21. října : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 21. října : Straidelné čokoládové muffiny pro odváné děti. Zabaví i zasytí! 21. října : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Ahoj Sluníčko,přiznávám e jsem první stránky letmo přelítla,dnes jsem se na ně vrátila a četla.No váím víc ne jsi váila Ty.Je mi 43 ,probírala jsem s lékařkou ,zda nemůe jít třeba u o přechod:albert:,tak mi nabídla meridii.Je pravda e pohybu moc nemám.Jsem zatím doma s 5letou dcerkou.A tyky má pravdu o tom pití.Na to se mě toti doktorka také ptala.Je to problém,já vypiju sotva dvě sklenice denně,asi tak 3 kávy.Já vím kafe odvodňuje.Kdy já si budu muset k vodovodu dát cedulku PIJ.:lol:Ale jednu radostnou zprávu mám ,ráno jsem vlezla na váhu a bylo dole kilčo.Fakt je,e jsem byla včera s malou na procházce a jedla za ten den 5*.Jindy jsem vynechala snídani ,a hlavně jedla na večer.Přila mi dcera na kafčo,v srpnu budu babča tak se potom zase ozvu,tak díky moc ahoj:)
Není tady
Nikiska napsal(a):
No tak to jse na dobrý cestě. Ty to určitě dokáe. Jsem ráda, e u ty příznaky ti odznívají. Kolik práků u má v sobě?
Snedla jsem 14 prasku to je polovina krabicky,uvidime jestly jeste to dalsi platicko bude mit nejakej ucinek.Teda dpufam ze jo jinak nejdu v lete do plavek
Není tady
Slunicko ja merim 170cm ,a ten tvuj chlap je peknej darebak!!!Nikdo nepotrebuje pocitac tak jako myyyyyyy preceeeeeeeeee
Není tady
Nikiska napsal(a):
Sluníčko jste se Suzy ok. Drím palečky a se vám zadaří sundat co nejvíce kg.
Dekujeme jde to ale ztezka.AAAAch jo.
Není tady
Marieanna napsal(a):
Ahoj Sluníčko,přiznávám e jsem první stránky letmo přelítla,dnes jsem se na ně vrátila a četla.No váím víc ne jsi váila Ty.Je mi 43 ,probírala jsem s lékařkou ,zda nemůe jít třeba u o přechod:albert:,tak mi nabídla meridii.Je pravda e pohybu moc nemám.Jsem zatím doma s 5letou dcerkou.A tyky má pravdu o tom pití.Na to se mě toti doktorka také ptala.Je to problém,já vypiju sotva dvě sklenice denně,asi tak 3 kávy.Já vím kafe odvodňuje.Kdy já si budu muset k vodovodu dát cedulku PIJ.:lol:Ale jednu radostnou zprávu mám ,ráno jsem vlezla na váhu a bylo dole kilčo.Fakt je,e jsem byla včera s malou na procházce a jedla za ten den 5*.Jindy jsem vynechala snídani ,a hlavně jedla na večer.Přila mi dcera na kafčo,v srpnu budu babča
tak se potom zase ozvu,tak díky moc ahoj:)
Ahojky Marieanno,mě je o deset míň ne Tobě a začínala jsem se 105kg.
Kdy to vidím napsaný je to fakt hrůza! To pití byl hroznej problém i pro mě.Pomohlo mě kdy jsem si začala psát co jsem snědla a vypila. Teď piju:vodu,čaj,meltu,mléko a místo kafe kávovinovou směs caro.A přestala jsem sladit.Vdycky jsem říkala,e ne hořký čaj nebo kare to radi nic a teď kdy mě to náhodou někdo osladí u mě to nechutná.Mě řekla moje známá která se tím zabývá,e kdy vypije 1 ka bys vypít o půl litru navíc vody,čaje...Tak jsem se ho radi vzdala a nechybí mi.Jen občas na návtěvě si dám.
Kdy se nemám čes najíst a vynechám 1-2 jídla je to na váze vidět a taky se cítím tak nějak divně.
A s tím cvičením se to má takhle.Kdy někdo váí tak jak my nemůe jít na hodinu aerobiku,nebo běhat.To by se totálně odrovnal. Já cvičím v obýváku na zemi.A ádný cviky zatěující klouby.Taky jsem zkouela powerjógu a chtěla bych se k ní vrátit a kolínko dovolí.A na večer si nachystej zeleninku,ta hlad zaene a nebude mít provinilý pocity. A a Tě chytne chu na sladký a neodolá,netrap se tím,někdy potřebuje nějaký doping.Jen to nesmí být kadý den a celá čokoláda.
Dríme pěsti a dej nám vědět!
A GRATULUJEM SKOROBABIČKO!!!
Není tady
Nikiska napsal(a):
Sluníčko jste se Suzy ok. Drím palečky a se vám zadaří sundat co nejvíce kg.
Jsi hodná Nikisko,jen kdybych Tě mohla poprosit,dr nám palečky i u nohou. Aby jich bylo víc.
A teď váně.U jenom to,e někdo projeví zájem a nebo hubne s vámi moc pomáhá.
Budem se snait-čestný slovo.
Jetě jednou móóóóóóóc díky!
Není tady
suzy napsal(a):
Slunicko ja merim 170cm ,a ten tvuj chlap je peknej darebak!!!Nikdo nepotrebuje pocitac tak jako myyyyyyy preceeeeeeeeee
Snaila jsem se ho včera vyhnat a nebo nalákat na telku a "důleitou chvilku"
,ale jak se jedná o práci ani manelku nevidí-lump jeden! Tak jsem to nakonec zalomila do postýlky sama
a spala jsem jako miminko.
Take mě večer nečekej ,on je taka silnějí ne já-kulturista jeden
!
Snad u to dneska dodělá. Páček
Není tady
Tak jsem tady zase.Nikde se stím nechlubím,ale v pondělí vylítla ručička váhy na 108kg.:usch:Tolik jsem neváila ani kdy jsem byla rodit,a porody mám za sebou tři.Měřím 176cm,dostala jsem také od doktorky registrační kartičku na Merlinku-snad to píu dobře.Včera jsem jí poslala a čekám a se ozvou.Já mám s cvičením problém.Moje postava vypadá asi takto,docela tíhlé nohy i ruce,obličej taky tak v normálu,ale mezi krkem a koncem trupu pneumatiky.koda e se nedají pouít na nae autíčko.
A k tomu cvičení.Vdy jsem to řeila sedy lehy,nebo posilujícími cviky na břicho a aludek.Teď mám ji 6 rok brániční kýlu,kýla mezi aludkem a bránicí.a bohuel nejen e nesmím posilovat,ale ani tahat nic těkého a ani se moc ohýbat.K tý kýle jsem přila ,kdy jsem dělala na achtě,byla tam docela makačka.Dalo by se to řeit operací,ale zatím zabírají tablety,tak se do operace moc neenu,taky kdo by se hnal,e?:butter:Neví Sluníčko,nebo některá z vás,co jiného pomůe na schození břicha a aludku,no prostě těch pneumatik?
S tou kávou to promyslím,asi to bude lepí,ne klasické kafe,zvlátě pokud budu brát ty tablety.Četla jsem e můou zvýit tlak.Ahojky vem:)
Není tady
Sluníčko ve dvou se to vdycky táhne lépe!! A řekni Suzy, e i s takovouhle váhou do plavek můe.
Není tady
Nikiska napsal(a):
Sluníčko ve dvou se to vdycky táhne lépe!! A řekni Suzy, e i s takovouhle váhou do plavek můe.
Slyí Suzíku-S TAKOVOUHLE VÁHOU DO PLAVEK MŮE!!!
I ARIESEK 67 se po Tobě otočí, fakt!
P.S.u má pověený prádlo?
Není tady
Marieanna napsal(a):
Tak jsem tady zase.Nikde se stím nechlubím,ale v pondělí vylítla ručička váhy na 108kg.:usch:Tolik jsem neváila ani kdy jsem byla rodit,a porody mám za sebou tři.Měřím 176cm,dostala jsem také od doktorky registrační kartičku na Merlinku-snad to píu dobře.Včera jsem jí poslala a čekám a se ozvou.Já mám s cvičením problém.Moje postava vypadá asi takto,docela tíhlé nohy i ruce,obličej taky tak v normálu,ale mezi krkem a koncem trupu pneumatiky.
koda e se nedají pouít na nae autíčko.
A k tomu cvičení.Vdy jsem to řeila sedy lehy,nebo posilujícími cviky na břicho a aludek.Teď mám ji 6 rok brániční kýlu,kýla mezi aludkem a bránicí.a bohuel nejen e nesmím posilovat,ale ani tahat nic těkého a ani se moc ohýbat.K tý kýle jsem přila ,kdy jsem dělala na achtě,byla tam docela makačka.Dalo by se to řeit operací,ale zatím zabírají tablety,tak se do operace moc neenu,taky kdo by se hnal,e?:butter:Neví Sluníčko,nebo některá z vás,co jiného pomůe na schození břicha a aludku,no prostě těch pneumatik?
S tou kávou to promyslím,asi to bude lepí,ne klasické kafe,zvlátě pokud budu brát ty tablety.Četla jsem e můou zvýit tlak.Ahojky vem:)
Marieanno, váhou se taky nerada"chlubím",ale ono je to stejně vidět!
Tlak by Ti mohly zvednout,mamince je kvůli tlaku nedoporučili.
S tím cvičením to bude horí,třeba Ti poradí na Merilince (zkus se podívat na jejich stránky)a nebo na rehabilitaci. A co rotoped, na ten taky nesmí? I kdy tam asi taky namáhá břicho,i kdy u ne tolik.Zkusím se zeptat toho mýho kulturisty -jó to u je dávno co chodil do posilovny. Kdy jsem začínala cvičit,tak mě dobře poradil. Ono a začne hubnout,tak stejně prvně tam kde to nejmíň potřebuje a a nakonec dojde na ty pneumatiky. Mimochodem,taky jsem je manelovi nabízela na auto,ale nechtěl je,prej jsou podhutěný!
Není tady
Nikiska napsal(a):
Ja to slysim teda vidim
ja vim,asi muzu ale moje psychicka stranka mi to nebere
Není tady
SLUNÍČKO napsal(a):
Nikiska napsal(a):
P.S.u má pověený prádlo?![]()
![]()
pokud jsem spravne pochopila tak Ariesek se otaci za zenskyma kterym vykukuji silonky slunicko a jiste uznas ze by mi na koupaku v nich bylo horko
Není tady
suzy napsal(a):
SLUNÍČKO napsal(a):
Nikiska napsal(a):
P.S.u má pověený prádlo?![]()
![]()
pokud jsem spravne pochopila tak Ariesek se otaci za zenskyma kterym vykukuji silonky
slunicko a jiste uznas ze by mi na koupaku v nich bylo horko
Třeba by na koupáku udělal Ariesek vyjímku a koukl i po nokách bez silonek.
Letos plavky stejně nebude potřebovat,leda tak koich.
A ne budou potřeba, bude u mít vechno navíc dole!
Není tady
kdyz mne dnes chytla zravaaaa a pekne se celej den cpu
ale kdyz zitra zase zacnu poctive tak myslis ze sem to az tak narusila?Mne premohly chute
Není tady
No Suzy já přitom Adipexu opravdu hodně pila vodu a jedla kuřecí. Potom ty kila jdou hodně dolů. Ale ty vedlejí účinky byli pro mě hnusný. Tak jsem to radi vzdala!
Není tady
Nikiska napsal(a):
No Suzy já přitom Adipexu opravdu hodně pila vodu a jedla kuřecí. Potom ty kila jdou hodně dolů. Ale ty vedlejí účinky byli pro mě hnusný. Tak jsem to radi vzdala!
Muzu ti rict ze tenAdipex jsem taky jednou mnela a je to fakt hnus ty vedlejsi priznaky.To ta meriide tak strasna neni,mnela jsem sice taky vedlejsaky ale jen asi 4 dny pak se to srovnalo takze to se dalo vydrzet v pohode.ten Adipex je fakt proti tomu neco strasnyho.
Není tady
Nikiska napsal(a):
Take třeba usíná dobře?
Na te meridii v pohode.Jsem zvykla tak kolem 23h plus minus jit zalehnout a nemam problem.
Není tady
Nikiska napsal(a):
Tak to buď ráda. Já chodila tak kolem 1 a i 2 hodiny ráno.
A to na Adipexu nebo Meridii?ja na Adipexu chodila zasadne spat s Lexaurinem
Není tady
Nikiska napsal(a):
A má Suzy děti? A jak staré? Myslela jsem Adipex. A co to je Lexaurin
Mam skoro 4 letyho kluka,a Lexaurin je na sklidneni organismu takze kdyz si lehnes ,zhasnes tak usnes:D Ale na te Meridii to vubec nepotrebuju.
Není tady
Nikiska napsal(a):
Já mám doma 4 roky a čtyři měsíce starou holčičku.
Takze se taky nenudis a ty jsi ve fazi hubniti nebo uz jsi zhubla?
Není tady