29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj maminy a miminka.
Tak mě napadlo,že nás je tady teď spousta,co čekáme na UZ a chceme si nechat říct,co to bude,jestli klučík či holčička.Byla by sranda vyzkoušet si sílu maminkovské intuice,o které se tolik mluví.Mohli bychom v tomto tématu napsat,kdy nás čeká ultrazvuk,kde už by mohlo být vidět pohlaví a typnout si podle toho co cítíme,co to naše baby asi bude.A až bude výsledek potvrzený panem doktorem,mohly bychom si porovnat,nakolik jsme se intuitivně trefily.
Tak já začnu:na UZ jdu 15.5.v 10:30 a myslím si,že bych v bříšku mohla mít holčičku.Tak a je to,napsala jsem to.Teď jsem zvědavá,jak moc mi ta moje intuice funguje.Jestli se chcete trochu rozptýlit a pobavit,přidejte svůj typ.Maminkám a miminkům zdar,pa Iva.
Není tady
Ahoj Ivule, tak to je skvělý nápad!!!
Já jdu na utz přístí pátek 12.5. ve 14:00. Myslím si,že mám v bříšku holčičku. Dělala jsem si čínský horoskop a vyšla mi holčička. S holkama jsme zkoušely i prstýnek a taky mi vyšla holčíčka. Moc bych chtěla holčičku,ale uvidíme. Taťkovi je to jedno, hlavně, když to bude zdravé. I já si to přeju, tak příjemné čekáníčko!!!
Iva
Není tady
Tak my s manželem si to taky tipujeme na holčičku - podle čínskýho horoskopu vychází a oba to nějak cítíme. Nehledě na to že manžel má tři starší sestry a moje mamka je taky ze tří sester. 18.5. jdu na screening (NT) ale to mi ještě nejspíš nic neřeknou, takže já budu muset čekat ještě aspoň měsíc a půl.
Takže trpělivost těhulky
Není tady
Já mám na UTZ na určení pohlaví taky ještě dost času, teprve mě čeká tripple test v 16. týdnu, ale tak nějak cítím že mám v bříšku asi chlapečka. Že by první s intuicí na chlapečka?! Vždycky jsem hrozně toužila po holčičce ale teď je mi to tak nějak jedno hlavně že to bude zdravé, je to vymodlené dítě,čekali jsme na něj dlouho. A nevím, ale od začátku s manželem o miminku mluvíme jako o NĚM
Ultrazvuk ve 20. týdnu mě čeká někdy v červnu kolem mých narozenin, že by zjištění pohlaví jako dáreček k narozeninám?
Není tady
Ahoj, tak já úplně nazačátku se cítila na holčičku. Teď už si nejsem ale vůbec jistá. Každopádně všechny "horoskopy" apod. ukazují na chlapečka. Každopádně uvidíme při porodu
Není tady
Tak co,nemá už některá z nás po UZ?Já se nemůžu toho pondělka dočkat.Vsadím se,že čím víc jsem zvědavá,tím víc se miminko bude v pondělí schovávat.Zatím se mejte fajn,v pondělek napíšu,pa Iva,
Není tady
Teda to já mám teď trošku zmatek
Prvně jsem cítila že by to mohl být chlapeček - ale pak jsem si říkala, že jsem asi dost byla ovlivněná okolím, kde je to samý novorozený klučina. A když jsem si tak jednou přemýšlela nad tím, že co když je to holčička, tak mě uličník v bříšku poprvé oťukal - takže buď jako že jo anebo jako že ne
Ale teď se vnitřně cítím na holčičku - narozdíl od prstýnku a tabulek, kde to vychází na kluka. Jo a taky začínám přibírat v zadku a stehnách, ale to máme spíš taky dědičně. Třeba moje mamka vypadala u mě i u bráchy úplně stejně - oteklá, rozteklá a celá zakulacená
Ale můj momentální tip je holčička - na utz jdeme 16.5. v úterý v 10.30, kde se na to asi zeptáme a uvidíme, jestli se mimču bude chtít to své tajemství ukázat.
Už se těším i na vaše info, jestli jste se strefily, anebo ne....
Není tady
Ahojky,moc jsme chteli tentokrat vedet co to bude a nas stydlin se rozhodl,ze nam to neukaze,doslova si dal ruku mezi nohy a pri druhem pokusu dal nohy k sobe.Tak ted musime cekat do 26.6 a tam uz to snad uvidime..... Ja si tedy myslim,ze to bude kluk a manzel podle me rekla bych,pubertacke pleti,rika, holcicka. Pisete tu,ze jste si delaly cinsky horoskop,chtela bych to take vyzkouset,kde je najdu??? Mej-te se krasne.
Není tady
Ahojky holčiny,
já jdu na kontrolu 16.5, ale to jdu na tripple testy, takže ultrazvuk asi nebude a možná by bylo i brzo, takže asi až za měsíc. Podle výpočtů dle výměny krve po 7mi letech by to měla být holčička, podle nějakého čínského by to měl být chlapeček. Já tak nějak jsem přesvědčená, že to bude kluk, ale je mi to jedno co to bude.
Věcičky mám neutrální, modré i růžové.
Není tady
Ahoj Petruse,
jak ses ptala na ten "horoskop" - tak já mám takový prográmek, kde zadáš narození muže a ženy a ono ti to "vyplivne" v jakém období spolu ti dva počnou holčičku a v jakém chlapečka...
Pokud máš zájem pošlu ti ho na e-mail.
Pa. Sun.
Není tady
Už mám dvě holky a tipuju to opět na holku. Na 3D utz. jdu 6. 6., tak snad se to dozvím.
Tipuju podle intuice, žádné čáry máry jsme nedělali ani horoskop.
Není tady
sunflower napsal(a):
Ahoj Petruse,
jak ses ptala na ten "horoskop" - tak já mám takový prográmek, kde zadáš narození muže a ženy a ono ti to "vyplivne" v jakém období spolu ti dva počnou holčičku a v jakém chlapečka...
Pa. Sun.
Je ja bych taky chtěla poslat ten prográmek,
Není tady
My čekáme první miminko a oba s manželem to cítíme na holčičku, podle čínského horoskopu i prstýnku nám vyšla holčička, tak uvidíme co nám příroda nadělí.
Není tady
Ahojky tipování se již neúčastním, myslela jsem, že to bude holčička a už ve 13.tt mi Dr. řekla dle utz, že to bude chlapeček a potom na vyšetření nám to na 100% potvrdili, takže když se vám správně natočí a vystrčí to, co má, tak to může ukázat už takhle brzy
Hlavně ať jsou mimi zdravé!!!!
Není tady
sunflower napsal(a):
Ahoj Petruse,
Pa. Sun.
Ahoj sunflower,budu moc rada,kdyz mi to posles a ja to zkusim... petra.jezerska@centrum.cz
Není tady
Ahoj holky, zkuste si tohle http://sweb.cz/svjet/plzak.html
Po zadání nám s manželem na loňský rok vyšlo v červnu otazník a taky se nezadařilo a v červenci Ž a tento rok v dubnu se nám narodila holčička
Není tady
Ahoj holky, já to tipuju na kluka. už jsem mu pohrozila, že jestli 8.6. pořádně neukáže pinďoura, tak bude chodit v růžovým
Péťo,tak jsem to zkusila a vycházejí mě pořád samí kluci,ani jedna holčička.Tak to jsem zvědavá,co mi v pondělí řeknou na UZ.Písnu sem v pondělí,zatím pa Iva.
Není tady
Ja jsem to take zkusila a jestli jsem to zpravne pochopila (mam si najit po zadani datumu,mesic ve kterem jsem otehotnela ??) a vychyzi me chlapecek...a toho si i myslim,ze cekam....
Není tady
Tak podle toho odkazu tam u mne v bříšku roste holčička, tak to jsem zvědavá zítra na utz......
Ale já to taky tuším na holčičku
Není tady
Tak mě podle toho odkazu od PetaZ vychází chlapeček ve všech políčkách:-) Myslíte, těhulky, že je to možný, mít šanci celý rok počít jenom chlapečka? Musím říct, že to tak i cítím, že to naše překvápko bude mít pindíka...
Není tady
Tak to já jsem z toho odkazu do teď holky trochu překvapá, protože jsem do teď měla za to, že to bude holčička jak vyšitá. Ukazuje mi to kluka
Tak jsem na to zvědavá, přeci jen si ještě dost počkám, než se to dozvím
Není tady
Ahojky, mě to ukazovalo holku, prstýnek taky holku. V pátek jsme byli na utz ve 20 tt a řekli nám, že to bude kluk. Moc jsme chtěli holčičku, ale samozřejmě, dokud to neuvidím na vlastní oči, tak se naděje nevzdávám!!!
Není tady
Ivule napsal(a):
Péťo,tak jsem to zkusila a vycházejí mě pořád samí kluci,ani jedna holčička.Tak to jsem zvědavá,co mi v pondělí řeknou na UZ.Písnu sem v pondělí,zatím pa Iva.
Ivi, já to zkoušela taky - a musíš u dat narození zadávat např. 1, 2... ne 01, 02... pak to háže pořád kluky...
Není tady
No já to zkoušela jak 8. tak 08. a výsledek je stejný... tak nevím, jestli má tohle vliv ....
Jinak Ivano26 moc moc gratuluji ať už je "opravdu" chlapeček nebo holčička. Hlavně že je všechno v pořádku....
Není tady