18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Krásný den
Nevím, jestli se to sem hodí, ale moc ráda bych napsala sem do fóra a třeba někoho moje psaní osloví Tak troku si teď plním sen a začínám, nebo ráda bych začala dělat sama na sebe a to v tom, co mě baví, k čemu jsem se dostala a co mi pomohlo. Jsou to právě Australské květové esence. Moná znáte Bachovy, Bachovky jim dost podobné. Jsou to esence, které pomáhají zvládat stres, ale i jakékoliv jiné emoce nebo třeba i náročná období. Mně byly vdycky velkou a zároveň jemnou pomocí. Je jich dohromady 69 a dokáí podpořit ve vech oblastech, trápeních s kterými se můeme potkat a potřebujeme na ně nějakou podporu, pomoc. Míchají se na míru buď podle Vás nebo společně se mnou. Pokud by Vás to třeba zaujalo, ráda zalu odkaz na vytvořené stránky, blog, kde se můete dozvědět i dočíst víc : )
Nepíu to pro nějakou velkou touhu po výdělku, spí sbírám odvahu jít s tím, s čím bych ráda pomáhala ven a s kůí na trh, jak se říká : )
V těchto ne úplně snadných dnech nabízím slevu na tyto esence, kdyby měl někdo zájem a cítil tu potřebu, e potřebuje nějakou podporu, zklidnění emocí a stresu. Přeji vem pevné zdraví a co nejpozitivnějí mysl[/b.
Upravil(a) bara_esence (29. 3. 2020 20:00)
Není tady
Boe!
Bachovy esence sháním u týden.
Bude to asi divné ode mně, ale kvůli kočce. Poradila mi je dcera, která se ve zvířátkách vyzná. V lékárně nejsou, kde mi lékárníce poradila, e jsou, zapřeli a řikaj, e je nikdy neměli.
V lékárenských potřebách jsem si hezky pokecala s lékárnicí o tom, jak je její manel uíval k uklidnění, sehnal kdovíkde, ale kde je sehnat, jsem se nedozvěděla.
Má kočka se, kastrovaná, u druhý měsíc mrouská. Řve jako malé děcko, hodně nahlas. Teď, kdy jsou vichni doma, choděj mi nadávat, e se nestarám, e ji týrám, a pod.
Dcera řekla, e ty Bachovy kapky se nějak naředěj (prej najdu na netu), namaou kočce na krk pod bradu, nebo tak nějak, a ona se uklidní.
Pomozte, prosím!
Není tady
Rino, určitě by ti poradila Klára Nesvačilová (?) z pořadu Kočka není pes (na 1. pr.). Moná má svoje stránky s kontaktem. Vím, e pouívá třeba antu kočičí, ale i jiné přípravky, které nosí ve svém "kouzelném" kufříku. Je vidět, e kočkám opravdu rozumí a umí dobře poradit. Tak drím palce!
Není tady
Děkuju za radu. Pohledám.
Není tady
Milá Rino,
kdyby jste chtěla namíchat esence na Uklidnění pro kočku, ráda namíchám, Australské esence jsou velmi podobné těm Bachovým, dle mě mají i větí sílu, kterou si nesou právě z jejich země, rostou v bui. Esence a u Bachovy nebo tyto se zvířátkům kapou do vody, na krmivo nebo jimi potřete tlamičku. I za krk si myslím, e účinky mohou být, tak i tak se ke zvířátku dostanou.
Upravil(a) bara_esence (29. 3. 2020 21:04)
Není tady
ok, zváím, ozvu se
Není tady
Doporučuji přečíst si Pravidla zdejího serveru, zejména pak kapitolu 2.Reklama.
Někde tu je...
Rino, bachovky seene v HK normálně v lékárně - koukám e je v e-shopu mají. Lékárna začíná na B a máte jich tam několik.
Není tady
Já vlezla do té nejblií. Lékárnu na B (Benu? Tam mám aj kartu) mám kousek, hledat na netu mě vůbec nenapadlo.
K zoufalství mě dohnalo, e u Dra Maxe to nevedou.
Dík za radu.
PS: Kočka asi vytuila, e se na ni chystám s medicínou, a je potichu. 😠
Upravil(a) rina (30. 3. 2020 13:56)
Není tady