Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#351 15. 6. 2006 17:00

suzy
♥♥♥♥♥♥-
Místo: brno

Re: Zlatá vajíčka

Nikiska napsal(a):

Ahojky holky tak si mě Suzíku potěšila s tabulkou o melounech. Taky jsem ho teď pojídala asi po tři dny. Já ty vodní melouny mám hrozně ráda. A je báječný teď je všude ovoce a zeleninky dost tak musíme papat hodně vitamínků. Já osobně včera k večeři měla nakrájený rajčátka a okurku a chleba. Ale ten žlutý meloun jsem nikdy ještě neměla a vy? No holky zatím mi ještě ms nedorazila!

no tak to je supeeer s tim menses.ikdyz je pravda ze ja ji mnela naposledy skoro om vic jak 14 dni taky zpozdenou sad   normalne ted jsi mi udelala chut a na veceri si dam to stejny.Mnam.    jo a kdy planujes navstevu na gynekologii??ja jsem zvedavaaaaaaaaaa smile

http://animace.org/panenky/G300111.gif

Není tady

#352 15. 6. 2006 17:48

Marieanna
♥♥♥♥♥--

Nikiska napsal(a):

Ahojky holky tak si mě Suzíku potěšila s tabulkou o melounech. Taky jsem ho teď pojídala asi po tři dny. Já ty vodní melouny mám hrozně ráda. A je báječný teď je všude ovoce a zeleninky dost tak musíme papat hodně vitamínků. Já osobně včera k večeři měla nakrájený rajčátka a okurku a chleba. Ale ten žlutý meloun jsem nikdy ještě neměla a vy? No holky zatím mi ještě ms nedorazila!

Nikisko tak to by bylo hezké,mít v našem klubu Jablíček jednoho malého človíčka. dudlik A my všechny bychom byly jeho tetičky   reta

Není tady

#353 15. 6. 2006 17:55

Marieanna
♥♥♥♥♥--

Holky někde se nám zatoulalo Sluníčko? hmm  Haloooo  neutral  Sluníčko,Sluníčko  kdepak se schováváš??? rock

Není tady

#354 15. 6. 2006 19:06

suzy
♥♥♥♥♥♥-

Taky ho postradam.Ale jestly nebylo s detma nekde na koupaku.no ale jinak doufam ze je vse v poradku.

Sluniiickoooo,Sluniiickooopo kapitulation

Není tady

#355 15. 6. 2006 21:10

Nikiska
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Východní Čechy

No to je právě to, že u mě nejdelší spoždění bylo asi osm dní. Jinak tak pět dní. No nic si nechci vsugerovávat a tak počkám a uvidím. A zatím si budu s váma písánkovat. Tak se pro dnešek mějte moc hezky!!!!!

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;31;31/st/20100109/n/Tomulkovi/k/b028/age.png

Není tady

#356 15. 6. 2006 21:35

SLUNÍČKO
♥♥♥♥♥♥-
Místo: VYSOČINA

Tady jsem,skoro jsem dneska zapadlo do depky,ale už je líp.Dostala jsem od doktora na 40 dní antibiotika. Takže,žádný sluníčko a moc velká zátěž. Už mě to pěkně štve! Jste moc hodný ,že je Vám po mě smutno. SO klubu jsem taky  přemýšlela. Nevím jak ho založit a tak se zkusím zeptat administrátora,jestli jste to už některá neudělala.Takže by jsme byly JABLÍČKA  a popisku bych navrhovala- zHUBNEME SPOLU.... Co Vy na to?

Není tady

#357 15. 6. 2006 21:56

suzy
♥♥♥♥♥♥-

SLUNÍČKO napsal(a):

Tady jsem,skoro jsem dneska zapadlo do depky,ale už je líp.Dostala jsem od doktora na 40 dní antibiotika. Takže,žádný sluníčko a moc velká zátěž. Už mě to pěkně štve! Jste moc hodný ,že je Vám po mě smutno. SO klubu jsem taky  přemýšlela. Nevím jak ho založit a tak se zkusím zeptat administrátora,jestli jste to už některá neudělala.Takže by jsme byly JABLÍČKA  a popisku bych navrhovala- zHUBNEME SPOLU.... Co Vy na to?

ja na to ze jo jo jo. wink   A ty davej na sebe pozor s tema antibiotikama,na 40dni to je fakt hodne.hjarta

Není tady

#358 15. 6. 2006 21:57

suzy
♥♥♥♥♥♥-

Nikiska napsal(a):

No to je právě to, že u mě nejdelší spoždění bylo asi osm dní. Jinak tak pět dní. No nic si nechci vsugerovávat a tak počkám a uvidím. A zatím si budu s váma písánkovat. Tak se pro dnešek mějte moc hezky!!!!!

Drzim pesticky.Ale zase at se na to mozna moc neupnes.Kdyz to nevyjde ted tak to vyjde priste ne?

Není tady

#359 15. 6. 2006 22:21

SLUNÍČKO
♥♥♥♥♥♥-

Ahoj Marieanko,konečně jsi tady,já se nějak probrala a žehlím a po očku sleduju počítač jestli přijdeš.

Není tady

#360 15. 6. 2006 22:22

SLUNÍČKO
♥♥♥♥♥♥-

suzy napsal(a):

SLUNÍČKO napsal(a):

ja na to ze jo jo jo. wink   A ty davej na sebe pozor s tema antibiotikama,na 40dni to je fakt hodne.hjarta

Asi si budu muset říct,že to jsou bonbónky za odměnu....HEČ reta

Není tady

#361 15. 6. 2006 22:35

esterka
♥♥-----
Místo: Morava

SLUNÍČKO napsal(a):

suzy napsal(a):

SLUNÍČKO napsal(a):

Asi si budu muset říct,že to jsou bonbónky za odměnu....HEČ reta

Ten klub je prima nápad tummenupp,

sluníčko proč musíš brát tak dlouho antibiotika?

S melounkama jste mne moc potěšily, kupuji si ho každý den, to je očista roll,žlutý jsem zkoušela  nic moc, připadá mi sytější a neosvěží tak jako ten čebrenej...

to jsou fedra co? zítra na Moravě bude 32 st. cool
BROU sova

Není tady

#362 15. 6. 2006 22:37

Marieanna
♥♥♥♥♥--

SLUNÍČKO napsal(a):

Ahoj Marieanko,konečně jsi tady,já se nějak probrala a žehlím a po očku sleduju počítač jestli přijdeš.

Ahojky Sluníčko smile  jak to že nás takhle lekáš??skurt Celý den nenapsat ani čárečku,všichni jsme tady na Tebe čekaly!! rock

Není tady

#363 15. 6. 2006 22:38

Marieanna
♥♥♥♥♥--

SLUNÍČKO napsal(a):

Já taky souhlas!!! lol  tummenupp

Není tady

#364 15. 6. 2006 22:43

Marieanna
♥♥♥♥♥--

SLUNÍČKO napsal(a):

Sluníčko hlavně se nám rychle uzdrav sjuk ,a mᚠsílu svítit nám na naší cestě ke štíhlé linii a taky nás zahřívat laskavým a potěšujícím slovem  par  sTebou to určitě všichni zvládnem  tummenupp

Není tady

#365 15. 6. 2006 22:45

Marieanna
♥♥♥♥♥--

Děvčata přeju všem krásnou dobrou noc,nádherný nastávající víkend,pozor a se moc nespálíte a v pondělí bude zase vážení??? reta sova

Není tady

#366 15. 6. 2006 22:46

SLUNÍČKO
♥♥♥♥♥♥-

esterka napsal(a):

S melounkama jste mne moc potěšily, kupuji si ho každý den, to je očista roll,žlutý jsem zkoušela  nic moc, připadá mi sytější a neosvěží tak jako ten čebrenej...

BROU sova

Mám v sobě pořád nějaký zánět a naskákaly mě velký fleky,který mě podhnisávají.  grater
No,teď mě napadá jestli jsem nechytla od Marieanniné dcerky neštovice!! yikes lol

Není tady

#367 15. 6. 2006 22:49

SLUNÍČKO
♥♥♥♥♥♥-

Marieanna napsal(a):

SLUNÍČKO napsal(a):

Sluníčko hlavně se nám rychle uzdrav sjuk ,a mᚠsílu svítit nám na naší cestě ke štíhlé linii a taky nás zahřívat laskavým a potěšujícím slovem  par  sTebou to určitě všichni zvládnem  tummenupp

Marieannko,vždy mě už nic není,já jsem úplně zdráv,jako řípa..... Však Ty umíš taky pěkně zahřát,Marieannko!!
Vůbec Vy všechny jste moc fajn "BABY" tummenupp

Není tady

#368 15. 6. 2006 22:52

SLUNÍČKO
♥♥♥♥♥♥-

Marieanna napsal(a):

Nikiska napsal(a):

Nikisko tak to by bylo hezké,mít v našem klubu Jablíček jednoho malého človíčka. dudlik A my všechny bychom byly jeho tetičky   reta

Já chci být taky teta,to je strašně krásnej pocit držet v náručí malej vrnící uzlíček... dudlik
Ještě si to pořád pamatuju....ani popsat se to nedá.
Ti chlapy o tolik přichází,že nemůžou být těhotný. smile I když někdy po ránu nám asi nezávidí,že? usch

Upravil(a) SLUNÍČKO (15. 6. 2006 22:52)

Není tady

#369 15. 6. 2006 22:59

Marieanna
♥♥♥♥♥--

SLUNÍČKO napsal(a):

esterka napsal(a):

BROU sova

Mám v sobě pořád nějaký zánět a naskákaly mě velký fleky,který mě podhnisávají.  grater
No,teď mě napadá jestli jsem nechytla od Marieanniné dcerky neštovice!! yikes lol

No možný by to bylo,stále se moje malá totiž motá okolo počítače,tak jestli nějaký ten bacil nezabloudil po netu  na Jižní Moravu wink  big_smilebig_smilebig_smile

Není tady

#370 15. 6. 2006 22:59

SLUNÍČKO
♥♥♥♥♥♥-

Berušky,já jedu zítra s rodinkou na chalupu a nemáme tam výdobitek moderní doby grater.Takže,buďto se ozvu ještě na chvilku zítra,nebo až v pondělí. To nevydržím!!! yikes A v pondělí mě to spočítáte:kuřátko na ohni,páreček a že bych si dala i cukrovou vatu s tureckým medíkem! dumbom A dost,už Vás slyším! mad Slibuju,že se budu snažit se móc krotit a hlídat.Ale kuře si dám a melounek si jdu zítra taky koupit!Tak dobrou noc! sova Už teď je mi smutno grater

Není tady

#371 16. 6. 2006 6:11

SLUNÍČKO
♥♥♥♥♥♥-

Berušky hjarta ,ten můj chlap mi teď řekl,že se k nám asi bude muset přidat!
Prý,že měl minulý týden 97kg a teď má 92kg a ani neví jak zhubl!
A to by jste ho měli vidět jak se cpe!To je od něj teda vyloženě provokace! mad
Já se tady snažím a ten "lump" ani neví jak se mu podařilo zhubnout! dumbom
Ale prý má málo,tak teď bude přibírat. skurt skurt skurt
Mám pro Vás překvapeníčko,ale až v pondělí,až budu sestavovat tabulku.Tak papa

Není tady

#372 16. 6. 2006 8:23

Evelina
♥♥-----

Ahojky, koukám, že jsem tady celý večer nebyla a pomalu nestíhám číst smile S tím klubem taky souhlasím - jupííí. Jinak dneska jsem stoupla na váhu a mám o 1,2 kg méně big_smile
Sluníčko, taky jedeme na chatu do jižních Čech a taky bude grilování a nejen kuřátko, ale i prasátko - tak snad to ustojím rodna ale když si vzpomenu na tebe, tak se mi to snad podaří. Mᚠúžasná dar, že když se tady objevíš sálá z tebe spoustu pozitivní energie - alespoň z mého pohledu.
Jinak ten tvůj manžel je vážně provokater - za týden -5 kg a ani neví jak - to je drzost yikes
Všem přeji krásný víkend a hubnutí zdar reta

Není tady

#373 16. 6. 2006 19:09

esterka
♥♥-----
Místo: Morava

Sluníčko,
tak tomu přesně rozumím, můj manžel je to stejné, hubne a ani neví jak. Chlapi to mají prostě jinak, my se jen podíváme na buchtu a máme kilo navíc, jak říkala Halina Pavlovská big_smile, máte ji taky rády? Ty její hlody a jak ona se umí nosit, ale stejně si myslím, že ji ta nadváha musí trápit.
Dnes bylo šílené vedro, přiběhla jsem z posledních sil z práce domů, těšila se na spršku, že si udělám ovocný talířek, konečně v klidu sednu a přečtu časáček.....svléknu se  a ouha, točím kohoutkem a ani kapka....no chtělo se mi zařvat: puste tu voduuuuuu!!! Tak jsem ulepená lehla na gauč a spala do teď....zmožená....to horko fakt ubíjí, sprcha by mne probudila. Jedno pozitivum na tom je, voda už teče a večer možná neusnu u zpráv....big_smile
Jinak holky v pondělí bude první vážení, doufám, že tam bude o kilíčko míň tummenupp
Přeji všem krásný víkendek...

Není tady

#374 16. 6. 2006 21:43

suzy
♥♥♥♥♥♥-

Holkyyyy my se ted vratily z grilovani.urcite budu mit zitra tak o kilo a pul vic grater  Musim s tim neco udelat nebo v pondeli se hanbou propadnu az uvidim v tabulce moje kila.Sakra sakra.Ale reknete jak jit na grilovani a nic si tam nedat?Bohuzel mame spoustu znamych a budeme na grilovani asi pres leto casto.aaaach jo.Tak dobrou holky.Ikdyz to mozna bude v pondeli zajimavi s tema co jste odjely na chaty ze?Tam se taky bude grilovat a opikat wink   nechci byt skodoliba ale aspon v tom nebudu sama lol  Tak pa.

Není tady

#375 17. 6. 2006 21:06

Marieanna
♥♥♥♥♥--

Halooo  kapitulation  holky kde jste všechny???  vissla  Že by vás zmohlo to počasí a nebo šavnaté masíčko z grilu?? reta I já dnes hřešila ,maso jsem sice měla bez chleba,ale dala jsem si k němu sklenku točeného piva  storstark  .A z toho mám větší hrůzu  usch  .Tak si užijte zítřejší neděli ,má být zase krásně a v pondělí ráno, před nastoupenou jednotkou Jablíček, a máme každá zase o nějaká to deko méně. tummenupp Krásnou dobrou noc  sova sova sova sova

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí