29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Nikiska napsal(a):
No četla jsem, že je ti zima a máš nějaké problémy s usínáním nebo něco jiného?
to s usinanim ani ne,k veceru uz se ty priznaky zmirni takze to pak uz jde,ale ted rano a pres den to je teda neco,ikdyz mozna je to uz o trosicku lepsi.vezmu rano prasek a za pul hodky zacnu mrznout,ted uz pisu se zmrzlyma rukama,zajimavy je ze oblicej se mi tak nejak poti a masti a citim ze ani moje reakce nejsou takovy bystry,nekdy mam i mzitky ale snad to prejde mozna jen nez si trochu telo privykne ,ale to jak jsem zmrzla je hruuuuza.
Není tady
suzy napsal(a):
No prave to sladky.... Ja to normalne moc nemusim ale pripadne mi ze kdykoliv clovek je na diete tak to telo zacne potrebovat nejaky ty sladkosti.Ale zacaly prodavat i bonbony bez cukru,maji 3 druhy,myslim jahodovy,kavovy a smetanovy tak jak pujdu do obchodu prostuduju krabicku jestli to neni nejkej chytak a kdyz tak si koupim,ale jak rikam kousek cokolady nikoho nezabije.Dnes mam opet o pul kila min takze vazim 62,2 rano tak snad se mi to povede alespon na tech 60kilo.Hlavne aby se mi to rychle nevratilo zpet (aspon pres leto ne)
Jinak ti preju dnes pevny nervy a at to mamci vyjde.
Suzy,vážně si z tý váhy nic nedělej, já mít 62kg, tak si připadám jak "Twigy". Ale to záleží na každým, jak se cítí. Znám holku které by i 50kg připadalo moc-a to je vysoká jak žirafa. Mrzí mě, že ještě pořád mrzneš, vybodni se na prášky a vyběhni s Deniskem ven ať se aspoň zahřeješ!
Mamka už je v nemocnici, ale na operaci půjde až zítra. Už brzo ráno prý pochodovala po bytě,strašně se bojí a žádný uklidňování na ni neplatí. Vůbec navím, jak ji utěšit a uklidnit. Odpoledne za ní zajedem,pak ještě přežít noc, chvilku ráno a pak už to bude dobrý.
Ahojky SLUNÍČKO
Není tady
Slunicko,prave jsem se vratila s malym z venku ,vyhrivala jsem se na slunicku takze ted je to dobry.ty co vazi 50kg a pripadaji si tlusty tak to uz asi urcite v poradku neni,ja bych uprimne ani 50kilo vazit nechtela.vubec mi na tech holkach nepripadne nic sexy,zvlast kdyz jsou hodne vysoky to jsou jen samy kosti.s tou mamcou je mi to lito,bohuzel se ty nervy ovlivnit nedaji,byla jsem uz taky parkrat na operaci a ty nervy jsou pred tim desny.Ale mam tu zkusečnost ze kdyz to clovek spatne zvlada tak to musi rict a oni mu daji prasek na zklidneni.Zvlast v dnesni dobe si musi clovek o vsechno rict.Aspon se mamka trochu uklidni,to ji nic neudela kdyz si vezme tabletku na uklidneni .
Není tady
My jsme odpoledne zajeli za mamkou, trošku ji uklidnit a potěšit. Už je trošku klidnější a zítra v 11.00 už to bude mít za sebou. Děti už jsou v postýlkách , tak si jdu užít trochu klidu. Právě poslouchám na Primě pořad Nikdo není dokonalý, dneska je tam moje bývalá sousedka Markéta, tak jdu koukat. Doufám,že sis nabrala toho tepla hodně do zásoby. Dneska bylo fakt krásně. Přeji krásnou dobrou noc a nožky teploučký jak v teplých ponožkách.
Upravil(a) SLUNÍČKO (24. 5. 2006 19:12)
Není tady
SLUNÍČKO napsal(a):
My jsme odpoledne zajeli za mamkou, trošku ji uklidnit a potěšit. Už je trošku klidnější a zítra v 11.00 už to bude mít za sebou. Děti už jsou v postelých , tak si jdu užít trochu klidu. Právě poslouchám na Primě pořad Nikdo není dokonalý, dneska je tam moje bývalá sousedka Markéta, tak jdu koukat. Doufám,že sis nabrala toho tepla hodně do zásoby. Dneska bylo fakt krásně. Přeji krásnou dobrou noc a nožky teploučký jak v teplých ponožkách.
Ahojkytaky na to koukam. no nozky mam uz zase studeny ale pockam az se moje druha polovicka naji a supnu za nim k televizce pod perinku a snad bude teploucko
. mamca bude urcite v pohode,myslim ze na noc pred operaci davaji automaticky prasek na zklidneni,nebo kdyz si rekne daji ji ho urcite.Tak pekny a pohodovy vecer
Není tady
suzy napsal(a):
Ahojkytaky na to koukam.
no nozky mam uz zase studeny ale pockam az se moje druha polovicka naji a supnu za nim k televizce pod perinku a snad bude teploucko
. mamca bude urcite v pohode,myslim ze na noc pred operaci davaji automaticky prasek na zklidneni,nebo kdyz si rekne daji ji ho urcite.Tak pekny a pohodovy vecer
Tak to bude teploučko určitě! Ať Tě taťka pořádně zahřeje, ten můj už mě taky láká pod peřinu...
Pěkný večer ve dvou
Není tady
Slunicko co mamca??V poradku??
Není tady
suzy napsal(a):
Ahoj Suzy? Mamka už má po o... Už jsem s ní mluvila. Měla poškozenou chrupavku a tak jí odstranili. Už jsme všichni klidnější. A jak jste si užili včerejší zahřívání? Valím se sestrou na zahradu, užívat si sluníčka
se Štěpánem a jejíma malýma dračicama
.Tak zas večer.
Není tady
SLUNÍČKO napsal(a):
suzy napsal(a):
Ahoj Suzy? Mamka už má po o... Už jsem s ní mluvila. Měla poškozenou chrupavku a tak jí odstranili. Už jsme všichni klidnější.
A jak jste si užili včerejší zahřívání? Valím se sestrou na zahradu, užívat si sluníčka
se Štěpánem a jejíma malýma dračicama
.Tak zas večer.
Tak to jsem rada,jestly nebyly zadny komplikace tak snad to bude dobry ne?jo jo,zahrivani vcera bylo moc kvalitni doufam ze i u vas se povedlo
tady u nas v Brne sviti dnes slunicko jen stridave a fouka vetrik tak to na nejaky vyhivani neni
ale dnes uz nejsem tak zmrzla a uz nemam ani takovy neprijemny pocity jen mam strach aby to teda jeste pusobilo kdyz uz to tak necitim.Tak si uzij hezky den a pak se zase slezem tady
Není tady
Slunicko je vsechno v poradku?
Není tady
suzy napsal(a):
Milá SUZY, teď jsem se "dopajdala" od mamky. Ráno v 7.00 jsme se Štěpánkem absolvovali moji rehabilitaci a pak jsme šli rovnou k mamce, kterou dneska propustili. No a pak už jsem se nezastavila. Vyprala jsem jí nějaký prádlo, pouklízela co potřebovala a v poledne měl Štěpánek takový větší "výpadek" .
Vztekal se a vůbec si nedal říct - nechtěl jíst, jít spát no prostě nic. Ve chvíli kdy se vzteká, na něj vůbec nic neplatí! Asi to musí přejít fakt samo, ale kdo to má vydržet?! Hlavně když děda už má raději klid a má teď starosti s pozůstalostí po mamince-a tak to Štěpánovo vztekání těžko snáší.
Mamince odstranili chrupavku a za 3-6 týdnů jí do kolene budou píchat nějaké injekce. Noha ji moc neposlouchá, ale to mě dělala taky, myslím že za týden to bude lepší. Čas je nejlepší lékař- jak se říká.
Včerejší "zahřívání" bylo i u nás hezký, jen pak to ranní vstávání taťkovi nedělá dobře!
U nás na Vysočině se počasí taky honí jak se mu chce, ale hlavně, že neprší.
Je dobře,že už nejsi tak zmrzlá. Měla jsem fakt výčitky,že jsem Ti o Meridii psala, když to s Tebou tak "cvičilo"! A jak to vypadá na váze? Mě se váha posledních 14 dní
jenom posmívá. Stojím na stejných kilech a nemůžu se hnout:(. Taky mě napadlo, že to může být tím, že mi píchají B12. Mamka po nich prý přibrala-doufám,že já snad ne
!
Jak se má Tvoje rodinka, dostal dneska Denisek cuak?
Jsem ráda, že jsem našla Babinet , je mi tady dobře a Ty jsi moc fajn
!
Není tady
holky ja jsme taky chorobne nemocna :-) :-) :-) v dobrym smyslu :-) vazim 56kg pri 173 cm...a taky mam speky..........taky chci zhubnout a taky uz jsme vyzkousela vsecho.....a vysledek zadnej......vzdycky mi akoratpropadne oblicej a vypadam jak smrtkaa le seky na zadku a stehnech nezmizi...uz jsme to tak nejak vzdala.....
Ale jestli muzu neco doporucit tak doporucim....ne z me zkusenosti ale od kolegine....koupila si casopis spirit nejaky zvlastni cislo jsou tam magneticke naplati na vsechno mozne....kolegine si je pode navodu lepila pod pazdi...a zhubla 7 kilo...jenze ona mela z ceho...na me to asi nepusobi "zatim"....tak to zkuste ten casak stoji 58kc a naplasti je tam 15........
Není tady
Michalaa napsal(a):
holky ja jsme taky chorobne nemocna :-) :-) :-) v dobrym smyslu :-) vazim 56kg pri 173 cm...a taky mam speky..........taky chci zhubnout a taky uz jsme vyzkousela vsecho.....a vysledek zadnej......vzdycky mi akoratpropadne oblicej a vypadam jak smrtkaa le seky na zadku a stehnech nezmizi...uz jsme to tak nejak vzdala.....
Ale jestli muzu neco doporucit tak doporucim....ne z me zkusenosti ale od kolegine....koupila si casopis spirit nejaky zvlastni cislo jsou tam magneticke naplati na vsechno mozne....kolegine si je pode navodu lepila pod pazdi...a zhubla 7 kilo...jenze ona mela z ceho...na me to asi nepusobi "zatim"....tak to zkuste ten casak stoji 58kc a naplasti je tam 15........
Michaelo meris 173 a vazis 56kilo a jsi tlustaaaa??No to snad ne??Bud rada za to jakou mas postavu a nesnaz se proboha zhubnout,vis jak pak budes vypadat?A ver ze chlapum se to nelibii.
Není tady
SLUNÍČKO napsal(a):
suzy napsal(a):
Milá SUZY, teď jsem se "dopajdala" od mamky. Ráno v 7.00 jsme se Štěpánkem absolvovali moji rehabilitaci a pak jsme šli rovnou k mamce, kterou dneska propustili. No a pak už jsem se nezastavila. Vyprala jsem jí nějaký prádlo, pouklízela co potřebovala a v poledne měl Štěpánek takový větší "výpadek" .
Vztekalse a vůbec si nedal říct - nechtěl jíst, jít spát no prostě nic. Ve chvíli kdy se vzteká, na něj vůbec nic neplatí! Asi to musí přejít fakt samo, ale kdo to má vydržet?! Hlavně když děda už má raději klid a má teď starosti s pozůstalostí po mamince-a tak to Štěpánovo vztekání těžko snáší.
Mamince odstranili chrupavku a za 3-6 týdnů jí do kolene budou píchat nějaké injekce. Noha ji moc neposlouchá, ale to mě dělala taky, myslím že za týden to bude lepší. Čas je nejlepší lékař- jak se říká.
Včerejší"zahřívání" bylo i u nás hezký, jen pak to ranní vstávání taťkovi nedělá dobře!
U nás na Vysočině se počasí taky honí jak se mu chce, ale hlavně, že neprší.
Je dobře,že už nejsi tak zmrzlá. Měla jsem fakt výčitky,že jsem Ti o Meridii psala, když to s Tebou tak "cvičilo"!A jak to vypadá na váze? Mě se váha posledních 14 dní
jenom posmívá. Stojím na stejných kilech a nemůžu se hnout:(. Taky mě napadlo, že to může být tím, že mi píchají B12. Mamka po nich prý přibrala-doufám,že já snad ne
!
Jak se má Tvoje rodinka, dostal dneska Denisek cuak?
Jsem ráda, že jsem našla Babinet, je mi tady dobře a Ty jsi moc fajn
!
Slunicko no ahoj,to jsem rada ze je vse jakztakz v poradku.Mamce bude lip,je jasny ze to chce proste cas a klid.Oni ted z nemocnice stejne nejak brzo propousti cloveka domu po operaci,ze?A co s tim Stepankem?Nektery deti to tak mivaji a asi je lepsi je nechat a nereagovat aby videli ze to nikoho nezajima,ja jsem do toho supla malymu jednu vychovnou na zadek ono ho to pres plinu stejne nebolelo ale pochopil ze mu to nikdo trpet nebude a fakt to prestal delat.ale zase kamoska ma holku a ta triskala i hlavou o zem.No ja bych zkusila ho nechat nebo poslat vyvztekat do druhyho pokoje,to na toho naseho taky platilo.Jinak uz je mi na te Meridii celkem fajn mam 61 a pul kila,uz to nejde tak rychle dolu,ale radeji at to jde pomaleji,nebudu aspon tak zeslabla.Jen doufam ze se to nezastavilo ,ale to poznam tak za 2 dny jestly neco zmeni.to ze se to zastavilo tobe si myslim ze je normalni.Pry vzdycky po nejakym case co clovek hubne se to zasekne a kdyz clovek vydrzi zase se to nastartuje a pujde to dolu.Ovsem vydrzet to ze?To je muj hlavni problem.Ale u tebe bych verila i te B12,uvidis az ti to prestanou pichat.Injekce brrrrr.jo a dnes tady v Brne krasne sviti slunicko
Není tady
suzy napsal(a):
Slunicko no ahoj,to jsem rada ze je vse jakztakz v poradku.Mamce bude lip,je jasny ze to chce proste cas a klid.Oni ted z nemocnice stejne nejak brzo propousti cloveka domu po operaci,ze?A co s tim Stepankem?Nektery deti to tak mivaji a asi je lepsi je nechat a nereagovat aby videli ze to nikoho nezajima,ja jsem do toho supla malymu jednu vychovnou na zadek ono ho to pres plinu stejne nebolelo ale pochopil ze mu to nikdo trpet nebude a fakt to prestal delat.ale zase kamoska ma holku a ta triskala i hlavou o zem.No ja bych zkusila ho nechat nebo poslat vyvztekat do druhyho pokoje,to na toho naseho taky platilo.Jinak uz je mi na te Meridii celkem fajn mam 61 a pul kila,uz to nejde tak rychle dolu,ale radeji at to jde pomaleji,nebudu aspon tak zeslabla.Jen doufam ze se to nezastavilo ,ale to poznam tak za 2 dny jestly neco zmeni.to ze se to zastavilo tobe si myslim ze je normalni.Pry vzdycky po nejakym case co clovek hubne se to zasekne a kdyz clovek vydrzi zase se to nastartuje a pujde to dolu.Ovsem vydrzet to ze?To je muj hlavni problem.Ale u tebe bych verila i te B12,uvidis az ti to prestanou pichat.Injekce brrrrr.jo a dnes tady v Brne krasne sviti slunicko
Ahojky Suzy, tady je taky všude S-sluníčko, jen k němu fouká dost studený vítr. Ale hlavně, že neprší. Od rána už makám jak šroubeček. Uklidila jsem byteček, vyprala, nakoupila, pověsila mamce prádlo a Štěpán statečně pomáhá. Teď jsem šupla těstovinky do trouby a Štěpánek jim povídá ať už se zapečou, že má hlad-už zase. Už jsme si říkaly s mamkou, že má tasemnici ! (co to dítko toho spořádá!).
Tak to já jsem proti tobě pořád pořádnej váleček, mám o 24 víc než ty. Ani to nemůžu napsat naplno,tak jsem naštvaná, že jsem tak dlouho nemohla s tou svou váhou hnout! Ale je to prostě tak a s tím už teď nic nenadělám! Zato teď se budu móóóc snažit,aby se mi to co jsem zhubla nevrátilo a abych těch 20 ještě zvládla!
Ale to je vlastně "prkotina", od rána mi leží v hlavě vzkaz od no.one.cares-je to .....
Párkrát už jsem měla příšernou depku, ani jíst,pít, spát,vlastně ani dýchat a žít se ti nechce a nic nepomáhá... Jen si pořád říkáš proč zrovna já ?
Chtěla bych mu toho tolik napsat, ale slova mi nějak nelezou z hlavy. Snad večer.
Ať máte krásný den a pa večer.
Není tady
Slunicko tady taky fouka vitr ale aspon ze to slunko sviti.S tou vahou,ja myslim ze ti to jeste pujde ale ze ted to telo tak nejak odpociva,hlavni je se "nerozezrat" ze?A ty B12 ti taky neprida,no a taky nemuzes chtit vsechno zhubnout hned ne?Ale pujde to uvidis,ono je to hlavne fakt o tom hlidani se v jidle.bohuzel sama nevim jak to zvladnu protoze uz to na mne moc nepusobi a porad mi kruci v brise
A ty jsi nepribrala ani kdyz jsi to vysadila? jo a mam uplne stejne pocity jak ty ,taky sem rano cetla ten prispevek o sebevrazde,taky nedokazu k tomu nic napsat a pritom bych chtela a tak moc bych chtela aby se ten clovek jeste ozval.je to hroznej pocit ze nam tady nekdo rano sdelil ze se zabije a ted to mozna nekde uskutecnuje a my o tom vime a pritom nemuzeme vubec nic udelat.je to hrozny.... tak zatim pa pa ani se mi nechce napsat sluvko hezky den,pripadne mi to takove nevhodne ,snad to pochopis.
Není tady
Michalaa napsal(a):
Ahojky "ŽIRAFKO" Michaloo, myslím si že Tobě pomůže jen cvičení zaměřené na ty partie se kterými máš problém. Skoro při každé dietě nebo hubnutí prvně zhubneš v obličeji a přes prsa a "problémovky" jdou až na konec.
Manžel je bývalý kulturista, teď už se udržuje v kondici jen doma a volejbalem, ale je téhož názoru.
Mě těch 18 šlo taky z obličeje a prsou a nakonec trochu ze zadku a břicha. Pořád bych ale potřebovala zadek,břicho a hlavně stehna zhubnout. Už se těším, až budu moct normálně cvičit! Pak jim dám zabrat a to by bylo aby to nešlo!
Tobě přeju, aby se Ti Tvůj sen taky splnil, ale s dietama a práškama na hubnutí neblbni- nemáš je zapotřebí a určitě Ti nepomůžou!
Není tady
suzy napsal(a):
Slunicko tady taky fouka vitr ale aspon ze to slunko sviti.S tou vahou,ja myslim ze ti to jeste pujde ale ze ted to telo tak nejak odpociva,hlavni je se "nerozezrat"
ze?A ty B12 ti taky neprida,no a taky nemuzes chtit vsechno zhubnout hned ne?Ale pujde to uvidis,ono je to hlavne fakt o tom hlidani se v jidle.bohuzel sama nevim jak to zvladnu protoze uz to na mne moc nepusobi a porad mi kruci v brise
A ty jsi nepribrala ani kdyz jsi to vysadila? jo a mam uplne stejne pocity jak ty ,taky sem rano cetla ten prispevek o sebevrazde,taky nedokazu k tomu nic napsat a pritom bych chtela a tak moc bych chtela aby se ten clovek jeste ozval.je to hroznej pocit ze nam tady nekdo rano sdelil ze se zabije a ted to mozna nekde uskutecnuje a my o tom vime a pritom nemuzeme vubec nic udelat.je to hrozny.... tak zatim pa pa ani se mi nechce napsat sluvko hezky den,pripadne mi to takove nevhodne ,snad to pochopis.
Suzy,po vysazení jsem nepřibrala a teď když už je zas beru hubnu , ale moc pomalinku. Už bych chtěla začít cvičit, ale noha mě neposlouchá a pořád ji ohnu v koleně jen na necelých 90°. Taky mám teď pořád hlad a chuť na sladký-ta je snad horší než hlad,ten zaženu zeleninou!
Máš pravdu,žádnej hezkej den, ale od rána pěkný šok a bezmoc!!!
Není tady
a co ti na tu nohu rikaji na rehabilitaci?ze je to v poradku a povoli to nebo je tam trochu problem?Ted jsem snedla asi pul kila jahod ale ani nevim jestly jahody vadi nebo ne.
Není tady
suzy napsal(a):
a co ti na tu nohu rikaji na rehabilitaci?ze je to v poradku a povoli to nebo je tam trochu problem?Ted jsem snedla asi pul kila jahod ale ani nevim jestly jahody vadi nebo ne.
Noha se s největší pravděpodobností rozhýbe, jen to chce čas a zatnutý zuby, abych moc neřvala když mě sestřička KROTITELKA " láme " nohu do správné pozice.Když to udělala poprvé, zařvala jsem jako tur a slzičky taky nebyly k zastavení. Teď jsem se naučila to rozdýchávat - něco na tom povrchním "porodním"dýchání je.
A o jahodách jsem někde něco četla a myslím, že by vadit neměly. Já zas snídala asi v 9.00 meloun.
Není tady
Jo meloun je myslim dobrej ale nesmi se jist ten zlutej(mne stejne nechutna) ale ten cervenej miluju,jen je nejhorsi si ho dat k veceru-na tuty se nevyspim jak budu porat litat na zachod s tou nohou a porodnim dychanim te obdivuju ze to zvladas a funguje ti to
ja pri porodu byla tak znicena ze uz sem na nejaky povrchovy dychani z vysoka s..la ale za to mi pomohlo kdyz jsem si zarvala,tak asi tak nejak.Pokud ti je lip kdyz ti rovnaji nohu ze si zarves tak si zarvy a kasly na to ,tebe to boli ta at si vsichni nakaslou.
Není tady
suzy napsal(a):
Jo meloun je myslim dobrej ale nesmi se jist ten zlutej(mne stejne nechutna) ale ten cervenej miluju,jen je nejhorsi si ho dat k veceru-na tuty se nevyspim jak budu porat litat na zachod
s tou nohou a porodnim dychanim te obdivuju ze to zvladas a funguje ti to
ja pri porodu byla tak znicena ze uz sem na nejaky povrchovy dychani z vysoka s..la ale za to mi pomohlo kdyz jsem si zarvala,tak asi tak nejak.Pokud ti je lip kdyz ti rovnaji nohu ze si zarves tak si zarvy a kasly na to ,tebe to boli ta at si vsichni nakaslou.
Ona je ta sestřička moc hodná a doopravdy to jinak nejde.Jen poprvé jsem takovou hroznou bolest vůbec nečekala.Řvát nemůžu, protože Štěpán chodí se mnou a pak mu tečou slzičky a chodí mě hladit. Je moc hodnej, ale jak víš divokej- jak z hadích ocásků! Jo a při porodu - teda prvním a třetím mě taky nějaký dýchání nepomáhalo.A při druhým mě poslal doktor do porodnice,že jsem otevřená. Vyjeli jsme v 17.30,po cestě(asi 20min.) mě chytly malinkatý bolesti, v porodnici jedna velká a ve 21.00 jsme si syna už chovali s taťkou v náručí-dobrý,ne?
Není tady
No tak to ti zavidim,to bych taky chtela takovej porod.Mne trval 12hodin s krizovyma bolestma,epidural mi dat nemohly ze se mi nesrazela krev nebo co (asi uz jsem byla tak znicena ze telo stavkovalo) pak po 12hodinach ze mne vyrvaly polomrtvy dite ktery vedle mne ozivovaly a hned odvezly a ja byla cik cak roztrhana az k zadku.Takze proste super a jiste uznas ze uz jsem jim na nejaky dychani zvysoka kaslala Ale jinak deticky jsou zlaticka ze?Vidis ze Stepanek je hodnouckej,kdyz je potreba a ma starost jak velkej ale prece kdyz jeho pomoc potreba neni tak proc by nezlobil ze?ten muj je taky takovej,jak mne neco boli nebo tecou slzy tak mne hladi ale jinak je to rarach.nejak mi uniklo kolik je Stepankovi?
Není tady
suzy napsal(a):
No tak to ti zavidim,to bych taky chtela takovej porod.Mne trval 12hodin s krizovyma bolestma,epidural mi dat nemohly ze se mi nesrazela krev nebo co (asi uz jsem byla tak znicena ze telo stavkovalo) pak po 12hodinach ze mne vyrvaly polomrtvy dite ktery vedle mne ozivovaly a hned odvezly a ja byla cik cak roztrhana az k zadku.Takze proste super a jiste uznas ze uz jsem jim na nejaky dychani zvysoka kaslala
Ale jinak deticky jsou zlaticka ze?Vidis ze Stepanek je hodnouckej,kdyz je potreba a ma starost jak velkej ale prece kdyz jeho pomoc potreba neni tak proc by nezlobil ze?ten muj je taky takovej,jak mne neco boli nebo tecou slzy tak mne hladi ale jinak je to rarach.nejak mi uniklo kolik je Stepankovi?
Suzy, napsala jsem Ti zprávu.
Není tady
Ahoooj,ja jsem do ted vubec nestihala ,vcera jsem byla u kamaradky vratila se vecer a do ted varim a uklizim.poslala jsem ti taky soukromou,ty brdo,to teda byl mazec kdyz jsem to cetla. jeste k te Meridii,kolik jsi pak hubla asi tak za den?Mne se to zaseklo pokud nepocitam tech 20 dkg
Není tady