29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
jakej používáte antiperspirant nebo deodorant???já už jsem vyzkoušela tuhej,kuličku i sprej,ale nic mi nepomáhá.vždycky mám na tričku ty příšerný kruhy,....:grater:Jaká je nejlepší značka s čim máte lepší zkušenosti,když ted bude léto tak to ja fakt docela problém,...dík za odpoved
Já s dcerou používáme Lady Speed Stick-tuhý a v pohodě.
Není tady
Super je od Adidas, kulička.HEZKY VONÍ A PERFEKTNĚ FUNGUJE )
Není tady
Většinu antiperspirantů prodávají v malém balení. Vždycky nejdřív koupím vzorek a když vyhovuje, tak pak pořídím velké (normální) balení.
Ted jsem koupila na vyzkoušení Rexonu spor activ, je toho 10 g, a stálo to 17,-. Vyhovuje mi tak jí koupím.
Takhle už jsem zkoušela malý adidas a Lady speed stick.
Není tady
hm,tak díky a jak se má vůbec správně používat???mě se to všechno vždycky hned votře do trička a pak tam jsou takový bílý šlincy,...
Existují i deodoranty gelové a se zvláětním složením, které nenechávají skvrny na oblečení. Já jsem zkusila Lady speed stick, Nivea a Fa a všechny byly dobré, a nejvíc mi vyhovují tuhé deodoranty.
Není tady
a jak často deo. nebo ant. používáte????za den???
pokud se hodně potíš, jsou spreje a kuličky na nic. nejlepší jsou tuhé antiperspiranty, já používám active od Avonu. pokud se ale potíš opravdu hodně, klidně s tím zajdi k doktorovi, ti poradí:-)
Není tady