Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 4. 5. 2006 9:27

Rita
♥------

objednání svatby

Ahojky, moc Vás prosím o sdělení Vaší zkušenosti. Byli jsme na matrice objednat termín svatby a paní matrikářka si u sebe ponechala originály našich rodných listů a rozvodových rozsudků s tím, že nám je zašle spolu s oddacím listem po svatbě ( tzn. 1/2 července). Protože jsem tyto doklady dosud předkládala pouze k nahlédnutí nebo si je na úřadě ofotili, tento postup mě zaskočil. Máte stejnou zkušenost? Moc děkuji za odpověď !
Rita

Není tady

#2 4. 5. 2006 9:31

Ela..
♥♥♥♥♥♥-

Re: objednání svatby

Rita napsal(a):

Ahojky, moc Vás prosím o sdělení Vaší zkušenosti. Byli jsme na matrice objednat termín svatby a paní matrikářka si u sebe ponechala originály našich rodných listů a rozvodových rozsudků s tím, že nám je zašle spolu s oddacím listem po svatbě ( tzn. 1/2 července). Protože jsem tyto doklady dosud předkládala pouze k nahlédnutí nebo si je na úřadě ofotili, tento postup mě zaskočil. Máte stejnou zkušenost? Moc děkuji za odpověď !
Rita

Vždy jsme předkládali originály jen k nahlédnutí, matrikářka si je pro svou potřebu ofotila, kopii si  nechala a originály hned vrátila.

Není tady

#3 4. 5. 2006 13:15

Paila
♥♥♥♥---

Rita napsal(a):

Rita

Originály se už nesmí kopírovat, je to trestné, ale i tak. Mohla se podívat na vaše origily, ale myslím si, že je měla zase vrátit. Rodný list přece potřebujete i jinde než jen na matrice. Já být vámi originály bych si vyžádala zpět.

Není tady

#4 4. 5. 2006 14:08

lastunicorn
♥♥-----

Já jsem čerstvě vdaná, originály si nechali na matrice a při převzetí oddacího listu je vrátili. Oddací list by vám neměli posílat, měli byste si je vyzvednout osobně. wink

Není tady

#5 4. 5. 2006 15:09

andreast
Host

Rita napsal(a):

Rita

My jsme byli pred mesicem na nekolika matrikach a vzdy si originaly ofotily a hned nam je vratili.
Asi bysme jim tam originaly nenechali.

Je mi to divne,ze by se nesmeli rodne listy ofocovat? ja jsem pracovala jeste nedavno v praci, kde jsme je take ofocovali.

#6 4. 5. 2006 16:56

luckies
♥♥♥♥---
Místo: Praha 5

Vdávala jsem se před půl rokem a matrikářka si originály našich rodných listů nechala až do dne sňatku. To nám je pak vrátila i s oddacím listem. Takže je měla u sebe cca měsíc dopředu - to jsme byli vyřídit všechny drobnosti - hudba, projev atp.

život je jako bonboniéra, nikdy nevíš, co ochutnáš...

Není tady

#7 5. 5. 2006 11:49

Tiina
♥♥♥♥♥♥-
Web

Tak to si nějak nevzpomínám, ale myslím, že si udělal kopii...ale fakt to nevím jistě..

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí