Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#26 3. 10. 2007 12:52

poletucha
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

Re: astralni putovani

Kazaline, Kazaline,
to jsou opravdu velmi staré diskuze,
úplně mě rozněžnilo, když se dívám, jaký jsem udělala od té doby pokrok.

Škoda, že tu není Dita. Už se mi po ní stýská.

Není tady

#27 3. 10. 2007 13:06

Kazalin
♥♥♥♥♥--
Místo: Olomouc

jj, poletucho, také jsem se díval do historie a také jsem "koukal" big_smile
Ono je to totiž tak, že dole je spousta zajímavých diskuzí, které se časem posouvaly níže a níže, až skončily tam, kde nikdo "nesahá" a jen se dívá, co přibylo nového za téma.

Let Your Soul Be Your Pilot...

Není tady

#28 4. 10. 2007 14:47

Wiki
♥♥♥♥♥♥-

No to je bomba,

já jsem tu od včerejška po dlouhé době.... a zrovna v tomto mezidobí jsem se pokoušela o astrální putování. A shodou okolností mrknu sem - a je tady přesně to, co jsem tady ani nehledala a nečekala. (opět mi to dokázalo, že to není náhoda)

Již od svých 14ti či 15ti let, kdy jsem přečetla Tuláka po hvězdách o tom uvažuju, ale myslela jsem si totéž co ostatní - že je to jen pro extrémně vnímavé jedince se zvláštními schopnostmi.
A před půl rokem jsem přečetla (snad )Putování duší a to mě odrazilo. Jenže jsem neúspěšná. Nebudu své neúspěchy popisovat, jsou klasické...
Tak dokoupím doporučené tituly a budu pracovat.
Smekám před Vámi všemi, je to fakt obdivuhodné, kam jste se dostali....

Upravil(a) Wiki (4. 10. 2007 14:48)

Není tady

#29 4. 10. 2007 15:39

Maya.82
Host

No zrovna tohle bych chtěla vyzkoušet, ale jaksi na to momentálně nemám jaksi ani náladu ani sílu ani čas.

#30 4. 10. 2007 16:01

Hani
♥♥♥♥♥♥-
Web

Wiki,
hmm, já to mám úplně naopak. Třikrát v životě, už je to pěkných pár let, kdy jsem se teprve zlehýnka začala zajímat o "duchovno" a zkoušela meditovat, jsem se dostala kamsi daleko a neuměla jsem to popsat. Jen - v okamžiku, kdy jsem si uvědomila, že nejsem ve svém těle - jsem se tak strašně lekla, že už jsem to měla strach opakovat, nicméně ještě dvakrát jsem se dostala "mimo". Raděj jsem to nikomu moc neříkala, aby mě neměli za blázna, jen jedné kamarádce. A teprve, když jsem si přečetla Tuláka po vězdách, byla jsem doma. Přesně takhle jsem to prožila, i když jen na pár minut, ne na tolik dnů, jako v knize. Do dneška, i když medituji téměř denně, jsem se tak daleko znovu nedostala a to z prostého důvodu - vím, že bych se taky nemusela vrátit. Jak to vím? Snad intuice nebo co. A já ještě svoje tělo nechci opouštět, ještě se tady mám co učit. smile
Čemu ale dodnes nerozumím je to, že když se soustředěně dívám za šera do zrcadla, tak prostě zmizím a vidím věci, co jsou za mnou - myslím v místnosti, ne v minulosti. Někdy zmizím celá, někdy jen má část... nejdřv vidím auru kolem sebe, pak kouř a pak už jen prázdnou místnost, kde nikdo není. Poprvé jsem se toho lekla, dnes už se nebojím, ale nějak nevím, k čemu je to dobré.

Nejušlechtilejší a nejhezčí věci na světě lze prožívat, poznávat, ale těžko se definují a popisují. (OSHO)

Není tady

#31 5. 10. 2007 12:32

Kazalin
♥♥♥♥♥--

Hani napsal(a):

Wiki,
hmm, já to mám úplně naopak. Třikrát v životě, už je to pěkných pár let, kdy jsem se teprve zlehýnka začala zajímat o "duchovno" a zkoušela meditovat, jsem se dostala kamsi daleko a neuměla jsem to popsat. Jen - v okamžiku, kdy jsem si uvědomila, že nejsem ve svém těle - jsem se tak strašně lekla, že už jsem to měla strach opakovat, nicméně ještě dvakrát jsem se dostala "mimo". Raděj jsem to nikomu moc neříkala, aby mě neměli za blázna, jen jedné kamarádce. A teprve, když jsem si přečetla Tuláka po vězdách, byla jsem doma. Přesně takhle jsem to prožila, i když jen na pár minut, ne na tolik dnů, jako v knize. Do dneška, i když medituji téměř denně, jsem se tak daleko znovu nedostala a to z prostého důvodu - vím, že bych se taky nemusela vrátit. Jak to vím? Snad intuice nebo co. A já ještě svoje tělo nechci opouštět, ještě se tady mám co učit. smile
Čemu ale dodnes nerozumím je to, že když se soustředěně dívám za šera do zrcadla, tak prostě zmizím a vidím věci, co jsou za mnou - myslím v místnosti, ne v minulosti. Někdy zmizím celá, někdy jen má část... nejdřv vidím auru kolem sebe, pak kouř a pak už jen prázdnou místnost, kde nikdo není. Poprvé jsem se toho lekla, dnes už se nebojím, ale nějak nevím, k čemu je to dobré.

To jsi udělala dobrý pokrok v esoterice, když vidíš auru. Ten oblak, nebo kouř může být tvé astrální tělo.  Není nic lepšího, než to rozvíjet a stoupat výše a výše. Super smile

Let Your Soul Be Your Pilot...

Není tady

#32 5. 10. 2007 13:20

Wiki
♥♥♥♥♥♥-

Hani, jak se "bojíš že se nevrátíš" (By ses nemusela vrátit )???
Přece víš, že se vrátíš....žiješ...nebo ti nerozumím??

Fakt je že nežiju sama a uvolňovat se v ložnici a soustředit se na něco takového, pokud nejste sami mi přijde dost náročné (obzvl᚝ když vedle mě něco funí , chrápe a převaluje se), ale jsou i krásné tichounké noci, kdy se pokouším...

Přes den , např u zrcadla jsem nikdy nic nedělala - to žiju v koloběhu práce a povinností - to je velmi zajímavé- zkusím to .

V knize Putování duší si pán záměrně vybíral přímo cíl svého putování (za bratrem atd)- a to je pro mě fakt bomba.

Jasně že se o tom nedá nikomu vyprávět, dovedu si přestavit co by následovala, kdybych se svěřila svému muži - (např. " no dobře ty nᚠastrále, hele co si dáme dobrýho k večeři - nezajdem někam?")

Mám zážitky, které zařadit nedovedu - do které polohy patří - přičetla jsem je moci podvědomí, napsala jsem je před časem sem - asi se to jmenovalo "moc podvědomí", bylo to dost zvláštní , pokusím se je najít, jestli mi je někdo z Vás - zkušených - zdiagnostikuje a začlení do nějaké přihrádky

Upravil(a) Wiki (5. 10. 2007 13:22)

Není tady

#33 5. 10. 2007 15:08

Natynka
♥♥♥♥♥♥-

tak jste mě holky navnadily, asi si zajdu také koupit nějakou literatutu. jako dítě jsem dokázala opustit své astrální tělo a jakoby létat. také jsem jednou měla vidění za řekou smrti, bylo to strašně silné pamatuju si že jsem asi jako 6-7mi letá holčička doma večer brečela, že nechci umřít, že se toho strašně bojím, pak jsem šla spát a najednou jsem se ocitla na břehu řeky, za tím byla zahrada bylo to celé osvícené, úplně ozářené takové jako zalité slunce všude kvetly kytky a cítila jsem se blažená, pak mi někdo něco říkal a já jsem mu řekla proč to někdo lidem neřekne, že by se pak nebáli umřít .... a ještě se mi povedlo opustit své tělo někdy po rozvodu, kdy jsem byla psychicky docela špatná, tak jsem se vznášela doma po kuchyni .... byl to strašně zvláštní pocit jako když jdu a šlapu do prázda, od ničeho se neodrážím, taková lehkost bytí ...

Upravil(a) Natynka (5. 10. 2007 15:08)

Popřej mi pane, abych v boji, který jde životem, měla odvahu riskovat a udeřit.
A mám - li zvítězit, dej, a je to po právu.
A mám - li prohrát, dej, abych dovedla stát u cesty a pozdravit vítěze, až půjde kolem.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí