29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
esterka napsal(a):
Krásné ráno děvčata,
děti jsem vyslala do školy a po týdnu stoupla na váhu a......kilo a půl dole, to bylo radosti. A žádné hladovění nebylo, dokonce i pivíčko jsem si v týdnu dala. Jen vydržet. Moc mi pomáhá to, že v tom nejsem sama.
Když ten klub nevyjde, tak to neva, vždyť se scházíme tady a to stačí ne?
Grilování nás taky čeká, ale až budu mít o víkendu volno, ale já myslím, že masíčko- kuřecí a k tomu salátek neuškodí.
Mějte se krásně a užijte si dalšího tropického dne.
Určitě Esterko vydržíš,my Ti nedovolíme povolit
,jen tak dál!
Upravil(a) Marieanna (19. 6. 2006 13:35)
Není tady
Ze všech stran se na nás něco žene,hřmí ,tak vypínám počítač a až bude po bouřce ,zase se příjdu podívat.Mějte se holky krásně
Není tady
Irenko,už máš po obědě? Jestli jo ,šup za námi do Jablíčka!
Upravil(a) SLUNÍČKO (19. 6. 2006 13:35)
Není tady
TAKŽE MOJE ZLATÉ BERUŠKY.
DÍKY DANĚ MÁME KLUB A ČEKÁ VÁS TAM PŘEKVAPENÍ! (to co jsem Vám slibovala u večerní tabulky)
HONEM TAM A JÁ JDU TVOŘIT TABULKU.
OD TEĎ SE BUDEM POTKÁVAT V JABLÍČKU.
Uvítáme každou,která už se na sebe správně naštvala a nebo se chce jen podívat na naše zkušenosti.
Není tady
Marieanna napsal(a):
Hlásím že moje váha trucuje,mám tam sice o půl kila méně,ale nechám váhu zatím tak jak byla minulé pondělí.Dnes ráno tedy 102kg.Možná kdybych měla digitální,bylo by to lépe vidět,ale i tak si myslím že za 3 týdny je 6 kilo ,co jsem schodila docela úspěch.
Tak mě prosím za to někdo pochvalte
![]()
![]()
Chválím, chválím, co já bych za ty kila dala.
Není tady
Sluníčko, už tam ženu.
Není tady
Mariannko, moc Tě chválím mít 6 kg dole za 3 týdny - to je úžasné,. Já mám celkem za 14 dní dole 2,20 kg - ach jo, ale aspoň něco...
Není tady
Marieanna napsal(a):
Hlásím že moje váha trucuje,mám tam sice o půl kila méně,ale nechám váhu zatím tak jak byla minulé pondělí.Dnes ráno tedy 102kg.Možná kdybych měla digitální,bylo by to lépe vidět,ale i tak si myslím že za 3 týdny je 6 kilo ,co jsem schodila docela úspěch.
![]()
![]()
6 KILO DOLE?....PARÁDA....
Není tady
Evelina napsal(a):
Mariannko, moc Tě chválím mít 6 kg dole za 3 týdny - to je úžasné,. Já mám celkem za 14 dní dole 2,20 kg - ach jo, ale aspoň něco...
TO JE TAKY SLUŠNÉ!...RADŠI POMALOUČKU, AŤ TO ZASE NEJDE POTOM HNED NAHORU.
Není tady
Omlouvám se, ale smazala jsem téma v Jablíčku od Sluníčka, ona to trochu upraví, jedna z vás tam už měla příspěvek, tak si to pak může dopsat.
Není tady
Dana, to jsem byla já, koukala jsem, že mi to zmizelo
Esterko, děkuji za podporu - pořád si říkám, pokud udržím 1 kg za týden, tak to bude fajn - ale spíš mám strach, že ze začátku to jde dobře a pak se to zastaví, tak aby mě to nehodilo zpátky...
Není tady
Marieanna napsal(a):
![]()
![]()
no jasne ze je to uspech.vaha trucuje to je jasny .Trucuje prtoto ze jsi vlastne rychle zhubla vic kilecek(a to 6 kilo teda hodne je) tak se z toho musi vzpamatovat a pak se to zase rozjede.Teda pokud nebudes hresit v jidle.Dej tomu tak tyden a myslim ze to zase pujde.
Není tady
Evelina napsal(a):
Dana, to jsem byla já, koukala jsem, že mi to zmizelo
Esterko, děkuji za podporu - pořád si říkám, pokud udržím 1 kg za týden, tak to bude fajn - ale spíš mám strach, že ze začátku to jde dobře a pak se to zastaví, tak aby mě to nehodilo zpátky...
Ne ne to je v pohode.Radeji pomalu a pozvolna ,klidne si i sem tam neco malo smlsnout aby to tomu telu az tak nechybelo ale hlavne se neprejidat a vybirat si co jime.porad lepsi ner rychle zhubnout hodne kil a pak se to zastavi aby se to telo mohlo vzpamatovat a urovnat metabolismus.ja chtela zhubnout 5 kilo a mam to dole a to jsem si dala i cokoladu a par bonbonu .Sem tam i lednacek.Pak jsem hubla ne po kilech ale po dekach ale porad to slo dolu.
Není tady
Suzy, tak to až já budu mít 5 kg dole, tak se taky odměním třeba zmrzlinkou - tu mám moooc ráda - a potom zase šupky dupky zpátky - už aby to bylo
Není tady
Evelina napsal(a):
Suzy, tak to až já budu mít 5 kg dole, tak se taky odměním třeba zmrzlinkou - tu mám moooc ráda - a potom zase šupky dupky zpátky - už aby to bylo
Vodovou zmrzkou nebo nejakym ovocnym sorbetem nic nezkaziz.ja si do toho tak trochu hlidam kj a na tom co chci snist se podivam kolik to ma.Kdyz to mam moc kj nez bych chtela protoze jsem pred tim snedla neco kalorictejsiho ale na tohle mam hroznou chut,tak snim trena jen pulku.Snazim se za den snist tak maximalne 4500kj,ale hlidam to jen tak od oka ,nezapisuju si to.Proste kdyz chci lednacek,nebo nejakej jogurt,opklatek,kouknu se kolik vatzi a kolik ma kj.To taky hodne pomaha.
Není tady
Suzy, to já ty kj taky hlídám, ale zatím jsem si nic sladkého nedala. Pokud mám na něco chuť, tak si dám Pepsi light buď samotnou nebo s vodou a zatím mi to stačilo. Ale řekla jsem si, že za každý shozených 5 kg si dám nějakou odměnu. I když ten tvůj způsob "počítání" bude lepší v tom, že si vlastně nic nezakazuješ a jenom hlídáš, aby ses vešla do stanoveného limitu. No uvidím, zatím zkouším, co bude pro mě přijatelnější.
Není tady
Evelina napsal(a):
Suzy, to já ty kj taky hlídám, ale zatím jsem si nic sladkého nedala. Pokud mám na něco chuť, tak si dám Pepsi light buď samotnou nebo s vodou a zatím mi to stačilo. Ale řekla jsem si, že za každý shozených 5 kg si dám nějakou odměnu. I když ten tvůj způsob "počítání" bude lepší v tom, že si vlastně nic nezakazuješ a jenom hlídáš, aby ses vešla do stanoveného limitu. No uvidím, zatím zkouším, co bude pro mě přijatelnější.
Pravda je takova ze kdyz si budes moc dlouho zakazovat tak pak uz budes mit jen myslenky na to co sis zakazala.Pravidlo je ze telo se nesmi trapit jinak si ty speky drzi.ja si dam neco dobryho a mam uspokojivej pocit.Pak si dam neco lehkyho pri dalsim jidle a je to vyrovnany.
Není tady
Tak jo Suzy, zkusím to tak, jak to děláš ty a uvidím,. Pravidelně budu o svém snažení informovat, doufám, že nám neodejdeš z klubu, když už más "splněno"
Není tady
Evelina napsal(a):
Tak jo Suzy, zkusím to tak, jak to děláš ty a uvidím,. Pravidelně budu o svém snažení informovat, doufám, že nám neodejdeš z klubu, když už más "splněno"
To neee,neodejdu.taky si tu vahu musim udrzet.Aspon pres leto prosim pekne
Není tady
Holky moje,Berušky moje zlatý,kde jste?
Já brečím v Jablíčku a Vy jste zůstaly tady!
Pojďte honem za mnou.Evelinka,Danulka i Suzík už tam jsou!
Tímto oficiálně uzavírám pokec na Zlatých vajíčkách,kdo s námi hubne, ať je šupitopresto v klubu Jablíčko.
A kdo sem napíše ještě jednu zprávičku na toho přijedu a vezmu si sebou vařečku!
A bude mít černý puntík!
Není tady
Kde najdem klub Jablicko?
Není tady
a máš černý puntík a bacha na vařečku
Není tady
na hlavní strávce Kluby a v něm Jablíčko
Není tady
Tak Bubo,jen pojď za náma,už si chystám černou fixu a Vařečkou nedostaneš,nebój,to já jen tak straším!
Není tady
Vlk taky sliboval
Není tady