|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Ahoj, chci se zeptat, jestli je normální, že mám menstruaci nezvykle slabou(oproti jindy)? Sice přišla včas(úterý dopoledne), ale je to fakt mnohem méně, jak jindy:o. Beru HA, těhotná snad nejsem(doufám), jediná změna je ta, že jsem teď brala HA kvůli přijímačkám bez pauzy - 2 platíčka po sobě. Může to být tím? Poraďte, prosím. Díky
Není tady
Proč kvůli zkouškám se berou prášky bez přestávky? vždyt tím si musíš nabourat totálně ten cyklus, ne? Já osobně beru prostě celé platíčko , jako ho doberu, tak přijde menses a zase bez ohledu, zda je nebo není ještě menses, další načnu opět ve čtvrtek. Tak to mám já, ale nedovedu si představit, že bych ji brala schválně bez toho týdne přestávky, kdy má přijít menses. To sis jistě rozhodila celý cyklus. Asi to bude normální.
Není tady
no, tak na ty přijímačky jsem spala u známých, bylo to náročné, moc práce, málo času, atd., takže mít ještě k tomu menstruaci by bylo už moc. Nehledě na to, že jsem fakt nepotřebovala, aby mě bolelo břicho a záda:o. Ale brala jsem to jak psali v letáku, ta možnost je. Prostě jsem si tím menses oddálila až na teď. Platíčko začínám vždy v neděli a končím v sobotu, tohle všechno zůstalo....
Není tady
pak to je vpořádku a to, že jí máš slabší je taky vpořádku.
)
Není tady
taky jsem jednou kvůli dovči brala bez přestávky 2 platíčka,ale menstruaci jsem měla naopak potom silnou...
ale snad to je normal... 

Není tady
no, to já taky doufám....jen jsem strašná plašanka a doufám, že nejsem těhotná. Ale to bych snad být neměla, prášek jsem nezapomněla, ani jsem neletěla na záchod, tak snad OK. Sex jsem dlouho neměla a když už, tak to ani většinou nešlo do mě.....tak snad.....
Není tady

Kdysi tu někdo psal,že bere HA půl roku bez pauzy.Po půl roce pauza a zase půl roku.
Není tady
Hm, v tom nic vážného nebude. Možná například to, že jsi měla ten stres a nervy z přímaček. Ale s tim vynecháním menstruace se to občas dělá, nemělo by moc často, ale je to Ok. Měla by to být, ta HA, která jednotlivé pilulky nemá barevně odlišeny (prostě 21 pilulek stejné barvy) u nich je to naprosto v pořádku, ale u těch jiných ( barevně odlišených) by se nejspíš nemělo. Ale také to dělají, ale pak to může nabourat cyklus. Ale každopádně u tebe, bude vše v pohodě. Těhotná bys být neměla, neměj strach.