Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 8. 5. 2006 9:26

...švestka*62*
Host

antiperspirant-deodorant

jakej používáte antiperspirant nebo deodorant???já už jsem vyzkoušela tuhej,kuličku i sprej,ale nic mi nepomáhá.vždycky mám na tričku ty příšerný kruhy,....roll:grater:Jaká je nejlepší značka s čim máte lepší zkušenosti,když ted bude léto tak to ja fakt docela problém,...dík za odpoved

#2 8. 5. 2006 14:46

Ivča K.
♥♥♥♥♥♥-

Re: antiperspirant-deodorant

Já s dcerou používáme Lady Speed Stick-tuhý a v pohodě.

Není tady

#3 8. 5. 2006 17:06

maggie7
♥♥♥----

Super je od Adidas, kulička.HEZKY VONÍ A PERFEKTNĚ FUNGUJE smile)

Kdo je pritel, miluje, ale kdo miluje, nemusi byt přítetelem. Pratelstvi je vzdycky prospesne, zatimco laska casto zranuje. (Seneca Lucius Annaeus)

Není tady

#4 8. 5. 2006 18:19

Pešta
♥♥♥♥---

Většinu antiperspirantů prodávají v malém balení.  Vždycky nejdřív koupím vzorek a když vyhovuje, tak pak pořídím velké (normální) balení.
Ted jsem koupila na vyzkoušení Rexonu spor activ, je toho 10 g, a stálo to 17,-. Vyhovuje mi tak jí koupím.
Takhle už jsem zkoušela malý adidas a Lady speed stick.

Není tady

#5 10. 5. 2006 18:26

švestka*62*
Host

hm,tak díky a jak se má vůbec správně používat???mě se to všechno vždycky hned votře do trička a pak tam jsou takový bílý šlincy,...roll

#6 10. 5. 2006 22:39

Majla
♥♥♥♥---

Existují i deodoranty gelové a se zvláětním složením, které nenechávají skvrny na oblečení. Já jsem zkusila Lady speed stick, Nivea a Fa a všechny byly dobré, a nejvíc mi vyhovují tuhé deodoranty.

Není tady

#7 13. 5. 2006 16:33

goodmartinka
Host

a jak často deo. nebo ant. používáte????za den???

#8 26. 5. 2006 17:31

Mara Jade
♥------

pokud se hodně potíš, jsou spreje a kuličky na nic. nejlepší jsou tuhé antiperspiranty, já používám active od Avonu. pokud se ale potíš opravdu hodně, klidně s tím zajdi k doktorovi, ti poradí:-)

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí