6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Taky jsem měla opar na rtu. MUDr. mi to sice zapsal do těhotenské průkazky a docházela jsem k němu na laser, ale to jen proto abych se ho rychleji zbavila. O nějaké škodlivosti neříkal vůbec nic.
Není tady
Kajusko, pro dítě je nebezpečný jen herpes genitales, tudíž opar na genitáliích. A to jen v akutním výsevu, jinak taky snad ne...
Není tady
Upravil(a) madlička (17. 12. 2009 16:01)
Není tady
Opar na rtu může být hodně (prý i smrtelně) nebezpečný pro miminko hned po narození. Říkal to nějaký doktor v TV v souvislosti s tím, aby maminky nepouštěly k miminkům návštěvu s oparem. Naše malá se poprvé s virem herpes setkala asi ve 2 letech, nemoc u ní proběhla formou tzv. aftózní stomatitidy a bylo to docela drsné - v puse měla velké bolavé afty, nemohla bolestí jíst, pít ani spát...
Není tady
No, ja jsem typicky priklad cloveka, ktereho trochu ofoukne a uz jich mam plno. Mela jsem je v tehu, kdyz jsem rodila i ted bezne. A Barca je zatim v poho. Samozrejme, ze ji s oparem nepusinkuju!!
Není tady