21. října : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 21. října : Straidelné čokoládové muffiny pro odváné děti. Zabaví i zasytí! 21. října : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Ahoj.
Zajímá mě jestli někdo z vás nosí místo gumových jednorázových rukavic koené? V gumových mám během chvilky úplně mokré ruce. Nosím proto tenké koené a spokojenost. Ruce mám ochráněné a v těsně padnoucích rukavičkách z lesklé kůe je mi mnohem příjemněji ne v gumových. Navíc s koenou bundou, sukní a vysokými podpatky skvěle ladí. Mám věčně studené ruce a proto mě koené rukavky ráno nebo večer jetě chrání i před chladem. Máte taky radi koené?
Není tady
Já mám jedny rukavice gumové (tlusté červené) a jedny koené (svářečské) a musím potvrdit, e ty koené jsou příjemnějí.
Není tady
A kde je ta reklama?!?
Není tady
normální chlap napsal(a):
Já mám jedny rukavice gumové (tlusté červené) a jedny koené (svářečské) a musím potvrdit, e ty koené jsou příjemnějí.
A které ti lépe ladí k podpatkům?
Není tady
Úplně nejlepí jsou tyhle https://www.obchodnisa.cz/rukavice-pro- … gISVfD_BwE
Perfektně se hodí do práce, na nákup i k velké večerní.
Není tady