29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Má někdo nějaké zkušenosti s prášky na hubnutí tzv. Zlatými vajíčky neboli Adipex retardem ??? Předem díky za názory
Není tady
Mam.Zvysena potivost,tres v rukach a cela takova jako by zmrzla. Ale asi 8 kilo dole.
Není tady
Irča napsal(a):
Má někdo nějaké zkušenosti s prášky na hubnutí tzv. Zlatými vajíčky neboli Adipex retardem ??? Předem díky za názory
Taky mám, ale řekla bych to asi takhle, za to, co ti to v těle zničí těch pár kilo určitě nestojí.-( Užívala jsem to já i přítel, ale nějaký výrazný úbytek nebyl... jen taková podrážděnost, malátnost... má to opravdu hodně vedlejších účinků, i proto to lékaři neradi píší.... abych řekla pravdu, lépe na mě působí dělená strava, kdysi jsem ji držela skoro 2 roky a shodila jsem kolem 20 kg... postupem let opět pomalu nabrala, ale i díky hormonální léčbě atd. nyní jsem se do ní znovu pustila a po 2 měsících mám 7 kg dole.... nehladovím, neničím si zdraví chemií.... ještě to zkus zvážit, zda ti ty vedlejší účinky, co by ti mohly ty léky v těle poškodit, za to stojí.
Není tady
Díky za zprávičku. Můžu vědět, co to v těle ničí ????
Není tady
Já je taky tak před 5 lety brala.Měla sem po nich šílenou žízeň a taky sem měla pocit,že se stále klepu.Nemohla sem spát měla sem moc energii,ale jen tak 10 dnů a pak sem byla stále unavená.Sice sem zhubla,ale měla sem pocit,že mám větší hlavu než tělo vypadalo to tak divně.
Teď už bych do toho nešla-necítila sem se tak jak bych chtěla a ta radost za schozená kila nebyla taková jako když se mi to podaří "mnou".
Těch vedlejších účinků bylo mnoho takže nedoporučuju.
Není tady
Po druhém těhotenství jsem je také brala, abych shodila kila navíc. Byla jsem více unavená, ale špatně mi nebylo. Je pravda, že jsem nepociťovala hlad a hodně zhubla, za měsíc 7 kg. Ale jak jsem je nebrala, kila šla nahoru, vrátila se chuť k jídlu. A kila se vrátila pochopitelně také :-)))
Není tady
Ahoj, braly jsme ho se sestrou. Vydrželo nám to týden. Měly jsme vyložene odpor k jídlu. Začalo mi po něm bušit srdce a lapala jsem chvílema po dechu. Navíc jsem do toho všeho musela připravit presentaci a nešlo mi to. Zkrátka jsem měla úplně vygumovanou hlavu a nebyla jsem schopná udržet myšlenku. Byla jsem děsně nervózní. Sestra zase ani nemohla spát, jak byla vystresovaná.
Ahoj holky,viděla jsem na sousedce své kamarádky co to s ní provedlo.
Živila se jako králíček,pořád hlídala aby v jídle nebyl ŽÁDNÝ tuk a cukr a byla pěkně rozklepaná.
Já se letos v únoru na sebe tak hrozně naštvala a řekla si ,že ty kila půjdou dolů.Měla jsem vážně velikou nadváhu! Změnila jsem stravovací návyky,hlavně začla hodně pít a trošku cvičit. S doktorem jsem se dohodla,že začnu brát MERIDIA 15.Do Dneška jsem zhubla 18 kg a to i přes to,že jsem byla na operaci a už dva měsíce nemůžu cvičit. Taky jsem přišla na to že fungují účinky měsíce.Když dorůstá snědla bych i lednici a moc nehubnu,ale když couvá je to fajn-nemám hlad a i ty kila jdou dolů.
Všem kdo se snaží hubnout držím pěsti,aby se jim to povedlo!
Není tady
SLUNÍČKO napsal(a):
Ahoj holky,viděla jsem na sousedce své kamarádky co to s ní provedlo.
Živila se jako králíček,pořád hlídala aby v jídle nebyl ŽÁDNÝ tuk a cukr a byla pěkně rozklepaná.
Já se letos v únoru na sebe tak hrozně naštvala a řekla si ,že ty kila půjdou dolů.Měla jsem vážně velikou nadváhu! Změnila jsem stravovací návyky,hlavně začla hodně pít a trošku cvičit. S doktorem jsem se dohodla,že začnu brát MERIDIA 15.Do Dneška jsem zhubla 18 kg a to i přes to,že jsem byla na operaci a už dva měsíce nemůžu cvičit. Taky jsem přišla na to že fungují účinky měsíce.Když dorůstá snědla bych i lednici a moc nehubnu,ale když couvá je to fajn-nemám hlad a i ty kila jdou dolů.
Všem kdo se snaží hubnout držím pěsti,aby se jim to povedlo!
Prosím tě a na té Meridii nejsou až tak znatelné vedlejší účinky jak na Adipexu?
Není tady
Holky....mam ho jeste doma...zbytek baleni....jo je to pecka....prvnich 14 dni je to parada,kila jdou samy dolu...ale pak??????????me osobne to nedealo nejak zvlast problemy,byla jsem silne hyperaktivni...treba v praci jsem se na chvilku nezastavila....pri pohledu na sladky se mi zvedal kufr...ale jinka doela dobry..abcys vetsi zizen nez obvykle,ale stejne i tak jsem se necejtila ve svy kuzi...jednou my ale bylo tak spatne ze jsme lezla div ze ne po ctyrech a zakoncila jsem to tim ze jsme asi tri hodiny zvracela jak sakal......hroznej pocit......a ghlavne uz to na me nepusobylo..normalne jsem si ho rano spolkla a necejtila jsme zadny at ut dobry ci spatny pocity...prestala jsme ho brat..
fak je to asi svinstvo a ty schozeny kila stim stejne nejdou udrzet....
Není tady
Ahojky Suzy,
já na sobě žádný vedlejší účinky nezpozorovala a vlastně ani nikdo z okolí.Nikomu jsem to ze začátku neřekla,kdyby to nevyšlo,ale když mě kamarádka pochválila,probraly jsme to a říkala,že ani změny nálady nezpozorovala...Jen ze začátku jsem rychleji hubla.Ale asi to bude taky tím ,že teď nemůžu cvičit. A taky mě moc pomohlo psát si všechno co sním a vypiju-i sladký na kterým teď už jen občas hřeším. Zkus se podívat na www.merrilinka.cz. Jde,ale stejně o to,že bez změny stravování,dostatku tekutin a nějakýho toho hejbání to pomůže asi jen v době užívání nepřibírat a něco málo shodit .Když se pak člověk vrátí zpět k tučné a sladké stravě půjdou kila zas nahoru.
Není tady
Holky a nezbylo vam doma tak jedno baleni meridie ktery by ste mi prodaly?chtela bych to vyzkouset co to bude semnou delat.
Není tady
Já ji pořád ještě beru a nikoho komu by zbyla neznám. Může Ti ji napsat praktický lékař. Je jenom na recept , ale to je ADIPEX taky. Jedno balení má 28 talet a stojí cca 719 Kč. Ahojky
Není tady
SLUNÍČKO napsal(a):
Já ji pořád ještě beru a nikoho komu by zbyla neznám. Může Ti ji napsat praktický lékař. Je jenom na recept , ale to je ADIPEX taky. Jedno balení má 28 talet a stojí cca 719 Kč. Ahojky
ja chtela jen 1 baleni abych zjistila co to semnou udela,jestli na sobe budu neco citit.Myslis ze uz to pri prvni krabicce pocitim nebo si mam nechat napsat baleni vic?
Není tady
ja chtela jen 1 baleni abych zjistila co to semnou udela
Já bych do toho opravdu už nikdy nešla. Není to dobře když takhle člověk rychle hubne. Zkus to Suzy i bez přášků a když budeš hodně pít celý den a jíst jen opravdu málo tak taky zhubneš a budeš z toho mít větší radost. Než zhubnout rychle najednou a pak to po práškách zase nabrat!!
Není tady
Hned po prvním balení jsem zhubla 6 kg,ale bylo to taky tím,že jsem začla cvičit a změnila jídelníček.Pak jsem musela do nemocnice a vysadila jsem na dva týdny a zhubla 4 kg.Cítila jsem se pořá stejně. Nikdy bych do toho nešla,kdyby mi to nenabídl doktor.Měla jsem k práškům na hubnutí nedůvěru,taky mi to připadá proti přírodě,ale v některých případech to vážně pomůže.Např.já jsem nabrala kila v pubertě po zánětu mozkových blan a další po porodu-zlomila jsem si nohy a nemohla dva měsíce chodit. Od té doby jsem se pokoušela všemi možnými způsoby zhubnout , ale nepodařilo se.Myslím, že moje tělo potřebovalo "nastartovat". Nemíním je brát věčně a jen co se dostanu na přijatelnou mez nadváhy je okamžitě vysadím.Sport mě začal bavit,zdravější strava mě taky nevadí,občas i zahřeším a taky mi to nepoleze do rozpočtu. Ahojky
Není tady
ja je taky prave neminim brat porad.Potrebuju shubnout tak 6 kilo a proste at se snazim jak tak to vazne nejde.Zustalo mi to po porodu.Vsechno jsem zhubla az na tohle á jsem z toho dost nestastna.zkusim se zeptat doktorky jestli mi to napise.Sice jsem nasla ze to nekdo prodava ,ale je to za 1500kc a kdyz to normalne stoji kolem 7stovek tak takhle to preplacet nebudu.
Není tady
Třeba Ti bude stačit jedno balení a hubnutí se nastartuje.Já jsem nemohla překonat hranici 90 kg,na nich jsem pokaždé zůstala stát a dál to dolů nešlo.Meridia ji prolomila! Ať Ti to taky vyjde a těch 6 kg se rychle ztratí! Ahojky SLUNÍČKO
Není tady
Mám a zatím mám pořád ještě v plánu pokračovat směrem dolů.Každý měsíc před menstuací bych vyjedla lednici a přiberu asi 1/2-1 kg ale po ní je zas 1/2-1 kg pryč a znovu pokračuji v hubnutí. Ahojky SLUNÍČKO
Není tady
Ja to mam pred menstruaci taky ale zjistila jsem ze ikdyz tu lednici nevyjim tak priberu az 2 kilca stejne a jsem takova otekla,napuchla a nejaka vetsi :-)) prisiiim uklidnete mne ze to mate taky :-) jinam dnes jsem si vzala prvni tabletku meridie a jsem nejaka trochu roztrepana a strasne ale strasne ledova.
Není tady
Já jsem zase dříve trpěla tím, že když jsem měla dostat MS tak jsem skoro nic nejedla. Jen jsem měla břicho jako balón. A teďko jsem před ms taky rozjedená a předchází mi to buď bolení hlavy nebo břicho, které mám nafouklé.
Není tady
Nikiska napsal(a):
Já jsem zase dříve trpěla tím, že když jsem měla dostat MS tak jsem skoro nic nejedla. Jen jsem měla břicho jako balón. A teďko jsem před ms taky rozjedená a předchází mi to buď bolení hlavy nebo břicho, které mám nafouklé.
tak to ja mam taky nekdy,pripadne mi ze se mne to strida.Nekdy bych vsechno snedla a nekdy nemam chut a byva mi i spatne od zaludku uz treba tyden pred menses.Je to normalni?nekdy mi je tak spatne ze si rikam jestli nejsem v tom.Ale nafoukla jsem vzdycky pripadne mi ze i nohy a celkove vsechno.
Není tady