Někdy na něj i kynou, nebo mávají. Neumí to popsat. Ptala jsem se ho zda se jich bojí a on že ne, že je vídá z dálky a po chvíli zmiznou. A taky mívá pocit, že je někdo v místnosti, otočí se a jen jakoby zahlédne cosi, co hnedle zmizí...  Tak nevím. Hledala jsem to na internetu, ale moc jsem nepochodila, asi hledám špatně. Díky za odpověď.

Není tady

#2 9. 5. 2006 13:01

Dita.L
♥♥♥♥♥♥♥

Re: černé bytosti

tora napsal(a):

Mám skromný dotaz. Inspirovala mě Dita popisem černého kouře, či chomáčku. Můj syn 12let mi říkává, že vídá černé bytosti. Jde třeba venčit psa a vrátí se se slovy: Tak jsem je zas viděl...
Někdy na něj i kynou, nebo mávají. Neumí to popsat. Ptala jsem se ho zda se jich bojí a on že ne, že je vídá z dálky a po chvíli zmiznou. A taky mívá pocit, že je někdo v místnosti, otočí se a jen jakoby zahlédne cosi, co hnedle zmizí...  Tak nevím. Hledala jsem to na internetu, ale moc jsem nepochodila, asi hledám špatně. Díky za odpověď.

muze se jednat o duse, ktere vedi, ze tvuj syn je schopny je videt a zadaji nejakou pomoc. asi zustali z nejakeho duvodu tu na zemi, bud pribuzni, pratele nebo proste cizi duse (ktere syn nezna), ktere se boji odejit ze sveta z duvodu strachu z trestu za ciny na tomto svete, materialnimi vazbami, nektere duse zustavaji v blizskosti sveho vraha ve snaze se pomstit, nebo jsou jen pridruzene a nedelaji nic.
Vetsina z nich touzi po pomoci opustit tento svet aby se mohli znovu inkarnovat a kdyz se jim ukaze spravna cesta do svetla, rychle se ji ujmou. Jine, ktere tu chteji skodit nebo maji strach z trestu naopak zustavaji co nejdele a odejit nechteji, protoze se boji ocistce. To je neco v tom smyslu, ze si museji ocistit negativni energie a zustavaji po dlouhy cas oddelene od sveta, kam patri.
Kdyz se jich syn neboji, tak at se zkusi zeptat, co chteji

Odpovídám za to co říkám. Ne za to, jak ty tomu rozumíš.

http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/7/71x35tm2w.pnghttp://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/d/dflqakn4e.png
http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/2/2cxnuzbkh.png

Není tady

#3 9. 5. 2006 14:19

bublinka
♥♥♥♥♥♥-

A já jsem si dlouho myslela, že film Šestý smysl byl vymyšlený,ale ono se to opravdu děje....

Vesmír je báječné místo pro život

Není tady

#4 9. 5. 2006 14:44

Salvator
♥♥♥♥♥♥-

tora napsal(a):

Na internetu to nenajdeš, alespoň ne nic použitelného. Je spousta lidí, co vnímá tyto jemné světy ale je tam jeden problém: pouze málokdo je schopen přesně určit, co vnímá.
Jeden z důvodů je ten, že neexistuje relevantní literatura s kvalitními informacemi. Já jsem za ta léta objevil snad jenom několik knížek, kde se popisuje dost přesně, oč jde. Kvalitním autorem je Robert Monroe a na jeho zkušenostech je také dobře vidět, jak on sám byl zpočátku naprosto bezradný a jak spoustu věcí musel nově pojmenovat, protože neexistuje pojmový jazyk.
Všichni mluví o "putování duší", ale nikdo neví, že nejde o duši, nýbrž o diskarnační, recyklační složku člověka. Toto způsobuje z velké části informační chaos a odmítání reinkarnace, protože nedochází k pochopení souvislostí. Duše nikdy nerecykluje, to dělá vždy pouze osobnost. Duše je vždy nad časem a prostorem, zatímco osobnost je produktem tohoto světa a nosičem vědomí duše do hmotných rovin bytí.
To, co popisuje tvůj syn, je zcela přirozené a nějak tak to opravdu vypadá v reálu. Diskarnátů je kolem nás stovky tisíc. Není řečeno, že by je tvůj syn měl odvádět, to nemusí dělat, ale může jim sdělovat, a si zavolají k pomoci duši, ona jim pomůže.

Kdo mᚠuši proto, abys slyšel, slyš...!

Není tady

#5 9. 5. 2006 16:06

bublinka
♥♥♥♥♥♥-

Salvatore, ráda si čtu tvoje příspěvky, fakt mi sedí a mům k tobě důvěru big_smile a dnes jsem si teprve všimla, že jsi se již několikrát zmínil o Robertu Monroovi a já se zrovna jakoby náhodou chystám na kurz Hemi_Syncu, jehož zakladatelem je zrovna Monroe. Plánuju si na kurzu koupit jeho knížky..
Tak to beru jako potvrzení, že to byla dobrá volba big_smile hjarta

Není tady

#6 9. 5. 2006 16:16

Dita.L
♥♥♥♥♥♥♥

mimochodem - jedna otazka na diskarnaty a reinkarnace. Jestlize je clovek v reinkarnaci do nektereho z minulych zivotu, kde po sobe zanechal na zemi sveho diskarnata a nakonec si on sam, nebo nekdo jiny pomohl odvest jeho do zpet k dusi, pripadne do "ocistce", jestlipak je to i v reinkarnaci videt vcetne duvodu, proc se oddelil??

Odpovídám za to co říkám. Ne za to, jak ty tomu rozumíš.

http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/7/71x35tm2w.pnghttp://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/d/dflqakn4e.png
http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/2/2cxnuzbkh.png

Není tady

#7 9. 5. 2006 22:11

tora
♥♥♥♥---

Díky za odpovědi, fakt moc. Informace jsem předala dál a jen jsme se synem diskutovali, neb on na mě spustil, přece nebudu venku hulákat. Namítla jsem, že si myslím, že by stačilo na to jen myslet...
a teď přemítám, zda mám pravdu či ne..... takže jak, stačí myšlenka?

Není tady

#8 10. 5. 2006 7:51

Marek_
♥♥♥♥♥♥-

tora napsal(a):

Díky za odpovědi, fakt moc. Informace jsem předala dál a jen jsme se synem diskutovali, neb on na mě spustil, přece nebudu venku hulákat. Namítla jsem, že si myslím, že by stačilo na to jen myslet...

Ja si myslím, že áno... stačí myšlienka. Nasmerovaná správnym smerom...

Moudrý jedná, aniž zasahuje a učí beze slov. Takto věci povstávají, uvedeny do pohybu a on se od nich neodvrací. Dává jim život, ale nepřivlastňuje si je. Koná, avšak nevytváří závislost. Završuje dílo, aniž si činí nárok na zásluhy.
Poněvadž na ničem neulpívá, nikdo mu nic nemůže vzít.

Není tady

#9 10. 5. 2006 10:08

tora
♥♥♥♥---

Tak jsme ještě včera v noci se synkem špitali a dal za pravdu Salvotorovi. Já jsem to zprvu chápala, že jich vidí pár, ale jak jsem mu to dala přečíst, tak se rozvykládal a říkal, že je jich tu fakt spousta a jsou všude. Dokonce mě i překvapil (přiznávám, já bych se asi bála) , že se k nim jednou vydal, tedy směrem k nim, ale oni tak po 2-3 krocích zmizeli.  Takže teď to prý zkusí s tou myšlenkou a uvidíme.

Ještě mám jeden dotázek. On má o mně neustále strach. Není to takovej ten chlapeček, co by se držel máminy sukně, to ne, je to kvítko z pekelné zahrádky, ale už od malinka trpí pocitem, abych nikde nechodila, kontroluje mě mobilem, když třeba někam jedu autem, tak zda jsem už dorazila na místo a nedávno jeli s tátou a kamarádem lyžovat a my s malou jsme zůstali doma a on mi večer co večer telefonoval asi v jedenáct a prej, jestli už jsem byla se psem a jestli jo, tak jestli jsem zamčela.
Už jsem se jednou i rozčílila, že tak dlouho bude vymýšlet, až se mi vážně něco stane....ale on si nedá pokoj. Už mě vážně napadlo, jestli to nebude nějaká zkušenost z minulého života. Protože jinak je v poho.

Není tady

#10 10. 5. 2006 14:18

Simona
♥♥♥♥---

Toro, hodně mě zaujal tvůj příspěvek a hlavně zážitky tvého syna. asi před 12 lety jsem se jednou v noci probudila a u postele mi stála tmavá postava, nemluvila, nic nedělala jen tam stála. Stále si to živě pamatuji. To, že je něco mezi nebem a zemí mi teď dost pomáhá a snažím se hledat různé příběhy lidí. Abych to uvedla na pravou míru, v lednu mi zemřela maminka na rakovinu. Byla pro mě tou nejdůležitější osobou a já si s tím nemohu vypořádat. Maminka zemřela doma a když umírala, tak několikrát vyděšeně vykulila očka. Těžko se mi o tom mluví. Je to jako kdyby viděla něco jiného než my, koukala tak nějak skrz nás. A ty její oči stále vidím a hodně mě to děsí. Moc bych si přála, aby opravdu existoval posmrtný život, dokonce čekám i na nějaké znamení od mamky. Možná píšu do špatné rubriky, ale vy mě tady určitě pochopíte. Toro to, že se synem o tom mluvíš, je moc dobře. Asi je hodně vnímavý a vidí něco jiného než my. Ráda bych si s ním promluvila. Nevím, asi stále hledám něco co by mi, alespoň trochu naznačilo, že je mamce dobře. Přepadají mě hrozné stavy paniky, že už tady není.

Není tady

#11 10. 5. 2006 23:00

tora
♥♥♥♥---

Ahojky Simonko, písla jsem ti na tvůj příspěvek na psychologickým. Já jsem teprve hledač začátečník, pár knížek jsem už sice prolouskala, ale myslím, že tady by ti asi nejlíp poradil Salvator, ten se v těch minulejch vážně vyzná. Takže buď ho rovnou oslov s dotazem a nebo se koukni, někde tu jsou odkazy na zajimavý stránky a taky knížky, já teď zrovinka objednávám toho R. A. Monroe. Vlítnu na ty 2. Tu první v té angličtině bych asi nezvládla. Až tak dobře nespíkuju.
Drž se, zatím pá

Není tady

#12 11. 5. 2006 9:39

Salvator
♥♥♥♥♥♥-

bublinka napsal(a):

Salvatore, ráda si čtu tvoje příspěvky, fakt mi sedí a mům k tobě důvěru big_smile a dnes jsem si teprve všimla, že jsi se již několikrát zmínil o Robertu Monroovi a já se zrovna jakoby náhodou chystám na kurz Hemi_Syncu, jehož zakladatelem je zrovna Monroe. Plánuju si na kurzu koupit jeho knížky..

Ano, od HemiSyncu zas neočekávej ihned nic světoborného, ne každý dokáže ihned vycestovat mimo tělo, ale pokusit se o to může být vhodné.
Každopádně je dobré předem přečíst knihy, abys byla v obraze.

Není tady

#13 11. 5. 2006 9:43

Salvator
♥♥♥♥♥♥-

tora napsal(a):

Ano, stačí soustředěná myšlenka. Pak je lepší, aby se učil univerzální jazyk duše, aby dokázal posílat "rutiny", tak, jak to popisuje Monroe.
Rutina je forma kombinované obrazově-vjemové komunikace, kterou se dorozumívají prakticky všichni, kromě pozemšanů. Něco jako telepatie. Určitě by to za chvíli zvládal, je ještě mladý.

Není tady

#14 11. 5. 2006 9:47

Salvator
♥♥♥♥♥♥-

tora napsal(a):

Tak jsme ještě včera v noci se synkem špitali a dal za pravdu Salvotorovi. Já jsem to zprvu chápala, že jich vidí pár, ale jak jsem mu to dala přečíst, tak se rozvykládal a říkal, že je jich tu fakt spousta a jsou všude. Dokonce mě i překvapil (přiznávám, já bych se asi bála) , že se k nim jednou vydal, tedy směrem k nim, ale oni tak po 2-3 krocích zmizeli.  Takže teď to prý zkusí s tou myšlenkou a uvidíme.

Ještě mám jeden dotázek. On má o mně neustále strach. Není to takovej ten chlapeček, co by se držel máminy sukně, to ne, je to kvítko z pekelné zahrádky, ale už od malinka trpí pocitem, abych nikde nechodila, kontroluje mě mobilem, když třeba někam jedu autem, tak zda jsem už dorazila na místo a nedávno jeli s tátou a kamarádem lyžovat a my s malou jsme zůstali doma a on mi večer co večer telefonoval asi v jedenáct a prej, jestli už jsem byla se psem a jestli jo, tak jestli jsem zamčela.
Už jsem se jednou i rozčílila, že tak dlouho bude vymýšlet, až se mi vážně něco stane....ale on si nedá pokoj. Už mě vážně napadlo, jestli to nebude nějaká zkušenost z minulého života. Protože jinak je v poho.

Ano, velmi pravděpodobně. Měli jsme již podobný případ. Stačilo by projít s ním regresi, pokud mu je méně než 12 let, pak v zastoupení tebou. Ale vypadá na velmi vyspělou duši, možná by regresi zvládl i sám. Bude tam nějaká negativní zkušenost třebas takové ztráty, kdy ses už nikdy nevrátila z nějaké banální cesty někam.

A propos, díky za rukolapné potvrzení mých zkušeností. Je to dobrý příklad, jak děti jsou otevřené těmto věcem a jak je pak dospělí svou nevědomostí zablokují (v jiných případech ovšem, doufám že u tebe to nehrozí big_smile)

Upravil(a) Salvator (11. 5. 2006 9:49)

Není tady

#15 11. 5. 2006 10:00

Salvator
♥♥♥♥♥♥-

Simona napsal(a):

Toro, hodně mě zaujal tvůj příspěvek a hlavně zážitky tvého syna. asi před 12 lety jsem se jednou v noci probudila a u postele mi stála tmavá postava, nemluvila, nic nedělala jen tam stála. Stále si to živě pamatuji. To, že je něco mezi nebem a zemí mi teď dost pomáhá a snažím se hledat různé příběhy lidí. Abych to uvedla na pravou míru, v lednu mi zemřela maminka na rakovinu. Byla pro mě tou nejdůležitější osobou a já si s tím nemohu vypořádat. Maminka zemřela doma a když umírala, tak několikrát vyděšeně vykulila očka. Těžko se mi o tom mluví. Je to jako kdyby viděla něco jiného než my, koukala tak nějak skrz nás. A ty její oči stále vidím a hodně mě to děsí. Moc bych si přála, aby opravdu existoval posmrtný život, dokonce čekám i na nějaké znamení od mamky. Možná píšu do špatné rubriky, ale vy mě tady určitě pochopíte. Toro to, že se synem o tom mluvíš, je moc dobře. Asi je hodně vnímavý a vidí něco jiného než my. Ráda bych si s ním promluvila. Nevím, asi stále hledám něco co by mi, alespoň trochu naznačilo, že je mamce dobře. Přepadají mě hrozné stavy paniky, že už tady není.

Simono,
mnoho lidí má "nad sebou" pěkně černé diskarnáty. Obvykle jsou to jejich minulé inkarnace, mocní mágové z Atlantidy apod., kteří se snaží ovlivňovat "sebe sama v budoucnosti", tedy člověka, o němž vědí, že je ze stejné duše.
Odmítají se vrátit do duše a vyhýbají se jakémukoliv dalšímu postupu zpravidla proto, že si myslí, že by ztratili to všechno, co vybudovali v mnoha inkarnacích.
Jsou tak chytří, že vědí, že na Zemi v těle je těžce a vyhovuje jim pouze ovlivňovat "své" lidi, ale někdy také skrze "své lidi" jiné. Mnohdy to nedělají se zlým úmyslem, nýbrž proto, že věří, že toto je správná cesta.
Ovšem tím, že se odmítají podrobit Plánu vývoje Země, jsou vlastně na špatné straně.
Pokud jde o tvou mámu, záleží, na jaké vývojové úrovni je. Při smrti vždy nejdříve člověk vidí světlo Duše. Pak vidí oddělené Inspekty, kteří se mu projeví jako Individuality a chtějí ho odvést kam patří, co nejvýše, nejlépe do Duše.
Když je nerozpozná, pak přicházejí nižší pomocníci, kteří ho vedou do nižších sfér. Když i toto odmítne, pak jej nechají být. Podobný diskarnát přirozeně tíhne k takové úrovni, která mu vyhovuje z hlediska jeho úrovně vývoje. Nepůjde výše, protože tam je na něj příliš světla a záře a nepůjde níže, protože to tam pro něj vypadá příliš temně, špinavo a pochmurně. Sám září určitým světlem, anebo nezáří a je to našedlý nebo černý obláček, přesně podle svého stupně vývoje.

Upravil(a) Salvator (11. 5. 2006 16:08)

Není tady

#16 11. 5. 2006 10:10

bublinka
♥♥♥♥♥♥-

Salvator napsal(a):

bublinka napsal(a):

Ano, od HemiSyncu zas neočekávej ihned nic světoborného, ne každý dokáže ihned vycestovat mimo tělo, ale pokusit se o to může být vhodné.
Každopádně je dobré předem přečíst knihy, abys byla v obraze.

Salve, já neočekávám vůbec nic lol
Mám pocit, že očekávání vždycky všechno zkreslí, takže se snažím přijímat věci bez očekávání a otevřeně.
Knížku už přečíst nestihnu, něco jsem se dočetla na netu, takže přibližně vím vo co go.

Není tady

#17 11. 5. 2006 17:14

tora
♥♥♥♥---

Díky za odpověď Salve. Koupím a ukážu mu ty knížky, jen teď přemýšlím, zda ho k té regresi přesvědčovat, či ne. Neb viděla bych to tak, že on vlastně problém nemá, v jeho očích jsem já ten, kterej tomu nerozumí. Takže zlehka tápu, či mu to navrhnout a nebo ne. Jak se znám, tak mu to beztak dám přečíst a svůj názor řeknu a jak znám jeho, tak on si jde stejně za svým, takže ovlivnit ho stejně nemůžu. Jen by mě zajímalo, zda si myslíš vnuknout myšlenku a nebo raději naznačit směr.
A co se týká něčího blokování, tak to u mě vážně nehrozí, nechávám všechny říkat a konat co chtějí, je to jen jejich rozhodnutí. Tím spíš u toho mýho malýho draka. A jak jsem psala, on si jde za svým. Je to takovej neústupnej lev, sice s velkým srdcem, ale pořád šelma šelmovitá.

Není tady

#18 11. 5. 2006 17:50

Salvator
♥♥♥♥♥♥-

tora napsal(a):

Díky za odpověď Salve. Koupím a ukážu mu ty knížky, jen teď přemýšlím, zda ho k té regresi přesvědčovat, či ne. Neb viděla bych to tak, že on vlastně problém nemá, v jeho očích jsem já ten, kterej tomu nerozumí. Takže zlehka tápu, či mu to navrhnout a nebo ne. Jak se znám, tak mu to beztak dám přečíst a svůj názor řeknu a jak znám jeho, tak on si jde stejně za svým, takže ovlivnit ho stejně nemůžu. Jen by mě zajímalo, zda si myslíš vnuknout myšlenku a nebo raději naznačit směr.
A co se týká něčího blokování, tak to u mě vážně nehrozí, nechávám všechny říkat a konat co chtějí, je to jen jejich rozhodnutí. Tím spíš u toho mýho malýho draka. A jak jsem psala, on si jde za svým. Je to takovej neústupnej lev, sice s velkým srdcem, ale pořád šelma šelmovitá.

Nepřesvědčuj, není třeba. Ještě počkej. Jediné, co bys mohla, zmínit se o podobné možnosti, jestli ho to zaujme, nebo ne. Kdyby ano, pak teprve můžeš jednat. Ale vysvětli mu, že tě to trochu obtěžuje ta jeho tendence k neustálé kontrole a že by se toho možná mohl zbavit. Ovšem žádný nátlak!
Je možné, že je indigové dítě, co myslíš? Prý že jich je docela dost.
Tyto děti jsou naše naděje. Za 20 let to tady promění samy. A vůbec bude jedno, jestli půjdeme volit tu, či onu stranu. Oni se postaví do čela přicházejících změn a povedou je. Važ si toho, že ho máš...

Není tady

#19 12. 5. 2006 8:57

tora
♥♥♥♥---

Tak jsem si zprvu musela objasnit pojem . indigové dítě , a po té co jsem vyhledala stránky a přečetla, musím se přiznat, že jsem koukala div mi bulvy skrze hlavu neprolezly.Při čtení charakteristiky jsem jen prikyvovala....no sedí to tak na 70-75%. Nejvíc to odpovídá v tom pojetí spravedlnosti, znechucení z autorit, na jedné straně silná osobnost a na druhé velmi citlivé srdíčko,
dokonce tam sedí i to na co jsem zčásti výchovou mých rodičů a z části mým přístupem přišla sama, že jedině rozmluvou, návrhem a spoustou lásky se s ním dá vyjít. Rozhodně ne nějakými příkazy, zákazy, či snad podrobením si ho silou. To by ho snad i zničilo....teda, aspoň na mě tak působí od malinka.
Takže dám na tvé rady, počkám, zmíním se a uvidíme.
A neboj, já si toho vážím....i kdyby nebyl, tak z něj stejně mám od malinka pocit, že ho znám už dávno a je fakt, že on to má asi taky tak.... je to takovej divnej pocit, asi bych mohla použít termín
souznění...

Není tady

#20 29. 9. 2015 14:09

Ivča72
♥------

Dobrý den, měla bych otázku.
Jednou jsem byla sama doma, přítel nespal doma. Šla jsem spát. V noci jsem se probudila, jelikož se mi chtělo na wc. Když jsem se otočila, vedle mě seděla opřená černá postava o postel a mluvila na mě. Nejspíš to byl muž, ale nejsem si jistá. Navíc jsem mu ani nerozuměl. Cítila jsem se vedle něj klidná a dokonce jsem mu i řekla, jestli by tady chvilku nepočkal, dokud nepřijdu z wc, jelikož jsem sama doma a bojím se. smile
Po návratu z wc už tam nikdo nebyl a mně to ani nepřišlo divné, když jsem znova usínala. Až ráno, jakmile jsem si uvědomila, co se vlastně stalo..
Kamarádka mě vyděsila s dedukcí, že to mohl být anděl smrti. Jsem těhotná, tak mám celkem obavy. Pouze mě uklidňuje, že jsem se v tu chvíli nebála.
Co myslíte, že by to mohlo být? Navíc tohle se mi nestalo poprvé.
Děkuji za odpověd.

Není tady

#21 29. 9. 2015 14:17

luděk
♥♥♥♥♥♥-

Ivča72 napsal(a):

Jednou jsem byla sama doma, přítel nespal doma. Šla jsem spát. V noci jsem se probudila, jelikož se mi chtělo na wc. Když jsem se otočila, vedle mě seděla opřená černá postava o postel a mluvila na mě. Nejspíš to byl muž, ale nejsem si jistá. Navíc jsem mu ani nerozuměl. Cítila jsem se vedle něj klidná a dokonce jsem mu i řekla, jestli by tady chvilku nepočkal, dokud nepřijdu z wc, jelikož jsem sama doma a bojím se. smile
Po návratu z wc už tam nikdo nebyl a mně to ani nepřišlo divné, když jsem znova usínala. Až ráno, jakmile jsem si uvědomila, co se vlastně stalo..
Kamarádka mě vyděsila s dedukcí, že to mohl být anděl smrti. Jsem těhotná, tak mám celkem obavy. Pouze mě uklidňuje, že jsem se v tu chvíli nebála.
Děkuji za odpověd.

jsou 2 možnosti
1 mᚠpři přechodu ze spánku do bdění krátkodobě otevřený "třetí oko"  a vidíš egergora - zbytkovou energeii - entitu po např. zemřelém  , pak o nic nejde.
jasnovidci to viděj i za bdělýho stavu
2 doznívá ti v mysli - paměti nějaká  událost např z dětství, hororovýho filmu atd  a při probouzení se to centrum krátkodobě aktivuje a pošle ti obrázek do tvýho vjemu. 

obojí je jen vjem . nic se neděje .

pokud se týká anděla smrti. je nádheně bílý a plný lásky. toho se bát nemusíš.

Upravil(a) luděk (29. 9. 2015 14:18)

s blbci není radno diskutovat. udělaj z tebe blbce

Není tady

#22 29. 9. 2015 18:00

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Ivča72 napsal(a):

Děkuji za odpověd.

Buď nejaký príbuzný už z druhej strany prišiel pozdravi bábo wink - to je najpravdepodobnejšie, vzhžadom na tvoju spontánnu reakciu. Nemᚠmŕtveho otca, dedka, strýka (alebo možno aj ženskú dušu)...? Anjel smrti sa tiež dá zahna, ale takáto návšteva (ak si to ty sama necítila negatívne) sa mi nevidí vôbec pravdepodobná.

Upravil(a) Selima (29. 9. 2015 18:03)

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#23 29. 9. 2015 18:02

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Blízk ižudia z druhého brehu sa obas asi snažia prekona komunikačnú bariéru wink , hlavne ak to bol už za života silný vzah. Nebrala by som to v zlom, nebála by som sa, pokecala a potom rozlúčila.

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#24 29. 9. 2015 21:26

Ivča72
♥------

Selima napsal(a):

Ivča72 napsal(a):

Děkuji za odpověd.

Buď nejaký príbuzný už z druhej strany prišiel pozdravi bábo wink - to je najpravdepodobnejšie, vzhžadom na tvoju spontánnu reakciu. Nemᚠmŕtveho otca, dedka, strýka (alebo možno aj ženskú dušu)...? Anjel smrti sa tiež dá zahna, ale takáto návšteva (ak si to ty sama necítila negatívne) sa mi nevidí vôbec pravdepodobná.

Budou to 2roky, co mi umřela babička, se kterou jsem měla velmi blízký vztah. Je pravda, že po smrti jsem ji často viděla jak ve snech, tak i za bílého dne. Ale po nějaké době to skončilo.
Tohle byl dle mého názoru muž. Alespoň si to myslím smile Vím pouze určitě to, že to bylo černé a vůbec jsem se toho nebála. Ba naopak, byla jsem ráda, že tam byl/a.. smile

Není tady

#25 30. 9. 2015 12:27

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Možno nejaký dedko, pradedko (ktorého si ani nepoznala), alebo nejaká iná blízka duša, čo už nemá telo. wink Ak si z toho mala dobrý pocit, nebála by som sa a ignorovala reči o anjelovi smrti.

Brita

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí