29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Hanina - hlavně, ať je to zdravé, zbytek už je jedno.
Není tady
Hanina mně to vychází zase obráceně a taky jednou holka a jednou kluk
Není tady
Jasně, hlavně ať to je zdravé. Odpoledne jdu do poradny a tam mě řeknou výsledky těch testů na vývojové vady. Byla jsem v pohodě, ale teď se docela bojím. Včera mě strašně bolelo břicho-uplně dole, asi močák a pořád jsem odpoledne chodila čůrat, ale vždycky jen malinko a dost. Za 10 minut se mě zdálo, že potřebuju znova-no děs. Koupila jsem si urologický čaj, ale vyčetla jsem, že těhotné to opravdu nemůžou. Ještě že jsem si koupila ty brusinkový tablety-to snad můžu. No dnes uvidíme. Nesu mu moč, tak by mě případný zánět nebo infekci zjistil ne?
Není tady
hanina napsal(a):
Jasně, hlavně ať to je zdravé. Odpoledne jdu do poradny a tam mě řeknou výsledky těch testů na vývojové vady. Byla jsem v pohodě, ale teď se docela bojím. Včera mě strašně bolelo břicho-uplně dole, asi močák a pořád jsem odpoledne chodila čůrat, ale vždycky jen malinko a dost. Za 10 minut se mě zdálo, že potřebuju znova-no děs. Koupila jsem si urologický čaj, ale vyčetla jsem, že těhotné to opravdu nemůžou. Ještě že jsem si koupila ty brusinkový tablety-to snad můžu. No dnes uvidíme. Nesu mu moč, tak by mě případný zánět nebo infekci zjistil ne?
Hanina tobě už dělali testy na vývoj. vady ? Mně je budou dělat až v 18 tt. A za jak dlouho ses dozvěděla výsledy ?
To už by tě mohli říct dnes pohlaví vid.
Není tady
Allka napsal(a):
hanina napsal(a):
Hanina tobě už dělali testy na vývoj. vady ? Mně je budou dělat až v 18 tt. A za jak dlouho ses dozvěděla výsledy ?
To už by tě mohli říct dnes pohlaví vid.
Allko, krev na testy mě brali v pátek to jsem byla 16+2 a výsledky mě řeknou dneska v poradně, takže za necelý týden. Myslíš, že podle toho určí pohlaví? Já si myslím, že mě teď ultrazvuk ani dělat nebudou. Minulý týden jsem se nemohla vyčůrat, tak jsem tam byla na cévkování a ultrazvuku a mimčo jsem taky letmo viděla. No - uvidíme. Je jasný, že bych ultrazvuk brala, asi jako každá z nás. V sobotu jsem malinko krvácela, když jsem se tam mořila zase s čůráním, tak bych se chtěla ujistit, že je vše v pořádku.
Není tady
hanina napsal(a):
Allka napsal(a):
hanina napsal(a):
To už by tě mohli říct dnes pohlaví vid.Allko, krev na testy mě brali v pátek to jsem byla 16+2 a výsledky mě řeknou dneska v poradně, takže za necelý týden. Myslíš, že podle toho určí pohlaví? Já si myslím, že mě teď ultrazvuk ani dělat nebudou. Minulý týden jsem se nemohla vyčůrat, tak jsem tam byla na cévkování a ultrazvuku a mimčo jsem taky letmo viděla. No - uvidíme. Je jasný, že bych ultrazvuk brala, asi jako každá z nás. V sobotu jsem malinko krvácela, když jsem se tam mořila zase s čůráním, tak bych se chtěla ujistit, že je vše v pořádku.
Ne ja myslela když jdeš do poradny že ultrazvuk dělaj vždycky ? nedělaj ?
Není tady
Allko, myslím že ultrazvuk vždycky nedělají. Mě ho teda zatím vždy udělal, ale jdu příští týden, kde mi řekne taky výsledky těch vývojových testů a myslím si, že mi tentokrát ultr. neuděla, že počká až na ten ve 20 tt. Ono to prej záleží na tom kolikrát to proplácí pojišťovna.
Není tady
Allko, je to tak, jak říká Lucka. Dělá se jen tolikrát, kolikrát to proplácí pojišťovna. Já jsem tam minule přišla s tím, že mě ho jasně udělá a že si přinesu fotku a on mě ho sice udělal, ale říkal, že kdybych minule nekrvácela, tak že by mě ho nedělal, že se chtěl jen ujistit, že tam nemám nějakej hematom nebo co. Prej se dělá jen asi 4 x, tak nevím. Dneska si myslím, že mám smůlu.
Není tady
Ahoj holky, tak u mě intuice totálně selhala. Čekala jsem na 100% kluka a ona je to holka :-)
Ahoj holky,
tak jsem myslela, že už vám dneska napíšu jak je to s mojí intuicí, ale kdepak.
U doktorky miminko spalo a mělo nožičky u sebe, takže říkala, že to nemůže určit. Ale nakonec tipovala holčičku - doslova říkala že to odhaduje.
Pak jsem byla ještě na ultrazvuku na srdíčko a ten dělal doktor a podle něj je to prý kluk. Dobrý co? Kdybych se neptala, tak jsem na tom stejně - buď kluk nebo holka. Doktorka říkala, že se na dalším ultrazvuku podívá, ale možná to už necháme jako překvapení - když to nechce ukázat, tak si počkáme do října.
Není tady
Tak u mě by zatím nebylo z UTZ poznat ani kdyby to byla veverka takže se do tipovací soutěže asi nezapojím, ale zajímalo by mě jaký máte zkušenosti s takovýma těma příznakama...někdo říká že když se kazí pleť bude to holka, někdo že když je břicho velké a pravidelně oblé bude to kluk, když se přibere na stehnech a zadku tak to má být taky kluk a takové ty pověry - Je na tom něco pravdy?
Není tady
Tak hlásím výsledky UZ-vypadá to na chlapečka.I když jsem na počátku tipovala holčičku,něco mi říkalo,že to bude naopak.Takže se můžeme v září těšit na Matýska.Zase jeden chlapeček pro babineťácké nevěsty.Jsem šťastná,mimísek vypadá zdravě a spokojeně.Miminkům zdar a tipovatelkám,ať jim vyjde,co si přejí,pa Iva.
Není tady
Já jsem se taky spletla , myslela jsem, že budeme mít chlapečka a podle pondělního 3D ultrazvuku je to krásná holčička. O to větší radost mám, protože jsem si holčičku moc přála
Není tady
Lucka 1 v dobrom ti "závidím" ja cakam, že mi povedia to iste že to bude žena
Není tady