6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
holky, co s sebou nachystat do porodnice pro miminko? Jediny, co me napada, je dudlicek, ponozecky a plinky. Obleceni a perinku nam asi prinese babicka pred odchodem, tak to nic. Ale mam nejak vymeteno a vubec nevim, co jinyho s sebou nabalit. Diiiiiiiky
Není tady
Ahojky, já to mám v těhul průkazce:dudlik:, zrovna málo toho není
Není tady
Nejlepší je se informovat přímo v porodnici,protože každá to má jinak.Já jsem sebou pro mimi musela mít plínky a vlhčené ubrousky,jinak nic,všechno tam bylo a oblečení v kterem jsme šli domů mi přivezl manžel den před odjezdem.
Není tady
Já měla taky jen plínky, vlhčené ubrousky, dudlík jsem nebrala, malej ho ani teď moc nechce. Oblečeníčko mi v porodnici půjčili, tak samo i zavinovačku, akorát nám dovezl tatínek oblečení, když jsme jeli domů. Jinak myslím nic.
Není tady
Radši jsem si vzala všechno - plínky, vlhké ubrousky, krém na zadeček, olejíček, pěnu do koupele, dudlík, pár hadr. plínek, abych se nemusela pořád doprošovat (malý totiž pořád zvracel a já si pořád musela říkat o čisté plínky, až mi to bylo trapné), taky jsem si vzala čaj na podporu kojení a vždycky jsem si ho uvařila, aby se mi mlíčko konečně udělalo .... no, snad jsem na nic nezapomněla. Byla jsem myslím napakovaná do porodnice dost, ale stejně jsem to nedomyslela. Ručínků jsem měla pořád málo, stejně tak vložek a pord. kalhotek. Stejně musel pořád manžel dokupovávat a dokupovávat ...
Není tady
Tak já jsem byla nabalená podobně jako Petina , možná bych jen doporučila ještě Bepanthen - na bradavky , manžel mi ho kupoval později . Po té dlouholeté přestávce jsem prvních pár dnů při kojení celkem trpěla . Ta mast mi přece jen trochu pomohla .
Není tady
Jo, tak Bepanthen jsem měla s sebou taky ... akorát jsem ho zapomněla napsat. Na bradavky jsem ho naštěstí nepotřebovala, ale na bolavý zadeček miminka je super! Díky Jany.
Není tady