|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
přemýšlím také o piercingu do pupíku. řekla jsem si že když mi "nepopraská" bříško v těhotenství že si ho nechám udělat. Teď zatím ještě ne, přecijen kojím a kdyby nastali nějaký problémy,nerada byh o mlíko přišla.Ale zajímalo by mě až budu podruhé těhotná, co s tím,..samozejmě vyndat,ale jak to vypadá,když bříško naroste??A co dírka,jestli zůstane???
Není tady
Ptala jsem se podobně na "Porodních asitentkách" - já mám sice na děti ještě času dost, ale zajímala mě právě ta možnost popraskání. To prý záleží na kůži, dírka zarůst může i nemusí a někdo si prý nechává naušničku až do porodu. Najdi si tu diskuzi celou - nějaké info tam taky najdeš
Není tady