29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Tak jsem to taky zkoušela a pořád mi to ukazuje jenom kluky - rok zpátky, nyní i rok dopředu. To je nějaký divný. :-)) (I když si teď myslím, že to kluk bude)
Není tady
Tak teď jsem to zkusila zadat bez 0 u data narození a vyšlo to opět zajímavě. V únoru do 6. je to kluk a od 7. je to holka. No a my jsme počali buď 5.2. nebo 7.2. takže docela dobrý co? -)
Není tady
Lenina2 napsal(a):
Tak teď jsem to zkusila zadat bez 0 u data narození a vyšlo to opět zajímavě. V únoru do 6. je to kluk a od 7. je to holka. No a my jsme počali buď 5.2. nebo 7.2. takže docela dobrý co? -
)
Takže v každém případě to bude překvapení
Já jsem dneska písnu, jak jsme dopadli na utz, jestli náš funík teda není stydlivka
Taky bych si moc přála, kdyby mělo mimčo zrovna "rozcvičku"
Není tady
Ahojky, PetaZ, teď jsem to zkoušela. Manžel se narodil 23.5.1976, nejdřív jsem zadala bez 0. VYšla nám holčička, pak s 0 a vyšel nám kluk v celém roce. Opravdu zajímavé!!!
Jinak to Sunflower: Díky, byla jsem dost překvapená, i slzička ukápla. Oba s manželem jsme chtěli holčičku!!! No uvidíme koncem září!! Jestli vyhrála příroda, nebo technika!!
Není tady
Ivana26 napsal(a):
Ahojky, PetaZ, teď jsem to zkoušela. Manžel se narodil 23.5.1976, nejdřív jsem zadala bez 0. VYšla nám holčička, pak s 0 a vyšel nám kluk v celém roce. Opravdu zajímavé!!!
Jinak to Sunflower: Díky, byla jsem dost překvapená, i slzička ukápla. Oba s manželem jsme chtěli holčičku!!! No uvidíme koncem září!! Jestli vyhrála příroda, nebo technika!!
Krásně řečeno s tou přírodou a technikou
No comment !
Tak a já vyrážím na utz - vzhledem k tomu, že funík momentálně metá kotrmelce, tak doufám, že se moc neunaví a na utz nebude spinkat
Není tady
Tak pak napiš,jak jsi dopadla
Není tady
Petruse, s tim, ze holcicka bere mamce krasu (=zvyseny vyskyt akne) to asi neplati - mne akne vyskakalo tak moc, ze tolik jsem ho nemela snad za celou pubertu, skoro se az bojim podivat do zrcadla (to zas prehanim ). Ale miminko je na 99% chlapecek, videli jsme na UZV pindika i koulicky. Ale 100% se to potvrdi az za tri tydny, po porodu...Jsem tedy moc zvedava!
Není tady
Souhlasím se Sakurou. Už jsem po třetí těhotná a ačkoliv problémy s pletí nemívám, v těhu. jsem měla pleť přepychovou a vůbec jsem vypadala nějak líp, aspoň to tvrdí okolí. A proto mně tipovali kluka. Že holky berou krásu. Mám dvě holky (moc hezký holky) a čekám, že to bude třetí. Opět dobře vypadám
Není tady
Ahoj holčiny,
tak jsme zpátky z utz....
Jak jsem se bála, aby se prcek neunavil, to jsem ani nemusela, je to neskutečně živý tvoreček - s panem dr. se honili po bříšku jak o život. Máchal ručičkama a nožičkama, takže ve zprávě je napsáno "poloha je variabilní"
Jinak je všechno v pořádku, jen mi napsali, že "triple testy nejasné" ale tím podle mně mysleli, že to nemám jasně napsané v průkazce - tam stojí jen VVV neg.
Mimčo má cca 22 cm a odpovídá 19+5tt, takže termín porodu opět posunut. Ale teď už si miminka rostou jak se jim zachce, takže se stejně uvidí, kdy se špuntovi bude chtít na svět - datumy nedatumy
Jo a prý to vypadá na chlapečka, ale nemůže to říct 100% - takže se přidávám s těm překvapením....
Není tady
Ahoj těhulky! Tak jsem na tom jako Sunflower - před třemi týdny na kontrole ve 20.tt náš prcek taky metal kotrmelce a s doktorem se honil a dopadli jsme stejně: prý nejspíš chlapeček, ale na 100 % to dr. tvrdit nechtěl:-) Takže budu chytřejší příští týden na kontrole ve 24. tt - teda snad...:-))
Není tady
Gabčulka napsal(a):
Ahoj těhulky! Tak jsem na tom jako Sunflower - před třemi týdny na kontrole ve 20.tt náš prcek taky metal kotrmelce a s doktorem se honil a dopadli jsme stejně: prý nejspíš chlapeček, ale na 100 % to dr. tvrdit nechtěl:-) Takže budu chytřejší příští týden na kontrole ve 24. tt - teda snad...:-))
No aby ne Gabčulko, když to tvoje mimčo na metříku má modré kalhotky
Není tady
Sunflower - třeba je to holčička, jen má ráda modrou barvu po mamince:-))
Ne, vážně, nějak vnitřně cítím, že to asi chlapeček bude - takže vytoužená holčička si musí nějakou chvíli počkat. Ale ať už to překvapení v bříšku má pindíka nebo ne, hlavně že je zdravé a naše!
Já se schválně ještě po kontrole ozvu, jestli se raubíř nezměnil v princeznu:-)
Jé, tady začíná hrozitánsky bouřit a pršet, bojim bojim...
Není tady
Tak me vychazi jak od PetryZ,tak od sunflower chlapecek,ale vyzkousela jsem to i na prvniho synacka od Petry mi vysly kluci a od sunflower misto jiz narozeneho chlapce ,holka. Ale je pravda,ze u maleho jsem mela rozhazeny hormony a problemy zapadnout a otehotnela jsme chvilku pred tim nez jsem to mela dostat. Jinak moje plet je stale horsi jak v puberte,co uz jsme vyzkousela pripravku a uz i masky si davam,ne tedy s jinym "ksichtikem" ale pletovou...:-))).
Není tady
Ze začátku těhu jsem měla úplně šílenou pleť!!!! Pupínky (uhry) snad všude, na zádech, dekoltu, ve tvářích. Zašla jsem si ke kožní a doporučila mi Zinerit. Je to tekutý přípravek, zinek + antibiotika. A pomohlo to. Týden před svatbou jsem se krásně vyloupla a teď už jenom krásním!!!!
Není tady
Ahojky Ivanko. A ten zinerit je jako masticka? Ja ze bych to pomalu potrebovala na cely oblicej atd.No zitra se jdu na to tedy kouknout do lekarny,diky. Chci byt take krasna :-))))
Není tady
Tak jsem zkusila tu tabulku od Péti znovu,bez těch nul a už mi to ukazuje dobře.Teď už mi tam neskáčou samí kluci,ale různě.Já jsem otěhotněla někdy na konci prosince,maximálně hned ze začátku ledna,tak jsem tam zadala rok 2005 i 2006 a vychází mi tam i tam v inkriminovaném období holčička.Bohužel máme stydlína a neukázal ani prd,třeba si to nechá až jako překvápko na září.
Není tady
Ahoj děvčátka,
tak my jsme byli v pátek v poradně - od minule jsem nabrala 3 kilíčka
A jinak vše v pořádku.
Potom jsme šli na sono srdce miminka, které se nám povedlo až na druhý pokus protože napoprvé bylo miminko schoulené a srdíčko nebylo vidět, ale po malé procházce se miminko vzorně natáhlo a ukázalo zdravé srdíčko. Když jsme se chtěli podívat na pohlaví, tak mělo mimčo ukázkově sepnutá stehýnka k sobě, ale po chviličce pan dr. povídal že si myslí, že zahlédl kousek pindíka, ale ruku do ohně by za to nedal
No už i na utz povídali, že to vypadá na chlapečka, ale stejně se necháme překvapit....
Není tady
Ahojky Petruse,
omlouvám, se,že píšu až takhle pozdě, nevšimla jsem si Tvého dotazu.
Zinerit je dvousložkový, v jedné lahvičce máš léčebný prášek (antibiotikum) a ve druhé roztok. Podle návodu to smícháš dohromady a užíváš 4 týdny. Celkem to smrdí, ale mě to opravdu pomohlo. Krásně to chladilo a bylo to příjemné.
Pomohlo mi to hlavně na záda, ty jsem měla jak struhadlo. Přítel (teď můj nejdražší manžel) se mě bál pohladit, aby mi neublížil. Ale postupem času se to vylepšilo a teď to je Ok!!
Zajdi si na kožní,je to na předpis a taky se i doplácí. Momentálně si nevybavuju cenu.
Není tady
Rhea napsal(a):
Už mám dvě holky a tipuju to opět na holku. Na 3D utz. jdu 6. 6., tak snad se to dozvím.
Tipuju podle intuice, žádné čáry máry jsme nedělali ani horoskop.
V tipovací soutěží bych zvítězila, je to holka jak vyšitá. škoda, že se na to nedají uzavírat sázky, mohla jsem ji vidělat na výbavičku.
Není tady
sunflower napsal(a):
Ahoj Petruse,
jak ses ptala na ten "horoskop" - tak já mám takový prográmek, kde zadáš narození muže a ženy a ono ti to "vyplivne" v jakém období spolu ti dva počnou holčičku a v jakém chlapečka...
Pokud máš zájem pošlu ti ho na e-mail.
Pa. Sun.
Sunflower, prosím prosím, pošli mi ten prográmek na čínský horoskop smoulinkahhh@seznam.cz
Děkuji
Není tady
Já bych taky ráda ten prográmek lucie.prokop@seznam.cz Děkuju
A jinak si myslím , stejně jako ty Hani,že budeme mít chlapečka. Víc bych si, ale přálá malou princeznu.Ikdyž u prvního mi na tom až tak nezáleží, hlavně ať je brouček zdravej
Není tady
Rheo,gratuluji ke třetí holčičce,náš stydlín se zatím neukázal,počítám,že se to dozvíme v září na porodním sále.No já mám překvapení ráda,ale příbuzní nám nevěří a myslí si,že jim to tajíme....Asi mají pocit,že v dnešní době se dá zajistit úplně všechno,ale náš prcek se prostě až po pupík zarazil za moji stydkou kost a celou dobu UZ se ani nehnul.Čeká nás ještě UZ po 30.týdnu,ale to už se na to asi vyprdneme a necháme tomu volný průběh.Překvápko je prý taky moc hezké....
Není tady
PetaZ - tak jsem zkusila ten Plzákův test a vyšlo mi že máme manželství vhodné na necelých 30% a jak na potvoru u mimča byl otazník..... ale fakt je že nevím den početí úplně přesně
Není tady
holky, zkuste ještě toto.
http://www.emimino.cz/modules.php?name= … mp;sid=887
U nás v rodině to vyšlo a já bych čekala holčičku (tu bychom si moc přáli), vyšla mi i podle Peti.
A až do teď jsem si myslela, že to bude kluk jak buk
Není tady
Holky, tak jsem teda zvědavá, který ten test je spolehlivější. To co mě poslala Sunflower, tam mě vychází holčička a odkaz, co poslala Pavča, tak tam to je na kluka, takže babo raď Asi se budu muset nechat překvapit
Není tady