29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj holky, venku je už vše rozkvetlé a svítí sluníčko... nemáte nějaký tip, kam vyrazit na výlet v okolí Prahy?
V Praze doporučuji zajít do Vrtbovské zahrady, v okolí třeba do Průhonického parku... Jinak nedávno jsem objevila bezvadný web s inspirací na výlety - http://www.doprirody.com. Je tam řada tipů a je tam i pěkná vyhlídka na Karlštejn, na kterou se chci letos určitě podívat...
Určitě vyrazíme na Petřín. A taky do ZOO.
A taky do Berouna na Vojtu, Kubu s Matějem.
Každý rok 2x jezdíme do Liberce do aqaparku Babylon a do ZOO a do botanický.
Letos bych tam chtěla přespat a podívat se na Ještěd a na Sychrov.
Není tady
Já bych letos chtěla jet do Lednice. Chtěla bych tam přespat, ale zatím nevím, jaké jsou tam možnosti ubytování.
Liberec a okolí je také super, ale určitě nejméně na dva, lépe tři dny, tam se dá ubytovat dobře.
Není tady
Já bych letos chtěla jet do Lednice. Chtěla bych tam přespat, ale zatím nevím, jaké jsou tam možnosti ubytování.
Liberec a okolí je také super, ale určitě nejméně na dva, lépe tři dny, tam se dá ubytovat dobře.
Není tady
Jé my se tam s rodinou v srpnu také chystáme.
Není tady
Já doporučuji Poděbrady. Dokonce tam jezdí výletní parník a mají tam skvělé oplatky. Už 11.let žiju v Praze, ale pořás se tam ráda i s rodinou vracím :-)))
Upravil(a) Helča2 (9. 5. 2006 20:17)
Není tady
Já doporučuji Poděbrady. Dokonce tam jezdí výletní parník a mají tam skvělé oplatky. Už 11.let žiju v Praze, ale pořád se tam ráda i s rodinou vracím :-)))
Upravil(a) Helča2 (9. 5. 2006 20:18)
Není tady