25.ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 25.ledna : Směňování věcí provází lidstvo od jeho počátků.Nový SWAP Babinet pro všechny! 4.ledna : Dieta po vánocích? Leden, na váhu zásadně (ne)vlezem! 4.ledna : Účinný a ekologický domácí prostředek na mytí nádobí vyrobíte za zlomek ceny |
|
|
Kvůli koronaviru musíme nosit na veřejnosti zakrytý nos a ústa. ale zajímalo by mě jestli někdo používáte i rukavice a pokud ano, jaké? V těch gumových se mi okamžitě zpotí ruce a když si je pak sundám, mám je rozmočené jako bych usnula ve vaně Zkusila jsem kožené a spokojenost. Proto jsem si rovnou pořídila úplně nové jen s tenkou podšívkou kvůli jednoduššímu oblékání a svlékání. Před dvěma týdny mi přišly z E shopu. Černé dlouhé až k lokti abych byla za dámičku "D. Jsou tak těsné a perfektně kopírují tvar ruky jako druhá kůže. Jde v nich ovládat mobil, proto je mám celý den a vůbec je nesundavám!
Doma je potom otřu dezinfekčním ubrouskem a ošetřím přípravkem na kůži. Před chvílí jsem přišla domů a ještě je mám na sobě. Krém na kůži musí zaschnout takže píšu v nich. Venku je to přes den spíš na krátký rukáv, ale ráno je v nich příjemně Přítel mě najednou všude chce vodit za ruku a pořád mluví o tom jak krásně kůže voní. Abych ho překvapila, na rande s ním chodím pokaždé v něčem koženém. Díky novým koženým rukavicím jsem přišla na jeho tajemství a když je mám na sobě nespustí ze mě oči. Vlastně spíš z mých kožených rukou
Využívám toho že skoro všichni nosíme rukavice kvůli ochraně, a chci vypadat v rámci možností elegantně. Navíc je to afrodiziakum pro partnera. Máte někdo stejnou zkušenost jako já?
Není tady
Ano, rukavice dle potřeby a osobního uvážení nosím. Jednorázové. A rovnou říkám, že případný odkaz nekompromisně mažu!
Není tady
Nemělo to přijít na sexuologickou místo na pavlač?
Není tady
No, to je kožený!
Není tady
Kaaaja napsal(a):
Kvůli koronaviru musíme nosit na veřejnosti zakrytý nos a ústa. ale zajímalo by mě jestli někdo používáte i rukavice a pokud ano, jaké? V těch gumových se mi okamžitě zpotí ruce a když si je pak sundám, mám je rozmočené jako bych usnula ve vaně
Zkusila jsem kožené a spokojenost. Proto jsem si rovnou pořídila úplně nové jen s tenkou podšívkou kvůli jednoduššímu oblékání a svlékání. Před dvěma týdny mi přišly z E shopu. Černé dlouhé až k lokti abych byla za dámičku "D. Jsou tak těsné a perfektně kopírují tvar ruky jako druhá kůže. Jde v nich ovládat mobil, proto je mám celý den a vůbec je nesundavám!
Doma je potom otřu dezinfekčním ubrouskem a ošetřím přípravkem na kůži. Před chvílí jsem přišla domů a ještě je mám na sobě. Krém na kůži musí zaschnout takže píšu v nich. Venku je to přes den spíš na krátký rukáv, ale ráno je v nich příjemně Přítel mě najednou všude chce vodit za ruku a pořád mluví o tom jak krásně kůže voní. Abych ho překvapila, na rande s ním chodím pokaždé v něčem koženém. Díky novým koženým rukavicím jsem přišla na jeho tajemství a když je mám na sobě nespustí ze mě oči. Vlastně spíš z mých kožených rukou
Využívám toho že skoro všichni nosíme rukavice kvůli ochraně, a chci vypadat v rámci možností elegantně. Navíc je to afrodiziakum pro partnera. Máte někdo stejnou zkušenost jako já?
Vidis a v tech gumovych rukavicich musi prodavacka vydrzet po cely den.
Není tady
Kaaaja napsal(a):
Kvůli koronaviru musíme nosit na veřejnosti zakrytý nos a ústa. ale zajímalo by mě jestli někdo používáte i rukavice a pokud ano, jaké? V těch gumových se mi okamžitě zpotí ruce a když si je pak sundám, mám je rozmočené jako bych usnula ve vaně
Zkusila jsem kožené a spokojenost. Proto jsem si rovnou pořídila úplně nové jen s tenkou podšívkou kvůli jednoduššímu oblékání a svlékání. Před dvěma týdny mi přišly z E shopu. Černé dlouhé až k lokti abych byla za dámičku "D. Jsou tak těsné a perfektně kopírují tvar ruky jako druhá kůže. Jde v nich ovládat mobil, proto je mám celý den a vůbec je nesundavám!
Naštěstí ne
Není tady
No to by u nás v Jednotě padli na p*del, kdybych tam v nich přišla :-).
Není tady
AndreaP. napsal(a):
...rovnou říkám, že případný odkaz nekompromisně mažu!
Není tady
Judyna napsal(a):
No to by u nás v Jednotě padli na p*del, kdybych tam v nich přišla :-).
Z obdivu k tobě, nebo by snad pochybovali o tvém zdravém rozumu?
Není tady
Kdybych tam přišla v kožených černých rukavicích až po loket?
Určitě to druhé
Není tady