6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Dana napsal(a):
Vlk taky sliboval
Nebój já nejsem vlk!
Jen mi je divný,proč se manel při úpňku přede mnou zamyká do skříně!
Není tady
Prosím prosím nemáíte monost někdo sehnat nebo napsat Meridii? Lékařka mi nechce napsat, e se mám hýbat. To dělám ale nepomáhá to. Poradíte mi?
Není tady
Petuna napsal(a):
Prosím prosím nemáíte monost někdo sehnat nebo napsat Meridii? Lékařka mi nechce napsat, e se mám hýbat. To dělám ale nepomáhá to. Poradíte mi?
Zmenit lekarku zatim sem se nesetkala s tim ze by to obvodacka nenapsala.A vis co me napadlo?me kamaradce to ted napsala gynekolozka ,tak se zeptej ji.
Není tady
jejda, tak tady to vechno začalo....
Není tady
JO DANÍ,TADY TO ZAČALO ................ ALE TO U JE STRANĚ DÁVNO
Není tady
no, já to vidím jako dneska
Není tady
Babyn napsal(a):
Souhlasím, nic nepomůe, ve jen na chvilku, člověk musí fakt omezit jídlo, jíst hodně zeleniny, ovoce a cvičit, nějak zpevňovat postavu, někdy si říkám, e raděj silnějí ale pevná, kdo chce víc jíst a více cviči. Zavidím vem hubeňourkám. Ale boj nevzdávám.
JE TO TAK BABYN,JEN NĚKDY KDY HUBNUTÍ FAKT NEJDE JE ZAPOTŘEBÍ NASTARTOVAT TĚLO NĚJAKOU TOU PILULKOU. ALE VDY POD DOHLEDEM LÉKAŘE!!!
A PAK U JE TO NA TOBĚ,POTAMO NA MĚ ...NA NÁS.
JÁ SE DO "BOJE" PUSTILA A ZATÍM VÍTĚZÍM. TAK UVIDÍME.
TAKE SE NEVZDÁVEJ ,BUDU TI DRET PĚSTI!
Není tady
Zdravé , bezpečné a ověřené hubnuti na přírodní bázi na principu buněčné výivy, jedine od mého os.poradce z www.hubnete.cz/zvesela
Já to vyskouela a jsem ted chodící důkaz:)
Za 3 mesíce mam 12kg dole a jdu dál. Proto se nedivte ze delam p.Martinoj mensi reklamu:)
Ale kdyz to funguje aja mam radost , a takhle mu chci podekovat.Takze mrknete na www.hubnete.cz/zvesela a jdete do toho jako ja:)
Drzim pěsti. Petrunka
PS. Jo a ty zlaty vejce je pekny svinstvo!!!!!nehazardujte se zdravim!!!!!!!!!!!!!!!
Není tady
Tahle vecicka asi funguje... ale za jakou cenu :-( ... asi byla priste vice opatrna, mne to nedelalo dobre.
Není tady
Podle mne pouze cvicit a neprezira se. Jinak to nejde. A neni nad bylinky nebo jejich pripravky. Jak pusobi ruzne slozky jsem nasla na www.doktor-zdravi.cz v slozke hubnuti, je tam hezky clanek o ucincich nejakych latek.
Není tady
ahoj nemuzu se na tu adresu dostat napises mi ji jeste jednou diky
Není tady
ahoj suzy docela se mi zalibila tva metoda,protoze ja sem stroj na sladky,a muzu rict ze sem hubla nejdyl sem to ted vydrzela 6dni a pak klasika prezrala a je to nazpatek uz sem zklamana ze vseho,kolik si zhubla pri teto diete
Není tady
Na tomto místě byl odkaz čistě reklamního charakteru, odporující pravidlům Babinet, proto byl odstraněn !
Tam jsem nala zastání já a nejedla jsem ádné práky a neměla jsem ani chu na sladké.
Není tady
Tak mi napite zprávu a já vám to napíi, kdy tady propagují jenom jiné věci a svůj vlastní výdělek.
Není tady
Týká se to zdravé výivy, ale n ádné preparáty a jiné blbiny, spí recepty a údaje o tom kolik čeho sníst, aby člověk nepřibíral.
Není tady
Zlatá vajíčka - nevíte, jestli jsou volně ke koupi, nebo na předpis?
Není tady
ahojik jsem na materske dovolene cely zivot trpim nadvahou,i kdyz pracuji s lidma ktere maji zdravotni problemy,brala jsem jakekoliv prasky na hubnuti a stale mi to slo blbe dolu ale kamaradka mi doporucila jeden prirodni produkt ktery nam nenici telo ale jeste pomaha...az mam dole 13 kilo a jsem spokojena chodim kazdou stredu na aerobik...moc rada bych se svama podelila o tento zazrak pokud by jste meli zajem napiste a ja vam poslu informace muj mail kamila.kamiluska@seznam.cz
Není tady
to Kamiluska:
Proč se to nedá napsat do příspěvku? Od toho si čteme fóra a ne inzeráty Jestli ona to nebude nějaká lákačka na peníze.
Není tady
slunečná napsal(a):
Zlatá vajíčka - nevíte, jestli jsou volně ke koupi, nebo na předpis?
Jsou jen na předpis.
Já je asi před 10 lety brala,ale u bych do toho nela.
Měla sem po nich ílenou ízen,nemohla sem spát byla sem podráděná..........a plno dalích věcí.Je pravda,e sem zhubla,ale po chvíli se mi to vrátilo zpět,ale s o to větím hladem:-(
Myslela jsem,e mě to tak nák nastartuje v hubnutí a já pak vysadím a budu vesele pokračovat,ale ten hlad co sem pak měla.............no!!!
Není tady
Já mám dobré zkuenosti...a mám i odkaz na firmu kde se dají splait...trvá to asi měsíc,ale je to jistota....
b-schlankservice.cz
Jana
Není tady
Ahojky chtěla jsem se zeptat kde jste sehnali ty zlaté vajíčka? Díky moc:))
Není tady
Ahojky chtěl jsem se zeptat odkud si necháváte posílat zlatá vajíčka? Děkuji:))
Není tady
Yf2 napsal(a):
Ahojky chtěl jsem se zeptat odkud si necháváte posílat zlatá vajíčka? Děkuji:))
Napise te je lekar.Ale opravdu nedoporucuju.
Není tady