Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#26 18. 5. 2006 17:25

SLUNÍČKO
♥♥♥♥♥♥-
Místo: VYSOČINA

Re: Zlatá vajíčka

Suzy,tak to jsme asi každá před svými dny.Doufám,že se netřepeš a nejsi ledová po té Meridii a ,že nebudeš mít žádné vedlejší účinky jako já.Strašně by mě to mrzelo, ale je fakt , že každá jsme jiná. Dej vědět jak pokračuješ,budu na Tebe myslet. Držím pěsti.                       Ahojky  SLUNÍČKO

Není tady

#27 18. 5. 2006 18:01

Nikiska
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Východní Čechy

.Je to normalni?

Suzy asi to normální je, protože mě kolikrát bylo jako na zvracení. Taky jsem si hnedka říkala : je tak to jsem těhotná, ale bohužel byla to jen menstruace. Ale kolikrát si protrpím dva dny bolení hlavy a mrcha hnedka příjde! Tak už to vím aspoň dopředu co mě to vyvolává!!

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;31;31/st/20100109/n/Tomulkovi/k/b028/age.png

Není tady

#28 18. 5. 2006 19:01

suzy
♥♥♥♥♥♥-
Místo: brno

Nikiska napsal(a):

.Je to normalni?

Suzy asi to normální je, protože mě kolikrát bylo jako na zvracení. Taky jsem si hnedka říkala : je tak to jsem těhotná, ale bohužel byla to jen menstruace. Ale kolikrát si protrpím dva dny bolení hlavy a mrcha hnedka příjde! Tak už to vím aspoň dopředu co mě to vyvolává!!

tak to mame uplne stejny,i s tou hlavou a nic mi na ni nezabira.a s tim zvracenim taky,nekdy je mi tak spatne tolik dni dopredu ze jdu a koupim si tehotensky test abych zjistila co a jak.

http://animace.org/panenky/G300111.gif

Není tady

#29 18. 5. 2006 19:05

suzy
♥♥♥♥♥♥-

SLUNÍČKO napsal(a):

Suzy,tak to jsme asi každá před svými dny.Doufám,že se netřepeš a nejsi ledová po té Meridii a ,že nebudeš mít žádné vedlejší účinky jako já.Strašně by mě to mrzelo, ale je fakt , že každá jsme jiná. Dej vědět jak pokračuješ,budu na Tebe myslet. Držím pěsti.                       Ahojky  SLUNÍČKO

No prave ze to mam po te meridii grater,jsem tad  za ten celej den takova nejaka seschla ale konecne se zacinam rozehrivat ,ale to mam na sobe teply ponozky a 2 mikiny s dlouhym rukavem.Ale ty sem mela celej den a ani to nepomohlo,byla jsem porad ledova.Jinak pocituji i hlad ale s nim vzdycky jen trochu a staci mi to.Takze uvidim.Mam i takovy divny pocit na tele jako by svedivy,snad ty vedlejsi priznaky za par dni povoli.Hlavne zhubnout 6 kilo a budu stastna jak blecha.

Není tady

#30 18. 5. 2006 20:04

Nikiska
♥♥♥♥♥♥♥

Holky já vás obdivuju já bych ten adipex už nechtěla. Kolikrát jsem si říkala, že to přeci jde i bez nich. Ale já jsem taková, že nemám vůbec pevnou vůli. Takže bych taky potřebovala schodit, ale ne takhle už bych nechtěla žádný prášky a usínat ve dvě ráno. A neuvažovali jste třeba o dělené stravě???

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;31;31/st/20100109/n/Tomulkovi/k/b028/age.png

Není tady

#31 18. 5. 2006 21:05

suzy
♥♥♥♥♥♥-

Uvazovala ale to mi proste nejde varit pro rodinu zvalst a pro sebe zvlast.Ke vsemu kdyz varis musis to ochutnat a pry skodi i  to ochutnavani.ja taky nemam pevnou vuli.Kdyz se nastvu,tak to vydrzim tak tyden ,14 dni.Shodim 3 kila ale uz silham chuti na neco dobryho. Snad se mi to takhle povede,jsem ve stresu ze zacne leto a mne pretikaji speky.Pro nekoho je 6 kilo malo ale ja tohle mit dole tak jsem strasne stastna a bez depresi.Kazdopadne Adipex ale semnou maval vic nez tahle Meridie.Ale jsem rozhodnuta vybrat jen 1 baleni a konec.nelibi se mi byt na tech praskach a mit ty vedlejsi ucinky.

Není tady

#32 19. 5. 2006 13:40

SLUNÍČKO
♥♥♥♥♥♥-

Suzy, nemáš nějaký trápení nebo velkej problém? Četla jsem, že i kila navíc jsou obraným mechanizmem těla.
U mě je to asi pravda,do té doby než se mi narodila postižená holčička jsem byla v normálu a po nějaké době jsem začala nabírat. Pak začaly velké starosti a s nimi rostla přímou úměrností má váha.
Asi jsi taky citlivá na látky, které v těch lécích podporují hubnutí. Tak se na nějaké prášky "vybodni".
Dělená strava pro mě byla moc krutá,vždycky jsem se vrátila k zaběhnutému chleba + něco. Maminka ji občas drží,vždycky po ní zhubne, ale pak zas rychle nabere. Podle mě je to dieta na celý život.
Pro mě je lepší vyřadit nezdravé tuky, přestat sladit nápoje a neulítávat na sladkým a hejbat se . Jo a hlavně hodně pít. To jsem dřív zanedbávala a teď  když nemám svý 3 litry, jsem jak na poušti.
Vařit zvlášť  to vážně nejde, stala by ses otrokem jídla a kuchyně. Já prostě vařím zdravěji pro všechny a o víkendu  si klidně dám s rodinkou něco nezdravýho-třeba řízek(ten si po osmažení protáhnu vařící vodou a trochu oleje je zas pryč).
Sama určitě víš "co je špatně", tak se s tím pokus něco udělat. Je to těžký, ale musíš si říct a hlavně si to myslet - tentokrát to dokážu a ono to vyjde!                   
                                                                                                                          Ahojky SLUNÍČKO

Není tady

#33 19. 5. 2006 13:46

suzy
♥♥♥♥♥♥-

Slunicko,problemy ty mam urcite.Ale jak kazdej jinej takovy ty kazdodenni,jinak jsem celkem v pohode.Netrpim bidou,chlap nechlasta a nelita za zenskyma ,no nekdy se chytnem ale je to jen takova 5 minutova bourka a za par minut na to se uz bavime a usmirujeme,Mam to brat jako velky problem?Nekdy si taky rikam treba se jinde nehadaji,ale my jsme proste temperamentni a hadame se ale za chvili je potom a je klid.Jinak ty 3 litriky taky vypiju ze bych se ladovla sladkym tak neladuju,je pravda ze pravidelne necvicim ale sm tam doma ano.sakra copak ja tech 6 kilo nedam dolu nebo to je jak se rika dan za dite?

Není tady

#34 19. 5. 2006 19:01

SLUNÍČKO
♥♥♥♥♥♥-

Suzy, u nás je taky někdy jak říkám "itálie",ale to snad všude.
Já mám doma dobrou kombinaci: chlap se starším synem jsou tvrdohlaví BERANI, dcera s mladším synem jsou dominantní LVI a já mezi nima plavu-jsem totiž ŠTÍR. Podle partnerského horoskopu by jsme se měli navzájem raději vyhnout. Asi jsme jim v tom udělali guláš, protože už "drtíme" šestnáctý rok.
A neboj ty kilča dolů půjdou, jsi totiž na sebe správně naštvaná, jak tak čtu. A to je ten nejlepší recept jak s nima zatočit! Jakpak máš velký děťátko, jestli se můžu zeptat? Měj se pěkně.
                                                                                                                  Ahojky  SLUNÍČKO

Není tady

#35 20. 5. 2006 10:01

suzy
♥♥♥♥♥♥-

slunicko,malymu jsou 4 roky,je to kluk takze se za nim nabeham celkem dost.Na te meridii mam strasny vedlejsi ucinky ale rikam si ze to tech 28 dni vydrzim a pak uz nikdy vice.Jsem zmrzla a trepu se ale citim ze jim mnohem mensi porce,ikdyz ja jsem ani di ted nijak velky porce nesnedla.Nikdy bych nedokazala treba do sebe dostat polivku a jeste druky jidlo.kolikrat ani to jedno jiodlo nedojim.Rikam si jestli to neni tim ze jsem byla skoro cerly tehotenstvi na kapackach a ze to proste do mne nejak umnele nacpaly tu vyzivu a ted mi to nejde. grater   Hezky vikend

Není tady

#36 20. 5. 2006 11:45

SLUNÍČKO
♥♥♥♥♥♥-

Suzy,to mi je vážně moc líto. sad Budu na Tebe myslet abys za ten měsíc nezmrzla. Já se taky chystám (až mi to zdravotní stav dovolí) na lymfodrenáž. Mám kamarádku kosmetičku a ta mi ji doporučila. Říkala,že pokud mi jde pomalu, nebo skoro vůbec hubnout ,že by mi to mohlo pomoct. Taky je to prý dobrý na celulitidu. Ale nemám to vyzkoušené, takže nevím.
Můj nejmladší bude mít 4 roky v srpnu a už od roku a půl "ničí "celou širokou rodinu. Je moc šikovnej a hodnej, ale divokej (mám obavu,že je hiperaktivní). Žádný takový dítě v okolí neznám, ale i naše paní doktorka je z něj "na větvi." Vždycky se jí vřítí do ordinace jak tajfun, přebere všechny hračky a nemá ani čas se nechat vyšetřit. Někdy si připadám, že jsem ta příšerná "matka",která neumí zvládnout tak malýho špunta - to když mě z okolí(jiná "lepší"máma,jejíž chlapečci sedí vzorně 2 hod.v čekárně na lavici; nebo někdo ze starších) přiletí nějaká poznámka o výchově a krocení malých dětí. dumbom Ale pomalu si zvykám.
Taky si užijte krásný víkend, snad nám vyjde i počasí.
                                                                                               Ahojky SLUNÍČKO

Není tady

#37 20. 5. 2006 13:13

suzy
♥♥♥♥♥♥-

slnicko,ja myslim ze malej je normalne zdrave zlobivy dite ne?ja totiz ten pocit mela taky a kdyz sme sli k detske a ja se ji na to zeptala tak rekla ze to je normalni chovani v tomhle veku,ze mam normalne zdravy dite.Taky jsem ji rikala to co ty pises.ze ostatni deti mi pripadaji hodnejsi a tak nezlobi.Ona rekla ze to tak neni a ze takovy ty co sedi  a jsou zticha nejsou prirozeny a jsou zakriknuty.takze huraaa,mame zrdravy deti,tak co chcem vlastnevic,ze?Ja vim,zhubnout  big_smile

Není tady

#38 20. 5. 2006 15:39

SLUNÍČKO
♥♥♥♥♥♥-

Suzy,konečně jsem se dneska zasmála,mám od rána náladu pod psa-a hodně velkýho. Jsem ráda,že nejsem sama kdo má doma takový TRYSKÁČ!!! Jsou to pořád přece jenom naši gloria,viď ? A když nás budou i nadále takhle prohánět i to zhubnutí je reálný.
P.S. Teď  jsme s tou mojí bandou snědli velkýho čokoládovýho zajíce.
       Tak zas budu muset dát cvičení styrka navíc.
       Ale byl dobrej!               
                                                                                                               Ahojky SLUNÍČKO

Upravil(a) SLUNÍČKO (20. 5. 2006 15:40)

Není tady

#39 20. 5. 2006 15:49

suzy
♥♥♥♥♥♥-

SLUNÍČKO napsal(a):

Suzy,konečně jsem se dneska zasmála,mám od rána náladu pod psa-a hodně velkýho. Jsem ráda,že nejsem sama kdo má doma takový TRYSKÁČ!!! Jsou to pořád přece jenom naši gloria,viď ? A když nás budou i nadále takhle prohánět i to zhubnutí je reálný.
P.S. Teď  jsme s tou mojí bandou snědli velkýho čokoládovýho zajíce.
       Tak zas budu muset dát cvičení styrka navíc.
       Ale byl dobrej!               
                                                                                                               Ahojky SLUNÍČKO

dulezity je ze byl dobrej wink  a taky sem cetla ze kdyz se da clovek na dietu tak si sem tam kousek cokolady dat muze ze to je lepsi nez aby se trapil tak co.Hlavne pry nemit potom zadny vycitky.takze bud v pohode,jeden zajic sem,jeden zajic tam big_smile  a ty nase deti klidne at zlobi,kdyz by nedej boze nejak vyzneji onemocnely tak si budeme strasne prat at behaji a zlobi a krici.Takze tak se na to divam ja.Jasne ,mam toho myho nekdy plny zuby ale to zase prejde a pak kdyz ho vidim tak se musim smat jaka je to vychytrala drzsticka.A ze jsou nekdy drzi a odmlouvaji?Aspon to ukazuje ze to nejsou zadny loutky ale takovy malicci lidi se svoji hlavickou.

p.s.-ta meridie me asi zabije,jsem jak zfetovana z prasku.dokonce i pupinky v obliceji mne skacou,no parada.Ale rikam si,ted to vydrzim a pak budu krasnaaaa rock

Není tady

#40 20. 5. 2006 18:19

SLUNÍČKO
♥♥♥♥♥♥-

Ty jeden "blázne"! Doufám,že to aspoň bude stát za to a ty kila fakt půjdou dolů! To víš, že pak budeš krásná,

určitě!!! Jo a k těm držtičkám a chytrolínkům Ti dám jednu hádanku. Víš co jsou to PRŠÁNKY ? big_smile

A malá nápověda-je to nové slovo našeho Štěpánka.                                       
                                                                                                         Ahojky SLUNÍČKO

Není tady

#41 20. 5. 2006 18:23

suzy
♥♥♥♥♥♥-

big_smilebig_smile jsem na meridii a snedla jsem 4COKOLADOVY BONBONY jupiiii,jen tak dal dumbom

prsanek?hmm,snad nosanek? Ale asi ne ze?big_smile   Mam pro tebe taky jednu-co je to podle naseho Deniska-čuak?
big_smile   p.s.-nic sprostyho to neni gloria

Není tady

#42 20. 5. 2006 22:18

SLUNÍČKO
♥♥♥♥♥♥-

Tak to jsme dneska zhřešily obě. smile Pršánky namaloval Štěpíno u babičky a moc jsme se tomu nasmály. Jsou to kapky deště který prší z mráčku. Čumák, šumák, čmelák, čurat? No ať si lámu hlavu jak chci,pořád mi tam skáče to co říkal chlap- a je to sprostý. To je ale lump ten můj manžílek!
Takže se dáme podat! 
                                                                                                     Dobrou noc   sova  SLUNÍČKO
                                        sova

sova                         

sova                                                                           sova

sova

sova

sova

Není tady

#43 21. 5. 2006 14:54

suzy
♥♥♥♥♥♥-

SLUNÍČKO napsal(a):

Tak to jsme dneska zhřešily obě. smile Pršánky namaloval Štěpíno u babičky a moc jsme se tomu nasmály. Jsou to kapky deště který prší z mráčku. Čumák, šumák, čmelák, čurat? No ať si lámu hlavu jak chci,pořád mi tam skáče to co říkal chlap- a je to sprostý. To je ale lump ten můj manžílek!
Takže se dáme podat! 
                                                                                                     Dobrou noc   sova  SLUNÍČKO
                                        sova
Kapky deste?No to jsem blba ze mi to nedoslo dumbom jo a cuak je prece .........ZVYKACKA  big_smile  nevim kde na to prisel a proc to tak komoli ale je to vazne zvykacka.Ale v obchode vzdycky trnu aby ji po mne nechtel nebo at to aspon nerve tak nahlas roll  no k te Meridii.Beru to 4 dny a mam 2 kila dole.kazdy den pul kilca pryc ale citim se takova slaba a roztrepana dokonce jsem mnela i tmu pred ocima tak premyslim jestly to nemam brat obden a nebo snist 1 platicko pak par dni oraz a pak to druhy.

sova                         

sova                                                                           sova

sova

sova

sova

Upravil(a) suzy (21. 5. 2006 14:55)

Není tady

#44 21. 5. 2006 20:11

SLUNÍČKO
♥♥♥♥♥♥-

Tak žvýkačka by mě vážně nenapadla! Máš pravdu s tím,že dětičky vždycky ví kdy co použít a nejlíp když je kolem hodně lidí. Nedávno mě před Štěpánkem "ujelo", že je želvička nasraná (přerovnala jsem jí terárko)místo naštvaná a on to pak sáhodlouze vykládal dědečkovi a neopoměl to slovíčko říct asi 10x za sebou.  reta                                                 

Taky jsem prášky před tou operací vynechala.Nebrala jsom je asi dva týdny a na hubnutí to nemělo žádný vliv.Ale brát je obden je asi lepší nápad.Já to taky zkusím,jestli nebudu mít hlad a budu hubnout,tak aspoň trochu ušetřím. Měla bys zhubnout nejvíc 6 kg za měsíc,myslím že je to napsáno v tom letáku a mě to říkal i doktor.Kdyby se Ti zdálo ,že hubneš rychleji,tak je na chvíli vysaď určitě! Tak ať je Ti líp,aspoň v rámci možností.
Já budu mít zítra příšernej den grater,v sedm mám být na RHB-tam mě trošku pomučí. Pak jdu k dětské doktorce se Štěpánem na kontrolu a nakonec kontrola na ortopedii. A nejhorší na tom je, že mamka hjarta jde zítra na operaci s kolenem a já budu celý den k ničemu sad, než se dozvím že to má za sebou a je v pořádku.
Pěkně se s Tebou povídá:Teď ještě nachystám Nice věci do školy(zítra se fotí) a padnu za vlast.Dneska mám fakt dost.Pozravuj Deniska od neznámé tety Soni. A nezapomeň mu zítra koupit cuak.   big_smile

Ahojky SLUNÍČKO

Není tady

#45 21. 5. 2006 21:36

suzy
♥♥♥♥♥♥-

SLUNÍČKO napsal(a):

Tak žvýkačka by mě vážně nenapadla! Máš pravdu s tím,že dětičky vždycky ví kdy co použít a nejlíp když je kolem hodně lidí. Nedávno mě před Štěpánkem "ujelo", že je želvička nasraná (přerovnala jsem jí terárko)místo naštvaná a on to pak sáhodlouze vykládal dědečkovi a neopoměl to slovíčko říct asi 10x za sebou.  reta                                                 

Taky jsem prášky před tou operací vynechala.Nebrala jsom je asi dva týdny a na hubnutí to nemělo žádný vliv.Ale brát je obden je asi lepší nápad.Já to taky zkusím,jestli nebudu mít hlad a budu hubnout,tak aspoň trochu ušetřím. Měla bys zhubnout nejvíc 6 kg za měsíc,myslím že je to napsáno v tom letáku a mě to říkal i doktor.Kdyby se Ti zdálo ,že hubneš rychleji,tak je na chvíli vysaď určitě! Tak ať je Ti líp,aspoň v rámci možností.
Já budu mít zítra příšernej den grater,v sedm mám být na RHB-tam mě trošku pomučí. Pak jdu k dětské doktorce se Štěpánem na kontrolu a nakonec kontrola na ortopedii. A nejhorší na tom je, že mamka hjarta jde zítra na operaci s kolenem a já budu celý den k ničemu sad, než se dozvím že to má za sebou a je v pořádku.
Pěkně se s Tebou povídá:Teď ještě nachystám Nice věci do školy(zítra se fotí) a padnu za vlast.Dneska mám fakt dost.Pozravuj Deniska od neznámé tety Soni. A nezapomeň mu zítra koupit cuak.   big_smile

Ahojky SLUNÍČKO

Cuak uz sme dnes koupily lol Tak to zitra preji at mas dostatek sil,budes je urcite potrebovat.A neboj mamca bude urcite v pohode (jak jinak) .Dnes jsem taky utahana asi je to ve vzduchu a je to hoodne nakazlivy wink tak pohlad deti v postylkach,ten muj uz to konecne zalomil a ja taky pujdu,jsem rozlamana.A uz se tesim na rano az stoupnu na vahu ,jsem zvedava kolik tam bude.Dnes mam pomerne vetsi hlad nez vcera a predesly dny-ze by to prestavalo fungovat??(proboha jen to ne) jeste urcite nemam scvrklej zaludek.Pocitila jsi prosim te ze se ti pak scvrknul a mnela jsi mensi hlad a chute?Tak jinak pekny zbytek vecera nebo spis dobrou noc sova

Není tady

#46 21. 5. 2006 21:54

SLUNÍČKO
♥♥♥♥♥♥-

Dík za útěchu.Jo ten žaludek je určitě scvrklejší,ale trvalo to tak 14 dní-to jsem se skoro mučila strašně malinkýma porcičkama.Pak už to bylo lepší.Hodně taky pomůže zelenina,okurka,mrkev,rajčata-tak když je velkej hlad něco z toho slupni. Ze začátku jsem vůbec neměla chuť na sladký, ale teď už zase jo.Snažím se ji krotit,někdy se zadaří,někdy neodolám. rodna  Asi mám teď víc strostí a tělo to sladký potřebuje.Ale ne, že bych vyplenila cukrárnu-jen tak kousek toho zajíce a nebo kousek čokolády se 75 a více % kakaa.Ta je prý nejlepší.

Ahojky SLUNÍČKO sova

Není tady

#47 22. 5. 2006 7:57

suzy
♥♥♥♥♥♥-

SLUNÍČKO napsal(a):

Dík za útěchu.Jo ten žaludek je určitě scvrklejší,ale trvalo to tak 14 dní-to jsem se skoro mučila strašně malinkýma porcičkama.Pak už to bylo lepší.Hodně taky pomůže zelenina,okurka,mrkev,rajčata-tak když je velkej hlad něco z toho slupni. Ze začátku jsem vůbec neměla chuť na sladký, ale teď už zase jo.Snažím se ji krotit,někdy se zadaří,někdy neodolám. rodna  Asi mám teď víc strostí a tělo to sladký potřebuje.Ale ne, že bych vyplenila cukrárnu-jen tak kousek toho zajíce a nebo kousek čokolády se 75 a více % kakaa.Ta je prý nejlepší.

Ahojky SLUNÍČKO sova

No prave to sladky.... Ja to normalne moc nemusim ale pripadne mi ze kdykoliv clovek je na diete tak to telo zacne potrebovat nejaky ty sladkosti.Ale zacaly prodavat i bonbony bez cukru,maji 3 druhy,myslim jahodovy,kavovy a smetanovy tak jak pujdu do obchodu prostuduju krabicku jestli to neni nejkej chytak a kdyz tak si koupim,ale jak rikam kousek cokolady nikoho nezabije.Dnes mam opet o pul kila min takze vazim 62,2 rano tak snad se mi to povede alespon na tech 60kilo.Hlavne aby se mi to rychle nevratilo zpet (aspon pres leto ne) big_smile

Jinak ti preju dnes pevny nervy a at to mamci vyjde. tummenupp

Upravil(a) suzy (22. 5. 2006 7:58)

Není tady

#48 22. 5. 2006 8:36

Nikiska
♥♥♥♥♥♥♥

Suzy a proč držíš tu dietu když máš 62,2 kg vždyŤ to snad nemáš za potřebí ne!!  :supr

Není tady

#49 22. 5. 2006 8:42

suzy
♥♥♥♥♥♥-

Nikiska napsal(a):

Suzy a proč držíš tu dietu když máš 62,2 kg vždyŤ to snad nemáš za potřebí ne!!  :supr

ja vim ono se to nezda moc,ale vazne mam speky.Nejhorsi je ze po tehotenstvi jsem zustala na bocich popraskana a takova sirsi tak se to snazim shodit jak to jde.ono v obleceni clovek vypada jakztakz,kdyz ho to obleceni drzi pohromade big_smile ale co v lete plavky? Uz ted mam mindrak,je mi jasny ze uz asi nikdy nebudu mit 57kilo,ani se tak trapit ditama nechci abych toho docilila,staci mi tech 60kdyby se mi povedlo a hlavne si je udrzet.bohuzel mi pripadne ze jsem typ co se napije vody a mam o kilo vic.Ale ty prasky jsou vazne hrozna chemie a kdyby ted nebyla letni sezona tak na to kaslu.

Není tady

#50 22. 5. 2006 8:57

Nikiska
♥♥♥♥♥♥♥

No četla jsem, že je ti zima a máš nějaké problémy s usínáním nebo něco jiného?

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí