6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Kazaline, Kazaline,
to jsou opravdu velmi staré diskuze,
úplně mě rozněnilo, kdy se dívám, jaký jsem udělala od té doby pokrok.
koda, e tu není Dita. U se mi po ní stýská.
Není tady
jj, poletucho, také jsem se díval do historie a také jsem "koukal"
Ono je to toti tak, e dole je spousta zajímavých diskuzí, které se časem posouvaly níe a níe, a skončily tam, kde nikdo "nesahá" a jen se dívá, co přibylo nového za téma.
Není tady
No to je bomba,
já jsem tu od včerejka po dlouhé době.... a zrovna v tomto mezidobí jsem se pokouela o astrální putování. A shodou okolností mrknu sem - a je tady přesně to, co jsem tady ani nehledala a nečekala. (opět mi to dokázalo, e to není náhoda)
Ji od svých 14ti či 15ti let, kdy jsem přečetla Tuláka po hvězdách o tom uvauju, ale myslela jsem si toté co ostatní - e je to jen pro extrémně vnímavé jedince se zvlátními schopnostmi.
A před půl rokem jsem přečetla (snad )Putování duí a to mě odrazilo. Jene jsem neúspěná. Nebudu své neúspěchy popisovat, jsou klasické...
Tak dokoupím doporučené tituly a budu pracovat.
Smekám před Vámi vemi, je to fakt obdivuhodné, kam jste se dostali....
Upravil(a) Wiki (4. 10. 2007 14:48)
Není tady
No zrovna tohle bych chtěla vyzkouet, ale jaksi na to momentálně nemám jaksi ani náladu ani sílu ani čas.
Wiki,
hmm, já to mám úplně naopak. Třikrát v ivotě, u je to pěkných pár let, kdy jsem se teprve zlehýnka začala zajímat o "duchovno" a zkouela meditovat, jsem se dostala kamsi daleko a neuměla jsem to popsat. Jen - v okamiku, kdy jsem si uvědomila, e nejsem ve svém těle - jsem se tak straně lekla, e u jsem to měla strach opakovat, nicméně jetě dvakrát jsem se dostala "mimo". Raděj jsem to nikomu moc neříkala, aby mě neměli za blázna, jen jedné kamarádce. A teprve, kdy jsem si přečetla Tuláka po vězdách, byla jsem doma. Přesně takhle jsem to proila, i kdy jen na pár minut, ne na tolik dnů, jako v knize. Do dneka, i kdy medituji téměř denně, jsem se tak daleko znovu nedostala a to z prostého důvodu - vím, e bych se taky nemusela vrátit. Jak to vím? Snad intuice nebo co. A já jetě svoje tělo nechci opoutět, jetě se tady mám co učit.
Čemu ale dodnes nerozumím je to, e kdy se soustředěně dívám za era do zrcadla, tak prostě zmizím a vidím věci, co jsou za mnou - myslím v místnosti, ne v minulosti. Někdy zmizím celá, někdy jen má část... nejdřv vidím auru kolem sebe, pak kouř a pak u jen prázdnou místnost, kde nikdo není. Poprvé jsem se toho lekla, dnes u se nebojím, ale nějak nevím, k čemu je to dobré.
Není tady
Hani napsal(a):
Wiki,
hmm, já to mám úplně naopak. Třikrát v ivotě, u je to pěkných pár let, kdy jsem se teprve zlehýnka začala zajímat o "duchovno" a zkouela meditovat, jsem se dostala kamsi daleko a neuměla jsem to popsat. Jen - v okamiku, kdy jsem si uvědomila, e nejsem ve svém těle - jsem se tak straně lekla, e u jsem to měla strach opakovat, nicméně jetě dvakrát jsem se dostala "mimo". Raděj jsem to nikomu moc neříkala, aby mě neměli za blázna, jen jedné kamarádce. A teprve, kdy jsem si přečetla Tuláka po vězdách, byla jsem doma. Přesně takhle jsem to proila, i kdy jen na pár minut, ne na tolik dnů, jako v knize. Do dneka, i kdy medituji téměř denně, jsem se tak daleko znovu nedostala a to z prostého důvodu - vím, e bych se taky nemusela vrátit. Jak to vím? Snad intuice nebo co. A já jetě svoje tělo nechci opoutět, jetě se tady mám co učit.
Čemu ale dodnes nerozumím je to, e kdy se soustředěně dívám za era do zrcadla, tak prostě zmizím a vidím věci, co jsou za mnou - myslím v místnosti, ne v minulosti. Někdy zmizím celá, někdy jen má část... nejdřv vidím auru kolem sebe, pak kouř a pak u jen prázdnou místnost, kde nikdo není. Poprvé jsem se toho lekla, dnes u se nebojím, ale nějak nevím, k čemu je to dobré.
To jsi udělala dobrý pokrok v esoterice, kdy vidí auru. Ten oblak, nebo kouř můe být tvé astrální tělo. Není nic lepího, ne to rozvíjet a stoupat výe a výe. Super
Není tady
Hani, jak se "bojí e se nevrátí" (By ses nemusela vrátit )???
Přece ví, e se vrátí....ije...nebo ti nerozumím??
Fakt je e neiju sama a uvolňovat se v lonici a soustředit se na něco takového, pokud nejste sami mi přijde dost náročné (obzvlá kdy vedle mě něco funí , chrápe a převaluje se), ale jsou i krásné tichounké noci, kdy se pokouím...
Přes den , např u zrcadla jsem nikdy nic nedělala - to iju v koloběhu práce a povinností - to je velmi zajímavé- zkusím to .
V knize Putování duí si pán záměrně vybíral přímo cíl svého putování (za bratrem atd)- a to je pro mě fakt bomba.
Jasně e se o tom nedá nikomu vyprávět, dovedu si přestavit co by následovala, kdybych se svěřila svému mui - (např. " no dobře ty ná astrále, hele co si dáme dobrýho k večeři - nezajdem někam?")
Mám záitky, které zařadit nedovedu - do které polohy patří - přičetla jsem je moci podvědomí, napsala jsem je před časem sem - asi se to jmenovalo "moc podvědomí", bylo to dost zvlátní , pokusím se je najít, jestli mi je někdo z Vás - zkuených - zdiagnostikuje a začlení do nějaké přihrádky
Upravil(a) Wiki (5. 10. 2007 13:22)
Není tady
tak jste mě holky navnadily, asi si zajdu také koupit nějakou literatutu. jako dítě jsem dokázala opustit své astrální tělo a jakoby létat. také jsem jednou měla vidění za řekou smrti, bylo to straně silné pamatuju si e jsem asi jako 6-7mi letá holčička doma večer brečela, e nechci umřít, e se toho straně bojím, pak jsem la spát a najednou jsem se ocitla na břehu řeky, za tím byla zahrada bylo to celé osvícené, úplně ozářené takové jako zalité slunce vude kvetly kytky a cítila jsem se blaená, pak mi někdo něco říkal a já jsem mu řekla proč to někdo lidem neřekne, e by se pak nebáli umřít .... a jetě se mi povedlo opustit své tělo někdy po rozvodu, kdy jsem byla psychicky docela patná, tak jsem se vznáela doma po kuchyni .... byl to straně zvlátní pocit jako kdy jdu a lapu do prázda, od ničeho se neodráím, taková lehkost bytí ...
Upravil(a) Natynka (5. 10. 2007 15:08)
Není tady