6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Nikiska napsal(a):
Ahojky holky tak si mě Suzíku potěila s tabulkou o melounech. Taky jsem ho teď pojídala asi po tři dny. Já ty vodní melouny mám hrozně ráda. A je báječný teď je vude ovoce a zeleninky dost tak musíme papat hodně vitamínků. Já osobně včera k večeři měla nakrájený rajčátka a okurku a chleba. Ale ten lutý meloun jsem nikdy jetě neměla a vy? No holky zatím mi jetě ms nedorazila!
no tak to je supeeer s tim menses.ikdyz je pravda ze ja ji mnela naposledy skoro om vic jak 14 dni taky zpozdenou normalne ted jsi mi udelala chut a na veceri si dam to stejny.Mnam. jo a kdy planujes navstevu na gynekologii??ja jsem zvedavaaaaaaaaaa
Není tady
Nikiska napsal(a):
Ahojky holky tak si mě Suzíku potěila s tabulkou o melounech. Taky jsem ho teď pojídala asi po tři dny. Já ty vodní melouny mám hrozně ráda. A je báječný teď je vude ovoce a zeleninky dost tak musíme papat hodně vitamínků. Já osobně včera k večeři měla nakrájený rajčátka a okurku a chleba. Ale ten lutý meloun jsem nikdy jetě neměla a vy? No holky zatím mi jetě ms nedorazila!
Nikisko tak to by bylo hezké,mít v naem klubu Jablíček jednoho malého človíčka. A my vechny bychom byly jeho tetičky
Není tady
Holky někde se nám zatoulalo Sluníčko? Haloooo Sluníčko,Sluníčko kdepak se schovává???
Není tady
Taky ho postradam.Ale jestly nebylo s detma nekde na koupaku.no ale jinak doufam ze je vse v poradku.
Sluniiickoooo,Sluniiickooopo
Není tady
No to je právě to, e u mě nejdelí spodění bylo asi osm dní. Jinak tak pět dní. No nic si nechci vsugerovávat a tak počkám a uvidím. A zatím si budu s váma písánkovat. Tak se pro dneek mějte moc hezky!!!!!
Není tady
Tady jsem,skoro jsem dneska zapadlo do depky,ale u je líp.Dostala jsem od doktora na 40 dní antibiotika. Take,ádný sluníčko a moc velká zátě. U mě to pěkně tve! Jste moc hodný ,e je Vám po mě smutno. SO klubu jsem taky přemýlela. Nevím jak ho zaloit a tak se zkusím zeptat administrátora,jestli jste to u některá neudělala.Take by jsme byly JABLÍČKA a popisku bych navrhovala- zHUBNEME SPOLU.... Co Vy na to?
Není tady
SLUNÍČKO napsal(a):
Tady jsem,skoro jsem dneska zapadlo do depky,ale u je líp.Dostala jsem od doktora na 40 dní antibiotika. Take,ádný sluníčko a moc velká zátě. U mě to pěkně tve! Jste moc hodný ,e je Vám po mě smutno. SO klubu jsem taky přemýlela. Nevím jak ho zaloit a tak se zkusím zeptat administrátora,jestli jste to u některá neudělala.Take by jsme byly JABLÍČKA a popisku bych navrhovala- zHUBNEME SPOLU.... Co Vy na to?
ja na to ze jo jo jo. A ty davej na sebe pozor s tema antibiotikama,na 40dni to je fakt hodne.
Není tady
Nikiska napsal(a):
No to je právě to, e u mě nejdelí spodění bylo asi osm dní. Jinak tak pět dní. No nic si nechci vsugerovávat a tak počkám a uvidím. A zatím si budu s váma písánkovat. Tak se pro dneek mějte moc hezky!!!!!
Drzim pesticky.Ale zase at se na to mozna moc neupnes.Kdyz to nevyjde ted tak to vyjde priste ne?
Není tady
Ahoj Marieanko,konečně jsi tady,já se nějak probrala a ehlím a po očku sleduju počítač jestli přijde.
Není tady
suzy napsal(a):
SLUNÍČKO napsal(a):
ja na to ze jo jo jo. A ty davej na sebe pozor s tema antibiotikama,na 40dni to je fakt hodne.
Asi si budu muset říct,e to jsou bonbónky za odměnu....HEČ
Není tady
SLUNÍČKO napsal(a):
suzy napsal(a):
SLUNÍČKO napsal(a):
Asi si budu muset říct,e to jsou bonbónky za odměnu....HEČ
Ten klub je prima nápad ,
sluníčko proč musí brát tak dlouho antibiotika?
S melounkama jste mne moc potěily, kupuji si ho kadý den, to je očista ,lutý jsem zkouela nic moc, připadá mi sytějí a neosvěí tak jako ten čebrenej...
to jsou fedra co? zítra na Moravě bude 32 st.
BROU
Není tady
SLUNÍČKO napsal(a):
Ahoj Marieanko,konečně jsi tady,já se nějak probrala a ehlím a po očku sleduju počítač jestli přijde.
Ahojky Sluníčko jak to e nás takhle leká?? Celý den nenapsat ani čárečku,vichni jsme tady na Tebe čekaly!!
Není tady
SLUNÍČKO napsal(a):
Já taky souhlas!!!
Není tady
SLUNÍČKO napsal(a):
Sluníčko hlavně se nám rychle uzdrav ,a má sílu svítit nám na naí cestě ke tíhlé linii a taky nás zahřívat laskavým a potěujícím slovem sTebou to určitě vichni zvládnem
Není tady
Děvčata přeju vem krásnou dobrou noc,nádherný nastávající víkend,pozor a se moc nespálíte a v pondělí bude zase váení???
Není tady
esterka napsal(a):
S melounkama jste mne moc potěily, kupuji si ho kadý den, to je očista ,lutý jsem zkouela nic moc, připadá mi sytějí a neosvěí tak jako ten čebrenej...
BROU
Mám v sobě pořád nějaký zánět a naskákaly mě velký fleky,který mě podhnisávají.
No,teď mě napadá jestli jsem nechytla od Marieanniné dcerky netovice!!
Není tady
Marieanna napsal(a):
SLUNÍČKO napsal(a):
Sluníčko hlavně se nám rychle uzdrav ,a má sílu svítit nám na naí cestě ke tíhlé linii a taky nás zahřívat laskavým a potěujícím slovem sTebou to určitě vichni zvládnem
Marieannko,vdy mě u nic není,já jsem úplně zdráv,jako řípa..... Vak Ty umí taky pěkně zahřát,Marieannko!!
Vůbec Vy vechny jste moc fajn "BABY"
Není tady
Marieanna napsal(a):
Nikiska napsal(a):
Nikisko tak to by bylo hezké,mít v naem klubu Jablíček jednoho malého človíčka. A my vechny bychom byly jeho tetičky
Já chci být taky teta,to je straně krásnej pocit dret v náručí malej vrnící uzlíček...
Jetě si to pořád pamatuju....ani popsat se to nedá.
Ti chlapy o tolik přichází,e nemůou být těhotný. I kdy někdy po ránu nám asi nezávidí,e?
Upravil(a) SLUNÍČKO (15. 6. 2006 22:52)
Není tady
SLUNÍČKO napsal(a):
esterka napsal(a):
BROUMám v sobě pořád nějaký zánět a naskákaly mě velký fleky,který mě podhnisávají.
No,teď mě napadá jestli jsem nechytla od Marieanniné dcerky netovice!!
No moný by to bylo,stále se moje malá toti motá okolo počítače,tak jestli nějaký ten bacil nezabloudil po netu na Jiní Moravu
Není tady
Beruky,já jedu zítra s rodinkou na chalupu a nemáme tam výdobitek moderní doby .Take,buďto se ozvu jetě na chvilku zítra,nebo a v pondělí. To nevydrím!!! A v pondělí mě to spočítáte:kuřátko na ohni,páreček a e bych si dala i cukrovou vatu s tureckým medíkem! A dost,u Vás slyím! Slibuju,e se budu snait se móc krotit a hlídat.Ale kuře si dám a melounek si jdu zítra taky koupit!Tak dobrou noc! U teď je mi smutno
Není tady
Beruky ,ten můj chlap mi teď řekl,e se k nám asi bude muset přidat!
Prý,e měl minulý týden 97kg a teď má 92kg a ani neví jak zhubl!
A to by jste ho měli vidět jak se cpe!To je od něj teda vyloeně provokace!
Já se tady snaím a ten "lump" ani neví jak se mu podařilo zhubnout!
Ale prý má málo,tak teď bude přibírat.
Mám pro Vás překvapeníčko,ale a v pondělí,a budu sestavovat tabulku.Tak papa
Není tady
Ahojky, koukám, e jsem tady celý večer nebyla a pomalu nestíhám číst S tím klubem taky souhlasím - jupííí. Jinak dneska jsem stoupla na váhu a mám o 1,2 kg méně
Sluníčko, taky jedeme na chatu do jiních Čech a taky bude grilování a nejen kuřátko, ale i prasátko - tak snad to ustojím ale kdy si vzpomenu na tebe, tak se mi to snad podaří. Má úasná dar, e kdy se tady objeví sálá z tebe spoustu pozitivní energie - alespoň z mého pohledu.
Jinak ten tvůj manel je váně provokater - za týden -5 kg a ani neví jak - to je drzost
Vem přeji krásný víkend a hubnutí zdar
Není tady
Sluníčko,
tak tomu přesně rozumím, můj manel je to stejné, hubne a ani neví jak. Chlapi to mají prostě jinak, my se jen podíváme na buchtu a máme kilo navíc, jak říkala Halina Pavlovská , máte ji taky rády? Ty její hlody a jak ona se umí nosit, ale stejně si myslím, e ji ta nadváha musí trápit.
Dnes bylo ílené vedro, přiběhla jsem z posledních sil z práce domů, těila se na sprku, e si udělám ovocný talířek, konečně v klidu sednu a přečtu časáček.....svléknu se a ouha, točím kohoutkem a ani kapka....no chtělo se mi zařvat: puste tu voduuuuuu!!! Tak jsem ulepená lehla na gauč a spala do teď....zmoená....to horko fakt ubíjí, sprcha by mne probudila. Jedno pozitivum na tom je, voda u teče a večer moná neusnu u zpráv....
Jinak holky v pondělí bude první váení, doufám, e tam bude o kilíčko míň
Přeji vem krásný víkendek...
Není tady
Holkyyyy my se ted vratily z grilovani.urcite budu mit zitra tak o kilo a pul vic Musim s tim neco udelat nebo v pondeli se hanbou propadnu az uvidim v tabulce moje kila.Sakra sakra.Ale reknete jak jit na grilovani a nic si tam nedat?Bohuzel mame spoustu znamych a budeme na grilovani asi pres leto casto.aaaach jo.Tak dobrou holky.Ikdyz to mozna bude v pondeli zajimavi s tema co jste odjely na chaty ze?Tam se taky bude grilovat a opikat nechci byt skodoliba ale aspon v tom nebudu sama Tak pa.
Není tady
Halooo holky kde jste vechny??? e by vás zmohlo to počasí a nebo avnaté masíčko z grilu?? I já dnes hřeila ,maso jsem sice měla bez chleba,ale dala jsem si k němu sklenku točeného piva .A z toho mám větí hrůzu .Tak si uijte zítřejí neděli ,má být zase krásně a v pondělí ráno, před nastoupenou jednotkou Jablíček, a máme kadá zase o nějaká to deko méně. Krásnou dobrou noc
Není tady