Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#376 17. 6. 2006 21:09

Marieanna
♥♥♥♥♥--

Re: Zlatá vajíčka

suzy napsal(a):

Holkyyyy my se ted vratily z grilovani.urcite budu mit zitra tak o kilo a pul vic grater  Musim s tim neco udelat nebo v pondeli se hanbou propadnu az uvidim v tabulce moje kila.Sakra sakra.Ale reknete jak jit na grilovani a nic si tam nedat?Bohuzel mame spoustu znamych a budeme na grilovani asi pres leto casto.aaaach jo.Tak dobrou holky.Ikdyz to mozna bude v pondeli zajimavi s tema co jste odjely na chaty ze?Tam se taky bude grilovat a opikat wink   nechci byt skodoliba ale aspon v tom nebudu sama lol  Tak pa.

Ahoj Suzy ,u mě to asi po dnešním večeru taky půjde spíše nahoru než dolů grater  ,ale neboj však to zvládnem a za pár dní bude zase všechno ok tummenupp wink

Není tady

#377 18. 6. 2006 13:11

suzy
♥♥♥♥♥♥-
Místo: brno

Cau Jablicka,tak jsem myslela kolik ze sem nepribrala na tom grilovani a ono nic.Sice nijak zvlast nehubnu,porad to lita kolem 60kilecek a nejakych per deko navrch ale pres 61 nejdu tak to je fajn.Ono se asi sem tam hresit muze.

Marienko,taky jsem na grilovani nejedla pecivo ale mela jsem trochu cervenyho vina namichanyho s kofolou .Tak to je podobne jako ty s tim pivkem.ja myslim ze si taky neco sem tam dat muzeme ale nemusime se za kazdou cenu precpavat.Kdyz jime masicko a trochu alkoholu tak uz nemusime do sebe rvat pecivo .Vzdycky asi nekde trochu ubrat a ono se to vyrovna a nijak zvlast nam to do vahy nezasahne.

tak pa holky zitra. tummenupp

http://animace.org/panenky/G300111.gif

Není tady

#378 18. 6. 2006 20:55

Marieanna
♥♥♥♥♥--

Koukám že tento víkend máme v našem klubu nějak mrtvo??Kdepak jste všichni,Jablíčka,halooo kapitulation Že by tím sluníčkem na obloze,co nás tak celý dny pálí?Naše Sluníčko už se vrátilo, vissla   tak holky honem k počítači a napište ,jak se vedlo.Já se po té Meridii stále potím ,k tomu ty vedra,no jsem zvědavá na zítřejší váhu.Jo a zjistila jsem ,že fakt hladovění není k ničemu.Jak jsem malovala u dcery,přesto že jsem celé odpoledne měla pohyb,ale nic jsem nejedla až večer,šla jsem asi o půl kila nahoru.Druhý den jsem dodržela  6krát denně jídlo a bylo to dole.Prostě v tom mají ti doktoři pravdu tummenupp  Tak do zítřejšího rána ještě nějaké to deko dolů,držím všem palce!!!   smile rock

Není tady

#379 18. 6. 2006 21:25

SLUNÍČKO
♥♥♥♥♥♥-
Místo: VYSOČINA

Už svítím Jablíčka moje!  lol  To jsem ráda,že už jsem doma a můžu za Váma!!! big_smile
Víkend se vydařil,jen já jsem to neustála a hřešila a hřešila!  rodna grater
Však ona mě za to váha zítra po zásluze odmění! mad
Takže zítra mi každá pošlete jak se Vám dařilo a já to zas hodím večer do tabulky. big_smile
A bude i to překvápko,teda doufám,že se mi to povede a bude se Vám líbit. Ale to až zítra večer.
Administrátor Jirka se mi ještě neozval,takže klub zatím není.Ale tady je to taky fajn.
Mějte se moc hezky,já prolítnu sprchou a jdu chrupkat-tedy zapadnout za hory.... sova

Není tady

#380 18. 6. 2006 21:54

Marieanna
♥♥♥♥♥--

SLUNÍČKO napsal(a):

Už svítím Jablíčka moje!  lol  To jsem ráda,že už jsem doma a můžu za Váma!!! big_smile
Víkend se vydařil,jen já jsem to neustála a hřešila a hřešila!  rodna grater
Však ona mě za to váha zítra po zásluze odmění! mad
Takže zítra mi každá pošlete jak se Vám dařilo a já to zas hodím večer do tabulky. big_smile
A bude i to překvápko,teda doufám,že se mi to povede a bude se Vám líbit. Ale to až zítra večer.
Administrátor Jirka se mi ještě neozval,takže klub zatím není.Ale tady je to taky fajn.
Mějte se moc hezky,já prolítnu sprchou a jdu chrupkat-tedy zapadnout za hory.... sova

Ahojky Sluníčko,koukala jsem že administrátor Jirka měl poslední příspěvek někdy v dubnu.Je možné,že odjel na delší dovolenou.Nemůžeš poslat návrh na vznik našeho klubu jinému administrátorovi?Nevím jak to tady funguje hmm

Není tady

#381 18. 6. 2006 22:05

Marieanna
♥♥♥♥♥--

To musí odsouhlasit jen ten Jirka?

Není tady

#382 18. 6. 2006 22:07

SLUNÍČKO
♥♥♥♥♥♥-

Marieanna napsal(a):

To já nevím,taky se v tom moc nevyznám.Zkusím napsat sokromě Danulce.Je tady na pavlači moderátorka,tak bude vědět snad víc. Pa

Není tady

#383 18. 6. 2006 22:30

Marieanna
♥♥♥♥♥--

SLUNÍČKO napsal(a):

Marieanna napsal(a):

To já nevím,taky se v tom moc nevyznám.Zkusím napsat sokromě Danulce.Je tady na pavlači moderátorka,tak bude vědět snad víc. Pa

Tak to zkus,třeba Ti poradí.Ty naše holky jsou už asi všechny v posteli.Ani jedna dnes nepřišla.  grater  Snad nezaspí i zítřejší vážení  reta tak dobrou noc  sova

Není tady

#384 18. 6. 2006 23:15

SLUNÍČKO
♥♥♥♥♥♥-

Marieanna napsal(a):

SLUNÍČKO napsal(a):

Marieanna napsal(a):

Tak to zkus,třeba Ti poradí.Ty naše holky jsou už asi všechny v posteli.Ani jedna dnes nepřišla.  grater  Snad nezaspí i zítřejší vážení  reta tak dobrou noc  sova

To si Marieannko určitě nenechají ujít! Uvidíš,že zítra jsou tady všechny. Tak Berušky všem dobrou noc! sova

Není tady

#385 19. 6. 2006 7:27

esterka
♥♥-----
Místo: Morava

Krásné ráno děvčata,
děti jsem vyslala do školy a po týdnu stoupla na váhu a......kilo a půl dole, to bylo radosti. A žádné hladovění nebylo, dokonce i pivíčko jsem si v týdnu dala. Jen vydržet. Moc mi pomáhá to, že v tom nejsem sama.

Když ten klub nevyjde, tak to neva, vždyť se scházíme tady a to stačí ne?
Grilování nás taky čeká, ale až budu mít o víkendu volno, ale já myslím, že masíčko- kuřecí a k tomu salátek neuškodí.
Mějte se krásně a užijte si dalšího tropického dne.

Není tady

#386 19. 6. 2006 8:21

Dana
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Východní Čechy

Ahoj děvčata, klub je zařízen, nechala jsem první příspěvek na Sluníčku, tak doufám, že se brzy ukáže. Mějte se a krásný slunečný den.

http://www.gify.nou.cz/divky_mini1_soubory/49.gif
Problémy přicházejí v řadě za sebou a při zvláště příznivých okolnostech i v dvojstupech.
Opravdoví přátelé jsou ti, kteří vám nikdy nezmizí ze srdce, i kdyby na čas zmizeli ze života....

Není tady

#387 19. 6. 2006 8:24

Dana
♥♥♥♥♥♥♥

ještě se pochlubím, konečně se mi ta váha pohnula a mám o 0,5kg ( vím, že to není nic moc) míň, ale já jsem za to vděčná.

Problémy přicházejí v řadě za sebou a při zvláště příznivých okolnostech i v dvojstupech.
Opravdoví přátelé jsou ti, kteří vám nikdy nezmizí ze srdce, i kdyby na čas zmizeli ze života....

Není tady

#388 19. 6. 2006 9:27

suzy
♥♥♥♥♥♥-

Marieanna napsal(a):

Koukám že tento víkend máme v našem klubu nějak mrtvo??Kdepak jste všichni,Jablíčka,halooo kapitulation Že by tím sluníčkem na obloze,co nás tak celý dny pálí?Naše Sluníčko už se vrátilo, vissla   tak holky honem k počítači a napište ,jak se vedlo.Já se po té Meridii stále potím ,k tomu ty vedra,no jsem zvědavá na zítřejší váhu.Jo a zjistila jsem ,že fakt hladovění není k ničemu.Jak jsem malovala u dcery,přesto že jsem celé odpoledne měla pohyb,ale nic jsem nejedla až večer,šla jsem asi o půl kila nahoru.Druhý den jsem dodržela  6krát denně jídlo a bylo to dole.Prostě v tom mají ti doktoři pravdu tummenupp  Tak do zítřejšího rána ještě nějaké to deko dolů,držím všem palce!!!   smile rock

ja to mam taky tak,bud jsem zmrzla na kost nebo se potim.Ale zase clovek aspon citi ez se neco deje a ze to ma efekt ne? tummenupp  A s tou vyvazenou pravidelnou stravou mas pravdu.Ono by se ti sice podarilo nejaky to kilco zhodit kdybys skoro nejedla ale pak by ses normalne najedla a hned by jsi pribrala.

Není tady

#389 19. 6. 2006 9:30

suzy
♥♥♥♥♥♥-

kapitulation  ahooooj holky kapitulation   tak jsem tu a vy nikde sad  tak ja se sem kouknu pozdeji,stejne musim udelat nejake ty domaci prace atd... wink    uz jsem zvedava na tabulku.Potrebujeme to videt cerne na bilem aby nas to poradne nakoplo ze?  Tak hezky horky sad   den      na me je az moc horko grater        hjarta

Není tady

#390 19. 6. 2006 9:32

Dana
♥♥♥♥♥♥♥

já jsem taky zvědavá na tabulku, jenom aby mě ty vaše úspěchy spíš neodradily

Není tady

#391 19. 6. 2006 9:40

suzy
♥♥♥♥♥♥-

Dana napsal(a):

já jsem taky zvědavá na tabulku, jenom aby mě ty vaše úspěchy spíš neodradily

To ne to ti jen pomuze.A Dani ty hubnes svepomoci nebo a Meridii?

Není tady

#392 19. 6. 2006 10:44

Irenka21
♥♥♥♥♥♥-

Jé já bych chtěla také zhubnout, dnes mám dovču a vařím jahodové knedkláky, tak asi až po obědě.

Naděje je vždy, ale ve stresu ji někdy nevidíme.

Není tady

#393 19. 6. 2006 11:46

Dana
♥♥♥♥♥♥♥

já jsem chudák takovej svépomocňák, teď jsem se dala na jízdu na kole a chystám se na plavání, vynechala jsem sladké i když mě huba lítá, ale nějak to dopadne. Já zas tak nespěchám, chtěla bych těch 10 kilo do vánoc, tak se snad k tomu nějak dopracuju.

Není tady

#394 19. 6. 2006 12:00

suzy
♥♥♥♥♥♥-

Irenka21 napsal(a):

Jé já bych chtěla také zhubnout, dnes mám dovču a vařím jahodové knedkláky, tak asi až po obědě.

Jezisi ty bych si dala.Hned jak prijde podzim tak si nejaky ovocny knedlicky dam a basta.Ale asi fakt zacni az po obede lol

Není tady

#395 19. 6. 2006 12:03

suzy
♥♥♥♥♥♥-

Dana napsal(a):

já jsem chudák takovej svépomocňák, teď jsem se dala na jízdu na kole a chystám se na plavání, vynechala jsem sladké i když mě huba lítá, ale nějak to dopadne. Já zas tak nespěchám, chtěla bych těch 10 kilo do vánoc, tak se snad k tomu nějak dopracuju.

Pomalu ale jiste by ti to melo jit.Ale bohuzel jsou i taci co muzou cvicit a stejne nezhubnou.Ale treba ti to pujde.ja objevilana premozeni chuti na sladky sezvykat nekolik sladkych zvykacek najednou a pak zacali delat vynikajici bonbony myslim od alpellibe nebo jak to je.bez cukru.Delaji jahodovy kavovy a smetanovy.Jsou fakt dobry.Ale kdyz si das kousek cokolady taky se nic  nestane.kdyz si nedas nic tak te to za par dni stejne premuze.To telo proste potrebuje neco sladkyho tak si o to taky rekne.

Není tady

#396 19. 6. 2006 12:10

Dana
♥♥♥♥♥♥♥

no jo, já vím, jenže když já k tomu čuchnu, tak jsem pak jak urvaná ze řetězu. Protože sladké to je moje.

Není tady

#397 19. 6. 2006 12:28

esterka
♥♥-----
Místo: Morava

ahojky
někdo to už tady o těch žvýkačkách psal, já to vyzkoušela,  když moje ruka sahala po oplatku mila ke kávě a pomohlo to....nacpala jsem jich do pusy pět,vyžvýkala sladkou chuť a bylo to.
Jediné co nemůžu je jedno kafe denně a musím si ho osladit, to jediné si neodpustím.

Není tady

#398 19. 6. 2006 12:28

suzy
♥♥♥♥♥♥-

Dana napsal(a):

no jo, já vím, jenže když já k tomu čuchnu, tak jsem pak jak urvaná ze řetězu. Protože sladké to je moje.

No proto ja si "zalepim"pusu tema sladkyma zvykackama a mam na chvili klid.A ted jsem vycumlala 3 kavovy bonbonky  a je mi fajn.Maji na 100g 1143 kj.Krabicka ma 30g a na posezeni asi stejne vsechny nevycumlas takze to jde.A vubec nejde poznat ze jsou bez cukru.To vymysleli chytrou vec pro nas vecne na dietach.Ale zit takhle na diete bych nevydrzela celej rok.Pak asi 2 kilca priberu ale ted nesmim,to je v plavkach moc videt.I tak jsem keste tak nejak oplacana ale lepsi uz to asi nebude sad

Není tady

#399 19. 6. 2006 13:22

Marieanna
♥♥♥♥♥--

kapitulation Hlásím že moje váha trucuje,mám tam sice o půl kila méně,ale nechám váhu zatím tak jak byla minulé pondělí.Dnes ráno tedy 102kg.Možná kdybych měla digitální,bylo by to lépe vidět,ale i tak si myslím že za 3 týdny je 6 kilo ,co jsem schodila docela úspěch. wink Tak mě prosím za to někdo pochvalte  rodna rodna rodna

Není tady

#400 19. 6. 2006 13:25

Marieanna
♥♥♥♥♥--

Dana napsal(a):

ještě se pochlubím, konečně se mi ta váha pohnula a mám o 0,5kg ( vím, že to není nic moc) míň, ale já jsem za to vděčná.

Danuško i málo přece potěší.Však ono se to rozjede a pak to půjde jedno za druhým dolů.Držím palce tummenupp

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí