18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj mamče a mimča, my dneska byli s Mikulákem konečně na hexu a brouček ani nepípnul, kdy ho píchali. Teďka spinká uvidíme, jak se mu bude dařit a se vzbudí! Tak drte palec, snad to nebude mít nějakou velkou reakci
Není tady
Taky drím, ale po této by reakci mít neměl.
Není tady
To říkala i MUDr., ale jak jsem tady před časem četla příspěvky, tak se trochu obávám. Ale ten ná je docela macek, snad ho to tak neskolí:-) On má tak tlustá stehýnka, e chudák ani nevěděl, e ho doktorka píchla:-) Dneska ho váila, tak má 7,75 kg. Ale pořád jen plně kojím, tak snad to není tak hrozný!
Není tady
To bajinka teda pipla, ale hned na to zapomnela. Vecer mela jednorazove zvysenou teplotku na 38 stupnu, tak jsem ji dala panadol sirup do mlicka a bylo to dobry. Tak neboj, bude v poho.
Není tady
Tak fajn, Romčo, trochu´s mě uklidnila. Jak jinak malá prospívá? A co ten úchyl, snad u neopruzuje!!! Já četla ty Tvoje trable, já fakt někdy asnu, jaká prasata brouzdají internetem! Člověk je astnej, e se můe pochlubit mimískem a aby se spí bál! Tak zdravíme Barunku (mimochodem my máme pejska Barču, je to hladkosrstej foxteriér:-)) a hezky roste a dělá jen samou radost!
Není tady
alex, taky jsme dneska byli na hexu, mala teda pipla az moc:-)) ale ted je klidna, jely jsme pak na navstevu do me prace a byla uplne suprova. doufam ze reakce nebudou. jo a vazime 7,09:-))
Není tady
Ahoj Makč, malá je taky pěkná baculka, co??? Ten ná je jak barokní andílek:-)
Není tady
no nase je miss sumo, jak ji holky tady nazvaly:-)) kazdopadne dneska se mi v praci smali, ze ma faldiky i na prstikach:-)
ale ptala jsem se doktorky jestli je moc obezni, tak pry ze kdyz je kojena, tak obezni byt nemuze, tak jsem v klidu. trochu me rozhodil ten clanek v Mamince o obeznich prckach
Není tady
Holky, prosím vás, Hexa je to etrnějí nebo ne? Prý jsou dva druhy toho etrnějího očkování a jeden stojí kolem 3500kč a druhý kolem 7000kč. Nevíte jaký je v tom rozdíl? My bychom toti chtěli pak tu etrnějí, ale nevíme jaký je rozdíl. Děkuji.
Také dríme palečky, a je ve v pořádku a bez bolístky. Pá
Není tady
no tak to teda nevím co je to za 7tis.
hexa stojí 1500 dávka a potřebuje teď 3 a za rok jednu
Není tady
No já koupila zatím tu první dávku za 1750,- asi je to jak kde. Nevím, kolik budou stát ty dalí, ale snad stejně. Říkají, e snad do 1800 by měla být jedna dávka.
Není tady
ja mela vsechny davky za 4500,- teda doufam ze to dneska nebyla cena za tu jednu injekci:-))
Není tady
Alexx, jak jste prezili noc?? u nas hruza, v noci teplota, od tri plakala, a ted je protivna az hruza:-(( bobek muj maly
Není tady
romi, nedelej si z nas porad srandu, ja fakt byla vystresovana celou noc, vubec jsem nespala a porad ji kontrolovala, ted uz teplotu nema, ale nemuze usnout, porad knoura, musela jsem ji dlouho uspavat v kocaru, ted spi, tak snad jak se probudi uz bude dobra
Není tady
Tak to uz bude dobry, neboj. Ja to znam, taky jsem z ni byla cela hyn a to mela teplotu jen jednorazove a v noci jsem ji porad kontrolovala. Ted se prospi a zase bude dovadet.
Není tady
Aoj Makčo, malej byl včera trochu protivnej po obědě, ale jinak noc prospinkal hezky, myslím, e i dnes je OK. Teplotu neměl ádnou. Nevím, jestli bych měla čekat jetě něco neočekávaného:-) , ale moná jsme to přeili v pohodě. Pokud by takhle zvládnul vechny píchanečky, tak bych byla moc ráda. Injekce mu taky nevadila, troku heknul jako při tlačení, ale ani slzička! Normálně jsem stresovala místo něj a bála se, jak chudinka bude plakat, ale mile mě překvapil. No snad se Agátka taky brzičko spraví!!!
Není tady
romi, ona se prospi, ale co ja?:-)))
Alexx, to mate super, ja jsem blba, protoze jsem nekoupila v lekarne nic na teplotu, doktorka me ujistovala, ze tohle bude bez reakci, taky uz jsem mohla byt trochu zkusenejsi diky techto diskusi a neco obstarat:-((
Mala byla v pohode cely vcerejsek, porad se smala a blbla, no a kdyz jsme sly spat, tak kolem desate se zacla zahrivat a ve tri uz z ni byl uplny radiator a pak zacla i plakat a do toho jeste zaclo bolet brisko, tak jsem si pekne poskakala na balone nez jsem ji uplne uspala:-)
Není tady
tchynka je odmerena, mely jsme takove mensi vystupy, tak se ke kocaru ani nehrne:-)) ale jedu v pondeli zas k mamce na tyden, tak tam si odpocnu, to jsou proste pro me lazne:-)
mne doktorka nedala nic, jak rikam, pry ta vakcina je bez reakci, no tak jsem videla:-)
to mate panadol baby nebo jaky? at vim co chtit v lekarne, a od jak vysoke teploty se to dava?
Není tady
makči já bych to neviděla tak jednostranně. Vdy i tady byly diskuze s reakcema na hexa vakcínu. Moná proto jsem raději zvolila první dávku normální, byla v pohodě, druhou u máme taky za sebou. Hold měla reakce na ty jiné kultury. Prostě výjimka potvrzuje pravidlo.
Není tady
mě se doktorka taky ptala jestli mám něco na teplotu, no malej byl nedávno nachlaz tak mám od té doby panadol
Není tady