29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Moniko - souhlasím s výše napsaným ! Na "kamarádku" bych nespoléhala. Prostě bych se ho zeptala.
A do mobilu se raději nedívej - pokud se nechceš s přítelem rozcházet ! Co oči nevidí ......
Není tady
Feuria,,,,,,,,, aha, tak to jsem pochopila jinak.
Není tady
sunny, byla to taková zamotaná věc, dodneška ani nevím, jestli nevěrný byla, jen vím, co ona sama říkala svým kámošům i jen známým a kdybych měl podle toho soudit, tak ne s jením, ale hned se dvěma. Spíš si myslím, že jen machrovala, ona měla vždycky dost nízké sebevědomí a dost přeháněla
Není tady
Já se třeba přítelovi běžně dívám do mobilu,s jeho souhlasem samozřejmě.A on se zase běžně ptá kdo a co mi píše a nebo volá.Ale pak by mohlo být zvláštní,kdyby jeden z nás tohle přestal dělat.
Upravil(a) dzahila (5. 5. 2006 9:34)
Není tady
KALIK napsal(a):
sunny, byla to taková zamotaná věc, dodneška ani nevím, jestli nevěrný byla, jen vím, co ona sama říkala svým kámošům i jen známým a kdybych měl podle toho soudit, tak ne s jením, ale hned se dvěma. Spíš si myslím, že jen machrovala, ona měla vždycky dost nízké sebevědomí a dost přeháněla
tak to je teda fakt zamotane... ale uz si v poho, nie?
Není tady
sunny, jde to
Není tady
Kaliku
Není tady
Feuria napsal(a):
Kaliku
Děkuji Fe
Není tady
Kalik, aj ja mam potrebu poslat ti toto
Není tady
sunny2 napsal(a):
Kalik, aj ja mam potrebu poslat ti toto
taky děkuji
Není tady
Je Kaliku... to mě mrzí.... tak já taky... a pak ještě jednu větší ...
Není tady
Vy jste takový pr...
Není tady
ty sa take nase "pr...", vies?
:hajtra:
Není tady