29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
tak se jen chci podělit se svým trápením. Od neděle mám nemocnou kočičku, nejedla, ani nepila, jen ležela. Když jsem jí vnutila trochu vody, bylo jí šíleně zle. Ihned jsem ji chytla a letěla na veterinu (nejbližžší ošetřovnu s pohotovostí mám asi 5 minut pěšky od domu - bohužel o svátcích měli výjimečně zavřeno - a nebyla na dveřích ani cedule s adresou nebo telefonem jiného lékaře). Přes kamarádku jsem sehnala jiného lékaře a ujížděla (doufám, že mě nikdo neviděl, to bych se tedy nedoplatila pokut). Kočička ihned dostala kapačky, injekce a dneska ráno a večer znovu. Prostě jsme tam s přestávkou v poledne strávili celý den. Jedna kapačka trvá asi 3 hodiny. A verdikt je, že má zánět jater - je potřeba jí pročistit organismus, aby nehrozila otrava, má zvýšený bilirubin. K tomu dostává antibiotika, výživu a nějaké injekce na zklidnění žaludku. Nesmí nic jíst ani pít (tedy ona ani nechce). Ještě včera absolutně na nic nereagovala, ani se nepostaví. Dneska poprvé zvedla hlavu, když jsem ji zavolala jménem. Zatím ale nemá o nic zájem. Ani si nemůže dojít na záchod. Tak mi prosím držte palečky, ať se mi ta moje holka uzdraví. Zítra ráno a pak večer jedem znovu na veterinu, tak snad už jí to trochu pomůže.
Není tady
Mám dome asi měsíc koťátko britské kočičky a už je to miláček celé rodiny. Tak držíme palečky, holky, ať se uzravíte!
Není tady
Držím palce, ať je číča brzy fit...
Není tady
Bude líp,vydržte obě.
Není tady
Anelo, jak je kočičce? Strašně s tebou cítím, zbláznila bych se, kdyby jsem měla takhle nemocnou tu mojí holku . Držím palečky, ať se co nejdříve uzdraví.
Není tady
Ahojky Anelko, moc Vám držím palečky ať všechno dobře dopadne. Dej vědět jestli je to tvoje zlatíčko už v pořádku. Měj se. Sára
Není tady
moc vám děkuju za podporu. Kočičce zatím líp není, chodíme dvakrát denně na kapačky a na injekce. Bolesti nemá žádné, ale zatím je hrozně slabá a jen leží. Dneska poprvé dostala stříkačkou vodu a jídlo - je to nějaká dietní pasta. Docela jí to chutná. Zatím ani moc nereaguje. S podivem jakoby oživne vždycky na veterině, kouká po ostatních kočičkách a začala na ně mňoukat. Tak jsme ji dneska vzali na balkon na sluníčko, sice se jí to líbilo, ale nechce komunikovat. Nejspíš to chce ještě čas a snad bude líp. Díky, dám vědět.
Není tady
dneska mi umřela. Je mi hrozně smutno. Umřela doma na gauči. Prostě přestala dýchat................
Není tady
anelo, to je mi moc líto, zánět jater je těžký onemocnění. Nedávno nám umřela fenka a po ní hned další, vím jak ti je, ztratit zvířátko, nejlepší lék na to je nový koťátko, vnese do bytu hravost, veselost, znovu se zabavíš a bolest se rychleji zmírní jen na vzpomínky. přeju ti,ať to brzo přebolí!
Není tady
Anelo, to mě moc mrzí. Ale měla krásný požehnaný věk, bylo jen otázkou času, kdy se něco ošklivého vyvrbí. Žila krásný a dlouhý život, 16-18 let je už pořádný kus života. Časem budeš mít jinou kočičku, ale na tuhle číču asi jen tak nezapomeneš. Přinesla ti hodně radosti, vzpomínej s láskou, zaslouží si to.
Není tady
Anelko to me mrzi...ale to je zivot a jak holky pisou,mela nadherny vek :-)))
porid si co nejdrive kotatko..to ti od bolesti pomuze a bude ti lepe
tva kocicka je ted v kocicim nebi a urcite nechce aby jsi byla taaak moc smutna ....
Není tady