21. října : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 21. října : Straidelné čokoládové muffiny pro odváné děti. Zabaví i zasytí! 21. října : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
suzy napsal(a):
SLUNÍČKO napsal(a):
suzy napsal(a):
Slunicko ahojky tak sme konecne na sebe narazily on line
zada mne asi zabijou ale cvicim kazdej den ale dyl jak 10minut to nedelam.Nebavi mne to
![]()
.
Záda jsou potvůrky,mě u se taky dneska ozývají.
e jsme obě on line je fajn,ale Ty se rychlejí.Mě to psaní u jde rychleji ne na začátku,ale pořád to není ono.
ja pisu rychleji protoze nepisu carky a hacky
No a porodnika sem nepozvracela ten byl uplne v jinych telesnych partiich
Ale Andrej mi drzel mysticku u pusy
![]()
Tak to byl Andrej hodnej! Suzíku,já jsem taková nezkuená-kdee byl ten porodník? Já avlím docela
ztěka a u porodu si to vůbec neumím představit!
Není tady
suzy napsal(a):
Marieanna napsal(a):
Ukazovala jsem své mladí dceři tyto stránky, jak si spolu dopisujeme a podporujeme se.
Je jí 23 a zhubla během půl roku 18kg.Mám Vám to prý napsat.Zhubla bez práků,ale co dělala opravdu nevím,i kdy moná vím.Odstěhovala se do svého nového bytečku a i kdy jen o pár poschodí dolů,přece jen chyběla maminčiná strava.
Ale p, ona to neuzná :lol
Jo jo,ve 23 sem vazila 55 kilo a kdyz sem byla fakt tlusta tak 57
pro mne ale nikdy problem zhubnout nebyl ovsem po tehotenstvi se to zmenilo,a to proto ze to mam v sobe naladovany infuzema.Takze na chemii se musi zase chemicky
ja mnela moc blby tehotenstvi do 5 minut bylo ze mne vsechno venku co jsem snedla,zvracela jsem treba 20krat denne cely tehotenstvi a na porodnim stole taky jeste
takze mne ladovaly vyzivama abych to vubec prezila a zvladla
Nojo Suzy,jene tahle dcera má tu smůlu e má moje sklony k obezitě.Před tím ne zhubla váila to samé co já ,ne jsem začala s meridii.Kdy odečte 18kilo,co dala dolů,při výce asi 173cm a věku 23let,ádná sláva Minulý týden prodělala zánět il,brala nějaké tablety a lékařka jí doporučila operaci nohou.Má hodně velké křečáky.Ale nejdříve musí jetě pár kilo schodit.Čeká proto co se mnou udělá meridie a prý by si jí taky koupila.A to nemá ádné děcko. Taky jí to nezávidím
Není tady
Marieanna napsal(a):
suzy napsal(a):
Marieanna napsal(a):
Ukazovala jsem své mladí dceři tyto stránky, jak si spolu dopisujeme a podporujeme se.
Je jí 23 a zhubla během půl roku 18kg.Mám Vám to prý napsat.Zhubla bez práků,ale co dělala opravdu nevím,i kdy moná vím.Odstěhovala se do svého nového bytečku a i kdy jen o pár poschodí dolů,přece jen chyběla maminčiná strava.
pro mne ale nikdy problem zhubnout nebyl ovsem po tehotenstvi se to zmenilo,a to proto ze to mam v sobe naladovany infuzema.Takze na chemii se musi zase chemicky
ja mnela moc blby tehotenstvi do 5 minut bylo ze mne vsechno venku co jsem snedla,zvracela jsem treba 20krat denne cely tehotenstvi a na porodnim stole taky jeste
Nojo Suzy,jene tahle dcera má tu smůlu e má moje sklony k obezitě.Před tím ne zhubla váila to samé co já ,ne jsem začala s meridii.Kdy odečte 18kilo,co dala dolů,při výce asi 173cm a věku 23let,ádná sláva
Minulý týden prodělala zánět il,brala nějaké tablety a lékařka jí doporučila operaci nohou.Má hodně velké křečáky.Ale nejdříve musí jetě pár kilo schodit.Čeká proto co se mnou udělá meridie a prý by si jí taky koupila.A to nemá ádné děcko. Taky jí to nezávidím
Tak a se k nám s Tebou taky přidá.Bude nás víc nebudem se bát váhy nic. Stejně je dobrá,tak jí to vyřiď!
Není tady
Určitě jí to dám přečíst,je mi tady holky s vámi moc fajn,vlastně jsme se nikdy neviděly,já vás znám pár dní a přitom mám pocit,jako kdyby jsme spolu proily kus ivota. Tak dobrou noc a ráno dalí kilíčko a je fuč!!!
Není tady
Marieanna napsal(a):
suzy napsal(a):
Marieanna napsal(a):
Nojo Suzy,jene tahle dcera má tu smůlu e má moje sklony k obezitě.Před tím ne zhubla váila to samé co já ,ne jsem začala s meridii.Kdy odečte 18kilo,co dala dolů,při výce asi 173cm a věku 23let,ádná sláva
Minulý týden prodělala zánět il,brala nějaké tablety a lékařka jí doporučila operaci nohou.Má hodně velké křečáky.Ale nejdříve musí jetě pár kilo schodit.Čeká proto co se mnou udělá meridie a prý by si jí taky koupila.A to nemá ádné děcko. Taky jí to nezávidím
ja byt ji tak na nic necekam a nasadim co nejdriv meridii treba jen na jeden mesic zatim ale at muze co nejdriv na operaci.A az se da doporadku tak pak at si vybere v klidu jakej zpusob hubnuti ji bude vyhovovat no ne?
Není tady
Slunicko no ja zvracim taky strasne nerada takze si prestav ze se rano vzbudis utikas na zachod a pak uz tam vysilenim sedis celej den na zemi protoze porad zvracis i kdyz se jen napijes.No byla to hruza a do dnes nepochopim ty anorekticky jak si dobrovolne vyvolavaji zvraceni.Mne vzdycky pak odvezly do nemocnice,napichly infuzi a ze az mne odpoji tak uz to bude v poradku.Fajn,odpojily,a ja do 5 minut zvracela.Hmmm proste sem si to uzila.Nastrkaly do mne tolik hnusu a umelych vyziv ze ikdyz sem blila vesele dal pribrala jsem 18! kilo.To bych ja vzivote nepribrala ani kdybych se cpala od rana do vecera ,protoze zase takovej zravec nejsem.A ted to musim pracne davat dolu
Není tady
Marieanna napsal(a):
Určitě jí to dám přečíst,je mi tady holky s vámi moc fajn,vlastně jsme se nikdy neviděly,já vás znám pár dní a přitom mám pocit,jako kdyby jsme spolu proily kus ivota.
Tak dobrou noc a ráno dalí kilíčko a je fuč!!!
Dobrouuu,no a ono mozna nebude rano kilicko dole ale nejaky to dekourcite jooo:mam digi vahu takze to poctive hlidam ale prvni dny to slo vlastne po kilech takze ty mozna to budes dole mit.Tak hezky sny o tom jak sme sexy v plavkach
Není tady
suzy napsal(a):
Slunicko no ja zvracim taky strasne nerada takze si prestav ze se rano vzbudis utikas na zachod a pak uz tam vysilenim sedis celej den na zemi protoze porad zvracis i kdyz se jen napijes.No byla to hruza a do dnes nepochopim ty anorekticky jak si dobrovolne vyvolavaji zvraceni.Mne vzdycky pak odvezly do nemocnice,napichly infuzi a ze az mne odpoji tak uz to bude v poradku.Fajn,odpojily,a ja do 5 minut zvracela.Hmmm proste sem si to uzila.Nastrkaly do mne tolik hnusu a umelych vyziv ze ikdyz sem blila vesele dal pribrala jsem 18! kilo.To bych ja vzivote nepribrala ani kdybych se cpala od rana do vecera ,protoze zase takovej zravec nejsem.A ted to musim pracne davat dolu
No to je přííííerný!U jenom při tý představě mi je zle! Jednou brách donesl burčák a mě dvě deci totálně porazily.Byla jsem obtočená kolem záchodu skoro celou noc,ani vstát jsem nemohla.Ale nic proti tomu,tys sis to uívala devět měsíců.
Tak dobrou,musím to zalomit,jinak zítra zaspím jako dneska.Jen o čtvrt hodinky,ale chyběla mi po ránu.Dobróóóu noc a páček zítra
Není tady
suzy napsal(a):
Marieanna napsal(a):
Určitě jí to dám přečíst,je mi tady holky s vámi moc fajn,vlastně jsme se nikdy neviděly,já vás znám pár dní a přitom mám pocit,jako kdyby jsme spolu proily kus ivota.
Tak dobrou noc a ráno dalí kilíčko a je fuč!!!
Dobrouuu,no a ono mozna nebude rano kilicko dole ale nejaky to dekourcite jooo:mam digi vahu takze to poctive hlidam
ale prvni dny to slo vlastne po kilech takze ty mozna to budes dole mit.Tak hezky sny o tom jak sme sexy v plavkach
Nikdy bych nevěřila jak mi tohle nae psaní bude pomáhat. Taky mě připadá ,e se známe pěkně dlouho.A to jsem jetě před půl rokem nevěděla,ě existuje nějaký babinet a pavlač. Tak teď u doopravdy dobrou kamarádky spolubojovnice. A a u je zítra hezky!
Není tady
Holky to jste teda narazili na téma zvracení. Taky jsem zvracela, kdy jsem byla po císaři. Probudila jsem se po narkoze a sestra se mě ptala jestli chci napít tak jsem se napila a kdy mě řekla a se zkusím otočit na bok tak jsem jen zabublala pusou a u to ze mě taky letělo. Ale jinak při těhotenství jsem zvracela tak dvakrát nebo třikrát. Take holky ukončuju téma a hezky se vyspinkejte.Tak dobroooooooooooou noc!!
Upravil(a) Nikiska (5. 6. 2006 22:38)
Není tady
Ahóóóój ,dneska jsem první,heč
!
Nemusím na rehabku,jen se teď vysprím,umyju a obleču malýho,udělám kontrolu koláků a jdema do kolky. A pak budu mít dop.na to abych zkulturnila nae doupě. Jo a dneska bude hezky,vylejzá sluníčko a peru-tak aby mě to uschlo.Suzíku,jake ho mám pověsit aby to bylo dobře?
A máte vechny hezký ránko a celej den!
Jo a nevydrela jsem to a vlezla na váhu -0,5kg. Má mě ráda !
Není tady
Dobré ráno,tak já druhá,oči mám sice jetě zalepené,ale u jsem si dala vitalineu s kouskem černého chleba,po noci mám vdy hlad,udělám hygienu a malá si dnes poručila obalovaný sýr,tak půjdem procházkou do delvity.Můu já vůbec smaený sýr? Já ho toti miluju
Ale tatarku si k němu nedám určitě.
Váhu zkontroluju a zítra,tak uvidíme,jak se na mě bude koukat.
Hezký slunečný den
A sluníčko u nás není
no joo,zůstalo na Jiní Moravě
Upravil(a) Marieanna (6. 6. 2006 8:53)
Není tady
Marieanna napsal(a):
Dobré ráno,tak já druhá,oči mám sice jetě zalepené,ale u jsem si dala vitalineu s kouskem černého chleba,po noci mám vdy hlad,udělám hygienu a malá si dnes poručila obalovaný sýr,tak půjdem procházkou do delvity.Můu já vůbec smaený sýr?
Já ho toti miluju
Ale tatarku si k němu nedám určitě.
Váhu zkontroluju a zítra,tak uvidíme,jak se na mě bude koukat.
Hezký slunečný den
Smaák asi nebude to pravý,ale kdy bude aspoň bez tatarky...Ale já bych si ho taky dala.
V kolik mám přijít na oběd? Já si uvařím hráek,zakvedlám ho troku moukou a k němu brambory.
Není tady
SLUNÍČKO napsal(a):
Smaák asi nebude to pravý,ale kdy bude aspoň bez tatarky...Ale já bych si ho taky dala.
V kolik mám přijít na oběd?Já si uvařím hráek,zakvedlám ho troku moukou a k němu brambory.
Jéééé,kdybys nebydlela tak daleko ,ráda bych Tě na něj pozvala,to mi věř
Není tady
Marieanna napsal(a):
SLUNÍČKO napsal(a):
V kolik mám přijít na oběd?Já si uvařím hráek,zakvedlám ho troku moukou a k němu brambory.
Jéééé,kdybys nebydlela tak daleko ,ráda bych Tě na něj pozvala,to mi věř
Tak moc díky,a budu jíst svůj milovaný hráek,přimyslím si k němu smaáček od Tebe!................................ A a to vechno sním ,tak prasknu!
Není tady
Nikiska napsal(a):
Holky to jste teda narazili na téma zvracení. Taky jsem zvracela, kdy jsem byla po císaři. Probudila jsem se po narkoze a sestra se mě ptala jestli chci napít tak jsem se napila a kdy mě řekla a se zkusím otočit na bok tak jsem jen zabublala pusou a u to ze mě taky letělo. Ale jinak při těhotenství jsem zvracela tak dvakrát nebo třikrát. Take holky ukončuju téma a hezky se vyspinkejte.Tak dobroooooooooooou noc!!
no jo,nemela ti davat napit mohla to vedet ze hned po narkoze bys nemela
Není tady
Ahoj holky ja jsem sice uz davno vzhuru ale proste sem se driv nedostala.Mam 60,60kg takze to jde po tecj 20 az 30dekach dolu,to jde.Ikdyz se to zda malo tak ale je to pravidelne a to jsem vcera mnela sekanou a lednacek
marieanko nooo smazak to pravy nebude ale zase vsude pisou ze az moc dietni veci taky jsou na houby protoze to nevydrzis celej zivot pak najedes na normalni stravu a mas to zpet.ja kdyz sem drzivala diety a to bez prasku tak jsem jedla i tatarku,takovou tulait jogurtovou.vsak ji clovek sni stejne trosku a kdyz ten smazak nebude pres celej talir tak si ho klidne dej,odpoledne si das treba jen jogurt nebo tvaroh ne?
Slunicko no vidis jak to jde ,a to jsi bez te meridie ze?ja si dnes taky nebrala,budu ji brat obden.skoro tech 60kilecek mam tak myslim ze to staci a aspon si to telo vzdycky jeden den odpocine,je to poznat,citim se bez ni vazne lip.Tak uvidim jak to pujde ale ty pises ze hubnes i bez ni ze?Ja myslim ze to je takovej drijak ze to v tele jeste snad nejakou dobu pusobi.Vis co ?Driv bych nikdy neverila ze budu touzit mit 60kilo to bych si pripadala tlusta no a ted si pipadam "skoro" hubena.ikdyz speky mam ale je to hlavne kvuli povolene pateri ze se hrbim
Tak hezky den tady v Brne taky vylejza slunicko ikdyz nejaky uzasny teplo taky vypada jinak.
Není tady
Slunicko prisla ti soukroma?ja uz asi 4krat psala zpravu a vzdycky idio zapomenu vepsat predmet a ono se nic neodesle a ani mi to tam nezustane takze to musim psat znova.Ted sem sice napsala predmet ale napsalo mi to ze muzu az za 60 vterin poslat zpravu a tak myslim ze to zase nic neodeslalo.
Není tady
Take já jsem zřejmě poslední. U nás taky svítí sluníčko!!! Ale očekávám daleko lepí počasí ne je teď. 7. července jedeme na dovolenou na chatičku tak doufám, e se nebudem muset celý týden schovávat jen v chatě. Máme na to hroznou smůlu. Vdycky nám větinou prí. A co vy holky kam letos razíte na dovolenou? Dneska budu pojídat misli tyčinky tak uvidíme.
Není tady
suzy napsal(a):
Slunicko prisla ti soukroma?ja uz asi 4krat psala zpravu a vzdycky idio zapomenu vepsat predmet a ono se nic neodesle a ani mi to tam nezustane takze to musim psat znova.Ted sem sice napsala predmet ale napsalo mi to ze muzu az za 60 vterin poslat zpravu a tak myslim ze to zase nic neodeslalo.
Nedola
. Já u mám dneska splníno,vypráno,skoro vyehleno,jen večer doehlím zbytek.Prďolka spí a tak mám klídek.Já měla taky o kousek míň,nakazily jste mě a zase jsem vlezla na váhu. Take Suzíku pi,pi,pi,nebo Tě seere vlk!
Není tady
Nikiska napsal(a):
Take já jsem zřejmě poslední. U nás taky svítí sluníčko!!! Ale očekávám daleko lepí počasí ne je teď. 7. července jedeme na dovolenou na chatičku tak doufám, e se nebudem muset celý týden schovávat jen v chatě. Máme na to hroznou smůlu. Vdycky nám větinou prí. A co vy holky kam letos razíte na dovolenou? Dneska budu pojídat misli tyčinky tak uvidíme.
Ahoj Nikisko,na misli tycinky pozor ono kdyz jich snis vic tak taky blby jsou celkem kaloricky oni nejsou az tak dietni jako spis zdravy.Ale prodavaji uz i lait tak radeji papej ty.na dovcu vubec nevim kam pojedeme ,my sme takovy lajdaci a neplanujeme a pak se na posledni chvili rozhodneme a jedem. tak hezky den
Není tady
Tak jsem nevydrela a smaáček zmizel v mém aludku ale napravím to,odpoledne jdu k paní doktorce,je to tak 2km tak půjdu pěky
.To aby si ten smaák nemyslel,e mi bude zadělávat na dalí tuky,kdy se jich tak pracně zbavuju,no řekněte holky......
Není tady
Nikiska napsal(a):
Nikisko,to se bude dneska "ivit "jenom Fitkama? Tak to bych nevydrela.Kolik sis jich na den naplánovala?
Hlavně se podívaj na tabulku na obale,jednou říkali v telce jak jsou tučný a sladký,e to není ádná moc velká dieta a hlavně klamou spotřebitele. Já se jdu cpát tím hrákem. A mě taka vyhodí z domu
která z Vás mi poskytnete azyl?
Není tady
Marieanna napsal(a):
Tak jsem nevydrela a smaáček zmizel v mém aludku
ale napravím to,odpoledne jdu k paní doktorce,je to tak 2km tak půjdu pěky
.To aby si ten smaák nemyslel,e mi bude zadělávat na dalí tuky,kdy se jich tak pracně zbavuju,no řekněte holky......
A Tys mi ani kousek nenechala? Mělas mi ho poslat tandopéde potou!
To je fakt jen mu dej co pro to. Paní doktorka z Tebe bude mít velkou radost!
Upravil(a) SLUNÍČKO (6. 6. 2006 14:21)
Není tady
suzy napsal(a):
Nikiska napsal(a):
Ahoj Nikisko,na misli tycinky pozor ono kdyz jich snis vic tak taky blby jsou celkem kaloricky oni nejsou az tak dietni jako spis zdravy.Ale prodavaji uz i lait tak radeji papej ty.na dovcu vubec nevim kam pojedeme ,my sme takovy lajdaci a neplanujeme a pak se na posledni chvili rozhodneme a jedem.
tak hezky den
To my asi zase skončíme na chalupě. Moc se nám tam nechce,je tam sice krásně a jeli bychom rádi,jen kdybychom tam mohli být sami. NO a pak nějaký výlety s děckama-Zoo,skály ... A starí děti jedou na týden na tábor,nechcete některá punta-e bychom byli jak novomanelé?!
Není tady