Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#401 19. 6. 2006 13:30

Marieanna
♥♥♥♥♥--

Re: Zlatá vajíčka

esterka napsal(a):

Krásné ráno děvčata,
děti jsem vyslala do školy a po týdnu stoupla na váhu a......kilo a půl dole, to bylo radosti. A žádné hladovění nebylo, dokonce i pivíčko jsem si v týdnu dala. Jen vydržet. Moc mi pomáhá to, že v tom nejsem sama.

Když ten klub nevyjde, tak to neva, vždyť se scházíme tady a to stačí ne?
Grilování nás taky čeká, ale až budu mít o víkendu volno, ale já myslím, že masíčko- kuřecí a k tomu salátek neuškodí.
Mějte se krásně a užijte si dalšího tropického dne.

vissla Určitě Esterko vydržíš,my Ti nedovolíme povolit  reta  ,jen tak dál! tummenupp

Upravil(a) Marieanna (19. 6. 2006 13:35)

Není tady

#402 19. 6. 2006 13:34

Marieanna
♥♥♥♥♥--

Ze všech stran se na nás něco žene,hřmí ,tak vypínám počítač a až bude po bouřce ,zase se příjdu podívat.Mějte se holky krásně big_smile  rock

Není tady

#403 19. 6. 2006 13:34

SLUNÍČKO
♥♥♥♥♥♥-
Místo: VYSOČINA

Irenko,už máš po obědě? Jestli jo ,šup za námi do Jablíčka!

Upravil(a) SLUNÍČKO (19. 6. 2006 13:35)

Není tady

#404 19. 6. 2006 13:36

SLUNÍČKO
♥♥♥♥♥♥-

TAKŽE MOJE ZLATÉ BERUŠKY.
DÍKY DANĚ MÁME KLUB A ČEKÁ VÁS TAM PŘEKVAPENÍ! (to co jsem Vám slibovala u večerní tabulky)
HONEM TAM A JÁ JDU TVOŘIT TABULKU.
OD TEĎ SE BUDEM POTKÁVAT V JABLÍČKU.

Uvítáme každou,která už se na sebe správně naštvala a nebo se chce jen podívat na naše zkušenosti.

Není tady

#405 19. 6. 2006 13:41

Dana
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Východní Čechy

Marieanna napsal(a):

kapitulation Hlásím že moje váha trucuje,mám tam sice o půl kila méně,ale nechám váhu zatím tak jak byla minulé pondělí.Dnes ráno tedy 102kg.Možná kdybych měla digitální,bylo by to lépe vidět,ale i tak si myslím že za 3 týdny je 6 kilo ,co jsem schodila docela úspěch. wink Tak mě prosím za to někdo pochvalte  rodna rodna rodna

Chválím, chválím, co já bych za ty kila dala. tummenupp tummenupp

http://www.gify.nou.cz/divky_mini1_soubory/49.gif
Problémy přicházejí v řadě za sebou a při zvláště příznivých okolnostech i v dvojstupech.
Opravdoví přátelé jsou ti, kteří vám nikdy nezmizí ze srdce, i kdyby na čas zmizeli ze života....

Není tady

#406 19. 6. 2006 13:42

Dana
♥♥♥♥♥♥♥

Sluníčko, už tam ženu.

Problémy přicházejí v řadě za sebou a při zvláště příznivých okolnostech i v dvojstupech.
Opravdoví přátelé jsou ti, kteří vám nikdy nezmizí ze srdce, i kdyby na čas zmizeli ze života....

Není tady

#407 19. 6. 2006 14:03

Evelina
♥♥-----

Mariannko, moc Tě chválím mít 6 kg dole za 3 týdny - to je úžasné,. Já mám celkem za 14 dní dole 2,20 kg - ach jo, ale aspoň něco...

Není tady

#408 19. 6. 2006 14:04

esterka
♥♥-----
Místo: Morava

Marieanna napsal(a):

kapitulation Hlásím že moje váha trucuje,mám tam sice o půl kila méně,ale nechám váhu zatím tak jak byla minulé pondělí.Dnes ráno tedy 102kg.Možná kdybych měla digitální,bylo by to lépe vidět,ale i tak si myslím že za 3 týdny je 6 kilo ,co jsem schodila docela úspěch. wink Tak mě prosím za to někdo pochvalte  rodna rodna rodna

6 KILO DOLE?....PARÁDA....tummenupp

Není tady

#409 19. 6. 2006 14:06

esterka
♥♥-----
Místo: Morava

Evelina napsal(a):

Mariannko, moc Tě chválím mít 6 kg dole za 3 týdny - to je úžasné,. Já mám celkem za 14 dní dole 2,20 kg - ach jo, ale aspoň něco...

TO JE TAKY SLUŠNÉ!tummenupp...RADŠI POMALOUČKU, AŤ TO ZASE NEJDE POTOM HNED NAHORU.smile

Není tady

#410 19. 6. 2006 14:13

Dana
♥♥♥♥♥♥♥

Omlouvám se, ale smazala jsem téma v Jablíčku od Sluníčka, ona to trochu upraví, jedna z vás tam už měla příspěvek, tak si to pak může dopsat.

Není tady

#411 19. 6. 2006 14:16

Evelina
♥♥-----

Dana, to jsem byla já, koukala jsem, že mi to zmizelo yikes
Esterko, děkuji za podporu - pořád si říkám, pokud udržím 1 kg za týden, tak to bude fajn - ale spíš mám strach, že ze začátku to jde dobře a pak se to zastaví, tak aby mě to nehodilo zpátky...

Není tady

#412 19. 6. 2006 14:36

suzy
♥♥♥♥♥♥-
Místo: brno

Marieanna napsal(a):

no jasne ze je to uspech.vaha trucuje to je jasny .Trucuje prtoto ze jsi vlastne rychle zhubla vic kilecek(a to 6 kilo teda hodne je) tak se z toho musi vzpamatovat a pak se to zase rozjede.Teda pokud nebudes hresit v jidle.Dej tomu tak tyden a myslim ze to zase pujde.

http://animace.org/panenky/G300111.gif

Není tady

#413 19. 6. 2006 14:41

suzy
♥♥♥♥♥♥-

Evelina napsal(a):

Dana, to jsem byla já, koukala jsem, že mi to zmizelo yikes
Esterko, děkuji za podporu - pořád si říkám, pokud udržím 1 kg za týden, tak to bude fajn - ale spíš mám strach, že ze začátku to jde dobře a pak se to zastaví, tak aby mě to nehodilo zpátky...

Ne ne to je v pohode.Radeji pomalu a pozvolna ,klidne si i sem tam neco malo smlsnout aby to tomu telu az tak nechybelo ale hlavne se neprejidat a vybirat si co jime.porad lepsi ner rychle zhubnout hodne kil a pak se to zastavi aby se to telo mohlo vzpamatovat a urovnat metabolismus.ja chtela zhubnout 5 kilo a mam to dole a to jsem si dala i cokoladu a par bonbonu .Sem tam i lednacek.Pak jsem hubla ne po kilech ale po dekach ale porad to slo dolu.

Není tady

#414 19. 6. 2006 14:51

Evelina
♥♥-----

Suzy, tak to až já budu mít 5 kg dole, tak se taky odměním třeba zmrzlinkou - tu mám moooc ráda - a potom zase šupky dupky zpátky - už aby to bylo tongue

Není tady

#415 19. 6. 2006 14:57

suzy
♥♥♥♥♥♥-

Evelina napsal(a):

Suzy, tak to až já budu mít 5 kg dole, tak se taky odměním třeba zmrzlinkou - tu mám moooc ráda - a potom zase šupky dupky zpátky - už aby to bylo tongue

Vodovou zmrzkou nebo nejakym ovocnym sorbetem nic nezkaziz.ja si do toho tak trochu hlidam kj a na tom co chci snist se podivam kolik to ma.Kdyz to mam moc kj nez bych chtela protoze jsem pred tim snedla neco kalorictejsiho ale na tohle mam hroznou chut,tak snim trena jen pulku.Snazim se za den snist tak maximalne 4500kj,ale hlidam to jen tak od oka ,nezapisuju si to.Proste kdyz chci lednacek,nebo nejakej jogurt,opklatek,kouknu se kolik vatzi a kolik ma kj.To taky hodne pomaha.

Není tady

#416 19. 6. 2006 15:20

Evelina
♥♥-----

Suzy, to já ty kj taky hlídám, ale zatím jsem si nic sladkého nedala. Pokud mám na něco chuť, tak si dám Pepsi light buď samotnou nebo s vodou a zatím mi to stačilo. Ale řekla jsem si, že za každý shozených 5 kg si dám nějakou odměnu. I když ten tvůj způsob "počítání" bude lepší v tom, že si vlastně nic nezakazuješ a jenom hlídáš, aby ses vešla do stanoveného limitu. No uvidím, zatím zkouším, co bude pro mě přijatelnější.

Není tady

#417 19. 6. 2006 15:29

suzy
♥♥♥♥♥♥-

Evelina napsal(a):

Suzy, to já ty kj taky hlídám, ale zatím jsem si nic sladkého nedala. Pokud mám na něco chuť, tak si dám Pepsi light buď samotnou nebo s vodou a zatím mi to stačilo. Ale řekla jsem si, že za každý shozených 5 kg si dám nějakou odměnu. I když ten tvůj způsob "počítání" bude lepší v tom, že si vlastně nic nezakazuješ a jenom hlídáš, aby ses vešla do stanoveného limitu. No uvidím, zatím zkouším, co bude pro mě přijatelnější.

Pravda je takova ze kdyz si budes moc dlouho zakazovat tak pak uz budes mit jen myslenky na to co sis zakazala.Pravidlo je ze telo se nesmi trapit jinak si ty speky drzi.ja si dam neco dobryho a mam uspokojivej pocit.Pak si dam neco lehkyho pri dalsim jidle a je to vyrovnany.

Není tady

#418 19. 6. 2006 15:38

Evelina
♥♥-----

Tak jo Suzy, zkusím to tak, jak to děláš ty a uvidím,. Pravidelně budu o svém snažení informovat, doufám, že nám neodejdeš z klubu, když už más "splněno" grater

Není tady

#419 19. 6. 2006 16:08

suzy
♥♥♥♥♥♥-

Evelina napsal(a):

Tak jo Suzy, zkusím to tak, jak to děláš ty a uvidím,. Pravidelně budu o svém snažení informovat, doufám, že nám neodejdeš z klubu, když už más "splněno" grater

To neee,neodejdu.taky si tu vahu musim udrzet.Aspon pres leto prosim pekne hmm

Není tady

#420 19. 6. 2006 16:24

SLUNÍČKO
♥♥♥♥♥♥-

Holky moje,Berušky moje zlatý,kde jste? grater
Já brečím v Jablíčku a Vy jste zůstaly tady!
Pojďte honem za mnou.Evelinka,Danulka i Suzík už tam jsou!
Tímto oficiálně uzavírám pokec na Zlatých vajíčkách,kdo s námi hubne, ať je šupitopresto v klubu Jablíčko.
A kdo sem napíše ještě jednu zprávičku na toho přijedu a vezmu si sebou vařečku! mad
A bude mít černý puntík! lol

Není tady

#421 20. 6. 2006 5:05

Buba
♥♥♥----

Kde najdem klub Jablicko?

Není tady

#422 20. 6. 2006 6:09

Dana
♥♥♥♥♥♥♥

a máš černý puntík a bacha na vařečku big_smile big_smile big_smile

Není tady

#423 20. 6. 2006 6:09

Dana
♥♥♥♥♥♥♥

na hlavní strávce Kluby a v něm Jablíčko

Není tady

#424 20. 6. 2006 7:09

SLUNÍČKO
♥♥♥♥♥♥-

Tak Bubo,jen pojď za náma,už si chystám černou fixu a Vařečkou nedostaneš,nebój,to já jen tak straším! lol

Není tady

#425 20. 6. 2006 8:51

Dana
♥♥♥♥♥♥♥

Vlk taky sliboval big_smile big_smile big_smile

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí